Bu şekilde olmuyor arkadaşlar. Çıkma teklifi geri gelsin 🥹 #aşk

Bu şekilde olmuyor arkadaşlar. Çıkma teklifi geri gelsin 🥹 #aşk

Geri gelmesi güzel olurdu. Her şey bu kadar hızlı ve yüzeysel ilerlerken, birinin karşısına geçip niyetini net şekilde söylemesi daha gerçek, daha cesur bir şey. Çıkma teklifi biraz heyecan, biraz da samimiyet taşıyordu. Red ihtimali vardı ama kabul edildiğinde anlamı da daha büyüktü. İnsanlar duygularını bu kadar dolandırmadan ifade edebildiğinde ilişkiler daha sahici başlıyor.
Ya bence ilişkiyi başlatma şekli fark etmiyor. Ama sanırım insanların çoğunu bir kalıba oturtmayınca hoşlanasalar bile nasıl dile getireceklerini bilmediklerini gördükçe sana katılmamakta elde değil Adel hanım. Ha ''bir kahve içer miyiz'' ha ''benle çıkar mısın'' sonuçta ikisi de aynı kapıya çıkıyor :D
Ne güzel eskiden senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın? Derdik ve çıkardık, elinden tutabilir miyim? Sarılabilir miyim? Diye izin alırdım, çok güzel yıllardı
Maalesef, çok haklısın
Son iliskimden sonra kesinlikle istiyorum 😄
Adamla aşkım sevgilim diye diye görüştük ki kendi başlattı bunu en son ilişki sorumlulugu falan geveleyip gitti
Cevap
40Cevap
Gelmeli insanlar birlikte herşeyi yapıyor adına da fb diyorlar rezillik
Bana daha manidar gelen bir ilişki teklifiydi geri gelsin isterim
isteyen edebilir zaten bu bir kural değildir.
Yok ya Bence gerek yok Bir insan sevgisini böyle benimle çıkar mısın diye göstermek yerine samimi bir şekilde söylemeli
Gelmeli bence onun da ayrı bir heyecanı oluyordu saf ve temiz sonuçta sadece bir kişi oluyor hayatında daldan dala olayı yok en azından
Eskiden ne güzelmiş flört taktik sıcak soğuk oyunu yok direk benimle çıkar mısın red kabul devam
Bu kız sitenin en güzel kızı be
Rica ederim 🌹
Gelsin Allah rızası için her konuştuğumuz kendini sevgilimiz saniyo 🤦
Ben net insan olduğum için bu tip şeyleri ne yaşıyorum ne de yaşatıyorum o nedenle çıkma teklifinin gelip gelmesi benim için çok önemli değil.
Gayet normal bir şey
Geri gelinecek bir şeyi yok güven olmadığı için
Tabii birde amguardcı oclar
Çıkma teklifi yapmayanla görüşme olmamalı zaten. her şey savrulup belirsizliğe gidiyor.
Bence de hiç düşünmezdim çıkma teklifinin özleneceğini
Gelsin farketmez. Azdan az çoktan çok gider.🙃
Çıkma teklifi güzel romantik bir ortam da güller çiçekler
Bence gelmeli. Temiz ve kafa karışıklığı olmayan ilişkiler kurulmalı
Ne gerek var reddetmeyi mi özlediniz de geri gelsin
Jdjsjsj hahaga evet o zamanlar her şey basitti şimdi ilk tanışma sonra sevgili demo sürüm flört sonra iş ciddelşiyor uzadıkça uzadı biz eskiden ne güzrel benle çıkarmısın derdik olursa olurdu olmazsa bitiyodun
Çağıralım gelsin olur
Gelmesin her şey doğal oluşsun. Zaten bir yerlere davet edemiyorlarsa sizi demekki elektrik ya da uyum olmamış.
Ben hayatımda tek bi kıza çıkma teklifi ettim o da reddetti bir daha nah ederim size
Resimdeki adamın kurtarın beni nolur bakışları çık aklımdan 😀
ben bir kere ettim, ret etti. bi daha etmem.
Gelmemesi daha iyi.
Eskiler bu yüzden güzeldi
Gelsin Ayşegül Hanım
Gelsin saçmasapan ilişkilerden bıktım
İster gelsin ister gelmesin umrumda değil hiç
Çatıya çıkarmıyız gibi bir şey mi?😂
Acilen geri gelmeli sjjf
Gelsin. Belirsiz oluyor böyle her şey
Bencede gelsin ya
Flörtleşme olayından daha samimiydi
Geliyorsa gelsin teklifleri bekliyorum tamam
İletiyorum yetkililere
Hajsjssh tatlı bi şey ya gelsin
Bizimle anca merdivenden çıkarlar :D
Gelsinde kim bunun değerini anlayacak
Aşk böyle olacaksa hayır 🥹
Yok gelmesin ne saçma şeylerdi
Benden kalkmadı kolyemi alır gider çıkma teklifimi ederim (buna uygun birini bulursam)
Şantiyede iş güvenliğimiz tam gönül güvenliğimiz bulunmamaktadır size ihtiyacımız var desek olur mu
hiç gitmedi ki
gelsinn
gelsin annee
Gelsin tabi
Gelsin 🤪.
Gelsin 😅
Gelmeli
Gelsinn
Gelmesin.
İyi olur
Gelmesin ya kimse kimseyle çıkmasın nsjsjdnd
Bi bakar misin lütfen