Sakın tek bir yalan daha söyleme. Niye biliyor musun? Çünkü inanırım.

Sakın tek bir yalan daha söyleme. Niye biliyor musun? Çünkü inanırım.

Hayır inanmıyorum kesinlikle inanmıyorum hatta Burada bazen Denk geliyoruz İşte ben karşı cins erkeklerle Konuşmuyorum işte erkeklerle arama mesafe koydum Bunu kadının böyle söylemesinin bir sebebi şöyle söyleyeyim mi zamanında karşı cins erkeklerle çok muhatap olduğu için aynı zamanda bir sıkıntı yaşadığı için güvenini kaybettiği için ondan sonraki erkeklere de Aynı kafada davranıyorlar ve diyorlar ki ben erkeklerle konuşmuyorum Aslında bunca zaman fazlasıyla konuşmuştur yaşayacağın da yaşamıştır onun korkusuyla uzak duruyordur yoksa ben erkeklerle konuşmuyorum Ancak şu şekilde olur yani dinen Dinine bağlı olur der ki ben ne mahrem kimselerle muhatap olmak istiyor İstemiyorum der zaten öyle bir kadın da tutup da internet platformunda gezmez geziyorsa da ve bunu söylüyorsa da Muhakkak bir şey yaşamıştır Yani ben inanmıyorum şahsen
Asla. Zaten niye böyle basit yalanlar söylerler hiç anlamam. Ben açık açık derim konuştum da yaşadım da, bu kadar takmaya kasmaya gerek yok. Asıl herkes en baştan dürüst olsun da kimseyle boşa zaman harcanmasın.
İnanırım ya neden olmasın çoğunluğu konuşuyor diyebiliriz ama öyle olanları da yok sayamayız. Bir yalan ise aynadakine söylüyor. İnsan sarrafı olduk artık tahmin edebiliyoruz karşımızdakinin ne yaptığını
Hiç konuşmuyorum diyemem ama burada tek bir kişiyle arada konuşuyorum oda abi dedigim arkadaşlarım var ama onlar yazmazsa ben yazmıyorum oda özel gün kutlaması okadar kimseyle sohbet etmiyorum
Bazılarına inanırım, bazılarına gram inanmam 😏 Çünkü gerçekten utangaç, içe dönük tipler var; karşı cinsle zor konuşuyor. Ama bazıları da “konuşmuyorum” deyip DM’lerde Formula 1 pilotu gibi turluyor 🚗💨
Sen kendine sor, gerçekten konuşmuyor musun, yoksa seçerek mi konuşuyorsun? Bir de sen bu cümleyi kullandın mı hiç, dürüst ol hadi 😜💭
Cevap
30Cevap
Herkes inanmak istediğine inanır. Ben kimseye inanmam :D
Her diyene inanmam ama söyleyen kişi benimle aynı tutumu sergiliyor ise inanırım..
İnanmam, çok şahidim konuşmuyorum diyipte onla bunla fingirdeşeni..
Ya bir saçmalama drrim açıkcası
İnanırım çünkü kendimden biliyorum..
Ben arkadaşlarımla konuşuyorum. ama bazıları var ki yol geçen hanı olmuş.
Telefonum açık belki ararsın sen benim inandığım en güzel yalansınnnnnn
Neyseee. Jdjdjd
İnanmammm ama burası içinse inanırm
Yok inanmıyorum. Hadi diyelim ki yok bir ihtimal ama bunu diyenler bulsa saniyesinde konuşur idare eder ikisini birden.
Üstüne de meşgulüm ya derler kcndm
Yok yanlışın vardır o senin akraban yaa kuzenin kuzenin kdjsk
inanırım kendimden biliyorum, bazi donemler karşı cinsle iletişime bile girmek istemiyorum
İnanmıyorum ben erkek milletine hic güvnmiyorum hepsi yalanci
Açıklama kısmı 😅 güvendiğim bir insansa inanırım ama sonra yalanı ortaya çıkarsa silerim
Duymak istediğin cevap nedir 😁
E hadi öyle olsun 😅🌸
Yalandır benim kankam var erkek mesela. Bunu da saklamam O da saklamaz.
Herkesle muhattap olan ve seçici olmayan güven vermeyen biriyle olmazdım zaten.
