Reddeden kızla sürekli aynı otobüste karşılaşıyoruz beni görünce durakdan uzaklqşıyor ve benim binip gitmemi bekliyor?

Arkadaşlar kısa özet geçeyim 1.5 sene önce bir kıza aşık oldum aşık olmadan daha doğrusu reddedilmeden önce 3-4 ay konjştuk ama baya konuşuyorduk 3-4 saat falan yani gece 2-3 e kadar konuşuyorduk. Ya sonra kşte bir gün sınava 1 ay kala açıldım oda reddetti. Üni sınavıydı bu aradq. üniversiteye girdik o başka üni ben başka. Ama dönüş otobüsümüz aynı. Aynı kasabqda kalıyoruz. Ya sürekli denk geliyoruz. Şimdi bir birimize çaktırmıyoruz ama yani bi afralar tafralar var aramızda bi keçi inadı dönüyor. Beni görünce hemen uzaklaşıyor 7-8 metre kenara ya da arkaya geçiyor benim gitmemi bekliyor. Bende bunu biliyorum ve onla aynı otobüse binmek istiyorum çünki çok seviyorum ama sakın rahatsız falan etmiyorum. Konuşmuyoruz ki.. deminde gene durağa geldi beni görünce kenarda bi 7-8 metre sağımda bekledi ireli geri yürümeye başladı etrqfında bende çaktırmadan bakıyorum oda gözucu bakıyor. Bende binmiyorum 20 dakika 30 dakika 40 dakika 1 saat kız binmiyor bende binmiyorum. Neyse sonra gitti arka taraftaki eczanenin önüne orada beklemeye başladı bende gittim eczanenin önünden geçip. Sonra sonraki durakta bekledim 1 otobüs atladım sonrakine bindim otobüste oda vardı 🤣🤣🤣
Hani bu nedir biri bana anlatsın özelliklede kızlar bu kız niye böyle yapıyor? Bu nedir?
Reddeden kızla sürekli aynı otobüste karşılaşıyoruz beni görünce durakdan uzaklqşıyor ve benim binip gitmemi bekliyor?