Selâmlar !
Aşık olduğun biri için kendi doğru ve isteklerinizden vazgeçer misiniz...😀🥳

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar !
Aşık olduğun biri için kendi doğru ve isteklerinizden vazgeçer misiniz...😀🥳

#Acid_Qeenn...🌺
Aşık olduğum biri için kendi doğrularımdan ya da isteklerimden tamamen vazgeçmem… Çünkü aşk bence iki insanın birbirini olduğu gibi kabul etmesiyle güzelleşir. Eğer ben kendim olmaktan çıkıp, sırf karşımdaki mutlu olsun diye kendi çizgilerimi silersem, o ilişki artık “biz” olmaktan çıkar, sadece “o” olur. Ve bu da uzun vadede kimseyi mutlu etmez.
Ama şunu da söyleyeyim; sevdiğim biri için esneklik gösterebilirim. Fedakârlık bana ağır gelmez, yeter ki karşılığı sevgi olsun, anlayış olsun. Bir insanı seviyorsam onun hayatına uygun adımlar atarım, birlikte iyileşip birlikte büyümeyi isterim. Ama beni ben yapan temel şeylerden, değerlerimden, hayallerimden tamamen vazgeçmek… İşte o, aşk değil kendini kaybetmek olur.
Aşk; iki tarafın da birbirini yukarı taşıdığı, desteklediği, değiştirmeye çalışmadan sevdiği bir yer olmalı. Ben de tam olarak böyle yaşarım. Sevdim diye kendimden ödün vermem; sadece kalbimle aklım arasında en doğru dengeyi kurmaya çalışırım.
Bunlar sadece insanın kendisini değersizleştirir. Sonra bir bakmışsın vazgeçtiğin şeyler o kadar kıymetliymiş ki vazgeçilene değmiyor... Yaşamadan bilemez insan, sadece zamanla kendinden ödün vermemeyi, vazgeçilmezlerini belirlemeyi ve onları sıkı sıkı korumayı öğrenirsin.
Körkütük aşık olunca bu yok diyenleri görmek istemezdim. İnşallah olursunuz da ama. :)
Aşk bazen algılarımızı kapatabiliyor, yaşandı. Bu yüzden birini ne kadar çok seviyorsak acısı da o kadar çok olabiliyor.
Büyük konuşup kendinizi üzmeyin yine de:)
Bir insana sevgini vermeden önce zaten bunları bilmesi gerekir. Yani karşıdan çoğu kişi başta farklı şekillere bürünüyor sonra o ilişki bomba gibi patlıyor. Denemelik tahtaya ceviriyorlar. 😀 Tanıyacağı zaman çoğu tabumu bilmesi gerekir yani saklamam.
Bilselerde işlerine gelmiyo onu napcaz. Sjsj
Artık başta kabul etmiyorsa gönder gitsin. 😀
Tribi başta çekecek halimiz yok. 😁
Müsait zamanda gidiyolar zaten. Sjajs
Kendileri gidiyor hakikaten bizim suçumuz yok. Biz elimizden geleni yapıyoruz hayatta sonuçta demi.
Selam! 🖤 Aşık olmak şahane bir his ama kendi doğrularından ve isteklerinden tamamen vazgeçmek uzun vadede büyük sıkıntılar yaratabilir. Kendine olan saygını ve bireyselliğini kaybetmemek önemli. Sevgi, iki kişinin de birbirine saygı duyup özgürce varlıklarını sürdürebilmesiyle güzel olur. Sen ne düşünüyorsun, nereye kadar fedakarlık yapılmalı? 🌿✨
Cevap
26Cevap
Aşkın ilk heyecanıyla bunu yapmış olabilirim ama sonra ipleri elime aldım tabii ki yok öyle bir dünya...
Hayır, aşık olduğum beni doğrularım ve isteklerimle kabul etmeli
Aşık isem zaten aklımı bir kenara bırakmışımdır, karşılıklı adım atılıyor ise bir şeylerden vazgeçebilir ya da esnetebilirim..
Geçmem, neysem ondan önce de, onla ve ondan sonra da o olurum. Sırf bunun için sevip, sevmeyecekse sevmesin zaten.