İnanması zor biraz. Benim yaptığım bir şey değil ama karşı taraftan beklerim.
Yani konuşmuyor olabilir Sonuçta herkes konuşacak diye bir kural yok
Buna kim inanır ki? O kişi sadece konuşmak istemediklerine öyle derken kim bir arka planda...
İnanmam ya illa ki konuşuluyordur konuşmam diyen harbi yalan söylüyordur yani
Kimin söylediğine bağlı. Konuşmam diyenlerin çoğu konuşuyor. Çok az bir kısmı dürüsttür onda da ne kadar dürüst olduğu anlaşılır mı bilemiyorum. İnsanlara güven kalmayınca işte..
İnanabilirim olabilir pekte absürt bir şey yok bunda ama bunu sürekli vurguluyorsa pek samimi gelmez bana açıkçası jdjbzl ya dikkat çekmek için öyle söylediğini ya da bir şey sakladığını düşünürüm.
Bunu dediğim için beni yalancı sanıyorlaaardı hee aydınlandım
Yalan söyleyen Pinokyo bile dişi olsaydı memeleri büyürdü burnu değil 😂
Ben karşı cinsin memelerini pardon yalanlarını görmekten dolayı karşı cinse çok inanmıyorum😎
İnanma tuşum kayıp benim 😂 Her kes yalan söyler sadece kimleri bir az gerçeğe yakın yda çaptırıp söyler
Ben konuşmuyorum valla kimseyle zaten altmış kişi ekli onlarda okuldan iş yerinden vb
Olabilir
Kimseyi çekemem artık
İnanırım artık daha korkunçlarını görüyoruz hem cinsleriyle aldatıyorlar
İnanmam. İnsan, sosyal bir canlı. Muhakkak muhatap oluyor bir biçimde.
Kimin söylediği önemli , hareketleri eğer benziyorsa inanırım.
İnanmam. Mecbur iletişime geciyorsun iş yerinde vs
İnanmam. Çünkü ben bile samimi olmasam bile mecburiyetten iletişim kurmak zorundayım. Mecbur yani.
Beni ilgilendirmiyor kimin kimle konuştuğu ben kendimi bilirim...
Niye inanmayayim ben konuşmuyorum sonuçta o da konuşamayabilir
ne anlamda konusmuyo ama benim sevgilim veya flörtüm yok lakin arkadaşım var
asiri muhafazakar degilse biri konusuyo herkes ya
erkeklerde en cok konusan muhafazakarlar ama dinine asiri bagli kiz gormedim duymadim
Konuşabilir sınırı olsun
Bunu söyleyen kızsa çok inandırıcı gelmez, ama benle beraber birçok erkeğin konuşmadığını hatta bazılarının isteyip de konuşamadığını bizzat biliyorum...
Aynen aynen güzel hikaye shdhs
S... İnananı ajshdhshhshshs
Çorum a götür beni shdhdhshs
Hanlara hamamlara da uğrarız hahahaha
Konuşmuyorum 😒
İnandım
İnan 🥳
Kişiye göre değişir. Kimseyle konuşmuyorum diyip 50 kişiyle fingirdeyen de var gerçekten konuşmayan da.
Burasi için mi? İnstada öyleyim mesela
Burasi icin imkansız ya sohbet içerigi değişiyor ndjsd
Uberler mesajlarini kapatırsa ne anlami kaldi dediler hak verdim açtık bu sefer de durumlar fena ndbs
Hareketlerinden anlarım ben 😂
İnanmam konuşmayan çok nadirdir
Hayır inanmıyorum
İnanırım, beni biliyosun.
Asıl karşı cins ile hiç konusmayan insanın kibarligindan şüphe duyarim
Arkadaş olarak da özel anlamda da hiçkimse yok şu anda.
Hayatım boyunca tek flörtum bile olmadi
Instadan şaka amaçlı sev olakmi dediler o bi
Umarim
Hayatımda karşı cinse dokunmadan olucem diye korku
inanmamayı tercih ediyorum.
Inanirim bende konuşmuyorum çünkü
Hiç inandırıcı değil
Niye inanmayayım herkes konuşmak zorunda değil ki
yok ya, konusuyodur elbet
İnanmak istiyorsam inanırım
Konuşmuyor olabilir o anda
Kurallar kişilere göre yıkılır bence..