Fiziki görünüş de elbette önemlidir ancak, yakıştırmayı genel olarak ruhsal ve düşünsel olarak yapmayı tercih ederim. Çünkü ben gerçekten de bu bağlamda bir şeyler yaşamak isteyen birisiyim. Peki ya "kendime bu açılardan yakışmayan biriyle sevgili olur muyum" sorusuna, aramızda bir uyum oluşmayacağı için hayır diyebilirim sanırım.
Yanıma yakışması değil önemli olan. Birbirimize karşı hissettiklerimiz ve yanyana kaliteli zaman geçirebilmemizdir önemli olan. Hayatımın hiçbir döneminde millet ne der düşüncesi ile bir işe kalkışmamazlık yapmadım. Önemli olan benim ne düşündüğümdür.
Yalan söyleyemem dürüst olmak en iyisi içe önem verdiğim kadar dış go3unuste benim için önemlidir ha aşk beni biriyle olmamı sağlar ki aşk her şeye konuyor ama genel olarak hem aklım h3mde kalbimle hareket ederek biriyle olmak istersem bunun yakışıklı bir gençle olmasını tercih ederim
Eli yüzü düzgün bir arkadaşımın uzun boylu ve güzel denilebilecek tipte bir nişanlısı vardı. Dış görünüş olarak birbirlerini tamamlıyorlardı. Güzel mi güzel hanım kızımız bizim oğlanı hem aldattı hem dolandırdı hem de ağza alınmayacak bir ton küfür ve hakaret etti. Bu olay, yanına yakışma kavramına olan bakış açımızı yeniden gözden geçirmemizi sağlamalı bence. Bunu bir gereklilik olarak görüyorum.
Sevgili olmadan önce , ilk etap fiziksel beğeni ile başlıyor bende.. sonrasında devamı için karakterini beğenmem şart. Yani bu durumda madem ben beğendim yanıma yakıştığı da bir gerçek. . Başkalarının yakıştıramaması pekte umrumda olmaz zevklerin ve renklerin tartışmaya açık olmadığını biliyorum. Bu yüzden esmer ve kıllı erkek sevdamdan vazgeçmeyecegim 😂
Yorumları okudum da bi çoğukarakteri karakterime yakışsın, kişiliği kişiliğime yakışsın, görüntü çok önemli değil gibisinden yazmış. Fakat soruyorum acaba kaç tanesi yanına yakışmadığını düşündüğü kişinin içinin ne kadar güzel olduğunu merak etmiş¿Acaba kaç tanesi karakteri ve kişiliği düzgün diye yanına yakışmayan biriyle birlikte olmuş?
İnsan karakterede aşık olabiliyor öyle bişi olunca ayrımı gezelim diyecez benim için sorun değil ben sevmişsem kimin ne düşündüğüne bakmam takarım koluma istediğim gibi gezerim..
Karakter olarak yanıma yakışmayanla birlikte olmam evet. Ama tipe bakmam ben. Şimdiye kadar hiçbir insan için çirkin demedim. Tek istediğim güzel ruhlu insanlar olsun etrafımda. Huy güzelliği diğer tüm güzellikleri bastırır.
Yanıma yakışması önemli değil diyen kişilerin %75’i bunu önemsiyor. Asıl önemli olan cidden gerçekten hissettirilen şeyler aslında. İlişkiye hazır olduktan sonra kim bakmış yanına yakışıp yakışmadığına…?
Sevdiysem zaten beğendiğim bir yönü illaki olmuştur o yüzden sorun etmem. Ve her zaman erkekten biraz daha iyi görünmeyi isterim ben üzülüp kendimi ondan eksik göreceğime o üzülsün😂😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yanıma yakışmasını ve benimde yanına yakışmamı isterim tabi ki, ama sevgi böyle şeylere de bakmıyor çok takılmamak lazım
Kalbime yakışsın. Kalbime yakıştıktan sonra da en güzeli odur gözümde. İnsanlara aksesuar gözüyle bakmıyorum bir şeyleri kendime yakıştıracaksam bu takılarım ve kıyafetlerim olur. Kalbime yakışan şeydir beni temsil eden kalp diğer şeylere benzemez. Yüz güzel değilse makyaj ve estetik var. Kalp güzel değilse de sizin gibi gerizekalılara kişisel gelişim kitabı var. Yazık.
Yakışsa dahi sevgili olmam en güzeli fuckbody olmak veya flortlesmek sadece
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gençken asla derdim, benim gibi çekici olcak, şöyle kaslı olcak vs... Ama hayat öyle değilmiş... Evet oldum, kalbini çok seviyorum ♥️seksi olup pislik olmasındansa, beni deli gibi seven masum bi bebeğim var 😍
Belki sana göre çirkinim belki kriterlerini karşılayamam ama sevdim mi insan candan sevmeli yoksa yanına yakışmış yakışmamış bunnlar diğer insanlara hava atmaktan başka bişey değil
Ben de bunu düşünüyorum acaba mutlu olabilir miyim diye benim beğendiklerimin huyu kötü çıkıyor bir denk getiremedim içini de dışını da sevdiğim birisini