Flört aşamasında "biz şimdi neyiz?" diye soranlar için: Çıkma teklifi geri gelsin mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flört aşamasında "biz şimdi neyiz?" diye soranlar için: Çıkma teklifi geri gelsin mi?

Ben getiriyorum ve yapıyorum. Öyle belirsizliklerden hiç hoşlanmam, rahatsız eder beni her konuda. Meslek hayatı, öğrencilik hayatı, ilişkiler... Her şeyde. Okulda bazı hocalar sınavda nereden soracaklarını söylemezlerdi. Belirsizlikte bırakırlardı. Peşinden gider hocam nereden nereye bir söyleyin ya böyle belirsiz oluyor diye ısrar ederdim. Kimi söyler, kimi söylemezdi. Bir kere öğretmenler odasının kapısını bir hoca yüzüme kapatmıştı bundan dolayı.😅
İlişkilerimde, konuştuğum kişilerde de böyle. O kişiyle arkadaştan öte gibiysek, flört gibiysek açıkça biz neyiz diye soruyorum. Belki erkekler bu sorudan nefret etse de...😅
Biz neyiz, sevgili miyiz, değil miyiz, bana bir netlik ver diyorum. Bilmiyorum falan diyorsa, biraz daha görüşelim tanıyalım diyorsa ben de siyah ya da beyazdır. Gri yoktur. Bilmiyorsan yeterince emin değilsindir. O zaman görüşmeyi uzatmanın anlamı yok diyorum. Bu nokta da eğer gelmiyorsa, tekrar bana dönmüyorsa zaten istemiyordur. Ciddi değildir ya da kararsızlığından ölüyordur. Bunun cevabını o kişi kendi kendine verecek. Benlik bir durum yok.
Bilmiyorum deyip bir sure tekrar dönüyorsa, konuşmaya devam etmek istiyorsa, yazıyorsa falan o zaman sevgiliyiz diyoruz. Ben belirsizliği sevmediğimi söylemiştim diyorum. Eğer onaylıyorsa o zaman resmi olarak çıkmaya, sevgili olmaya başlamışızdır.
Bana neyiz, bu işin netliği ne dediğim an ciddiyiz, sevgiliyiz diyorsa tamamdır. Devam ederiz zaten.
Ama genel olarak direkt benimle çıkar mısın, sevgili olur musun artık aklınıza hangi romantik çıkma teklifi geliyorsa bunun olması tabii daha iyi. Bu daha net. Çünkü yukarıda anlattığım şekilde yapsam da beynim kendini biz neyiz, ne olacağız, ciddi mi bu vs. diye düşünmekten çok yoruyor. Beynimi yoran erkeği de pek tercih etmem, sevmem. İste bu yüzden de çok yorulmamak adına o erkeklerin belki gıcık olduğu o soruyu şak diye yapıştırıyorum yüzlerine.😊
Kızlara da sordum,
"Seni yakından tanımak istiyorum " diyorum, " Seni zikmek istiyorum". Anlıyorlar sonra da" biz sadece arkadaşız " diyorlar konu kapanıyor. Ne zaman birine sorduysam böyle oldu
@Freddy1616 öyle anlamiyorlar. Seni tanimak istiyorum deyince duygularini anlıyorlar. Daha da duygusal dusunmesin bosuna, benim ona duygum yok olayini erkege anlatmak icinde arkadasiz diyorlar ve konuyu kapatmak istiyorlar. Ilgisi olmayanı kim niye tanımak istesin ki? Kadinin cumlelerinden, hareketlerinden, imalarindan, bakışından binbir anlam cikaran siz erkeklersiniz, kadinlar degil. Bir bakisindan bu istiyor, size samimi davranmasindan bu aranıyor gibi bir ton igrencligi siz erkekler dusunuyorsunuz, kadinlar degil. Eger istemiyorsa arkadasiz demeleri normal. Bende bazen israr eden tiplere nisanlıyım diyorum. Bazilariniz yapışıyorsunuz cunku. Bazisini da kırmadan, duygularini incitmemek adina biz arkadasiz diyerek hani anla ki sana bir ilgim yok, sende uzatma, dedigimi anla ikimizde rahat edelim anlaminda söylüyoruz
O zaman kimsenin bana ilgisi olmamış şimdiye kadar
😄) Evt eskiden insanlar küçük bir kağıda bile yazarlarmış buluşma teklifi için.😄😜 Daha saf daha temiz duygularla heyecanla hareket edilirdi. Birde mektup kart olayı vardı. Heyecanla potacının getirmesini beklemek harika ve gizemli. Şimdi her şeye çabuk ulaşıyorsun ama tadı yok ve heyecansız. Güven tam değil. Net olamıyorsun daha temkinli olmak durumundasın mecburen..
