Vazgeçtim olan bana oldu a* değmiyor erkek milletine pahalı zevkleri olan ben sırf seviyorum diye malı mülkü önemsemedim. Siz siz olun standartlarınızdan vazgeçmeyin. "Aptal" olmayın benim gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)5 ayBu soru kadınların bir hayat kadını olduğunu kanıtlamak için yeterli bir kanıt... Sevgi dediğin şey için her şeyi bırakabilmek demektir... gece 3 te uykundan uyanır arabanla doktora götürürsün bebeğini... dk başı nefesini kontrol edersin... Devamlı kucağındadır ve fiziksel teması içindesindir... sEVGİ BUDUR... Bu yüzden erkekler seks ister bir insan seviyorsa devamlı aramalıdır sormalıdır meraklanmalı özen göstermeli düşünmelidir. Devamlı fiziksel temas içinde bulunmalı gözleri bakarken göz bebekleri büyümelidir. Aynısınına benzer şeyleri erkekte de görmeden senin gibi aptal hayat kadını tek taraflı aşık oluyor sonrası berbat şeyler oluyor.
Bir erkeğin kadını sevebilmesi çok daha kolaydır... Bir kadının erkeği sevmesi çok zordur. Çoğu kadın erkeği boşalma makinesi ve sağlayıcı otomat olarak görür... Evleniceğiz çocuk olucak ona bakıcağım erkekte para getiricek ihtiyaçları görücek der... Kadın asıl sevgi beslemez erkeğe karşı. Kadın yanlızca doğrduğu çocuğa sevgi besler çünkü kendi içinden çıktı onun parçası olduğu için jileti alıp nasıl kendini kesmiyorsa çocuğu da her türlü acılardan korumaya odaklıdır kadın.
08 Yorumla- 5 ay
Aptall?
- 5 ay
Pardon da bunu ben kendime kullanabilirim senin haddine değil.
Cevap sahibi5 ay😂 Ne demişler olmuyorsa en başa dön... Dönüyoruz efendim... "Bu soru kadınların bir hayat kadını olduğunu kanıtlamak için yeterli bir kanıt" döndük. Yoruma bakıyor ve başa dönüyoruz gene aynı sonuç 🤔👑 üzgünüm her türlü * çıkıyosun 👌
- 5 ay
Dusuncenis*keyfim😂
Cevap sahibi5 aySilk silk tabi hangi aletle silkiceksin? LAzımsa ödünç veriiyim 100 dolara (hadi moruk indirimi yaptım 80 ver yeter. )
- 5 ay
S"k*mem icin illa bir alete ihtiyacım yok gucumle s*ker*m moruk da sensin
Cevap sahibi5 ayYa lütfen fake rofil olduğunu söyle lütfen böyle kadınlara bırak erkeği her şey fazla ne biliyosan fazla sana. Sen kadın değilsin kadın artığısın bu şekilde konuşuyorsan bir kadın olmamalısın.
- 5 ay
Kadın artığı senin anandır. K*hpe
En İyi Cevaplar
5 ayHerkes kendine denk insanlarla olmalı; bunu ego savaşına çevirmeye gerek yok.
Alt sınıf insan, üst sınıf biriyle olamaz; istese de başaramaz, çünkü o ortama ayak uydurması zordur ve o ortamda gereksiz yargılara maruz kalabilir. Bu, alt sınıftaki insanın küçük olmasından değil, onlar kadar bilgisi olmamasından kaynaklıdır. Sohbette bile aradaki uçurum farkı göze çarpar.
Maddi anlamda da öyledir. Alt sınıf birisi, üst sınıf birisinin yanında aşağılık kompleksine kapılabilir; çünkü üst sınıfın harcadığı sıradan bütçe, alt sınıfın 1 aylık maaşı kadardır.
Ne kimseyi küçümseyin, ne de kendinizi olduğunuzdan düşük seviyeye çekin; herkes kendi dengiyle olursa her şey daha güzel olur.35 Yorumla- 5 ay
👏🏻👏🏻👏🏻
- 5 ay
Teşekkür ederim EİC için 🤍🙏🏻
- 5 ay
Rica ederim 🤍
- 5 ay
Alt sınıf üst sınıf ahlaki üstünlukte ararım. Mütevazı olmayı bilen insanlarda maddiyatın hiçbir önemi yoktur. Dolayisıyla yorum yanlıştır.
