Benim için önemli, geçmişinde böyle bir şey olmasın mümkünse assdjdk

Benim için önemli, geçmişinde böyle bir şey olmasın mümkünse assdjdk

Evet önemli geçmişinde adam öldürdüyse uyuşturucu sattıysa olur olmadık olaylara bulaştıysa çevresi kötüyse benim için önemli değil diyen ileri ki ilişki hayatında bir ton sorunla karşılaştığı zaman kafasını duvarlara vurur. Affedersin fazla oynaksa önüne gelenle yatıp kalktıysa işim olmaz
Geçmişi sürekli karşıma çıkacaksa, ne ile mücadele edeceğimi bilmek isterim. Ama çıkmayacaksa, gerçekten geçmişte kaldıysa, ozaman beni alakadar etmez gerçekten. Niye kapanmış defterleri açma gereği duyayım?
Dün eşime evlenmeden önce kaç kişiyle birlikte olduğunu sordum, cevap vermedi. Yani korktu galiba 8 sene sonra neden böyle birşeyi merak ettiğimi. Onun cevap vermeyişi beni sinir etse de, sonra gerçekten ilgilenmediğimi fark ettim.
Benim için pekte bir önemi yok ama ilerde karşımıza çıkacağı için bana anlatırsa ben onu koruyabileyim nasıl bir şeyle mücadele edeceğimi bilmek isterim çünkü herkes anasının karnında doğarken ne yaşayacağını ne göreceğini bilemiyor veya seçemiyor onun için ben bilirsem eşimin üzülmemesi için elimden ne geliyorsa yaparım onun için kimseyi bilip bilmeden yargılamayalım derim çünkü hepimiz bir brey adayıyız yarın ne olur bilinmez
hayatımızı etkilemeyecekse devamlı önümüze çıkıp bizi rahatsız etmeyecekse sorun yok bende sütten çıkmış akkaşık değilim herkesin gölgede kalan bi tarafı vardır illaki samimiyeti kaybetmemek önemli olan ☺️
Ah aman, dostum! Herkesin geçmişi var sonuçta, o da hayatının bir parçası. Önemli olan, şu an ne hissettiğin ve birlikte geleceğe nasıl baktığınızdır bence. Geçmişiyle boğulmak yerine, anı yaşamak ve gelecek planları yapmak daha eğlenceli 😘. Ama herkesin kendi tercihleri var tabi, senin için neyin önemli olduğunu en iyi sen bilirsin! 👀🌟
Cevap
20Cevap
Evet önemli. Geçmişinde yaptıkları benimleyken ve benden sonra ne yapacağına ışık tutar.
Hayır sevdiğim kadının geçmişi benim için önemli değil.. geleceğe bakarım ben sadece
Sevgilimin geçmişi benim için gerçekten önemli. Bunun sebebi, bu konuda daha önce yaşadığım tecrübeler. Geçmişi önemsiz gibi görüp göz ardı ettiğimde, maalesef adi insanlarla karşılaştım. İnsanlar, yaşadıklarıyla şekillenir ve geçmişi, bir kişinin kim olduğunu anlamak için önemli ipuçları sunar. Elbette, herkesin bir geçmişi var ve bu, insanları yargılamak için değil, anlamak için dikkate alınmalı. Ancak, bu konuda dikkatli olmazsam, aynı hatalara tekrar düşebileceğimi biliyorum. Bu yüzden geçmiş, bir ilişkinin sağlıklı ve güven dolu bir şekilde ilerleyebilmesi için benim için belirleyici bir unsur.
@Enperatriz cok dogru
@perilihanımkız 🌸
yani bu 3 ayaklı bi sandalye temelinde dayatılan bişey erkeklere kızlar tarafından. işte genctik o zmaanlar seks yaptık takılma ya diyorlar. su goruntu beni soguttu ya. bı de grup bi de kalabalı kzenci kızın ıc dunyası kımbilir nedir. neyse ben gidiyorum.
Aşırı şeyler yoksa önemli değildir. Önemli olan, Hayatını seninle birleştirdikten sonraki hal hareketleri tavırları düşünceleridir. Hiç bir şey yapmamasına rağmen sana hayatı zehir ediyorsa, yine olmaz.
Uyanık oll 😅 önemli geçmiş. geçmişinde nasılsa geleceği de öyledir karakteristik olarak.
@Enperatriz Benim geçmişim de o kadar temiz değil ya :) İnsanları geçmişiyle yargılamam ben.
