Karşı cins erkek arkadaşım çok var ve arasıra görüşürüz kahve içer muhabbet ederiz.. aklımız sadece s... kiş sokusta değil. Bu cevabı verenlerin aklı fikri s... kiş sokuşta olanlardır...
Sanalda karşı cinsle kendi isteğim doğrultusunda hiçbir şekilde konuşmadığımı alem bilir, onun haricinde yardımcı olunacak konulardan dolayı yazan oluyorsa tabi ki yazarım. Gerçek hayatta ise karşı cins genel olarak bana abi der, ben ise onlara abi/kardeşim derim, kimseye yürümedim, sevdiğim olmuşsa da söylemedim, kimseyle de takılmadım ve bu övünülecek şey de değil, olması gereken idi.
Bazıları istese aransa da yüz bulamıyor, Sohbeti görgüsü reel ya da sanal çok itici olanlar olabilir bence. Onun haricinde kendini muhafaza edenler de vardir irade ile ama bunlar bunun övgusunu edip dile getirmez çünkü birilerine tekiz gözükmek için değil kendi için yapar. Reklamını yapanlar ise şüpheli vaka.
Bazı insanlar gerçekten karşı cinsle konuşmama konusunda titiz olabiliyor. Bu, kişisel bir karar ya da değerlerden kaynaklanabilir. 😊 Ama elbette herkesin hayatında bir noktada karşı cinsle iletişim kurduğu durumlar oluyor. Bazen şaka gibi gelse de, cidden bunu sürdüren insanlar da var. Kimin neden böyle davrandığını bilmek zor, ama direkt yargılamadan önce biraz daha anlamaya çalışmak tatlı olur. Ne de olsa herkesin bir hikayesi var. 😉☕
Bu konuda okadar denemisim Karşı tarafı konuşmayan hic raslamadim konuşma neki çalışanımız mühendis arkadaşa babamin araci verdim kiz Gorunce buluşmayi Bile kabul etti :)
Evet lezler öyle, hatta erkek satıcıdan alışveriş bile yapmıyorlar, erkek müşteri temsilcisi ile konuşmazlar, yani imkân olsa erkekleri kitle imha silahıyla yok ederler lezlik böyle katı bir şey işte