- 5 ay
Ben realist yaklaştım, siz duygusal yaklaşıyorsunuz. Gerçek dünyaya dönerseniz, benim yorumumun haklı olduğunu anlarsınız.
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
5 ayBir bacımı daha üzmüşler.
Ben ilişkinin vazgeçmek değil savaşmak kazanmak başarmak olduğunu düşünüyorum. Kendisi için benim düşmemi isteyecek değil benim için kendini yükseltecek birini yeğlerim.43 Yorumla- 5 ay
Bacını çok üzdüler bacım..
- 5 ay
Bende ayni durumdayim ama biz kaybetmedik öyle düşün 🙏🏻
- 5 ay
Geçmiş olsun 🤍
5 ayVazgeçtim bu sevdiğin zaman çok kolay olan bir şey maalesef kim ne kadar bunun karşılığını yaşantıda kalarak seni severek veriyor işte asıl mesele de bu
31 Yorumla- 5 ay
👏🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Hilal sen kendine fazla yüklenmişsin canım 🥺 Standartlarından vazgeçmek aptallık değil, sadece yanlış kişiye doğru sevgiyi vermek olmuş. Bu da tecrübe, resmen level atlamışsın diyebiliriz 🎮✨ Bundan sonra hem kalbini hem standartlarını korursun, ikisi birlikte mümkün çünkü. Sen şu an neyi asla taviz vermem dediğin listeye yazdın, var mı net bir kırmızı çizgin? 💔💬
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
78Cevap
Kimse için kendimi değiştirmeye niyetim yok. Beni seven böyle sevsin, hoşlanmadığı şeyi söyler, keyfim ve kahyası onaylarsa yapmam, onaylamazsa aynen devam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vazgeçmem. Bunu en son yaptığımda çok güzel pişman olmuştum sksns
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
5 aySeviyor isem standartlarıma uyum gösterecek ya da hayatımda olmayacak, basit bir sistem..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Hayır bildiğim doğrulardan ve standartlardan vazgeçemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
5 ayBazı standartlarımdan geçerim evet..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 5 ayhayır vaz geçmem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBen geçtim o yollardan.
İzmir’de doğup büyümeme rağmen evli olduğum şahıs , “öğretmen” diye şark görevine gittik ; doğuda, suyu, yolu, bakkalı bile olmayan bir köyde yaşadım. Ekmeğimi bile kendim yaptım. Sonunda karda kışta, o zamanki evli olduğum şahıs tarafından sokağa atıldım, dayak yedim ve aldatıldım. Üstelik yaşım henüz 19’du. Benden size bir abla tavsiyesi:
Kıymetinizi bilin. Sakın kimse için standartlarınızdan vazgeçmeyin Değmiyor22 Yorumla- 5 ay
Çok üzüldüm. Allah gönlünüze göre versin bundan sonra 🤍
Cevap sahibi5 ayAmin teşekkürler
Sırf birini seviyorum diye standartlarımdan tamamen vazgeçmem. Standartlarım aslında benim kırmızı çizgilerimdir. Onlardan vazgeçtiğimde, aslında kendim olmaktan çıkıyorum. Birini mutlu etmek için kendi doğrularımdan saptığımda, aynaya baktığımda gördüğüm kişiyi sevmemeye başlıyorum. Sevgi hatırına standartlardan ödün vermek kısa vadede ilişkiyi kurtarabilir. Ama uzun vadede içimde biriken o huzursuzluk, sevdiğim kişiye karşı bir öfkeye dönüşüyor.
23 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle çok haklısınız
- 5 ay
Çok doğru söyledin tam anlamıyla öyle oluyor
5 ayAferin, güzel, insanın "aptal"olduğunu kabullenmesi de güzel. 21-43 arası biz de yapmışızdır bazı aptallıklar.
"bizi soracak olursan (denirdi eskiden mektuplarda) , uğraşıyoruz, nerde hangi aptallığı yaparsak doğru olur diye. Bakıcaz , zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
5 aySevdiğim ölçüde seviliyorsam bunun mümkün olma ihtimali var.
Sadece sevmek tek başıma yaşamak gibi.
Tek başına yemek yemek , tek başına nefes almak , ama ruhun bom boş gezmesi gibi.