Kim kaldırdı bunu zaten sinir oluyorum gerçekten, flört nedir bir de yaa adam gibi çık de ki ben senden hoşlanıyorum sevgilim ol ne güzel yani yok 12 tane flörtüm var yok emin değilim, emin değilsen git 12 flörtünden seç o zaman Allah Allaaaah!🤣🤣
kesinlikle geri gelsin, hatta onun öncesi konuşabilir miyiz de gelsin çünkü ben bunları kullanıyorum eski kafalıyım..
çok teşekkür ederim..
Cevap
61Cevap
Geri gelsin demekle gelmiyor jdjdj
gelsin gelmesin umurumda değil. aşka inancım kalmadı isteyen de eder zaten
Biz neyiz diye soruları mı kaldı? Daha yaratıcı olarak sorabilirsin.
Mesela, ‘Türkçen nasıl? ‘ diye sor. Muhtemelen ‘iyi’ der. Sen de ‘o zaman aramızdaki ilişkiyi ya da türü açıklar mısın?’ Dersin. O da’ sevgiliz ‘ diye bilir. Sen de ‘o zaman hissettir’ dersin.
Daha profesyonel şekilde halletmiş olursun.
Ben çıkma teklifini biraz ergence buluyorum. Flörtleştiğim kişiyle birbirimize karşılıklı olarak seni seviyorum dediysek zaten sevgiliyiz demektir. Bu olaydan sonra şakayla karışık, "Arkadaşlarıma artık sevgilim olduğunu söyleyeceğim" deyip gülümserim. Karşı taraf da "Ben de öyle yapacağım" deyip gülümser. Genelde böyle oluyor. Bence makul bir şey.
Bence bu bir çözüm değildir. Karaktersiz insan yine karaktersizdir. Belirsizlikte tutarak kanunda açık bulduğunu sanan tipler, sizlere yalan söylemekten de çekinmeyeceklerdir.
Gelsin ama Kızlar teklif etsin enazından biz kibarca kabul eder ya da red ederiz. kızlara teklif etmek onları havaya sokuyor 🙂🙂
Erkekler havaya girmiyor mu? Gidip arkadaşlarına anlatip kızın adını çıkarıyorlar. 6 sene önce aşk mektubu yazdım arhadasima anlatmış hemen g. erizekali.
Evet gelmeli çünkü merhaba deyince ilişki başlıyor ve heyecan kalmıyor etkilemek için çaba vs gösterilmiyor
18 yaşıma 1 hafta kala yaptığım son çıkma teklifini yaptım , sınıf arkadaşımdı reddetti sonra da arkadaş kalalım dedi :/
Ne olacak biri kabul edene kadar teklif edeceksin. Yenmek de var yenilmek de bu hayatta.
@bitirim_05 hayır son demedim benimle çıkar mısın diye soran kalmadı ya bunu son yapan eleman benim dedim , yoksa üff o kızdan sonra ne memeler gördüm bi bilsen
Şu an arkadaşım biz şimdi neyiz sorusunu sorma aşamasında... zor bir kısım ama yapılması gerek... çıkma teklifi edecek bir nesil kalmadı gibi
Mümkünse rafa kaldırılsın çıkma teklifi yerine tercihen nikah masası olmalı tabi tabi ya🤣🤣
Hahahaha sorma 🤣🤣🤣🤣
Gelsin kesinlikle. Ne güzel zamanlardı. Bu soruyu alınca ne olduğun belli olurdu. Bu arada ben hiç flört durumları öyle yaşamadım belirsizlikti falan. Eski kafadanım her şey de net olacak.
İlişkiye yön vermeyecek, ne istediğini bilmeyen insanlarla olmayın olsun bitsin
Ah Maxi Iglesias zaten bakışlarıyla kadını ele geçiriyor ya
yok ya boyle daha iyi teklif olmadan isteidgin oluyoz
Gelmez bu yeni nesil ne kadar fazla kişiyle sevişirsem o kadar kaliteli bir insanım olarak düşünmeye başladı bir kere
Flört en uzun 2 aydır. Olmuyorsa niyeti yoktur. Başka aşklara yelken açacaksınız. Kendini bilen insanlarla birlikte olun.
Kesinlikle geri gelmesi gerekiyor. Belki ben sadece tanımak istiyorum ya da sadece flört etmek istiyorum haberim olmadan sevgili olmuşuz yani bana da bi sorulsun değil mi yanlışmıyım?
Ondan bahsetmiyoruz beyefendi konuya hakim değilsiniz galiba? Veya sadece cevap vermek için mi cevap verdiniz?
Çıkma ne ya. Bir kadın bir erkek, aynı işyerinde. Adam kadına birlikte çıkalım mı demiş. Ya da beraber çıkalım mı demiş. Bunu beni beğene evirmeye gerek yok.
Çıkma muhabbeti tatlıydı güzeldi bence dürüst samimi idi şimdi ki flört felan olmuş o anlamsız geliyor.
