Otobüste tanıştığım kız beni araştırıp bulur mu?

bugün çok güzel bir gündü :) uyandığım zaman hissettim ama belediye otobüsünde yanımda bir kız kitap okuyordu kitabın adı sefiller ben onu okudum zaten bildiğim için güldüm kız da çok güzel 23 yaşında vardır dedim hep kitapmı okursunuz dedim efendim oda dedi benim ödevim bu kitap liseye gidiyorum deyince afedersin yaş dedim 18 yaşında yım dedi çok şaşırdım sordu ben sizi 20 23 filan zannettim dedim 1 saat ten fazla yanyan oturduk muhabbet baya ilerledi ama durakta inerken görüşürüz canım dedi ben adımı soyadımı söyledim ve web adresimide söyledim sizce beni araştırıp bulur mu ...
Güncellemeler
+1 yıl
aynı otobüs hattına bindim bugün ve gine onu gördüm fakat aileside vardı galiba anne ve anneannesi birde kardeşi ben arkadaydım onu görünce tanıdım zaten onu seçmeye çalışıyorum beni görsündiye şöförün yanına geldim ve soru sordum oda hemen beni tanıdı gözlerindeki işıltıyı anlatmaya kelimeler yetmez ama heralde bana mesaj vermek için anne nerde inecez dedi anneside hergün indiğin veri banamı soruyorsun dedi... ben her fırsatta kız baktım oda bana bakıyormuş zaten indi gittiler hiç ilerleme yk
Güncellemeler
+1 yıl
aynı otobüs hattına bindim bugün ve gine onu gördüm fakat yaynında bir erkek vardı bunu kıskan mayarak söylüyorum ben den kat kat yakışıklı birisiydi kızlan yine muabette girince bak senlen kimi tanıştıracagım dedi ve yanındaki küpei lavuğu bana sevgilim deye tanıştırdı çok yıkıldım ...
Güncellemeler
+1 yıl
ama şey yarın aynı otobüs hattına binmelimiyim yani aslında senin için değil izlenimi vermelimiyim yoksa daha hiç binmeyeyimmi...
Otobüste tanıştığım kız beni araştırıp bulur mu?