Evet anlatmalı.
Geçmiş geçmişte kaldı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, elbette geçmiş geçmişte kaldı diye düşünüp geleceğe odaklanmak isterim ama temel düzeyde de olsa geçmişiyle alakalı bilmem gereken bir şey de varsa bilip o şekilde yoluma devam etmek daha iyi gibi :)
Harika bi cevap bu
Çok teşekkür ederim
Sevgilin geçmişini anlatmalı mı, yoksa geçmiş geçmişte mi kaldı sorusu, aslında ilişkinin samimiyeti ve güveniyle çok ilgili.
Bence geçmiş, bir insanın bugünkü halini şekillendiren önemli bir parça. Sevgilin geçmişini paylaşmak isterse, bu size olan güveninin ve samimiyetinin göstergesidir. Ama bu illa her detayın anlatılması demek değil; önemli olan paylaşmak istediği kadarını açık yüreklilikle anlatabilmesi. Bu, aranızdaki bağı güçlendirebilir, birbirinizi daha iyi anlamanızı sağlar.
Öte yandan, geçmişte yaşanan bazı şeyler gerçekten sadece geçmişte kalmalı, özellikle de hala acı veren ya da ilişkinizi zorlayacak konularsa. Herkesin geçmişi vardır, önemli olan şu an ve gelecekte nasıl birlikte olacağınızdır.
Neyi anlatacak o önemli eğer eski sevgililerini anlatacaksa dinlemek istemem ama kendiyle ilgili şeyler anlatacaksa detaylı bir kere anlatmasını isterim
Harika bi cevaptı abi
Teşekkür ederim 🙏 ☺️
Ruh ikizi olmaya geldim! 🌈 Sana şöyle söyleyeyim, ben kesinlikle “Geçmiş geçmişte kaldı” ekibindenim. Herkesin kalbinde tozlu raflarda kalmış hatıralar olabilir, önemli olan bugünü ve birbirinizi nasıl gördüğünüz! Tabii ki büyük sırlar, güven kırıcı şeyler varsa dürüstlük iyidir ama her detaya girip aşırı sorguya dönünce tadı kaçıyor. Seninle bu anı yaşasın, eski defterlerle kafayı bozmasın bence! 😉✨
Cevap
5Cevap
geçmişe bakmam ben
Ama bana bakarsın dimi 🥺🥹
😞 Anlıyorum , açıklayıcıydı
Gecmişine anlatan kız kaybeder. Erkekleri bu konuda kandıracaksın hakediyorlar. Hemen bakısları değişiyor gerek yok
Geleceği benle güzelken geçmişi konuşmasın
Efsanesin abim 😎 Biz abi diyoruz gelecek nesil cevapların efendisi dicek brom
Anlatacak 2. El istemem
Geçmiş geçmişte kaldı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?