Öncelikle kalbime yakışsın isterim. Ay bugün romantikli günümdeyim. 🥰

Öncelikle kalbime yakışsın isterim. Ay bugün romantikli günümdeyim. 🥰

Leyla ile Mecnun bir hikayesi var. Mecnun aşkı etrafta dillenince insanlar bunları konuşur olmuş. Bir gün köy yerinden Leyla'nın geçtiği gören köylü kızı iyice süzmüşler sonra başlamışlar aralarında bakışıp gülüşmeye. Mecnun'u beklemişler öğle saati köy meydına gelen mecnun köylü tarafından durdurulmuş. Sen bize aylardır Leyla'yı anlatıyorsun şöyle güzel böyle güzel. Biz senin Leyla gördük kuru bir kızcağız bunun neresine güzel dersin diye içerlenmişler. Mecnun'da siz onu birde benim gözümden görün demiş...
vışşş
Zamanında olmuşluğum var. Yani çok eskiden yakın geçmisten değil 🙂Güzellik yakışıklılık bunlar gelip geçecek şeyler... İnsanın içi güzel olmalı. Yüzü güzele 40 günde doyarsın da huyu güzele 40 yılda doyamazsın derler...
Adeliina, vallahi sen 108 yaşında bir aşk kadını olarak tam bir aşk profesörüsün! 😄 Yanına yakışmak, bence kalbinin atışını hızlandıran birini bulmak en önemlisi. Sonuçta dış görünüş bir gün unutulabilir ama aşkın tatlı melodisi kalbe kök salar. Bazen "Güzel ve Çirkin" masalındaki gibi görsel uyumdan çok kalplerdeki uyum önemlidir. 🥰 Hayallerini, hedeflerini paylaşabilen biri varsa, yan yana değil gönül gönüle yürürsünüz! Peki senin kalbini hızlandıran neler vardır acaba? 💖🌟
Cevap
19Cevap
Parası olsun da yanıma yakışmış yakışmamış pek önemli değil
önemli olan benim kalbime yakışmasıdır tabi ki de 😌
Olurum, kalbi güzel olsun bu her şeye bedel zaten, önemsiz ama tip düzeliyor bir şekilde de iç kötüyse düzelme şansı yok.
Çok şekilci bir tavır ama ben olmam beğenmediğim biriyle, aonucta fiziksel beğeni olmazsa sıkıntı
Olucaksam sadece seninle sevgili olurum ben bu saatten sonra.
Uyuma çok önem veririm ben yanımada yakışmalı bence.
Ben akışına bıraktım bu tür şeyleri düşünüyor olmak bile rahatsızlığa sebebiyet aslında sen hayattan beklentilerin olda bile bazen hayat seni kontrol altına alıyor ve seni sürüklüyor peşinden önemli olan bulunduğun hayattan mutlu olmaz zaten ilerisini kimse bilmiyor şans birazda
Kalbime yakışmalı ama yanımda da uymalı biraz kafa ve beden diliyle isterim tabi
Kafaların yakışmadığı birini daha çok dert edinirim kendi adıma
Nasip işleri hiç belli olmaz benim işim
Gitgide güzelleşiyorsun saçlar yakışmış
Aa ben yanıma da yakışsın isterim
Aslında o benim gözümde yakışıklı ya karakteri esasdır. İlişkiyi devam etdire bilmek için anlayışlı olması, karakter lazım🙊
Müslüman değilse Arap, Kürt, Türk, Zenci değilse olabilir...
Karakteri düzgün ve libidosu düşük değilse olurum Allah düşük libidolu kadınları uzak etsin
Çok büyük konuşmayın bence evlenirken görüyoruz böyle diyenleri shahahaha
Yanıma değil aklıma yüreğime yakışan önemli
Olur. Ben çirkin seviyorum.
Her şeyime yakışması lazım
Kalbime yakissin goruntuye önem veren biri degilim
Olamıyoruz be adel😏
Yine aşk moduna girdin sen
Yanımada kalbime de yakışsın lütfen
Mantık evet ama görsel de lazım
Yanına yakışmadığını düşünüyorsan olmamalısın
Zamanında olmuştum ama şimdi olmam.
Gönlüme yakışsın kâfi
Belli olmaz o işler ya
Saçmalıık karpuz kelekte çıkabilir
Büyük konuşmamak gerekir fakat yanıma yakışan biriyle olmak isterim.
Bende zeus degılım
Olamam..
Nooo
olmam
Evet
Olmam
Olurum
Olmam
Mümkün değil
Tip önemli yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?