Sevgilinin geçmişini bilmek ister misin yoksa 'böyle iyiyiz bilirsem çıldırırım' mı diyorsun?

Sevgililerimin bir gecelik bar sonrası seks hayatından tutun da hala anımsarken gülümseyerek anlattığı aşklarına, taksiciye oral seks yaptıgı sarhos gece macerasına kadar bilip severim onları... İctenlik dürüstlük her zaman iyi.
Fakat bazı erkeklerin, bu gercekleri kaldıramayacagını düsünüp, kadınlar da normal olarak bunları gizleyebiliyorlar. Anlatmamak degil anlatmasına müsade etmeyecek kadar hasatalıklı ruh haline sahip erkeklerle ilgili bir sorun var burada.
Sevgilinin diğer gönül ilişkileri geçmişi dışındaki bütün bilgileri öğrenmen en normal hakkındır. Yalnız eski gönül ilişkilerini ne öğren, ne de sen O'na anlat. Bu bir hatadır ve zaten lüzumuda yoktur. Anlatmanın dürüstlükle de bir alakası yoktur.
Anlatsanda anlatmasanda zaten ya dürüstsün ya da değilsindir. Bununla bir tutulmaz. Kısacası siz siz olun eski gönül ilişkilerinizi ne anlatın ne de karşı tarafın öğrenin. Benden demesi. Gerisi size kalmış :)
Eig için çok teşekkür ederim :)
Bilmek isterim benden önce kaç kadına dokunmuş, beni öpen dudakları kaç kadına öptürmüş ve en önemlisi öptüğüm dudaklar kaç kadına seni seviyorum demiş. Keza kirli dudaklarda kendime ait cümleler aramak fıtratıma ters.
Bilinmeli ama bilmek de sonu hazirlar bilinmezse de olmaz
İki ucu... değnek meselesi yani 😄
Aynen boklu degnek :D
Cevap
48Cevap
Bilmek isterim. Neden ayrıldı, neden ilişkisi başladı.
Geçmişin bir önemi yokmuş gibi davranmamak lazım. Hayatımıza aldığımız her insan bize birşeyler katar , iiyi veya kötü. Geçmişini anlatmasan bile zaten dökülecek ortaya herşey. iki tarafın vaktini harcamasına gerek yok.
Azizlerin geçmişi, günahkarlarında geleceği vardır.
bittabi, çünkü her insan hata yapar önemli olan dürüst olup bunları açıklayıp, tövbe etmesi ve önüne bakıp onları tekrarlamaması. sevgilisinin kulağına başkası tarafından geldiğinde milletin ağzını kapatabilmesi diye düşünüyorum.
Erkeklerle kızların yorumları çok zıt. Kızlar daha önce her haltı yedikleri için önemsemiyorlar. Erkeklerin çoğunun ise böyle bir şansı yok onlarda temiz kız diye tutturmuş :D tam komedi ya.
Geçmiş olmadan gelecek olmaz.
İş arkadaşım değil
İş ortağım da değil.
Evlilik düşündüğüm, koynuma almayi hayal ettiğim kişi. Bırak geçmişini bilmeyi, anaokulda ne yediğini bile öğrenirim...
kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. bilmek istemeye bence hakkınız yok. seni tanımadan önce yaptıklarından sana ne ki?
Öğrenip kıskançlık krizlerine girecek kadar aptal değilim..
Bilmek istemiyorum.. Geçmiş geçmişte kalsın..
bilinmeli ama kompleks haline getirilcek kadar değil. Çünkü, o artık seninle beraber ve bambaşka biri
Bişeyler olmuş olabilir tabii ki diye bilmek istemem ciddi düşündüğüm biriyse. Ne ben onu biliyim nede o beni.
Niye geçmişin kabarık galiba
Gerek yok. Kendisi anlatrsa dinlerim. Geçmiş geçmişte kalmıştır.
Geçmişi önemli ama şöyle mesela erkek erkeğe ilişkiye girmiştir hayat kadınıyla beraber olmuştur uyuşturucu kullanmıştır sabıkası vardır vb yoksa eski sevgilisiyle yaşananlar anlatılmaz
benden öncesi önemli değil benle başlayan zaman önemli sevgisi saygısı...
