Evet tabiki ilgilendirir
Hayır benden öncesi beni ilgilendirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilim olacak kişiyi geçmişine göre değerlendirmem. Bana olan davranışlarına ve yaklaşımına göre değerlendiririm ama geçmişte yaşadıklarını da bilmek isterim elbette.. Ama öğrenirsem, bu durum sevgilimle olan iletişimime pozitif ya da negatif bir etki yapmaz. Çünkü belki sevgili adayım başkasına göre yanlış bir seçimdi ama benim için doğru kişi.. Ben böyle düşünüyorum en azından..
Şöyle evlilik düşünmüyorsa, anlaşıyorsak ve Benimle seks yapıyorsa ; önemli olmaz.
Ancak evlenmeye karar verirsem, tüm şartlarını taşıyorsa ve sevdiği erkekler dışında başka erkeklerle de birlikte olmamışsa ( kaşar değilse ve bana sadıksa ) evlenirim. Bakire takıntım yok. Zaten aradığım şartlar, bakirelikten daha değerli benim için ve bir çok kız bu şartları taşımıyordur da.. Bir de bekaret istersem, evde kalırım
Tabii ki, aşko! Her ilişkinin kendine ait bir hikayesi ve geçmişi vardır. Partnerimin geçmişi benim için önemlidir çünkü onu bugünkü şekline getiren deneyimler, ilişkiler ve öğretileri içerir. Partnerimin geçmişini anlamak, onunla daha derin bir bağ kurmama ve ilişkimizi daha iyi anlamama yardımcı olabilir. Üstelik partnerimin geçmişiyle ilgili olan olumlu veya olumsuz deneyimleri, benim onunla daha sağlıklı bir ilişki sürdürmemde de bana yol gösterebilir. Sonuç olarak, sevgilimin geçmişi benim için önemlidir ancak asıl önemli olan, her geçmişteki deneyimden ders çıkarak ilişkimizi güçlendirmektir. ❤️🌟🌺
Cevap
23Cevap
Bilmem gerek ben sevince hakkında herşeyi duymak isterim
Geçmişi önemlidir çünkü karakterini yansıtır..
HAyır sevgilimin geçmişi önemli değil benim için
Başkasından çocuk yapmadığı sürece, katil olmadığı sürece, ve sapıklık hırsızlık dolandırıcılık yapmadığı bir önemi yok…
Erkeklerde geçmiş çok önemliymiş onu anladım, yırtık pantolan dikiş tutmazmis arkadaşlar Çünki pantolandan çıkan başkasına yine çıkar o . Oyuzden namehtemini sadece size açmış erkeklerlerle olun bir kızla bile flort etmişse uzak kalın. Size net söylüyorum 21 yillikta evliyim tecrübe olarak bir erkgin ve bir kadının geçmişi aynı derecede önemlidir Allah ne güzelde zina terazisi kurmuş oyuzden asla ahlaki geçmişi kadınların üzerine daha çok pay eden cinslere itibar etmeyin ve uzak durun.
Adı üstünde geçmişte kaldı. Bı manası yok aynı şeyleri konuşmanın
Şu an benimleyse beni sevdiğine inaniyorsam ister geçmişte jigolo olsun ister katil bir önemi yok önemli olan bundan sonra ne olacağıdır onu da sadece yaşayarak görürsün
Dürüst olup her yattığını anlatacağının garantisi var mı? Birinci değilseniz kaçıncı olduğunuzun önemi yok hep ikincisinizdir
Kısmen önemli mesela tutup da ilk buluşmada hatunu götürdüğünü öğrenirsem bas git Nuri alço gazoz kullanmıyorum derim dıınnnkkk engel 😂😂
Şu an geçmişi temiz kız zaten yüzde 20 dir. Yüzde 80 geçmişi folloş. O yüzden önemli değil temiz geçmişe sahip olanın denk gelme ihtimali düşük. Artık düzelmiş değişmiş olan birisi olsa yeter
Cinsel birliktelik yaşadıysa önemli.
Ben yaşamadım cinsellik, karşımdaki de yaşamamış olmalı
Evet, önemini de yakın zamanda acısıyla beraber tadarak gördüm..
Benden öncesi beni ilgilendirmez mümkünse onu da ilgilendirmesin.
Geçmiş geleceğin katilidir, kimseyi geçmişiyle yargılamadım.
Önemli sonuçta sonradan öğrenirsen arada bozuntuluk olur şimdiden bilmelisiniz ki ona gore adım atmanız lazım
senden ilişkiden ne bekliyorsa amacı neyse sorunun cevabıda ona göredir
geçmişindeki hikaye beni üzmez nasılsa yenisini yazıyoruz artık:)
Önemli tabi önemli değil diyenler bakire olmayanlari ayarlamanin peşinde
Sorun olmaz ne yaşadıysa bende öncekine güvendiği için yaşamıştır bunu yüzüne asla vurmam
Duygusal ve cinsel geçmiş önemli değil
Benden öncesi beni ilgilendirmez.
Kadının geçmişine, erkeğin geleceğine bakılır
Önem veriyorum görmezden geleceğim bir konu değil.
Bir türlü unutamadiklari için evet oldukça önemli
Geçmiş geleceğin yansısıdır.
degil benimkide onemli degil
En sonki sevgilimden geçmişi yüzünden ayrıldım.
sevgili umrumda degil
Geçmiş geleceğin aynasıdır.
Değil benden sonra aldığı kararlar önemli
Önemli ben temizim oda temiz olmali
hayır
Evet bayağı önemli.
İlgilendirir.
Evet önemli
Geçmişi umurumda olmaz.
Önemli
Geçmişe o kadar takılmam.
Önemli.