Sizce beni hiç sevmemiş mi?

3 senelik ilişkim oldu başlarda çok iyiydi ama 2. senemizde çevreden dolayı 3. kişiler girdiği için ilişkimiz ayrıl barışa dönmüştü. Benim durumuma göre sevgilimin durumu çok daha kötüydü yanlış anlaşılmak istemem gerçekten benim için hiç önemli değil maddiyat kalbi temiz olsun yeter zaten onun kalbine aşık olmuştum. Ama bana çok hatalar yaptı hepsinde göz yumdum bir şekilde en fazla 6 ay ayrı kalmışızdır affettim onu her seferinde. Aynı şehirde yaşıyorduk başka şehire döndüm lise bittikten sonra ama hala hep onun ayağına gidiyordum hatta bu yaz yine geldim çünkü kendisi hiç gelmiyordu maddi durumdan falan. İstediği her şeyi verdim ona ayağına serdim ama bu yaz bana durduk yere hiçbir hatam olmadı ilişkimiz boyunca bir gece bana sürekli ondan benim ayrıldığımı ve onu haksız çıkarttığımı söyledi ve ben kapatmak istesem de uzattı sanki benim ayrılalım dememi bekliyormuş gibi ve tahmin edersiniz ki ayrıldık. Her şeyimi onunla yaşadım onunla deneyimledim o benim çocukluğum olduğu için unutamıyorum eskiden çok üzülürdü ayrıldığımızda ama artık o kadar önemsemiyor ki geziyor tozuyor bana gelince parası olmayan cocuk. Sizce beni sevmemis mi yoksa kullanmıs mı
Sizce beni hiç sevmemiş mi?