...
Kadınlar görüştükleri erkeklere yaranmak için neden başka kadınları hep kötülüyorlar?
...
Normalde yapılmaması gerek, fakat ben de yaptım, sebebini ise, o kişinin bir kuzeninin asılsız şeyler ile bana uzaktan saldırması oldu!
Biz ayrıldığımızda, daha çocuktı ve çoğu şeyden habersizdi ve benim de kendimi savunmam gerektiği için, bir iki şey söyledim!
Bir de bana karşı yapılan hatalarının, tekrar tekrarlanmaması için de bazı şeyleri anlattım!
Yapmayacağım, daha doğrusu yapamayacağım şey ise şu, bir kadını sır başka kadının gözünde büyük görünmem için ezmek, ya da düşürmek!
Hangi birini saysam ki?
Kişiliğimle alakalı tonla yalan vardı! Beli başlı amacına ulaşamayınca, kötü birisin dedi!
Kuzenleri ve kendisi de benden iyi değildiler misal!
Biri burada onun taklidini yapardı yollar önce, fark esince üyelimi sildim, raymis81 diye bir şey vardı sanırım!
Yani şeyle oldu! Eskiden tesadüfen buraya üye oldum ve bir iki kişiyle tanıştık! Sonra işte biraz daha samimi olunca, skypeden ve wp ten konuşmaya davam ettik!
Kızının biri “Özlem” idi diğeri de Fatma Korkmaz!
Bu diğer kadın da, benim zannım bunlardan biriydi, belki ben yanılıyorum!
Sonra da ver yansını verdiler!
Yani baya bir uğraştırdılar! Bunlar yetmez gibi, bir de milliyetçi din kavgasına sürüklediler ki, onun nasıl olduğunu ben bile anlamadım!
Her şeyi çok ağır bir şekilde ödettirdiler! Hiç haberim olmadığım şeylerden sorumlu tuttular! Facebook hesaplarım filan çalındı, sonra baya iyi paraya mal olan arabamı çalıp 22 gün sonra bir yerde yaktıklarının haberini aldım!
İçinde pasaport, eğitim belgeleri ve bir sürü şeyim birlikte yandı!
Hep bu siteden şüpheleniyordum, çünkü, daha önce hiç öyle sorunlarım olmamıştı!
O yüzden de boş verdim! Hesap ta soracak kimseleri bulamayınca hiç bir şey yapamadım!
Polise gittim, suç duyurusunda bulundum, onlar da bakmadılar, beni yok saydılar!
Ekmek kuran çarpsın, zerre kadar bir yalanım varsa, sabaha çıkmak nasip olmasın!
Hatta, islamis gibi görüldüm ve uzun zaman polis gözetimindeyim ki, asla bu tür şeylerle alakam olmaz!
Artık kim ne yaptıysa bilemiyorum!
Trolümü yapan iyi yapmış ki 2012 den beri rahata bırakmadılar!
Daha neler var anlatsam ağızında uçuk çakar!
Onlar buradaydı, bana “ nefret kokuyorsun” dedi!
Sen böyle insanları seve bilir misin?
Bir ayet var, onu eskiden birine göndermiştim ve ondan sonra sıkıntılar başladı!
O da şırk koşmuşlarla evlenemiyecemiz ile alakalı!
Yani kötü bir şey yok!
Sonra, ister inan bir Fransız kız, eski cep telefonlarımı istedi, bende canım verdim!
Orada fotolarım vardı.
Sonra fac de bir siteye üye oldum ve fotolarımın bazılarını orada paşalık gördüm!
İlginç değil mi?
Fransızcan varsa sana en son el yazısı bana gönderilen mektubu atayım!
O zaman bak, ağızında uçuk çöküyor mu çökmüyor mu!
Şey demiş, numaran ve adresin bizde var, fakat mektup yazmayı tercih ettik!
☝️☝️☝️
Erkek olan adam olan gelsin, yüz yüze görüşelim, öyle uzaktan it gibi pek olmuyor!
Ama ne yapacaksın işte, onlarda o yürek yok, ya malına zarar verecekler ya da provakasyon yapacaklar!
İşte, kolay olmuyor bazen :(
Bu kötü ticaretin bir örneği. Ticarette kendi malını iyi göstermek için başka malları kötülüyorlar. Çünkü kendi malı değerli olmadığı için ve değerli gösterebilmek için başka malları kötüleme eğilimine giriyorlar.
Kadınlar da erkeğine güvenmediği için ve başka yere gitmesinler diye bu yola gidiyor olabilir.
Ben yapıyor muyum? Tabii ki hayır. Çünkü benden daha güzel ve iyi kadınlar var. Önemli olan onlara rağmen beni seçmiş olması benim için yeterli. Beni aldatıp giderse de onun şerefsizliği olur. (Bu arada yalnızım)
Kişilik bozukluğu
Doğru, nedenki
Cevap
22Cevap
Çünkü kıskançlıktan kendi hemcinslerini kötülüyorlar erkeğe yaranmak için. böyle kadınları sevmiyorum hiç
sadece kadınlara has bir davranış biçimi değil ki bu yöntem, birilerini kötüleyeceksin ki kendi yerini sağlamlaştırasın
ben sonsuza kadar aldım bu kararı başkaları bebni asla ilgilendirmiyor umarım onlarda hatalarını anlarlar
hayır sana yazıyorum
Valla erkeklerden de yapan çok var. Ben kadın olarak kimseyi kötülemedim. Severse sever çocuk
Herkes böyle düşünmüyor..
Severse sever tabide... Çok dolduruşa geliyorlar erkekler şahit olduğum durumlar oldu..
Bunu ancak ucuz, cahil ve özgüvensiz kadınlar yapar.
Evwt neden sordunuz
♥♥♥♥♥
Kendimi sevdirmek yaranmak için bir başkasına asla kötülemem hakkımda yanlış kötü bir cümle kurmam beni olduğum gibi kabul edip seviyorsa sever sevmiyorsa da yapacak bir şeyim yok
Ne ithamlarda bulundum bir bilsen... Sırf çekemediler diye. Kıskanılıyoruz işte. Kıskanılan kadın olunca, böyle şeyler de yaşanabiliyor tabii. 😏
Kadınlar kendi çıkarları için her türlü, legal illegal şeyi yapıyor. Sonra da bunu normalleştirir ne var yani bunda der.
Rekabet çünki. Kadının düşmanı yine kadınlar adlında.
Kadın cinayetlerine haklı diyen kadınlae bişe tanıdım ben
çok değişik kadınlar tanıdım bu yaşıma kadar anlamak çok zor
Benim gibisi yok demek için 🙂
Ya aşağılık kompleksinden ya da kıskançlıktan
valla bana hiç denek gelmedi gerçi bana kadında denk gelmedi :D :P
İşte doğru konuşan bir kadın zaten kadın kadının her zaman düşmanıdır bu hep böyle olmuştur
Yani ben hep söylüyorum Bir kadının düşmanı yine bir kadındır kadınlar birbirlerini çekemezler asla ihanetler aldattılar hep bu yüzden oluyor zaten
Bunu yapan var mı cidden
Başka derken gorüstüklerimi?
Öz güven eksikliği...
Çünkü onu tutmak istiyor
😀😀😀 baska çareleri yok
Bunu erkekler daha çok yapıyor
Bunu ancak basit kadınlar yapar..
kıskançlık insana her şeyi yaptırır...
Böyle kirli bir kalp taşımıyorum.
İnsan işte her şey beklenir...
Kendine güvensizlik ve kıskançlık olabilir
Özgüven yokluğu