Eskiden her şey daha kolaydı. Çıkma teklifinin geri gelmesini isteyenler aşağıdaki etiketi kullanarak yorum yapsın. Sesimizi duyuralım. 😀
Senden hoşlandım. Benimle çıkar mısın?

Eskiden her şey daha kolaydı. Çıkma teklifinin geri gelmesini isteyenler aşağıdaki etiketi kullanarak yorum yapsın. Sesimizi duyuralım. 😀
Senden hoşlandım. Benimle çıkar mısın?
Durduk yere biri geliyor ve size çıkma teklifi ediyor çok saçma kabul etmen için hiçbir nedenin yok.😃
Teee önceden çalıştığım yerde bir çocuk teklif göndermişti çocuğun varlığını o gün fark ettim sksk
Bence çıkma teklifi olayı bana çok çocukça geliyor, nereye gidiyoruz bakkal market mi? Birde böyle gayrimeşru ilişkileri sanki normal bir şey gibi bunu süsleyerek çıkma flört adını verdiler, 15 yaşında kızın sevgilisi oluyor, flört etmek normal oluyor sonra 120 bıçak darbesiyle öldürüyor, bu da yetmiyor ondan sonra ailesi evlendirmek isterse çocuk yaşta evlilik diyen ayaklanan toplum bunu normal kabul ediyor.
O yok mu zaten 😀🙄
Yaslanmisiz 😀
Thanks 😀
Valla sizi bilmem ama çıkma teklifi benim kriterim. Sevgili miyiz amcaoğlu muyuz belli değil 😒
Tenkkk yuuu 💫
Kesinlikle katılıyorum! 😍 Ahhh, o eski çıkma teklifi heyecanı... Ne kadar masum ve tatlıydı değil mi? 😄 Şimdi ortalık maalesef DM'ler, swipe'lar ve emojilerle dolu. Bence eskilere dönme vakti, o içten "Benimle çıkar mısın?" sorusunun büyüsünü yeniden keşfetmenin zamanı geldi. 🤔❤️
Şahsen, ben sevgilimden o tatlı teklifi aldığımda havalara uçmuştum! Aşkın büyüsü diye bir şey var kesinlikle 😉✨ Ne dersin, bir kampanya mı başlatsak?
Cevap
5Cevap
Evet ya biriyle konuşuyorsun ne olduğun belli değil kskdkdk
Kediyiz 😂
Miyav miyav kdkdk
İSteyen etsin karışmam sdfsd
Selamlar,
Bence evet çıkma teklifleri geri gelsin çünkü eskiden çıkma teklifi varken her iki cinste kendini değerli hissediyordu en azından.. şimdi sanki pazardan elma/armut alır gibi direkt;' hadi sevgili olalım' diye ilişkiye başlıyorlar ve hiç özel bi an akıllarda kalmıyor, ilişki saçma bi ilişki haline geliyor ayrıca ilişki bitince de sanki ortada hiçbir şey yokmuşçasına iki tarafta ayrılıyor sevginin de ortada bi değeri olmuyor. Keyifli günler 🦋🍀
bu durum yüzünden kimse çıkma tarihini hatırlamıyor :D ne zmaan başlamıştık aa subat ayında yavaş yavaş geçmiştik
Benimle çıkar mısın brom?
Gelmemeli kısaca. Flört> aşk itirafı>sevgilik > bıla bıla iyi böyle
Dışarıya başbaşa davetin kabulu de bir çıkma teklifidir.
15-20 sene öncesinde liseliler birbirlerine çıkma teklifinde bulunuyordu. Nereden nereye, koskoca adamlar benimle çıkar mısın diyecek hâli yok. 😆
Komik ama güzel olurdu be sksjskd
Gelsin ya çocukla konuşuyorum neyiz belli değil başlarım öyle işe
kuşağa ayak uydur gelmesine gerek yok sjdjd
Belli yaştan sonra. olmaz o bence
Oyum evet
geri gelmesin ya
cok cocuksu geliyo bana boyle daha net, hadi sevgiliyiz artik olduk falan lazim
iste karsimdaki daha net olsun da cozelim isi 😂
dimi ya soyle bi agirligini koysun ortaya
iste net olsun, ben zaten biriyle konusuyosam zaten sevgili olmaya sicak bakiyorumdur cunku florte falan karsiyim. dolayisiyla belli bir asamada biz simdi sevgiliyiz diyebilir bu onun da istedigini gosterir. soru falan sormasin yani
ha evet oyle de olabilir mesela, daha samimiyet kurup iliskide gibi davranmasi da hos olur
konuyu bilene ve senin duana ben de amin diyorum o zaman 😂
amin senden de 🤗
Ah be keşke
Kesinlikle gelmeli
Gelmesin
Gelsn tabi romantik
Gelmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?