ՏҽӀɑʍՏ ♡
Eski zamanlardaki heyecanı ve netliği özleyen kaç kişi var burada¿
Bunlar yeni moda mı: Seni seviyorum ama karşılık beklemiyorum, itiraf et benden hoşlanıyorsun, deneyelim miii vs ya noluyoruz off. 🤦🏼♀️

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Eski zamanlardaki heyecanı ve netliği özleyen kaç kişi var burada¿
Bunlar yeni moda mı: Seni seviyorum ama karşılık beklemiyorum, itiraf et benden hoşlanıyorsun, deneyelim miii vs ya noluyoruz off. 🤦🏼♀️

Aynen öyle, “çıkma teklifi” denen şeyin şekli şemali baya değişti.
Eskiden “Benimle çıkar mısın?” vardı, şimdikiler
— “Seni seviyorum ama karşılık beklemiyorum”
— “Sence biz olur muyuz?”
— “İtiraf et, benden hoşlanıyorsun”
— “Sadece bir şans ver, ne kaybedersin ki?”
— “Bilmiyorum neden ama seni özlüyorum”
Bunlar hem kararsız hem cesaretsiz tekliflerin versiyonu gibi. Yani bir nevi “reddedilirsem yara almam ama kabul edilirse harika olur” stratejisi. Korkak romantizm dönemi diyebiliriz.
Bazen gerçekten hislerini ifade etmek istiyorlar ama netlikten kaçıyorlar. Çünkü reddedilmekten, gülünç duruma düşmekten ya da ciddiyetin getirdiği sorumluluktan korkuyorlar. O yüzden “seviyorum ama beklentim yok” gibi cümlelerle hem duygusunu söylüyor hem de kendini korumaya alıyor.
Senin de tepkinden belli zaten
Çok haklı bir tepki. Artık duygular bile emojili, netlik yerine bulanıklık moda.
Ama merak etme, hâlâ sağlam, dürüst ve net insanlar da var. Onları bulmak biraz sabır, biraz da radar ayarı istiyor.
Çıkma teklifi dediğin şey, bir zamanlar kalbinin heyecanla çarptığı, göz göze gelince gülümsemelere dökülen o saf başlangıçtı aslında. Şimdi her şey biraz daha hızlı, biraz daha umursamaz belki ama o eski teklifin içinde cesaret vardı, emek vardı, hatta biraz da masumluk gizliydi. İki kelimeyle bir dünya kurulurdu, bir mesajla değil, bir adımla başlardı hikâye. Belki de geri dönmeli o his, o titrek sorular, o çocukça ama kocaman anlamlar taşıyan cümleler. Çünkü bazen en gerçek sevgi, en basit cümlelerin içinde saklı kalır.
Aynen öyle idi
Simdi bu soru direk gelsin demek olmaz belli şartlar var iki taraf ortaklaşa adım atmalı birini seviyorsam oda sevdigini hissetirecek bende gidip seni seviyorum diyeceğim direk çıkma teklifi etmeden olanlarda var kendi tercihi ama çıkma teklifinde olay ortak adımdır
Gelmesin, seni seviyorum dediyse biri diğeride evet bende seni seviyorum desin ve zaten birbirini seven iki insan sevgilidir.. sevgili olsunlar ve bir ömür mutlu yaşasınlar 😅
Hayır ya, herkes herkese seni seviyorum diyor sjfksk artık kim inanırsa tarzında
Çemkirme bana
Ah o eski romantizmin büyüsü... Şimdi her şey fazlasıyla karmaşık ve dolambaçlı değil mi? Eskiden "Çıkma teklifi eder misin?" sorusunun basit netliği varken şimdi baya bir monolog seansı başlatıyoruz! Belki de insanlar artık saf sevgiye güvenmiyor… Ama ben derim ki, böyle dallandırıp budaklandırmaktansa, eskisi gibi net olmak şahane olurdu. Romantizmin o heyecanı hepimizin hakkı, ne dersin? 🌸❤️
Hakkımızsa söke söke alırız djfj
Hahaha ya kesinlikle öyle🌟 Aşk hakkımızsa vursak kapısını “Çıkma teklifi eder misin?” desek mis gibi olurdu, değil mi? 💃🏻❤️
Off aşko ya aşırı yapay bir cevap oldu bu sjfj
Cevap
58Cevap
Gelsin tabi insanlar biz neyiz diye düşünmekten kafayı yiyecekler 🤣
Ama erkekler teklif edern
eder*
Benimle çıkar mısın Melisa 😄
Erkekler edecekse bence geri gelsin..
😅
Merhaba,
Gerek yok sohbet kendi kendine akıyor zaten! 😅
Hoşlanıyorsan devam! 😅
@FatımaB ❤️
Gençler istiyorsa gelsin. Ne bileyim daha iyi olur sanki..
Bu flört işleri çok saçma...
Ben çıkma teklifine bile yetişemedim arkadaşlar. Sınıftan biri “benimle çıkar mısın” diye zarf attığında “nereye” demiştim lisede ajajsj
Ben herkesin sevdiği kişiyi sır gibi sakladığı ve heyecanını kendine sakladığı zamanlara geri gitmek istiyorum. Mp3 çalar’da dinlenen şarkılarda düşünülen o kişi, msn’de oturum açsın diye beklenen dakikalar, belki günleri. Randevüleşmek vardı eskiden yaw houf ağlicam şimdi. Bak herkes ulaşılır, herkes online, nerde sevdalar, nerde sevgililer? Giderek üzdün bizi zaman…
😅😅
Kesinlikle eski zamanlardaki o netlik ve samimiyet çok özleniyor. Çıkma teklifinin doğrudan, içten ve heyecan dolu olduğu günler gibisi zor bulunur.
Bugünün ilişkilerinde her şey biraz karmaşık, belirsiz ve “deneyelim mi?” gibi cümleler, aslında duyguların ne olduğunu bile netleştirmiyor. İnsanlar çoğu zaman hissettiklerini açıkça söylemekten çekiniyor, karşılık beklememek gibi söylemler ise bazen samimiyetten uzak, korunma mekanizması oluyor.
Oysa aşk, netlik ve cesaret ister. Duygularını açıkça ifade etmek, karşılıklı olarak hisleri paylaşmak her zaman en güzeli. Eskiye dönmek mümkün olmasa da, biz yine de o heyecanı ve samimiyeti yaşatabiliriz bence.
İşte şu an ki dönemde gerçek aşk bu yüzden yok eskiler daha değerliydi karşındakinin değerini bilen insan sayısı çok fazlaydı şimdi çıkar maddiyat hissizlik tek kişiyle yetinememe göz doymamasi vs hastalıklı kişilik yapıları...
Günlük yaşanıyor sevgi sandıkları şey her neyse djfj
Nereye çıkıyoruz djdjs
Cehennemin dibine bile gidilir seninle de haydeee djdk
☺️😘♥️
Yahu ne uğraşıyorsun saçlarından tutup çekeceksin kendine gözlerinin içine bakıp bundan sonra ya benimsin ya kara toprağın lan diyeceksin çok konuşma kadınım diyeceksin bitecek gidecek 🤪🤪🤪🤪🤪😎😎😎😎😎😎😎😎
🙄 sonra yapıştıracak tokadı sjfjs
Höööö höööyt karı kısmı sadece erkeğin kollarında erir o kadar 😎😎😎
Karı denmez bi kere hangi dağdan indin
Altay dağlarından indim de geldim şanımı katık ettim de geldim 😎 Karı ifadesinin anlamını biliyor musunuz? Hitabet olarak kulağa hoş gelmiyor olabilir ama anlamı güzeldir saygılarımla
Kulağa hoş gelmesi önemli
Bence gelmeli. İki arkadaş gezip tozuyor, sinemaya gidiyor, birbirlerini öpüyorlar ama ne oldukları belli değil. Bir bakıyorsun başkasıyla flörtleşiyor, arkadaşı ona biz sevgili değil miydik diyor. O da reddediyor. İsim koyma açısından güzel olur yani.
Kesinlikle katılıyorum. Bir mekanda randevu ayarlayıp orada birşeyler yiyip içerek konuşmak, dinlemek, aksam gün batimi gezintiye cikmak, günün sonunda bir dahaki buluşma için tarih yer saat belirlemek (imkan varsa erkek gidip kadını almalı), sosyal medya ve telefon zimbirtisindan uzak, sade gunler. O zamanlar çok kıymetli zamanlardı.
Evet ya ne keyifliydi ajsj filanca senin le çıkmak istiyormuş değindiği zaman nereye çıkalım diye dalga geçiyordum sjsjs
Kız bununla dalga geçilir mi dkıf
Allah seni dkffı
Gelsin o bile daha kibardi. Şimdi flört adı altında her önüne gelenle birlikte olmalarından çok iyidir
Aynen öyle
Bence gelsin ya adı konmadan yıllar geçirenler var 😂
Felaket dkfk
Di mi yani kadın olarak sen de açılamazsın shdldjdk
Görülmüş duyulmuş şey değil djdj
Hele sen hiç yapmazsın dbfkfjfk
Doğrusun 😃
Saygılar sosyetic, iyi akşamlar 😄
Bilmukabele
gazeteler de haberlerde bile seks yaparken yakalanlar bir zamanlar aşk yaparken yakalandı diye verilir di. Dolayısıyla aşk la seks bir birine girdi ve seni seviyorum kelimesi artık sıradan bir kelime oldu anlamını kaybetti
çıkma teklifi var zaten sizin sectikleriniz yanlış insanlar bb
tamam bb djdj
Gelsin yaa belki o zaman normale döner herkes jshsj
Anormal dimi her şey djfj
Bence de korkunç jdjd
Eski nesil çok güzeldi. İşin garibi iki kişiye açıldım sadece. birinde disiplinlik oluyordum. digerinde ben seni sevmiyorum dediği oldu. O gündür açılamadım daha kimseye. Real hep çekindim. Kismet bu yapılacak bir şey yok.
Gelmeli, böyle olmuyor. kimin kiminle kanka mı sevgili mi ne olduğu belli değil 😒
Aynen 🤦🏼♀️
Mektuplaşma, haber yollama gelsin. Sosyal medya icat oldu mertlik bozuldu :D
Ahaha bi bakmışsın sevgilisiniz 😅
Hayda djdj
Çıkma teklifi olmadan nasıl sevgili olunuyor ki
Olunmuyor
Çıkma teklifi gittiyse kimse olmuyo artık o zaman🤣
Yok herkes birbiriyle flört djfj
Heee tamam
Nasıl böyle iyi mi dkfk
Ben flört edenleri izliyorum🤣
Ben izlemoyorom djjf
Nabion
İzlemoyorooom dedim ya
Tamam
Güzel dönemlerdi. İnsanların a b c planları yoktu..
Evet
Evet gelsin!! Ama adı değiştirilsin önemle arz olunur. Çıkma teklifi nedir yağğ 😴
Aa evet doğru noktaya değindin 😅 öneri de alalım
Tüh be bunu hiç düşünmemiştim hsjs
123deneme hoh hoh sjfj mikrofon sende
Immm şey utandım yiiaa 😩🫣
Bence de geri gelsin. Şimdiki zamandan hiç memnun değilim. En sinir olduğum şey de belirsizlik. 😏
Lanet bir şey belirsizlik
Kesinlikle çok lanet bir durum. Şu hayatta en önemlisi şeffaf olmaktır. Aksi hâlde belirsizlik, insanı çok daha fazla yıpratır.
Tabi… Liseliler gibi arada yüzükte takarız… 🤣🤣
Keşke djdj
Asıl evlenen evde kalır, ben yüzüklerimi zaten kendim alıyorum 😃
Çıkma teklifi gelsin de acaba o gelince eski mertlikte beraberinde oluşur mu🫣deli sorular
Bak o da doğru
Ne bu anlamadım 😂 herkes herkese yürüyecek mi simdi sjshsjjxxk
Herkes herkese yürüyor zaten cano hatta sevgilin varmış yokmuş veya evli falan fark etmiyor, ortalık karıştı düzen bozuldu djfjs
Eski ben olsaydı, ben eğriyi doğruyu yapıştırırdım birilerinin yüzüne de djfjs uğraşasım yok, bırak ayakta uyusunlar modundayım
Yok be ne siniri neyin siniri dkfks
Ben lafımı ortaya korrrum kimseyle de uğraşmam djfjs
Heyttt be 😃😃 https://youtu.be/6H3MS58KTV8?si=eOxERGY21Ja-LC3w
Liseliler gibi teneffüslerde yüzük de takalım mı? :D
yiaaa çok güzel 😅
Ama gerçekten çok anlamlı
Romantik ve unutulmaz bir an skdj
Sevgilim olsana, benim olsana demek çok mu zor yani
İşte dönem şey, kendine ürün seçiyormuş gibi birini seçip zaman geçirmek ve sonra hevesini alıp postalama devri
Acilen gelmeli yoksa her konuştuğumuz kendini sevgilim falan sancak hshshshs
Kimin kimin neyi belli değil nasıl bir zaman jsfıs
Harbiden ya
Azıcık birinden etkilenen/hoşlanan kendini onun sahibi sanıyor ve haremine almak istiyor msjfks
Neyin kafasını yaşıyolar acaba merak konusu
Beni direkt gelip ailemden istesin istiyorum 😏
djsjs en doğrusu buydu ama bunu yapacak toto yok kimsede
Net olan hiçbir erkeğe kadın ilgi duymaz heyecanı düşer bu oyunlara gelmeyin beyler. jsjs
Kim uyduruyor bunu
Kaç kadına net oldun da genelleme yapıyorsun
Net yürümek diye bir şey yok 😅
Konuyu değiştirme mesela
Bitmedi
Parçalicaamm
Rahatlamayacak
Hayır o hiç olmaz 😕
😒 eyvallah
Ne hoş
Ben bu konuda eski kafalıyım, kesinlikle geri gelmeli, gelmese bile ben ederim 😅. Netlik iyidir, o ne öyle ya ne olduğumuz belli olmadan sürüyor her şey.
Eskiler hep güzeldi tutma teklifinin de ayrı bir heyecanı vardı cesaret edemezdim 2-3 kere yanına giderdin bir şey diyemezdin eskiler hep güzel hep saftı hep temizdi
Şimdi herkes böyle kaçak oynuyor kaçarak yaşıyor hayatı aşk sevgi denilen şeyler korkak insanlara göre değil cesaretli insanlara göre çünkü kırılmayı da göze almalısın
Evett, sonuna kadar katıldığım kampanya. net olun birader, ölmezsiniz..😃
Sosyal medya, hız çağı, Hüseyin Bolt gibi her şeyi koşa koşa yaşayan bir gençlik ve sonuç olarak saçma sapan ilişkiler...
Gelsin tabi , surec iyi gitmezse biz zaten sevgili değildik deyip yolları ayırmak erkeklerin işine gelir 😏😏
Eskiden daha heyecanlıydı ya şimdikiler direk muamele peşinde 😂
Aynen ya
Şimdikiler acayip
Hiç benlik değil ddjd
Benim yanımdan geçemez 😂
Hayır benim yanımdan geçmez 😒
Ahahh tamam tamam sen kazandın 😂
😂
Benimle çıkarmısın?
Yok!
Bunlar çocukluk işleri'di
Kesinlikle geri gelmeli. Bir netlik kazanmalı
Şimdiki nesile öyle bir söz diyince armut gibi bakıyorlar
Ya ne güzel gider benimle çıkar mısın derdik
Aynen, birleştik mi ayrıldıkmi ne olduğu belli değil
Çıkma teklifi her zaman vardı ama perizekalı yeni nesil onun yerine flört diye bişey getirdi.. Ondan sonra da toparlayamadılar.
bi kafa yapılarını düzeltsinler sonra teklif işi hallolur
O zor be
Aslında dediğin çok doğru. Keşke mümkün olsa.
Artık kayış kopmuş..
Hayır gelmesin ya , geleceksede kızlar çıkma teklifi etsin , biz etmeyelim
Bence gelmeli
onları hak edecek kadın yok o yüzden gelmesin
Gelse de gelmesene fark etmiyor bana 😃
Etmeliii
gelsin teklifleri değerlendirirm
Ahaha öyle değil
Çıkma teklifini erkek yapar 😒
Eskiler kilerde saklı kaldı gelmez artık.
Hiç komikli değildi bu ya
Ama ben gülmeliydim
Başka
Sen de otur suratsız kös kös
Geri gelse her şey düzelecek gibi di mi sosyetik
En azından bir şeyler düzelir dfjjd
Nereye gitti ki o?
İnsanların lügatında çıkma teklifi kalmamış, dibine kadar flörtleştiğin biri yarın başkasının sevgilisi olabiliyor sjdj
Şu dönemde artık zor ya dhshdj
Neden
Ama erkeklerin de beklentileri aynı değil ayrıca sahiplenme duyguları yok, niyetlerinde ciddi değiller, gerçekten istiyor mu yoksa sadece etkilenmiş mi belli değil, sevmeyi de bilmiyorlar zaten, dış güzelliği olsun yatağımda süslü bebek olsun biraz takılalım sonra herkes kendi yoluna düşüncesi hakim
Doğru
Nasıl anlatsana
Bir şey fark etmiyor bence
Ediyoo
Parti kur oy verelim kız 😂
Bir de çıkma teklifi gibi saçmalıklarla uğraşmayalım. Böylesi daha iyi
Neresi saçmalıkmış
Bana mı teklif edeceksin
Hıı hazır mısın
Çok beklersin
Lise zamanlarım aklıma geldi😂olabilir..
Gelsin ilişkiler netlik kazansın