Ucundan kıyısından da az da olsa “Aşk” kelimesine benzer.
Ama tanımı içine girmez.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 aySeviyorum diye kendimden ödün veriyorsam, bu sevgi değil alışkanlık ya da bağımlılık olur. Biri için her şeyden vazgeçmek değil, onunla birlikteyken kendimi kaybetmeden var olabilmek önemli bence. Sevgi, standartları yok saymak değil; onları karşılıklı dengeyle yaşatabilmektir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Benim karşımdaki kişide aradığım şeyler, anne olma isteği, asla feminist olmaması, dürüst ve iyi niyetli olması, Türk olması, 24 saat aşırı ilgi isteyerek beni bunaltmaması.
Standartlarım bunlar, ve zaten bunlara uymayan kişiyi sevmeyeceğim için, bunlardan vazgeçmek zorunda kalmam.
Yani mesela "o anne olmak istemiyor ama ben onu çok seviyorum" falan yok öyle bir şey. Anne olmak istemiyorsa benimle işi yok.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Kesinlikle vazgeçmem. Beni ben olduğum için sevsin lafı bence çok güzel çünkü ona sahte yapmacık davrandıktan sonra evlendiğimde elde ettiğimde eski halime döndüğümde evliliğimiz uzun ömürlü sağlıklı olmaz.
113 Yorumla- 5 ay
Kesinlikleee katılıyorum
- 5 ay
Ama sevdigim için vazgecmistim bennnn
- 5 ay
Evet oyle
- 5 ay
İyi de her erkek bir degil ki mantigi nereye kadar kullancsz gunu birlik yaparak mi
- 5 ay
Hee anladiim
- 5 ay
İşte kadın olduğunuzda duygusal olarak benim cevabımı algıladınız fakat ben mantıksal açıklama yapınca anladınız. Sizi çok üzerler lütfen mantıksal hareket edin evliliğinizde genellikle erkekler aldatınca kadınlara duygusal sömürü yapınca kadınlar yuvam yıkılmasın çocuklarım babasız kalmasın diye devam ettiriyor ve evlilikler daha kötü hal alabiliyor.
- 5 ay
Kadınlar da aldatsın o zaman mantık bunu gerektirir sjsjskd
- 5 ay
🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 838 cevap paylaştı.
5 ayBen ben olmaktan çıktıktan sonra beni değil bir başkasını sevecek zaten. Standart dışına bir kere çıkmış olmak bir daha asla kendim olamayacağım anlamına gelir bu yüzden elimden geldiğince çıkmamaya çalışırım.
11 Yorumla- 5 ay
Olması gerekenmiş ;))
5 ayNe dersen de aşıkların gözü görmez vazgeçer ve tecrübe edinerek standartlarından vazgeçmemeyi öğrenir çoğu insan. Keşke biz tecrübe olmadan vazgeçmemeyi bilen azınlıktan olsaydık …
11 Yorumla- 5 ay
Keşke..
5 ayHayır tabiki vazgeçmem.. Bazıları hiçbir şey için değmiyor..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İlişkilerde maddi eşitlik aramak kişinin hakkı olabilir ama
Buda genellikle mutluluk ve huzur getirmeyebilir
Beni seven ilgi alaka gösteren kişide standart aramam
Çünki kalbimi doyuran biri beni fazlasıyla mutlu eder10 Yorumla
5 aySen doğru olanı yapmıssın lâkin ait olmadıgın toprakta çiçek açmaya çalışmıssın ve bu seni tüketmiş.
11 Yorumla- 5 ay
Maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayEl oğluna bel bağlanmaz bu sözü al cebine koy, genç kızsın lazım olur
11 Yorumla- 5 ay
Aldım sagolun
5 ayHangi standartlarımdan bahsedildigine göre değişir ama zaten çok zor standartlarım yok o yüzden de vazgeçeceğim bir duruma sokmam kendimi karşı tarafın öyle isteği olursa isteğiyle birlikte yol alabilirler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKadın milleti pek sevmez standarttan vazgeçmeyi. Standartlarından vazgeçemeyen bir kadınla evlenmek istemem. Çünkü o tür bir kadın erkeği değil kendi standartlarını daha çok seviyordur.
