Kadınlar terk edilince neden bütün erkek aynı deyip hırsını başka erkeklerden cıkarıyor?

Biraz önce terkedilmiş biri bana çattı Bakın bazen öyle bıktırıyorsunuz ki boğuyorsunuz kullanıldın poliniklerine girip size hiç bir zararı olmayan hatta size yardımcı olmak isteyen teselli veren erkeğe bile zarar vermek istiyorsunuz biz de terk edildik gene size destek olan var anlatıyorsunuz dinleyen buluyorsunuz biz anlatamıyoruzda bizi kimse dinlemez aglarız yorganın altında yüzümüz gülerken yüregimiz ağlar siz yürek ten ağlamak nedir bilir misiniz atıp tutarız zengin olsaydım istediği gibi biri olsaydım şık elbisem lüks arabam olsaydı felan filan ama şu var kimse kimsenin kölesi değil isteyen istediği zaman ayrıla bilir benim eşim nikahtan sonra 3 yıl boyunca ayda bir ayrılalım derdi usandım artık ben başladım ayrılalım demeye 4 yıl kovdum gene gitmedi hani ayrılıyordun ben boşadım 10 yıl oldu hala benimle uğraşıyor gök yarılsa bir araya gelmem dedim bıktırdı beni şimdi sizde bıktırana kadar uğraşım babanız bile bıktıgı zaman sizi evlendirmeye çalışıyor bunu kafanıza sokun
Kadınlar terk edilince neden bütün erkek aynı deyip hırsını başka erkeklerden cıkarıyor?