Bence beni hiç sevmedi sizce?

Biz erkek arkadaşımla ayrıldık aile baskisi ve uzak mesafe ama arkadas kalmıştık ve o hayatında kim okursa olsun hep benle konuşacağını soylemisdi hatta sevgilisi istemese bile ve bir kızı beğendiğini soylemisdi ve soylemisdi normalde flortlesmidim ama yapmiyorum yapiyim mi? ne dersen o dedi bende begeniyorsan yap dedim zaten bizim ilişkimizde asla sıkma boğma yoktu hep pozitif oldum ona bağırma basdim dün kızla konuşmaya başladığını söyledi çünkü taraftarlardan birinin sevgilisi olursa söyleyecekdi amma dün beklemiyordum çok kötü oldum ve böyle devam edemem dedim iletişimi kestim o bana ne zaman istersen gel hayatımda biri olursa bile ben sana gelicem dedi kalbimin anahtarı çunki sende amma ben Kirildim yine ona belirtmedim trip atmadım kavga etmedim hatta yine güzel şeyler söyledim ama agirima gitti ben yapmazdım mesela yapmadım da kaç flört şansım oldu hepsini geri çevirdim şimdi onun başkasıyla konuşması ona dokunmasını güzel şeyler söylemesin dusundukce nefes alamıyorum ona hep sevgi verdim hep karşına çıkan ilk firsatda böyle yapmasi çok koyuyir

Bence beni hiç sevmedi sizce?