Otobüste defalarca göz göze geldiğim kızla okulda tekrar görürsem yanına gitmeli miyim?

Merhabalar çoğu forumda okudum ama hiç düzgün bir yazı bulamadım her neyse konuya gelecek olursak bugün 1 saatten fazla süren bir otobüs yolculuğunda bir hanımefendi ile gözgöze geldim bazen o beni ona bakarken yakaladı bazen ben onu bana bakarken yakaladım günlük hayatta çok utangaç biri degilimdır özgüvenim yüksektir insanlarla tanışmayı severim kolayca tanışabilirim ama otobüs gibi toplu ve kapalı yerlerde biraz çekingen davranırım insanların nasıl tepki vereceğini bilmediğimden ikimiz de aynı üniversiteye gidiyormuşuz ama farklı bölümlerdeyiz otobüsten indiğimizde bana tekrardan bakıyordu benden önce okula girdi kantinde sıraya girmiş ben de sıradaydım işini bitirdiğinde çıkarken tekrardan bana bakıyordu ama cesaretimi toplayıp bir türlü yanına gidemedim aslında otobüste yanına gidecektim ama bana bir sinyal vermesini bekledim bir gülümseme bile yeterdi aslında ama o sinyal gelmedi sonuçta aynı okuldayiz bir daha karşılaşacağız büyük ihtimalle tekrar karşılaştığımda sizce yanına gitmeli miyim ne yapmam gerektiğine karar veremedim kızların bu gibi durumlarda karşıdaki kişiden hoşlandığında onlara bir sinyal vereceğini düşünürdüm ama okuduğum çoğu yazıda böyle olmadığını gördüm aslında bence bunu yapmalısınız çünkü erkeklerin genel olarak kızlardan daha çekingen oldu varsayıyorum

Otobüste defalarca göz göze geldiğim kızla okulda tekrar görürsem yanına gitmeli miyim?