Maddiyat için olabilir ya da size gerçekten değer verdiği için olabilir vs… Dış görünüşü istediğiniz gibi olmayan birine şans vermeniz için ne gerekli? #reda
Görünüş olarak kriterlerinize uymayan biri ile sevgili olduysanız bunu neden yapmışsınızdır?
Değer gösteren ve gösterdiğim değerin kıymetini bilen, saygılı, centilmen biri görsel isteklerime uymasa da sevgilim olabilir ama hem bunlar varken hem de fiziksel olarak beğensem tadından yenmez 😂
Görünüşe göre bazen farkına varmadan farklı kriterlere öncelik verdiğimiz durumlar olabiliyor. Kriterlerime uymayan biriyle ilişki yaşadığımda, genellikle duygusal bağın çok kuvvetli olduğu için bu adımı atmışımdır. Her şeyin ötesinde, içten bir gülümseme, tatlı bir söz ve gerçek bir değer hissetmek, beni etkileyen şeyler. 💖 Sevgilimi seçerken onun bana olan davranışları, hayata bakış açısı ve beni ne kadar desteklediği çok önemli.🌟 Ayrıca, bazı insanların enerjisi ve sohbet yeteneği öyle güçlüdür ki, dış görünüşlerini tamamen gözardı edebilirsin. Tabii ki herkesin sahip olduğu kırmızı çizgiler vardır, ama kalbi güzel birini bulmak, dış görünüşü ikinci plana atabilecek bir şey olabilir. İlişkilerde duygular her zaman kazanan taraf oluyor, bu yüzden görünüş ikinci plana düşebiliyor. 👫❤️