Beni hiç mi sevmemiş?

Erkek arkadaşım 22 gün önce benden ayrıldı. 1 yıllık bir ilişkiydi, her şeyin ilkini söylediğine göre benimle yaşadı. Bir sürü tatiller yaptık. Aramızda bir güven problemi oluştu. Telefonumu ben uyurken aylarca gizlice karıştırıp kız arkadaşlarımla mesajlaşmalarımı okumuş. Eski sevgilim hakkında ve onun hakkında. Bunu 4. ayda büyük bir kavgayla itiraf edince ben empati kurarak çok üzüldüm ve bir daha yapmadım. Güven kazanmak için de instagram şifreme kadar ona verdim. O hiçbir şey vermedi bana. Tüm suçlama, hakaret ve iftiralarını alttan aldım. Ama hep bir ayrılmak isteyip, benim çabamla dönüyordu. 1 hafta ayrı kaldığımız oluyordu. Sudan sebeplerden (sana tahammülüm kalmadı, katlanamıyorum, yoruldum ilişkiden, kalbim seni istiyor mantığım istemiyor, seninle fiziksel de bir şey yaşamak istemiyorum artık) diyerek benden ayrıldı. Artık yalvaracak gücüm olmayınca tamam dedim, zaten bana sevgi vermiyorsun diyerek bitti. Zaman geçtikçe beni veya arkadaşlarımı bir yerlerden çıkararak gemileri yakıyor. Beni biraz olsun sevseydi, onca anının hatrına bu kadar yalnız bırakır mıydı?

Beni hiç mi sevmemiş?