113 Yorumla
Cevap sahibi5 ayErkekler daha merhametlidir. Kadının merhameti ise daha çok çocuklarına karşıdır.
- 5 ay
Ee demek istedigim bu vazgectim uzulen oldum
Cevap sahibi5 ayYani sen adamdan ziyade kendi standartlarını sevmişsin demekki...
- 5 ay
Hayirrr o beni uzdugu için yaptigim fedakarlıklardan utandimm
Cevap sahibi5 ayEminim öyledir
- 5 ay
Ol ya da olma önemli değil kral
Cevap sahibi5 ayİlgilenmiyorum
Cevap sahibi5 ayAncak pek çok kadının bu tür sözlerle sadece kendini avuttuklarını rahatlıkla öngörebiliyorum. Ne de olsa burada tecrübe konuşuyor.
- 5 ay
Yahu tamam ya en çok sen haklısın
- 5 ay
İlgilenmiyorum diyip ilgi alaka alanından cikmiyosun sal kardesim
Cevap sahibi5 ayKendi düşüncelerimi yazıyorum.
- 5 ay
Öyle mii
Cevap sahibi5 ayHe
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
5 ayO hangi stndartlar olduğuna bağlı gerçi ben de öyle standartlar yok da lanlara da bakılır yanlış kişilerin peşinden koşturmam asla yanlış kişi için standartlaırmdan vazgeçmem doğru kişi için de herşeyi yaparım
10 Yorumla
5 ayGeçmem derdim de sonra başima geliyor 😃en iyisi geçerim diyeyim ters tepki olsun
11 Yorumla- 5 ay
Hahahha. d
Gizli Üye(18-24)5 ayErkeklere it gibi muamele edicen sadık kızın kıymetini falan bilmiyorlar gözleri sürekli kadınlarda iğrenç gerçekten
212 Yorumla- 5 ay
Doğru köpek çekmek lazım onlara
- 5 ay
Cok igrenccc hemdee. İyy
Cevap sahibi5 ayKızlar siz siz olun erkeklere cidden adım falan atmayın hep onlar atsın kendilerini bir b*k sanıryorlar
Cevap sahibi5 aySanıyorlar*
- 5 ay
Ben attım çok sevdim çok koştum peşinden rezil ettim kendimi ama peşinden koşandan kaçıyorlar köpek çekmek lazımmış
Cevap sahibi5 ay@Kdodkdkdkdmd ama kendimin ne kadar enayi olduğunu söyleyeyim takip ettiğim tek erkek o o 175 kız takip ediyor sevgili değiliz ama benim sevdiğimi biliyor
- 5 ay
Benimki de benim sevdiğimi biliyor ama egosunu besliyor. Kaçman lazım kaçanın peşinde it pluyorlar
Cevap sahibi5 ay@Kdodkdkdkdmd kanka özele gel de bana akıl ver kafayı yiyecektim
- 5 ay
Tamam
Cevap sahibi5 ay@Kdodkdkdkdmd mesaj atamıyom sen yaz
- 5 ay
İstek at
Cevap sahibi5 ay@Kdodkdkdkdmd attım
Gizli Üye(18-24)5 ayKendini avutma ve kendini kandirma
En basindan beri biliyordun
Pahali zevkleri varmis , yaw kardes valla az buyuyun.
Mali mulku onemsiyordun , standartlarindan vazgecmedin zaten standartlarin o idi.
Amacina ulasamayinca karsidakini alt bir standart gorme ezikligini yapma bize.
İcindeki o egoyu kır , yoksa fena kırarlar. Ki kirmislar aslinda ama kendini Şu an yazdiklarinla avutmaya calisiyorsun.
Hangi kralsa hakkini vermis sana
07 Yorumla- 5 ay
Valla sen gibi seviyesiz birine açıklama yapmak bile zor ama kapak şart sana. Benim demek istediğim normal yasantimin dışında sırf sevdigim için bir çok şeyi görmezden geldim birlikte biseyleri başarabiliriz mutlu olabiliriz umuduyla ama sonu hüsran. Ayrıca kral g*rsin sana okey
Cevap sahibi5 aySevoyorsun diye iste durduk yere degil. Sevgin tatmin olsun diye yani , senin dedigin sunun gibi o zaman. Zengin bir adam servetinin yarisini sokaktaki adama versin. Ama senin durum. boyle degil iste ama sen boyle oldugunu soyluyorsun.