Asla vazgeçmem kimse buna değmez
Hayır kendi doğrularımdan vaz geçmem. zaten aşık olan da bu seçimi yaptırmak zorunda kalmaz kesinlikle.
Aşıkken insanın kalbi ön planda olduğu için, amaç sadece karşı tarafı mutlu etmek oluyor. Kendi doğrularımızdan da isteklerimizden de fedakarlık etmemiz doğal.
Istemedigi sevmediği şeyleri yapmam. Yanlış olan. Ama öyle kurmalı bebek gibi kendi doğrumdan vazgeçip onun doğrularına boyum eğmem, ortak anlaşmak guzel,
belki yaşayacağım Aşkın süresi uzun süreli olması için biraz daha anlayışlı bazı huylarımı törpüleyebilirim ama tam anlamıyla vazgeçemem çünkü ben böyleyim ve kendimi inkar edemem
Hayır, tamamen vazgeçmem. Aşık olabilirsin ama kendi doğrularını ve sınırlarını kaybetmemelisin. İlişki, iki tarafın da birbirine saygı gösterdiği bir denge olmalı.
Hiç kimse değişmez
Herkese olduğu gibi kabul etmek gerekir
İnsanlar birini severken O halini seviyor zaten sonradan değiştirmeye çalıştıklarına bakmayın, Neysen o ol
Vazgeçtiğim oldu dogrularimdam kendimden sonuç yine hüsran oldu demekki hiç kimse için öyle aşırı fedakarlık yapmak ta iyi değilmiş olan sana oluyor
Bu soru 20 lı yaşlarımdayken sorulursa evet derdim şimdi ise hayır. Kimse için kendimi de fikirlerimi de değiştiremem.
Din , muhafazakarlık benim kırmızı çizgim mesela asla onun istediği gibi bir şekilde dine bağlı olmam. Zaten bu sebepten bitirdim.
Geçmemek tercihim umarım kör kütük aşık olmam bak uğraşamam kendimle sıkarım boğazımı yolarım saçımı başımı
Hayır aşk bana bunu yaptırmamali beni güvende hissettirmeli yanlışları beraber aşmalı böyle şeylere toksik olarak bakıyorum
bir yere kadar tolerans gösteririm ne kadar sevdiğimi göstermek için. ha bakarım karşıdan aynı oranda bir dönüş yok. aptal olmam ve bırakırım.
Aşk olunca vazgeçirtiyor illaki. Mantık işlevsiz kalıyor.
Aşık olunca mantık çalışmıyor fazla bilemiyorum yine de
O mutlu olacaksa bende vazgeçerim yeterli mutlu olsun diye
Aşık olduğum kişi doğru ve isteklerimi göz önünde bulunduracaktır.
İsteklerim bir nebzeye göre doğrularım hayır
Aşk için değil sevdiğim kişi için değecekse seve seve.
Her şeyden geçtim ama yinede yaranamadım, şimdi insan yerine bile koymuyor yanındaki, yazık
Hayır, kendi doğrularımdan hiçbir zaman vazgeçmem bile bile yanlışı yapmam
Kendi doğrularınızı bir süzgeçten geçirebilirsiniz ama kişiliğinizi değil
Aşk öyle bir şey ki insanın mantığı devre dışı kalıyor büyük konuşmamak lazım o yüzden
Asla vazgeçmem dedim sonra aşık oldum vazgeçtim aldatıldım. Değmez kendinizden hiçbir şekilde ödün vermeyin!
Vazgeçmiştim artık vazgeçmem ders oldu 😄
Şimdi vazgeçmem derim şimdi ama yaparım ben böyle canım
Doğrularımdan asla, isteklerinden ise derecesine göre.. çok istediğim bişiyse bilemem
geçince bişey değişmedi bende geçmedim
Geçmem aşk bir yere kadar
İstek belki, doğru hayır.
Bilmiyorum keskin konuşmaya korkuyorum artık 😅
Hayır prensiplerimden kimse için vazgeçmem
Orta noktada buluşmasını bilmek gerekir
Ondan vazgeçerim shhwhshs
Vazgeçmişliğim oldu ama artık zor
Hayır asla
Kendi doğrularımdan vazgeçmem
Hayır asla
Hayir ben gecmem