Hiç mi sevmedi beni?

İyi akşamlar arkadaşlar bugün benim için çök kötü bir gündü sevgilimi beni aldatırken yakaladım. İkimiz 25 yaşındayiz ve bu sene 3. yılımız olucaktı. Bu sene nışanlanmayı ve evlenmeyi düşünüyorduk. Fakat yılbaşından beri bana tuhaf davranıyor. Mesela bir sıçak bir soğuk mesajlar. 1 hafta iyi 2 hafta kötü sohbet geçiyor aramızda. Hep saçma sapan konu açıp onu benimle saatlerce uzatıyor ve çoğu zaman kalbimi kırıp öyle uyurdu. Ara sıra geceleri uyanıp da online olurdu artık neler yapıyorsa. Neyse ki ben ona çok kez şans verdim ve asla hatasından ders çıkarmadı. Bana hiç hediye veya çiçek alan birisi de değil yani bu 3 yıl içersinde bana max 4 hediye almıştır. Kaç kere dedim çiçekleri çok sevdiğimi zorla 2 tane alabildi sadece. Çok yalan konuşuyor hep uykusu var dışarıya çıksa bana mesaj bile atmıyor. Ve birbirimizin konumlarımız var bugün bana iş çok yoğun diyip sohbetten çıktı ama hep aktif oluyor ara sıra bi baktım işten çıkmış şehirin içinde geziyor hemen oraya gittim ve karşıda bankta bir kızla oturuyor kıza da su almış içiyordu. Ben onlara yürüdüm hemen kızı yolladı bana da kuzenim dedi. Ama hiç de kuzeni değildi neyse bu bana git dedi kızda çoktan gitmişti ben o kızı buldum sokakta sordum nerden tanışıyorsunuz biz evlenecektik dedim kızda 3 gün önce falan dedi ve bu saatten sonra da onu tanımıyorum dedi. Sonra ben arabaöa doğru yürüyorum bi bakıyorum bunlar yine el ele dolaşıyor kızın gönlünü almaya çalışıyor dokunuyor saçına koluna ben tabi resim çektim. Benim yanımda olması lazımken onun peşinden koşuyor. Sonra bu evine gidiyor 2 saat sonra konumdan gördüm bende gittim bi bağırdıöm çağırdım annesine söyledim resimi gösterdim ve onu heryerden engelledim. Bu adam bana bunu neden yaptı bu bana istediğim yüzüğü bile almıştı evler falan bakıyorduk nasıl bana bunu yapar ben gerçekten kendimdem nefret ediyorum uzun zaman sonra ilk defa aşık oldum ciddiydim ve sonu bu oluyor. Bir de mübarek ayımızda… bana moral verin nolur onu çok özlüyorum herşeyimi biliyordu çok güzel konuşurdu bana güven veriyordu ağlamaktan gözlerim açıyor
Hiç mi sevmedi beni?