- 5 ay
Tm
Cevap sahibi5 ayAslinda kendi aynani kendi karanlik tarafinin bir yansimasi oldugu farketsen bu iliskinin kurdugun baglarin, iliskiler daha iyi olurda ooooffff insanlar anlamiyor anlamiyorrr.
- 5 ay
Haklısın kanka
Cevap sahibi5 ayAnla anla zeki ol akilli ol hem sen hem karsi taraf mutlu olsun. Tutkulu olsun
- 5 ay
He dogru diyon valla
5 ayHayir. Vazgeçmedim de zaten. Kendinden vazgeçmek beraberinde her zaman büyük mutsuzluk getirir. Birlikte var olmayı öğrenmeli insanlar. Kimsenin kendisini yok etmesine gerek yok. 🍀🍋
10 Yorumla
5 ay- Doğru insan için her şeyine değer
- yanlış insan içinse hiçbir şeye değmez
- Doğru insan Seçme Melekesi de Doğru insan olmak ve içsel yatırımdan geçiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yanlış kişiye denk gelince içimizdeki öfkeyi kusarak genelleme Yapıyoruz. Oysa kadınların da erkeklerin de fedakar olanları var. Doğru kişiye denk gelenlere selam olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
5 ayOlmuyor işte. Sevince gözü görmeyebiliyor insanın mantık devre dışı kalıyor
13 Yorumla- 5 ay
Dimi ya
- 5 ay
Dengeyi iyi kurmak lazım
- 5 ay
Evett
5 ayKendi açıklamanda da yazdığın gibi "Sırf birini seviyorsunuz diye standartlarınızdan vazgeçmek aptallıktır."
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
5 ayHayır canım sercan beni ailemin maddi durumundan ötürü hor göremez ve benle alay edemez gitsin kendisine kendisine denk (!) birini bulsın o zaöan
10 Yorumla
5 ayFazla fedakarlık insanın kendinden ödün verdiklerinin sadakası oluyormuş 🥹
20 YorumlaOlmayın, bırakın o sizin seviyenize statünüze yetişmek için çabalasın yoksa gerçekten olan size olur
20 Yorumla
5 ayHerkes hayatının bir döneminde hata yapar. Buna tecrübe olarak bakmalısın
20 YorumlaVazgeçmem, vazgeçmedim. İyi ki vazgeçmemișim. Vazgeçmeyin kızçeler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 5 ayKarşılıklı olacak.. bana doğru gelinmeyen adimlara karşılık yok artik
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayElbette geçerim belli başlı olanlar hariç kişiliğimden karakterimden ve davranışlarından ödün vermem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. hayir vazgeçmem. beni seven olduğum gibi kabul etmeli
10 Yorumla
5 ayBen ideallerimden düşüncemden kırmızı çizgilerimden azla vazgeçmem
10 Yorumla
5 ayBeni ben yapan standartlardan vazgeçmem mümkün değil.
10 Yorumla
5 ayKimse bu fedakârlığa değmiyormuş anladım. Standartlarım baş tacımdır net.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. O ne ya biz kendimizden geçmişi standardını yerum ula
10 Yorumla
5 ayYok vazgeçmem beni ya böyle kabul etsin ya da hayatımdan defolup gitsin 🤓🐇
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayYok hayır hiç vezgrçmedim evlendiğimde bile zaten dile getirdim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Geçmem fakat ilişkim için fedakarlık gerekiyor ve hakediyorsa yaparım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
5 ayErkek-kadın fark etmiyor standartların anormal seviyede değilse ne diye vazgeçesin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
5 ayStandartlarım maddi şeyler değil yani vazgeçmem mümkün değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAsıl iğrenç olan ne biliyor musun? Pahalı zevklerini başkalarına ödetmek için yaşaman ve insan seçimi yapman iğrenç olan. O pahalı zevklerini kendin çalışıp alma gibi bir gayen yok. Mide bulandırıcısın
03 Yorumla- 5 ay
Pardon da? Neye dayanarak söylüyorsun bunu s***kmisin? Demek istediğim kendi yaşamımdan odun vererek birlikte olmaya devam ettim oluru olmazı dusunmedim sevdim çabaladım sonuc hüsran g*tunuzden element uydurmayin!!!
