Sizce o beni hiç mi sevmedi?

6 sene önce sevgili olduk. 6 ay peşimden koştu. Uzak mesafe ben almanya o türkiyeden diye ben istemedim korktum. Neyse baktım bu her gün yazıyor vazgeçmiyor annesine bahsediyor benden. Bi baktım olur ya sonuçta gönlümde vardı onda. 6 sene berbat seyler yaşadık. Bi işsiz kaldı, evden ayrıldı, borçlar kaldı üstüne... bende okul dertlerim vardı, ailem karşiydı ilişkiye hep kavga ediyordum, annem kanser oldu. Neyse annesiyle kardeşleriyle tanıştırttı beni. İletişime soktu beni onlarla, annesine her bayram ve kandilde yazıyordum. Babamla tanıştı biraz zorla da olsa. Bu yaz buluştuk dedim evlenme teklif eder - etmedi. 2ay önce kavga ettik. Barışmak istedim ve 1.5 ay önce gittim 6 srne önceki şifresini bi yazdım ve instasına bağlandım direkt. Mesajlarında hep dul, çocuklu kadınlarla yazısıyor. Hepsine aynı reels atıyor. Bazıların torunu var yaşca bi 20 yaş büyük ve bazı kadınlar da evli. Şok oldum ve tabi ben safım birine yardım edeyim derken sevgilime anlatmıs hesabına biri girmiş ve ruh hastası demiş benim hakkımda. Sevgilim sen nasıl girdin nasil yazarsin diye delirdi, küfür ve tehditler etti. Ertesi akşam özür diledi önceki gün kü tehditler için. Aldatma hakkında bir şey demedi sustu. 3 gün sonra ben kriz geçirdim nasıl aldattın falan diye uzun mesaj attım. Hiç cevap vermedi. Bende sustum o günden beri. Neyse hesabında tüm chatleri okudum. Arkadaşına almanyada bi kanal var demis benim hakkımda. Hatun dindar diye 6 senedir evlenmekten korkuyorum demiş ve babam hakkında kayınpeder diye tanıtıyor. Sorun ama şu annesi bilmiyor hala like atiyor durumlarıma ve yazıyor. Annesine yazıyorum geriye sonuçta o cok iyi biri ve şu son 2 haftadır daha uzak duruyorum. Bi insan onca sene nasıl kandırır ki? Onca seni seviyorumlar, ailesiyle tanıştırması falan. Arada kavga edip engelliyordu ama ilk adım ben attığımda o direkt kendisi geri geliyordu. Ben bir şey yapmayınca max 2 ay sonra o yine bana yazıyordu. sizce o beni hiç mi sevmemiş sadece kullanmış mi?

Sizce o beni hiç mi sevmedi?