AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Bir bakim gorunusune neden bole bir durum basina gelio bakmam lazim
30 lu yaşlara bak bence Çocuk avutmak kolay değil.
Bu yaştan sonra çocuk mu bakacaksın ya saçmalama senden küçüklerle işin olmasın
Minyon olabilirsin ve yaşını göstermiyorsun büyük ihtimalle o yüzden de genç erkeklerin ilgisini çekiyor olabirsin
Peki siz neden kendinizden küçük birinin teklif isteğine evet deme isteği duymaya başladınız desem?
Beğenmiyorsan kabul etme genelde o yaştaki ergenler büyük kadınlarla takılmak için çıkmak istiyorlar ciddi değiller yani
23 yaşındakiler çok yakışıklı değil mi ben mesela 27 yaşındaki o ben totoyu göbeği salmış o cüce ben işte
Şans verebilirsin tabii ama devirde o yaşta olgun erkek pek yok büyük ihtimalle istemeyeceksin. Ve o yaşta iş güç de zor oluyor.
hiç büyük yazmamış olamaz. burada anlatmak istediğin nedir? yani hala talep görüyorum ben yaşlanmadım mı demek istedin
Çıkma teklifi ediyor dediği yatağa atmaya çalışan abazalar
Beğendiğin varsa kabul et yaşını boş ver o en son dert edilecek sey
Uzak dur erkek olgun olmalı gururlu bo yalnızlığın içinde olmak her zaman iyidir
len onlar belki verir die yazıyo sana 😂😂 sevdiğinden değil
23 yaşında olup olgun karektere sahip erkeklerde var o yüzden bir tanı sonra olmadı ayrıl
Kadının büyük olması sorun değil de cnsllkte ayak uyduramazsın
Bunlar hep sosyal medya baskısı yaşça büyük birisiyle olmayı marifet sanıyorlar 😂 erkek kızdan büyük olabilir ama kadınında en fazla 2 yaş büyük olması ideal yoksa heyecan vermez :)
Bize göre milf sayılırsın milf sevenler için idealsın
Çikma teklifi nedir ya:)))) coluk cocuk muhabbetleri
Uzak dur derim, amaçlar genel olarak cinsellik oluyor onlarda
Sorun değil ama bazıları olgun kadını başka şeyler için istiyorlar dikkat et bu duruma
Bence önemli olan iyi anlaşabilmek, yaş çok önemli değil, takılmayın yaş farkına.
seni s. ikmeni peşinde kullanıp atacak
28 altı herkes böyle düşünür benden demesi
O yaştaki erkeğin kendine hayrı olmaz, size nasıl olsunki..
Gençler tercih eden vardır gençlik güzellik para hangisi varsa tercih edilinir
@KelebekBlossom mantıklı bir tercih değil ama yinede kişinin kendi seçimi, bir şey diyemem
bence kadınlar ıcın yasıtları bıle kucuk gelır bence erkek en az 5-10 yas buyuk olması gerekır dıye dusunuyorum
Bana da yazıyolar yaşıtlarım anlayışsız konuşulmuyo onlarla falan diye
Olgun kadın başkadır. Papatya
Sana kalmış senden küçük birini kabul etmek ya da etmemek erkek kabul ediyorsa sen niye dert ediyorsun. Minyon musun
Abla 18im bana da 25 26 yasindakiler teklif ediyor buyuk sanip muhtemelen seni de kucuk saniyplardir
Ondan değil o yaşlar genelde sadece birlikte olmak isterler kadınlarla kendimden de biliyorum bizim yaştakiler hayla kadınlardan tam darbeyi almadık ondan biraz daha evlilik odaklıyız ve olgun kadınlar evlilikte diğer kızlara oranla çok daha iyi olgun kadınlar mutlu olduklarını görünce ilişkilerine bakarken senin yaşıtınlar genelde belki daha iyisi çıkar durumuna belli bir yaşa kadar açık oluyorlar ve senin yaş gurubun aşırı egolu en çok talep gordügünüz yaştan dolayı heralde böylesiniz bilmiyorum ama evlilik için ve ciddi ilişki için senin yaş gurubun 18 25 yaş arası kızlar kesinlikle uygun değil bunu bir kaç defa deneyimledim
Çocuksu bir yapın veya fiziğin var e birde guzelsen ergenlerin ilgisini çekmen gayet normal ciddi bir ilişkide zorlanabilirsin tabiki 😅
Bende 28 yaşındayım erkek arkadaşım benden 2 yaş küçük normal şeyler.
devir artık z kışağı olduğu için olabilirmi ya da kendisinden buyuk olanları sevdijleri içinde
bende 27 yaşındayım kendimden küçük erkekle olmam sana da tavsiye ederim
Kabul et. Unusual. Mevlana. Kim olursan ol gel demistir.
Artık herkes herkesle sevgili olup görüntü verdiği için herkese cesaret geldi herkes özgüvenli
21 yaşinayim aşk denenen bişi yok 2 ayda 3 ayda bir ilişki yaptim skorum 15 kız şuana kadar abla aklin varsa yüzük takmadiğin adama bel bağlama ciden 20 sonrasi bizde duygu seks oluyor sadece
Erkeğin büyük olması bence daha sağlıklı ilişki için
Olur tabi saçma sapan bir şey yaşarsın adam pugb yaşında daha
Çıtır erkek iyidir ben seviyorum
sen nesin acaba :D
Yaşım doğrı değil
e kaç?
32
evlilik?
Olmadı
Kesin evli kfgjj
Yok degilim evlenmeyi de dusunmuyorm
Olmasın zaten :)
Niye kii
Ağzının tadını biliyorsun yani
Hahhaaa yaşını küçülten geliyor
Ben de olgun seviyorum senin yaşlar işte
Kadınlar genelde büyük istiyor yaşça küçük isteyen çok az duydum gördüm ama bana farketmez uyum varsa neden olmasın
Yaşıtlarına yönel yavrum, pedo musun?
Yaşıtımdakiler etmiyor teklif
Benimle çıkar mısın?
Ettim işte
tercih meselesi.
Hala tazesin demekki
muhtemelen ortamından çevrenden kaynaklıdır
Herşeyin hayırlısını isteyin
Erkekler bi değişik oldular artık gerçekten
Senden büyüklerin çoğu evli çünkü belki ondandır
bence et zevk alırsın en azından
Büyüğe denk gelmiosun
Sendeki aşka ben lazım...
Yaşça boyyüg erkek daha evladır
Demek ki ilgi alanlarına giriyorsunuz
Kabul et sıkıntı olmaz
25 üstünü sıcak bakabilirsin
2-3 yıl sürebilecek bir şans tanırım en fazla.
Aynı yaştayız aslında beni kabul eder misiniz 😊🌹
Ben yaziyim sana. yaş 33 😅😄
Şaka bir yana da. 23 yaşındaki erkek tabiki de 29 yaşındaki kadına çocuk gibi gelecek yani. Sen onun ablası yaşındasın 😅 öyle bir hata yapacam dersen. Kısa süreli cinsellik odaklı bişey olursa olur. 😅 Adam milf sevdalısı kesin 😅😄😁😆😂
sev yeter
Olgun sevşyorlardıe
Duruma göre olur ama genelde olmaz. İstersen gel tanışalım
23 de abartı da -3 den sonra bence gerek yok
Sen yaş kompleksine girmeyeceksen sonra olur.