AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Para önemli ya
Belli kriter olmadan olmaz
Geçtim aslında ama geçmeyin değmiyor :D
Maalesef..
Senin gibi kızların bile kıymeti bilinmiyorsa ne diyim. Bize denk gelse kraliçe yapacağımız kızları yine başkaları üzmüş..
Hic sorma.. denk gelir umarimm
Aslında sen denk gelmişken kaderin işaretine tepki vermek lazım ama sen bilirsin
Hahaha yokk 😂
Niye ya 😃
Yine ona gidebilirim sjdkkskfj
Kız milleti şaşırtmıyor. Aptal olmayın benim gibi diyor yine göz göre göre aptallık edip dönme peşindesin. Size seven değil s... ken yaranıyor maalesef
Durum şöyle beni üzdü ayrıldık çok kez hemde ve ayrılan taraf ben oldum hep. Ee sonra araya mesafe girdi bir ay sonra yazdı unutamadığını sevdiğini ve bana ihtiyaci olduğunu söyledi bende onun için yaptığım fedaklarliklara rağmen yaptigi yanlislari unutmadigimi soyledim farkindayim falan dedi 2-3 aydir tapiyo resmen sürekli yazıyo ugrasiyo bende iki arada bir deredeyim hani ikinci kez aynı derede yikanilir mi mevzusu yuzlesicez ona göre bir yol alicam bendeee
Tavsiyem onunla barış. Kimseyi yarabandı yapıp başını yakma.
Hmm tamamm seni dinlicemm
Senin adına üzüldüm ama her erkek bir değil
Elbette degil
🙂🙏
Açıklamayı anlamadım ben
boş ver
Tabiki, beğendiysen bir sebebi vardır. Çıkarlarımız doğrultusunda zararı dokunacak biriyle zaten olmam.
Neler oldu ponçik anlat hele bir
Kalsin
Sen bilirsin minnoş
Sevdiğin için kötü alışkanlıklardan vazgeçersin ama ne bileyim tatile gitmekten yurt dışı seyahati ya da futbol seyretmekten vazgecmezsin
Evet yaptım ama degmedi
Maalesef degmiyo
Sanırım sen de yanlış insana yanlış değerler verdin ama doğrusu da vardır
Verdim hemde çok yanlış değerler verdim ama yine de gitmiyo biliyo cunku hic kimsenin bu kadar fedakâr olamicanii
Böylesini gitmesini bekleme seni yoruyorsa hemen çıkar hayatından
Cikmiyo be o kadar cok şey var ki ne ozelden anlatabilirim ne de burdan isin içinde tehditler hakaretler daha neler neler
Zorla güzellik olmaz neyle tehdit ederse etsin o korku çizginin altına düşme düşersen hayatını bitirir
Dogru söylüyorsun ne olcak bilmiyorum hayirlisi
Anlatmak istersen dinlerim onun haricinde hiçbir şeyden korkma gidip Cumhuriyet savcılarından şikayetçi ol
Sıkıntı biri ya valla seviyorum bide isin kotu yani bu sogumam lazim ayril baris ayrıl barış onca hataya rağmen devam edip konusmak çok daha zor simdilerde uzak durmays calisiyorum briaz ama bu ne kadar etkili olur bilemiyorum buralards degil bir kaç gune gelicek o zaman iyi ya xa kötü bir yol secmemiz lazım sonucu ne olursa olsun ben hazirim çünkü psikolojik olarak cok yipraniyorum..
Sürekli ayrıl barış benim yaşadıklarımı hatırlatıyor karşındaki kişinin narsist olabilir mi
Baslarda ki kisiyle alakasi yokk Şu an tam bir narsist
Narsistle yaşamak hele seviyorsan çok kötü bir şey ben tek seferde çıkardım hayatımdan ama inan hayatım diye bir şey kalmadı
Seni en iyi ben anlarim Allah kolaylik versin ne diyim
Çok zor bir şey gerçekten ama böyle insanlarla hayatta ömür geçmez gerçekten geçmez ya sen de onun gibi olursun ya da sağlığına kaybediyorsun bunlar tedavisi olmayan hastalar
Bence onlar hasta değil katil. Ruhun duyguların kalbin her seyin katili hastalar ise biziz nasil bulastim nasıl sevdim anlamiyorum anlam veremiyorum her seyi sırf uzulmesin sırf gonul koymasın diye farklı lanse ettim ona ayak uydurmayw calistim birlikte biseyler basaralim dedim kaybettim döndü dolaştı yine bana geldi aylardir ufak bir sans pesinde yok degismis yok duzelmks yalan hepsi. Ee istemeyince de isin icine iğrenç tehditler giriyo ve bu potansiyel de birisi hani yuz yüze oturuo konusmanin da etkisi var bunu olcmekte. Bir yolu vardır insallah bakalım
O da seni bırakmaz çünkü senin bu verdığin bütün iyi niyetlerle onu besledin o da seni kontrol etmeyi sevdiği için kopamıyor bunlar tamamen kontrol manipülasyonla çalışıyor seviyorsun değil mi ama mantığını kesinlikle devre dışı bırakma bak ben de çok sevdim yani inan gerçekten çok sevdim ama sevdiğim halde bıraktım çünkü çok acımasızlar
Gercekten çok acımasızlar. Soylediklerine harfiyen katiliyoum iyi bir gelecek diliyorum bize..