Resimdeki film netflix valeria bitirdim çok güzeldi
Soruya vecabım ise zamana bırakmak daha iyi net bi karar alman için iyice tanıman lazım
Flört aşaması ne abi? Birinden hoşlaniyorsan onunla bir seyler yasamak istiyorsundur, hazırsındır... kendinden emin degilsen kimseyle bir şey yasayamazsin zaten.. sacma sapan şeyler yaaa
ya ahmet biz şimdi sevgilimiyiz değilmiyiz yanağından öpim
la yanağından öpim nalaka fdkjglflgjklf
Gelsin de topluca bu kurtulalım şu belirsizlik derdinden. Bazen eskiler doğru yapıyor bir şeyleri. Bu da doğru yaptıkları nadir şeylerden biri sanırım.
abi geri getirin şunu. kıza açılacağım diye 40 takla atıyor erkekler
Bizim jenerasyon bu işin hakkını iyi verdi. Çıkılırdı bir zamanlar
Adı konunca da gereksiz afra tafra, trip, sıkboğaz başlar ama siz bilirsiniz 😀
Ben birine benimle çıkarmısın diye sordum kaça kadar çıkalım ben 8 de incem de dedi.
Çıkma teklifi geri gelse bile teklife olumlu cevap vermeye gtu yeten bir nesil yok günümüzde. Öcü görmüş gibi kaçan kızlar var ak🤦
Olabilir. Kızın güveni yoktur kimseye. Tacize uğramıştır çok defa. Karşındaki insanın yerine kendini koyarak yorum yap
Hepsi mi? Güldürme beni😄
Yanıtı dişi hanıma vermiştim, karşılaştığımız aynı STANDART sorunları zaten biliyoruz Freddy1616 🙂
bitirim_05 birinden teklif gelmesini siz sanırım masada resmi nikahla karıştırıyorsunuz😂 Merhaba, tanışabilirmiyiz - Hayır asla evlenmem!.. gibi🤣🤣🤣
Evet kimin kimden hoşlandıgı belli degl artk
Zaten çıkma teklifini kim kafasına göre gel git yapıyor? Bi çıkma teklifi bitiyor bi fb geliyor?
Hadi gönder gelsin tee Allahım
Evet ya çok gıcık bişey
Gelsin kimin ne olduğu belli olsun yahu
Olması gereken o zaten...
Gelsin hadi bekliyoruz
Sormadan, anlamadan, dinlemeden karar verilmesin. Adını koyun. Sonra ben sana ne vadettimler, ben senin neyinimler savurup duruyor.
Artık kimseyle uğraşamam gelmesine gerek yok
Gelmesin çocukçaydı. 😂
Beğendiğin birisine merhaba sizi tanımak isterim siz de İsterseniz bir çay içebilir miyiz demenin neresi çocukça
Bu çıkma teklifi değil ki.
Flört aşamasındaki gidişattan bahsedilmiş soruda.
Flört olmasın diyorlar. Zaten saçma olan Flört. Beğendiğine direk teklif edeceksin net olacaksın demek istiyorlar. Flört dediğin arkadaşlık gibi birsey. Sonu nereye varacak belli değil. Boş boş takılmaktir. İlk günden hoşlanıyorum tanıyalım birbirimizi demek netlik ifadesidir
Hayır şöyle hayatında biri var ve bununla günden güne yakınlaşıyorsun, flört aşamasından sevgililik aşamasına geçiş net olmadığı için bir çıkma teklifi olsun diyorlar.
İlk günden kimseye senden hoşlanıyorum diyemezsin.
Eveeet gelsin gelsin gelsin sjsjsjsk
Evet evet kesinlikle geri gelmelii
Belirsizlik sevmiyorum
Gelmeli
evet hemen geri gelmeli
Zaten çıkma teklifi var
Gelse ne olcakki burdaki bazılari dötünden korkuyo
Kullanan yok mu sanki
Bizim zamanımızda vardı ya shshhd
ilkokuldakiler yapmıyormu onu halen
Çokta önemli değil ya ne olsa kimin eli kimin cebinde belli değil.
En masum aşkların yaşandığı yıllardı be
gelsin 😌
Bizim zamanımızda vardi ya... ahhh ahhh ne günlerdi 😌
Bence artık abes kaçar eskiden hamamda bayanlara bakarlardı şimdi deniz de zaman akışı iyidir
Gitti mi ki geri gelsin 🤔 Benim haberim bile yok 🤭
Daha netti her şey 😄
Ben manitimi kaptım. Siz düşünün.
Kimseyle çıkmıyorum. Umrumda da değil.
Herkes hâlinden memnun gibi görünüyor
nereden gelecek uzaydan mı
Gelsin gelsin bence de gelmeliii shsjsh
Olması gerek bence hoş şeyler güzel detaylar
Toy Zamanlarım aklıma geldi 😀🙈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?