Kadınlar erkekleşiyor
Erkekler kadınlaşıyor
Marjinal olacaz diye saçmaladınız artık..
Neyse, evde kalacan o zaman kız kurusu diyenler gelmedenn...🤚
Kadınlar erkekleşiyor
Erkekler kadınlaşıyor
Marjinal olacaz diye saçmaladınız artık..
Neyse, evde kalacan o zaman kız kurusu diyenler gelmedenn...🤚
Görünen öyle evet.
Peki hiç değişmemiş olgun olduğu günden bu güne hep aynı kalan kadın ve adamı ne yapacağız.
Bunu göremeyen farklı aradığını söylemesine rağmen hep aynı yoldan ilerleyip farklı kişileri bulabileceklerini zannedenlere ne demek lazım.
Saçma sapan insanlara müsait olup düzgün insanları sıkıcı bulan tayfaya ne demeli?
Efendi/iyi niyetlileri çakal , sürekli kavga halinde - küfür eden - kötü söz söyleyenleri bu sadece ağzında öyle aslında iyi niyetli olarak nitelendirilen insanları tercih edenleri , sonunda hiç böyle değildi diyenlere ne söylemek istersiniz?
Bence en büyük sorun insanların bir birinin aynısını yapma çabası , taklit etmesi , ne istediğini bilmeme sorunu.
Neyle , nasıl , ne şekilde - Mutlu , huzurlu ve rahat bir hayat yaşayabileceğini bilmemesinden kaynaklanır.
Çünkü her çıkış noktasını bu nedenle maddiyata bağlamasından kaynaklanıyor.
Marjinallikle alakası yok. Sosyal medyada gördüğünü iddaa ettiğin şeyler ne mesela? Görmüyor musun yok o kadını katlediyorlar , yok onu vuruyorlar , yok sapıkların türemesi. Normal açılmak isteyen erkeklerinde geri adım atmasına sebep oluyor. Acaba bana da o gözle bakarlar mı diye ya da bayanlar bu sebeplerden ötürü onlara açılan erkeklere karşı olumsuz cevaplar vermesi erkekleri daha da geri adım attırabiliyor. Şahsen benim düşüncem bu, şekilde.
Mantıklı. kadin yapacak o zaman napalim.
Aynen :) yapacağım 😎 gözüme kestirdigim biri vardı ehsjbbsbbs
Bu durum biraz toplumsal rollerin değişmesiyle ilgili aslında. Geleneksel olarak erkeklerin ilk adımı attığı düşünülürken, artık kadınlar da daha cesur ve girişken olabiliyor. Bu değişim kadınların kendine olan güveninin artmasıyla da bağlantılı. Ama şu da bir gerçek, bir taraf sürekli "adım atmalı" beklentisiyle ilişkiye yaklaşırsa, karşılıklı bir denge kurulamaz.✨
Herkes kendine göre doğru zamanı ve yaklaşımı seçmeli. Kız kurusu gibi lafların hiçbir önemi yok çünkü sen ne istersen, o olur. Toplumsal baskılara kulak asmadan iç sesini dinle, mutlu ilişkilerin temeli bu! 🧡
Cevap
14Cevap
Kişilik gelişiminin zorlaşmasının nedeni olarak görüyorum. Sosyal medyanın etkileri tanışmaların daha kesin kısa yollardan olması.
İnsanların hür tercih yapabildikleri toplumsal atmosferin bulunmaması orada çünkü yüzlerce flört uygulamaları yayınlandı. Zihinlerinin fuzuli etkilerin altında olmasından kaynaklı bir dueum bu
erkeğin rolünün devlet tarafından çalınması, ve hatta bir adım öteye götürülerek erkeğin devlet eli ile ezilmesi sonucu doğan durum.
bu faktörlerden sadece birisi tabi.
Karı milletinin sağı solu belli olmuyor uzaktan bakıyor iş atar gibi davranıyor konuşmaya gittiğinde abidik gubidik konuşuyor belli olmaz çirkeflik falan yapar bir de dengesiz şeyler
adım atmak içimizden gelmiyor demek ki artık. kaprislerden ucu bucağı gelmeyen beklentilerden isteklerden sıkıldık belki de
Benim daha sevgilim olmadı bilmiyorum orasını
30
Arkadaş ortamim olmadı çok çekingendim. Kendimi çok çirkin görürdüm. Kadınlar bana destek çıkmadılar kız kankam olmadı gençken fazla
Vs iste
İzmit'te
Hiç sevmem, çoğunlukla linç edilsemde ben her zaman erkekten beklerim böyle şeyleri. Öyle olmalı yani
Sapık diyenleri bir görsen sen de ilk adım atmazdın
O zaman kapansın her şey bitsin kadınlar erkeklerin peşinden koşsun teklif etsin okey
Ortası nedir :)
Hdbdhdh bende var sandım..
Kadınlar atacak o zaman mecburen. Çünkü sapıklar var ve saçma kadınlar var yani.
Evettt😂😂😂
Bu bana da acayip gelmeye başladı, eski nesil böyle değildi.
Gerçekten ya bana yürüyen biri var yüz yüze o havayi veriyoe ama numaram olduğu halde yazmıyo aramıyor sadece beni gördüğünde tüm ilgisi bwnde oluyor
Ayyyy prenses sendromu 👑🌼💋❤️
Çünkü kadınların çoğu kzi değil patlak ve her kadın öyledir hissediyor insan çevrenden bulman lazım kızı evlenecek sen
Ne adım atması merhaba desek savcılıkta görüşürüz diyorlar...
Tm o zaman hep kadından bekleyin ve peşinizden koşsun. okey?
Tamam lan seninle tanışmak istiyorum. Okey?
Ya burdan kimseyi arıyorum mu dedim :((((((((((
Kriterleriniz artık o kadar çok yüksek ki güvenmiyorlardır kendilerine belki
Haklısın 👍 yildim ben de
💗👍🥰
Evet, olması gereken kadının adım atmasıdır zaten
Olsa güzel olurda olmaz lügata ters
Katılmıyorum bu konuya
Niye
Erkeklerin kadinlasma konusu tamamen uydurulmuş bir baskı
Ben adım atarım gerekirse
E yani..
Beğeneyim yeter ki 😎