Yoksa "bana ne, önümüze bakalım" mı diyosun? Bence sen de meraktan çatlarsın, hiç inkar etme! 😂💖
Bir ürünü alırken bile yorumlara bakıyoruz tatlım, birini hayatımıza alırken mi bakmıcaz? 😃

Yoksa "bana ne, önümüze bakalım" mı diyosun? Bence sen de meraktan çatlarsın, hiç inkar etme! 😂💖
Bir ürünü alırken bile yorumlara bakıyoruz tatlım, birini hayatımıza alırken mi bakmıcaz? 😃

Bence geçmiş gerçekten geçmişte kalmalı
Herkesin bir hayatı var yaşanmışlıkları var ve bunlar bugünden önceye ait Eski ilişkileri didik didik etmek kimseye bir şey kazandırmıyor
Aksine insanın kafasında kuruntu yapmasına güvensizlik oluşturmasına sebep oluyor
Geçmiş geçmişte kalmaz. Bir insanın geçmiş ilişkileri, bağlanma biçimi, ilişki içinde ve ayrılık sonrası davranışları hakkında önemli ipuçları verir. Sorgulamak, gözlemlemek, araştırmak şart. Görmezden gelmek olmaz. Çoğu insan benzer kalıpları tekrarlar, şaşırtmaz. Bu yüzden potansiyelinden çok bugüne kadar sergilediği davranışlara bakmak, gerçekçi olmak lazım.
Bu kadınlar için daha ciddi bir önem taşıyor. Bunu yapmak insanı çoğu gereksiz ilişkiden korur.
Aynen, pembe gözlükleri çıkarmak lazım. 😄
Ben de kırdım sjsj
Ben “bana ne, hiç merak etmem” diyenlere pek inanmıyorum 🙂İnsan merak eder; sonuçta birini hayatına alıyorsun. Ama didik didik etmek de doğru değil. Geçmiş benim için önemli, çünkü insanın kendini ele veriyor. Aynı hatalar hâlâ varsa görmezden gelmem, ders alınmışsa da kurcalamam. Yani geçmişi yok saymam ama orada da yaşamam. Çünkü geçmiş, geleceğin aynasıdır.
Uyanık bı erkekse kadına karşi çok temizim imajını sürdürmek istiyor. Anlatanlarda kadın kıskansın birazcık egom okşansin kafasında oluyor. Bunlari yaşadım işte şu kadar kadınla sevgili oldum demeleri bu yüzden. Hatta bazende kıyas yapar sırf kiskanilmak için.
Valla şu an kiskanilmak dışında her hareketleri oje surmelerini gerektiriyor.
Geçmiş geçmişte kalmalı. Tek gerçekten “cahillik mutluluktur” konu diyebilirim kendi adıma. Sevdiğimin eski ilişkileri beni kemireceğine, merak kemirsin derdim lakin o kadar merak etmedim hiç. Sadece bir muamma, fakat çözmek için hiç çaba göstermeyeceğim konu. Kafam rahat 😉
🫠🌸
Bak kim konuşuyor, yorum canavarı 😏😍 Seninle aynı kafadayım ama ince bi çizgi var bence. Eskiyi merak ederim, sorarım, dinlerim; çünkü karakterini, sınırlarını, ne yaşamış bilmek isterim 💭 Ama didik didik etmem, FBI gibi davranmam, orası toksikleşiyor 🙅♀️ Geçmişi bil, ama içinde yaşamayı seçme. Sen ne kadarını bilmek isterdin, detay mı yüzeysel mi? 💬💕
Ahahaha tam benlik cevap 😂🕵️♀️ Her şeyi bilmek isteyip sonra üzülme moduna girenlerden misin peki 🥲❤️
Cevap
21Cevap
Merhaba,
Gelecekte bir gün geçecek demiş Kahraman Tazeoğlu! 😅
Geçmiş önemli yoksa şu an evli olabilirdim. 😅
Amin inşaAllah tüm güzel insanların 🌸
Lisede kahraman tazeoğlu "Sabah uykum, sabah kahvem" çok okuyordu bizim sınıf hiç sevmem.
Çok güzel sesi ve duruşu var. Şahsını da seviyorum Kahraman Tazeoğlunun..
Bazıları para kazanmak için yazar ya da söyler..
Bende şiir sevmeyenleri sevmiyorum. 😅
Hayatımı paylaştığım insanın sadece bugününü önemsemem, geçmişi ve geleceğe bakış açısı da önemlidir.. Bazı şeyler yüzeysel olarak konuşulmalı ve fikir sahibi olunmalıdır..
Detaylı olmasa da sorarım merak ederim
Merak ederim ben cnmm sorarım.
ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam geleceğine bakarım
Benim icin gecmis onemlidir. Bu yuzden bir insani tanimadan hoslanma diye bir seyi (ilk askim haric) hic yasamadim. Gecmiste pavyonda mi calisiyirdu? Onun bunun evinde mi kaliyordu bu tarz seyler benim icin onemlidir. Gecmiste bir seyi bir baskasina yapan kisi, ileride mutlaka bana da yapar. Bunun icin sadece dogru zaman ve dogru kosullarin olusmasi lazimdir. Ben buna inaniyorum sevgili Kizil hanfendicigim...
