O senşn bahsettiğin kesim kaşarsa biz ney yapalım? Valla ben 21 yaşımdayım bekaretim duruyor. 1 kişiyle olurum ve onunla düzenli cinsel hayatım olur kafasındayım. 10 kişiyle yatmak marifet değil
Ben genel konuştum senin için demedim onun için sende anayı babayı karıştırma bana bu sitede bile kac tane kadın denk geldi sanal sks yapalım diye bende 27 yaşındayım cinsellik yasamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onlara da kaşar deniyor
Dogrucu kizlar candir konus kiz memeli😂
Memeli mi
Degil misin 😂
Ne anlamda dediğine bağlı 😃 memeli canlı mı yoksa önümdeki ikizler mi?
Doğrucu kızlar candır konuş kız memeli demişim, Sana diyorum sana😂😂
Anladım tamam ne bağırıyon usta. İkizleri kast ediyorsun zannettim
Evet ya böyle aşko kuşko kızlara sinir oluyorum sanki prensesler tr kızları tam bir KEZBAN. Annem hariç
Bende degilim zaten Türk görmüyorum artık kendimi. Tip benzemiyor Avrupa vatandaşıyım zaten. En iyisi kaçmak
Sen de sapkınlık var mı onu söyle boş ver ötekileri
Sapkınlık derken?
Hani biz erkeklerde olur ya alelade'de bir kıza sapkınlık yaparız sende de oluyor mu diyorum
Bir insana sapkınlık yapmam. Tacize giriyor erkekler yapar deme hiç hoş değil. Belki sevgilisi vardır
Beş Parmağın Beşi Bir Değil Haklısın ama 5'te 4'ü sapkın 5'te 1 için lafımız yok o istisnai
Herkes cinsel istek duyar ama bunu çerçeveyi aşmadann yapmak gerekiyor
Kız hem doğrucu çıktı hem de çerçeveci😂
:))
Kadınlar daha sapık
Öyleler çünkü
Yo kızlar da y*vşak oluyor olum oyunda yakışıklı bir avatar yaptım kızın biri geldi sulandı erkek olsam çakarım yumruğu belki sevgilim var
Yalakaya bah yalakaya 😂
Yakışıklı erkek görünce kızlae sulanıyor aman dur gelir şimdi feminaziler
Ne alakası var yalakalıkla
Belki erkekti nerden biliyorsun
La avatarı kızdı ne diyon
Belki i b n e 😁
He he. Konuşmasından belli oluyor kız veya erkek olduğu yorma kafanı sen kankim
Ln gel sana ses kayıtları atacam sanal sekss yapalım diyen kadınların
Azmışşşlar
Kadınlar ksar
Annende dahil mi
Yok anam namuslu eski nesil çünkü yeni nesil kadınların alayı AİDS taşıyor folloş
O senşn bahsettiğin kesim kaşarsa biz ney yapalım? Valla ben 21 yaşımdayım bekaretim duruyor. 1 kişiyle olurum ve onunla düzenli cinsel hayatım olur kafasındayım. 10 kişiyle yatmak marifet değil
Onlar adına konuş herkes adına değil
Ben genel konuştum senin için demedim onun için sende anayı babayı karıştırma bana bu sitede bile kac tane kadın denk geldi sanal sks yapalım diye bende 27 yaşındayım cinsellik yasamadım
Genel konuşma diyorum zaten ama haklısın insanların çoğunda edep haya ar namus kalmamış haliyle genelleme yapılıyor
Kalmadı tabi geçen 17 yaşında birisi yazdı 10 erkekle yattım diyor bana pis pis şeyler anlatıyor AIDS hastası pslik ksar dedm engelledim hemen follosu
Eskiden namus kadının çeyizi di şimdi leşi
İğrençler. Sorma ya ne kadar giyime karışmasammda 17 yaşına gelmiş kızları görüyorum göbeği açık giyiniyorlar yazık hallerine
Nmussuzluk içlerinde varki o haldeler sonra kendilerini apart koselerinde kopru altlarında vurulmus şekilde buluyor aileleri
😂😂😂😂
Bu sohbetin sonu gelecek mi arkadaşlar bildirim gelmekten gına geldi ya
Herhaltı yiyorlar az olgunlaşınca nmuslu moduna geçiş yapıyorlar sonra efendi erkek arıyorlar kirletmek için evlilik adı altında
Ben sustum
Sohbetinizi bölüyorum ama hani devam edecekse özele gidin yani
Neyse burada soruda sorulmuyor görüş te paylaşılmıyo ben kaçar
Yorumdan özele gitmek yasak btw
O yasak degilde senin sinirlarin var
Yasak.
Yasak derken?
Site uyarı veriyor kanka
Yok bea hic oyle biseyle karsilasmadim site yonetimine neymis
Abazalar yüzüne sitenin aldığı bir karar
Resmi gazetede mi yayınlamış beni niye görmedim ya😂😂