Cevap sahibi5 ayÖnemli olan standartlarını karşılamayanla sevdiğin için devam etmendi. Kendinde yükseltme kazanma çaban yok. Bu yüzden başka erkekten bekliyorsun. Bekleyip sırtına bineceğin e ş e k bulmayınca olmayınca da ayrılıyorsun. Ayrılırken de sabrettim kılıfını manipülasyonunu yapıyorsun
- 5 ay
Tamam kanka.
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
5 ayKimse için hiçbir şeyden vazgeçmem.
Eskiden di o herseyi yakan yıkan adam.
10 Yorumla ya yarma 21 yaşındasın neyden vazgeçtin kardeşim ya
11 Yorumla- 5 ay
İste tüm mesele burada bu yaşta
Gizli Üye(18-24)5 ayBende vazgeçmeye hazırdım. Dengim olmadığını her yerden duydum ama sevdim diye devam etmeye hazırdım. Ama değmezmiş.
10 Yorumla
5 ayNeyki senin standartların?
nelerden vazgeçtin?
16 Yorumla- 5 ay
Ya yaşam tarzımla onun ki bir değil. Detaylı anlatamam oldukça uzun konular
- 5 ay
Bir şeyi anlat mesela ne?
- 5 ay
Farkliydi basta nereden bilebilirdim sonradan gerçeklerle yuzlesecegimi. Demek istedigim bunlara ragmen devam ettim köpek gibi bağlandım onaaa sonra bir suru hata yapti onun için yaptigim fedakarlıklardan dolayı kendimden utandım normalde sorun edecegim biseyi sırf seviyorum diye görmemezlikten geldim. Şimdi de takintili ileri seviye tehditlerle devam ettirme gayreti narsist birisi kisaca ve pismanim kendinden ödün veripte onda kaldigim icin
- 5 ay
Owww çok yorucu bir ilişkiydi desene.
Canım senin yanlışın yokki… sen sevmişsin, sevmek hata değil bence yaptığın şeylerden dolayı pişman olmanada gerek yok çünki sen güvenip kendi tercihlerini arka plana koymuşsun…şöyle düşün karşındaki bir wgahdhdl se sen ne yapa bilirsin ki , sadece böyle insanlar yüzünden değişmeyin kendiniz kalın🤭
Bende yaşadım, ilk zamanda kendimi kötü hissettim sonra dedim kendime neden ben kötü hissediyorum ya bütün sevgimi bir asdfg verdim onun böyle olması beni etkilemesi yanlış.
Ve artık gülümsüyorum ve aynı devam ediyorum 😃😁 değişmedim yani.
- 5 ay
Çok güçlüsün! 🤍🥺
- 5 ay
♥️😘
Gizli Üye(36-45)5 ayHanımefendilerin kas boy tip para çevre eğlence gezme tozma vb yüzlerce standardına bir avuç playboydan başka kimse yetişemiyor ki zaten...
10 Yorumla
5 ayBen değiştirmedim çok sevmeme rağmen. Ailem onaylamadi diye onları dinledim değmezmiş onu da görmüş oldum. Siz siz olun bir tek için hayatınızı değiştirmeyin değmiyor.
20 Yorumla
5 ayStandartlarından fedakarlık etmek aptallık değildir, sevdiğim kadın için herşeyden fedakarlık edebilirim canımı istese veririm hiçte pişman olacağımı sanmıyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı. İsmi hilal olduğu için geçerim ama bayadir konusmuyoruz
07 Yorumla- 5 ay
Ne alaka
- 5 ay
Neden kii
- 5 ay
Ya söylesene merak ettimm
- 5 ay
Hee o mesele uzuldummm
5 ayYok ya kendim daha önemliyim herkesin bir sınırı duru olmalı bence zaten
01 Yorumla- 5 ay
Olması gereken bu zaten ama gerçek sevgi böyle yapabiliyo insanı tâbii sonu hüsran
Gizli Üye(25-29)5 ayVazgeçtiğim oldu yaşadım, daha da değersizleşiyorsun onun aşağılık kompleksini besliyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBen de vazgeçtim hak etmedi erkeklere degmez
10 Yorumla
u 5 ayStandartlarımla sevsin
10 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sırf birini seviyorsunuz diye standartlarınızdan vazgeçer misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler