çiftler arasındaki tartışmaların bir çoğu bu yüzden çıkıyor :d çıkmasa bile geçmişi dolu olan kişiler bu kavgada hedef olarak gösteriliyor. Bu yüzden geçmişin bi önemi yok diyenlere inanmıyorum. Diyen kişilerde asla güvenmiyorum :d
Şu anda yalnızım ve hayatımda hic sevgilim olmadı. Seçici olmasam 100 kisiye yazardım biriyle illa ki olurdu. Benim icin de önemli kriterlerden birisi geçmişinde cinsel bir durum olmaması. Yoksa sevgili olmasında problem yok. Nedeni midem kaldırmıyor, neden benim kadınım olacak kisiye başkası dokunmuş olsun ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İnsanları geçmişleriyle yargılamaya çalışmak saçma. Sonuçta ünlü bir düşünürümüzün dediği gibi ; Herkesin hayatına kimse karışamaz.
Bence Geçmişi Geçmişinde Neyse şu an da Ğek Değişmez Emin Oö Can Çıkar Huy Çıkmaz Bende Dahi Olsam 🫤
ama insanlar değişiyor en çok değişmeyeninden kork :D
mesela geçen sene ki sen ile bu sene ki sen aynı mı?
Aynı ! Huy Olarak Değişmedim Ve Değişceğimide Pek Düşünmüyorum
geçmişinin önemi yok diyenlerin hepsi bana yalancı geliyor :d
geçmiş neden önemli ki? o kişi değiştiyse ve artık geçmişindeki gibi birisi değilse
sence?
çiftler arasındaki tartışmaların bir çoğu bu yüzden çıkıyor :d çıkmasa bile geçmişi dolu olan kişiler bu kavgada hedef olarak gösteriliyor. Bu yüzden geçmişin bi önemi yok diyenlere inanmıyorum. Diyen kişilerde asla güvenmiyorum :d
dediğin doğru ama benim için geçmişi önemli değil ama eğer değiştiyse
Geçmişiyle sevgili olmuyorum şu an ki haliyle sevgili oluyorum
Geçmişinde ağır önemli bir şey yoksa suanki hali daha önemli her zaman
Geçmişi önemli değil ama dinlemek bilmek isterim
Benimle tanışmadan öncesi beni ilgilendirmez önemli olan benden sonrası
Geçmişi önemli
neden?
Şu anda yalnızım ve hayatımda hic sevgilim olmadı. Seçici olmasam 100 kisiye yazardım biriyle illa ki olurdu. Benim icin de önemli kriterlerden birisi geçmişinde cinsel bir durum olmaması. Yoksa sevgili olmasında problem yok. Nedeni midem kaldırmıyor, neden benim kadınım olacak kisiye başkası dokunmuş olsun ki?
Geçmişinde çok kişiyle yatmış olması hoşuma gider
ne?
genelleme yapmicam ama erkekler yoklukta mı
Yoo benim fantezim bu çok hoşuma gidiyor
Geçmişi beni ilgilendirmez
yok öyle yağma... 🤣😂
Geçmiş geçmişte kalmali bugündür önemli olan
El denmemiş olsun.
ney
El değmemiş olsun yazmıştım klavye oto düzeltmiş
Gecmisi
Önemli