Bilmemrk daha iyi ama gun geldiginde ogrenirsem de cildirmam cunku o zamanlar beni tanimiyodu tanisa boyle olmazdi derim
Geçmiş geçmişte kalır e ben onunkini ne o benimkini bilmeli bu ikimizede fayda sağlamaz zira geçmişte birbirimizin hayatnda deildik neyin sorgusu bu.
Tabii ki isterdim. Hem bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur diye boşuna demiyorlar ben pek inanmam zamanımda böyleydim şimdi farklıyım diyenlere. İnsanın geçmişine göre hitap edeceksin ki geleceği karşılık versin.
Bilmem isterim bilirsem çıldıracağım bir geçmişi olmamalı olursa kapı dışarı olur
Seviyorsam onun geçmişi beni, benim geçmişim onu ilgilendirmez
Ama bu saatten sonra kimseyi sevmeyeceğim için hiiiç sorun yok :)
Çok detaya gerek yok şu kadar kişi ile beraberliğim oldu tarzı diyebilir kafamı bulandırmak istemem
Fazlası iyi olmaz yetecek kadar bilinsin kafi. Geçmiş geçmiş sonuçta önemli olan benden sonrası..
Şimdi "senden öncesi seni ilgilendirmez" diyolar ya o zaman herşeyi yap gel benle çık ya tabiki benden önce biriyle çıkmış olabilir bu normal ama aşırıya kaçmamak lazım bence.
Ben anlatmışsam isterim fakat "bilmezsem ayrılırım olmaz öyle" de diyenlerden değilim
Kocan olmayacak hiç bir erkeğe geçmiş anlatılmaz kaç kişi ile çıkıyoruz bunlara hayatın hesabı verilecekse işimiz var
Öğrenmek isterim ama yaşadıklarından dolayı da yargılamam ya da baş ağrısı yapmam
Gecmis gecmis de kalmistir ama tabikide bilmek isterim..
bir taraftan bilmek isterim bir taraftan da takıntı yaparım manyağım ben galiba 😀
Tabi ki bilinmeli. Ona göre bir ilişkiye başlanmalı..
bilmek isterim geçmişim aşırı temiz temiz biri olsun isterim sevgilimi de
Bilmek istemiyorum ama bir şekilde bir yerden öğreniyoruz hoş olmuyo
Bilmem lazım kendisine soramam ama dedektif gibi araştırırım
Gecmismi beni irgalamaz benim icin ondan oncesi olmamissa onun icinde benden oncesi olmayacak
ben onun geçmişini bilmek istemem yoksa kendinden soğutabilir beni
Tabiki bilinmeli sonra yeni yeni şeyler öğrenince sıkıntı olabilir herşeyi baştan ogrenilmeli
Tabii ki de. Ebenin attığı tokata kadar hemde.
O kadar diyosun 😄
Ama senden öncesinin bir önemi var mı ki 😋
Var.
Benden öncesi de olmamalı zaten.
Bende be mnden öncesi olmamalı diye düşünüyorum ama öyle bir erkek bulamazsın diyorlar hep
Bulursun.
Temiz mi değl mi bilmek isterim eşimin.
Neye göre temiz
Dokunma
e yani geçmiş geleceği belirler
Bilmek istemem bilsem de umursamam
Bilirsem çıldırmam ama umrumda değil
Kendisi de anlatmak isterse bilmek isterim.
Geçmişi geçmişte bıraktığı sürece sıkıntı yok.
ikisinden de biraz var ben de :D
bilirsem çıldırıyorum
Gecmisini dinlerim ama. gecmise onemvermem
Bilmek isterim detayına kadar
Geçmişi değil, geleceği paylaşıcaz
Geçmişi değil. Benimle geleceği önemli :)
bilmek isterim ama sorgulamam
Benden önce ne olmuşsa olmuş. Önemli olan sonrssı
olduğu gibi sevmelisin
Bilinmeli cıldirmak için 😂
Geçmişi beni ilgilendirmez.
Kesinlikle
Ne kesinlikle?
Bilmem lazim namuslumu deilmi
Ne gerek var
evet gerkli
Senden öncesini bilmek geçmişte takılıp kalmanıza sebep olursa
olmaz geçmişe takılmazsın geleceğe ona göre yön verirsin
bilmeli
Bilinmeli.
Bence evet
evet
Bilinmeli
Tabiki bilinmeli.
evet bılınmelı
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar