Flört aşamasında "biz şimdi neyiz?" diye soranlar için: Çıkma teklifi geri gelsin mi?

Flört aşamasında "biz şimdi neyiz?" diye soranlar için: Çıkma teklifi geri gelsin mi?
Ben getiriyorum ve yapıyorum. Öyle belirsizliklerden hiç hoşlanmam, rahatsız eder beni her konuda. Meslek hayatı, öğrencilik hayatı, ilişkiler... Her şeyde. Okulda bazı hocalar sınavda nereden soracaklarını söylemezlerdi. Belirsizlikte bırakırlardı. Peşinden gider hocam nereden nereye bir söyleyin ya böyle belirsiz oluyor diye ısrar ederdim. Kimi söyler, kimi söylemezdi. Bir kere öğretmenler odasının kapısını bir hoca yüzüme kapatmıştı bundan dolayı.😅
İlişkilerimde, konuştuğum kişilerde de böyle. O kişiyle arkadaştan öte gibiysek, flört gibiysek açıkça biz neyiz diye soruyorum. Belki erkekler bu sorudan nefret etse de...😅
Biz neyiz, sevgili miyiz, değil miyiz, bana bir netlik ver diyorum. Bilmiyorum falan diyorsa, biraz daha görüşelim tanıyalım diyorsa ben de siyah ya da beyazdır. Gri yoktur. Bilmiyorsan yeterince emin değilsindir. O zaman görüşmeyi uzatmanın anlamı yok diyorum. Bu nokta da eğer gelmiyorsa, tekrar bana dönmüyorsa zaten istemiyordur. Ciddi değildir ya da kararsızlığından ölüyordur. Bunun cevabını o kişi kendi kendine verecek. Benlik bir durum yok.
Bilmiyorum deyip bir sure tekrar dönüyorsa, konuşmaya devam etmek istiyorsa, yazıyorsa falan o zaman sevgiliyiz diyoruz. Ben belirsizliği sevmediğimi söylemiştim diyorum. Eğer onaylıyorsa o zaman resmi olarak çıkmaya, sevgili olmaya başlamışızdır.
Bana neyiz, bu işin netliği ne dediğim an ciddiyiz, sevgiliyiz diyorsa tamamdır. Devam ederiz zaten.
Ama genel olarak direkt benimle çıkar mısın, sevgili olur musun artık aklınıza hangi romantik çıkma teklifi geliyorsa bunun olması tabii daha iyi. Bu daha net. Çünkü yukarıda anlattığım şekilde yapsam da beynim kendini biz neyiz, ne olacağız, ciddi mi bu vs. diye düşünmekten çok yoruyor. Beynimi yoran erkeği de pek tercih etmem, sevmem. İste bu yüzden de çok yorulmamak adına o erkeklerin belki gıcık olduğu o soruyu şak diye yapıştırıyorum yüzlerine.😊
Kızlara da sordum,
"Seni yakından tanımak istiyorum " diyorum, " Seni zikmek istiyorum". Anlıyorlar sonra da" biz sadece arkadaşız " diyorlar konu kapanıyor. Ne zaman birine sorduysam böyle oldu
@Freddy1616 öyle anlamiyorlar. Seni tanimak istiyorum deyince duygularini anlıyorlar. Daha da duygusal dusunmesin bosuna, benim ona duygum yok olayini erkege anlatmak icinde arkadasiz diyorlar ve konuyu kapatmak istiyorlar. Ilgisi olmayanı kim niye tanımak istesin ki? Kadinin cumlelerinden, hareketlerinden, imalarindan, bakışından binbir anlam cikaran siz erkeklersiniz, kadinlar degil. Bir bakisindan bu istiyor, size samimi davranmasindan bu aranıyor gibi bir ton igrencligi siz erkekler dusunuyorsunuz, kadinlar degil. Eger istemiyorsa arkadasiz demeleri normal. Bende bazen israr eden tiplere nisanlıyım diyorum. Bazilariniz yapışıyorsunuz cunku. Bazisini da kırmadan, duygularini incitmemek adina biz arkadasiz diyerek hani anla ki sana bir ilgim yok, sende uzatma, dedigimi anla ikimizde rahat edelim anlaminda söylüyoruz
O zaman kimsenin bana ilgisi olmamış şimdiye kadar
😄) Evt eskiden insanlar küçük bir kağıda bile yazarlarmış buluşma teklifi için.😄😜 Daha saf daha temiz duygularla heyecanla hareket edilirdi. Birde mektup kart olayı vardı. Heyecanla potacının getirmesini beklemek harika ve gizemli. Şimdi her şeye çabuk ulaşıyorsun ama tadı yok ve heyecansız. Güven tam değil. Net olamıyorsun daha temkinli olmak durumundasın mecburen..
kesinlikle geri gelsin, hatta onun öncesi konuşabilir miyiz de gelsin çünkü ben bunları kullanıyorum eski kafalıyım..