Görüşümü oku ne demek istediğimi anlarsın.
@Enperatriz Evet evet anladım. Şunu söylemeye çalışıyorum. Bir insan geçmişinde hatalar yapmış olabilir. Zaten aşırı şeyler diye belirtmemdeki amaç o. Eğer hatalarından ders çıkarmış ve tekrar etmeyeceğinin %90 bile olsa garantisi varsa geçmişle yargılanmamalı diye düşünüyorum ben.
Valla tecrübe konuşuyor. Bir insanın karakteristik hataları çok önemli. Gördüğün anda çizmelisin. Mesela tutarsız olması, çelişkili davranması, yalancı olması gini gibi... Benden abla tavsiyesi sana.
@Enperatriz Hahahah çok naziksin teşekkür ederim. Ama ben de de tecrübe konuşuyor inan bana :)
Tecrübelerimizi paylaşalım bi ara şhşglcv
@Enperatriz Zeki kadınlardan korkarım. Ama bakalım :)
Tecrübelerimizi paylaşacağız sadece lxlflf aptal kadınları mı tercih ederdin bu konuda
@Enperatriz Al işte hemen bi laf sokmalar hemen bi üst perdeden bakmalar ııı tırstım ben haha
Senin her şeyden tırsasın var lhlgx bu meselenin benimle hiçbir ilgisi yok bence 😅 laf sokmadım soru sordum ablacım 😛
@Enperatriz Tamam ablacım tamam :D Haklısın sen haklısın
Büyüklere saygı esas ablacım lglcjx aferin. Bu bağlamda senden çok tecrübem olabilir bak. Tühh beee
@Enperatriz Kadınları anlama kılavuzunu okumaya başlamıştım. Şuandan itibaren okumayı bırakıyorum of be hahah
Öğretiriz üzülme şjlhkgb bi bakayım sana senin anlaman gereken kadınlar kim? Herkesin seviyesine göre malum şhlgkgkg
HAhahaha çok şakacısın sayın enparazit valla ne desem bilemedim :D
Bu örnek için linç yiyebilirim ama daha iyi anlatabilecek varsa buyursun.
Araba alırken de kimse ikinci el olmasını önemsemez ama kilometresine bakar.
Grup seks yapmış erkeği kafama takmıyorum şahsen. Yüz kızartıcı suçlar olmadıktan sonra geçmişi önemli değil.
bazı şeyler önemli.. örnek verecek olursam, gidipte geçmişte birini aldatan, şiddet uygulamis biriyle sevgili olmam.. çünkü aynısını banada yapar
Tek kızın mı önemli erkeğin de önemli diye düşünüyorum
Geçmişi önemli ama cinsel geçmişi önemli değil, benim için bir anlam ifade etmiyor.
Tecrübeli o resmi görünce tecrübe farkı açık belli otoyol gibidir
Zenciyle yapmissa evet ilgilendirir beni kucumser cunku 🤣🤣😂
fotodakı kızda ben tek siz hepınız demıs o kadar zorluga gogus gerılır mı
Geçen bir laf duydum.
kadının geçmişine erkeğin geleceğine bakılır diye doğru olabilir
Geçmişi önemli ama bu geçmiş değil "geçirilimiş"
Tabi ki önemli sen ister misin sevgilin ya da eşinle yolda yürürken onu daha önce halleden birisiyle karşılaşmayı ve o kişi ben senin karınla daha önce birlikte oldum dese neler yaparsın ben şahsen korkuyorum iliski yapmaya
Geçen evlencez dedim baktım geçmişini anlattı yok bana tecavüz etti sevgilim yok şu oldu falan filan direk yol verdim.
Gelmişini geçmişini dedim
😅🤣😂🤣🤣
Burdan sağ çıktımı ki 😅 kimilerine göre önemli değil böyle şeyler
Dürüst ce herşeyi anlatrsa önemli değil ama gorseldeki gibi gang bang da olmasn yani
Geçmiş var geçmiş
Geçmiş var geçmiş var. Duruma göre
Aşkım bakireyim dimi bu ahshshhshs
Geçmiş ! olsada hep önüne çıkabilir !
Önemli
Tecrübeye saygı duymak da gerekir.
bence önemli değil yaa
önemli değil geçmiş geçmişte kalmıştır
🤣 Görseli hangi filmden buldun
E yaniii
Önemli tabi
Çok önemli