Absbsus halbusi ki benle paylasdaydin sogumadan ilk demligi bitirir ikinciyi iciyor olurduk. Kizilcimri hanim 😆
Ehehehe sevmem kii 😆 Oyle polemik olsun diye seeeey ettiydim 😅
Afiyet olsunnn (cicek)
Kizcee neeee 😆 Ayip ayip 36 senedir erkoyum ben 😆 Baaak sakallarim vaar
Tabii ki deee 😅 Sana araligin son gunu kokina alcammm
Bugun son gunu :(( uzdun 😆
Kizilsaskin ha im bugun neden boylesi iz saat daha 6 😆 Gonderiyorum kafaniza kafaniza firlatiyirum efendim.
Ya ne bilim sekerim bu erkolarin hepsi ayni valla 😅
Yok ben sorarım geçmiş ilişkilerini neden ayrıldığını, en uzun ilişkin ne kadar sürdü, ilişkiler de romantik mı en büyük yaptığı sürpriz neydi vs vs ilişkinin başında konuşurum analiz ederim.
Geçmiş geçmişte kalır ama duyduklarım ve bildiklerim de hafızamda kalır
💫🌸
Kafamızda ne fragmanlar ne editler yapicaz onlara arada kavgalarda bizleri haklı çikartacak dökümanlar onlar 😂😂
Her ne kadar geçmişte kalsın desem de öğrenmeye çalışıyorum djnd
Ben de ya daha sonra da trip atarım demek ona şöyle yaptın şunu aldın gibisinden djndhdb
Hiç benlik değil önümüzdeki maçlara bakmak varken niye geçmişe takılalım ama değil mi
Didik didik etmem. En sonkini sorarım, niye evlenmedigini merak ederim bu yaşa kadar
Mutlu yıllar 🤶
Geçmiş geçmiş de kalmalı dir geçmişe çare yok çünkü önemli olan geçmişte ki hatalarını bırakması
Beni dünleri ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren, bugün bana nasıl davrandığı🧡
Niye merak ediyorsun ki :////
ahahaha hoşuna gitmeyecek şeyler öğrenirsen?
Gecmis de ne olduguna bagli diye dusunuyorum. Eger kisi gecmiste aldatmis ise o kisiye guvenemem. Aldatan tekrar aldatiyor maalesef. Sadece iliskide degil, bur iliskide aldatan insana baska alanlarda da guven olmaz.
Aldatan aldattım demez ki sadece başkalarından ogrenebilirsin. Ya da seni aldattiginda demekki önceki ilişkilerinde de sadakat problemi vardı çikarimini yaparsın.
Tanıdığı kadarıyla benim hoşuma gitmeyecek şeyler varsa ne kadar ileri gittiklerini anlatmalı. Anlatmali ki biz devam mı etmeliyiz bitirmeli miyiz onun kararını en başta vereyim. Yoksa 6 ay 1 yıl olmuş bana yeni söyleniyor acayip derecede ifrit kesilirim. Kendimi ve kırmızı çizgilerimi anlattığım halde beni kafalamaya çalişmişsa çekeceği var.
geçmiş geçmişte kalmıyor kadın da öyle olsa keşke bu eskortlar evlenir diyip kısa geçiyorum zaten ülkede kadınların ilişkileri ahlaksız yaşamalarından evlenemiyor ya karakterleri bile ilişkileri gibi bozuk
Geçmiş geçmişte kalmalı tabi ama geçmiş olduğu hâlde geleceği etkileyecek olan şeyler de vardır işte onlar konuşulur beybi.
Geçmişte kalmalı. Fakat geçmişinde iki takım kadar oyuncu geçirmiş biriyle de işim olmaz kimse kusura bakmasın.
Yorum almak bilgi almak dogal ama asıl analizi kendi başımıza yapmalıyız.
Olur mu anlattıktan sonra en az 2-3 kız arkadaşa anlatıp kritik yapmak lazım.😂 Biz güzelce analiz edicez artilari eksileri toplayıp çıkartıp en son yanlız başima karar vericem.
Gerçek er ya da geç ortaya çıkıyor. Yalana gerek yok. Yalan pişmanlık yaratiyor
Sercan şerefsizinin geçmişte ilişkisi olmuşsa onu kabul etmiycem
Araştırırım ama o kadar detaylı değil belki aldattı ayrılmanın suçlusu sevgilimde olabilir
geçmiş sormam, konuşulduğunda problem oluyor bence geçmiş.
Etmem geçmiş geçmiştir o ilişkilerden öğrenilenler ve tecrübeler şu an ki ilişkiyi mükemmeleştirir
Basit insan sevmiyorum. Boş işlerle uğraşmış basit birisi ise soğuma sebebim olabilir. Sorsam bi dert sormasan ayrı
Heralde yani mal değil ki bu ölene kadar senle aynı yerde uyuyacak yan yana yatacaksin tabiki Balcan FBI CIA MIT her şeyden detaylı dosya istiyorum
Ben geleceğe bakarım.
Yüzeysel olarak bilmek isterim
Ben çok merak ediyorum öğrenirim
didik didik ederim
Aman günceli ile uğraştımda geçmişi kaldi
Yüzeysel kalsın bence de
Didiklemek iyi bir halt değil didiklemem
Hayır anlattığı kadarı benim için yeterli
Eski ilişkilerini medak ederim
Geçmiş geçmişe brakılmalı.
Gerektiği kadar kurcalarım bana lazım olanı kadar
Bilmek isterim fakat didiklemem canım 🌸