çok teşekkür ederim..
Cevap
61Cevap
Geri gelsin demekle gelmiyor jdjdj
Biz neyiz diye soruları mı kaldı? Daha yaratıcı olarak sorabilirsin.
Mesela, ‘Türkçen nasıl? ‘ diye sor. Muhtemelen ‘iyi’ der. Sen de ‘o zaman aramızdaki ilişkiyi ya da türü açıklar mısın?’ Dersin. O da’ sevgiliz ‘ diye bilir. Sen de ‘o zaman hissettir’ dersin.
Daha profesyonel şekilde halletmiş olursun.
Ben çıkma teklifini biraz ergence buluyorum. Flörtleştiğim kişiyle birbirimize karşılıklı olarak seni seviyorum dediysek zaten sevgiliyiz demektir. Bu olaydan sonra şakayla karışık, "Arkadaşlarıma artık sevgilim olduğunu söyleyeceğim" deyip gülümserim. Karşı taraf da "Ben de öyle yapacağım" deyip gülümser. Genelde böyle oluyor. Bence makul bir şey.
Bence bu bir çözüm değildir. Karaktersiz insan yine karaktersizdir. Belirsizlikte tutarak kanunda açık bulduğunu sanan tipler, sizlere yalan söylemekten de çekinmeyeceklerdir.
Gelsin ama Kızlar teklif etsin enazından biz kibarca kabul eder ya da red ederiz. kızlara teklif etmek onları havaya sokuyor 🙂🙂
Erkekler havaya girmiyor mu? Gidip arkadaşlarına anlatip kızın adını çıkarıyorlar. 6 sene önce aşk mektubu yazdım arhadasima anlatmış hemen g. erizekali.
Evet gelmeli çünkü merhaba deyince ilişki başlıyor ve heyecan kalmıyor etkilemek için çaba vs gösterilmiyor
18 yaşıma 1 hafta kala yaptığım son çıkma teklifini yaptım , sınıf arkadaşımdı reddetti sonra da arkadaş kalalım dedi :/
Ne olacak biri kabul edene kadar teklif edeceksin. Yenmek de var yenilmek de bu hayatta.
@bitirim_05 hayır son demedim benimle çıkar mısın diye soran kalmadı ya bunu son yapan eleman benim dedim , yoksa üff o kızdan sonra ne memeler gördüm bi bilsen
Mümkünse rafa kaldırılsın çıkma teklifi yerine tercihen nikah masası olmalı tabi tabi ya🤣🤣
Hahahaha sorma 🤣🤣🤣🤣
Gelsin kesinlikle. Ne güzel zamanlardı. Bu soruyu alınca ne olduğun belli olurdu. Bu arada ben hiç flört durumları öyle yaşamadım belirsizlikti falan. Eski kafadanım her şey de net olacak.
İlişkiye yön vermeyecek, ne istediğini bilmeyen insanlarla olmayın olsun bitsin
Ah Maxi Iglesias zaten bakışlarıyla kadını ele geçiriyor ya
yok ya boyle daha iyi teklif olmadan isteidgin oluyoz
gelsin gelmesin umurumda değil. aşka inancım kalmadı isteyen de eder zaten
Kim kaldırdı bunu zaten sinir oluyorum gerçekten, flört nedir bir de yaa adam gibi çık de ki ben senden hoşlanıyorum sevgilim ol ne güzel yani yok 12 tane flörtüm var yok emin değilim, emin değilsen git 12 flörtünden seç o zaman Allah Allaaaah!🤣🤣
Gelmez bu yeni nesil ne kadar fazla kişiyle sevişirsem o kadar kaliteli bir insanım olarak düşünmeye başladı bir kere
Flört en uzun 2 aydır. Olmuyorsa niyeti yoktur. Başka aşklara yelken açacaksınız. Kendini bilen insanlarla birlikte olun.
Kesinlikle geri gelmesi gerekiyor. Belki ben sadece tanımak istiyorum ya da sadece flört etmek istiyorum haberim olmadan sevgili olmuşuz yani bana da bi sorulsun değil mi yanlışmıyım?
Ondan bahsetmiyoruz beyefendi konuya hakim değilsiniz galiba? Veya sadece cevap vermek için mi cevap verdiniz?
Çıkma ne ya. Bir kadın bir erkek, aynı işyerinde. Adam kadına birlikte çıkalım mı demiş. Ya da beraber çıkalım mı demiş. Bunu beni beğene evirmeye gerek yok.
Çıkma muhabbeti tatlıydı güzeldi bence dürüst samimi idi şimdi ki flört felan olmuş o anlamsız geliyor.
Resimdeki film netflix valeria bitirdim çok güzeldi
Soruya vecabım ise zamana bırakmak daha iyi net bi karar alman için iyice tanıman lazım
En İyi Cevap