Evet bunlardan daha iyilerini hak ediyoruz
🙏🏻
karşıdaki kişiye bağlı aslında yani bu karşılıklı büyük bir aşk ise bazı şeylerden ödün verilebilir ama durduk yere karşılıksız şeyler için bişey yapmaya gerek yok
Bırak ya ancak lafta sizinki kimbilir ne istedinde bırakıp kaçtı seni mk
Herkesi taniyormus gibi konusan tipleme. Kapa ceneni herkes bir degil
Tabi tabi kesin öyledir lükse şatafata önem verdiğiniz sürece alayınız evde kalacaksınız
Ben ne diyom sen ne diyon aq. Sevdim diye hicbirini önemsemedim diyorum olan bana oldu bir anlam ifade etmedi diyorum ne tuhafsiniz lan ne iciyorsunuz siz bana da onerin ya
Sanmıyorum tipin hiç öyle demiyo
Ayy benim tipimi yesinler ne diyomus tipim de hele bakim bana
Pek güven vermiyo ya sanki başta istemesende evlendikten sonra istermişsin gibime geliyo para pul felan yapılmayıncada eşinin ağzına s.. çıp hayatı zindan edecek kadın vibe ı veriyosun
Hmmm ee haklisin diyim o zaman tamam. Hadi bye
Yanlış kişi için doğru şeylerden vazgeçmen saçma olmuş sevdiğin kişi seni sevmiyorsa ne diye aptal yerine koyyyorsun ki kendini sonuçta denemissin kaybeden düşünsün sen değil
Eee hâlâ istiyo bende yaptığı onca hata yuzunden tekrar birlestip kendimden odun vermek istemiyorum. Degmiyomus kısaca
Neyi istiyor
Benii
Ne olduğuna bağlı hep vazgeçen taraf ben olmam
Kadın milletine de değmiyor
Evet bende az degilim
Sonu pişmanlık oluyor genelde
Sü. Kerim sevdiğini standardını
31 yaşında olsak bile mı koca kalmıcak da 😄
Ne gibi maddi durumu çok mu kötüydü nelerden vazgeçtin?
Maddi durumu o kadar da kötü değil tâbii ki ama görünen o ki benim yaşadığım hayattan çok daha farklı hani kendimi çok yükseklerde görmüyorum ama bu ilişki de en büyük kötü etken ailesinin yaşam tarzı her anlamda işte hani çokta açık konuşamıyorum burada
Ama maddiyat ve aile önemli oluyor keşke baştan başlamasaydın ama tecrübe olmuş boş ver yaşaman gerekiyormuş
Baya farkliydi basta nereden bilebilirdim sonradan gerçeklerle yuzlesecegimi. Demek istedigim bunlara ragmen devam ettim köpek gibi bağlandım onaaa sonra bir suru hata yapti onun için yaptigim fedakarlıklardan dolayı kendimden utandım. Şimdi de takintili ileri seviye tehditlerle devam ettirme gayreti narsist birisi kisaca
Tek standartım var ondan vazgeçmem
Bazılarından vazgeçerim kişinin hakedişine bağlı
Kendinden vazeçmek kendine hakarettir
Sevmek fedakarlık gerektirir
Standartlarım ayrı önemli
sakin olucaksın oturup konuşucaz
Geçmem kimse buna değmez aile dışında
Keyfime düşkünüm ve vazgeçmem
Hayır kimse için vazgeçmem
Benim standartlarım çok değişti
Hayır böyle bir a. ptallığı yapmam
Geçmem o işler karşılıklı
Hayir, insan ne istedigini bilmeli
Geçmiş olsun
Standardına bağlı 🙃
Sağol
Rica ederim 😉
Sana noldu peki?
Anlatamam
senin ne standardin var merak sadece?
Kültür iyi hos okey ama yasam tarzı cok farkli aile yapisi ne bilim kendi istekleri genel olarak cok farkli işte. Maddi olarak kötü bi durumda degil ama yine de benim standartlarima uymayan kismina ragmen isteklerini reddetmedim ne bilim fedaklarliklar yaptım ama sonuc hüsran yani bide birakmiyo da
üzücü sen zengin ariosun
Zengin aramiyorumm burada ozel hayatimk dokupte kendimi sana ifade etmeye calismicam. Neyse iyi geceler
ozaman özelden dökebilirsin dinlerim yani🙄
Yok gerek yok bye
standartlarını öğrenmek istiyorum ama
Yok Ankara bebesi sen ogrenme
yav ben yanlis ifade ettim heralde
Yoo sıkıntı yok bosverrr
offf amma naza cektin sende yeter 😒😒
Sana niye naz cekim aq skzkkskd
bende onu anlamaya çalışıyorum daha tanismadik bile 🥹🥹
Tanismicaz tabii ki ben burada iliskimi anlatiyorum sen tanışma diyosun
olabilir yedek olurum bende sorun degil 😂😂😂😂😂
Vay yedek diyosun kendine? Senin kendine saygın yok mu ansjsks
var gibi mi jdndjsnsksns ben seni begendim çünkü
Teşekkürler.
Kriterlerimden vazgecmem
Hayır yapmam öyle bir şey
Seversem vazgeçemeyeceğim bir şey yok
Ne olduğuna bağlı
vazgeçmem.
Tesettürlü kız a* diyo
Sanane bana yasak mi
Yasak tabi tesettürğ çıkar o zaman
Hemen cikariyorum
Aferim adam ol öyle
Tm abicim
Vazgeçtim sonu çok kötü bitiyor önermem.
Maalesef.
Yokk
Vazgeçmem sanırım
Vazgeçerim
Evett vazgeçerim
~ Hayır vazgeçmem~
Asla vazgeçmem
Değecek biriyse olur
Sanmam
Geçmem diyebilseydim keşke..
Hayir
Vazgeçmem