Kadın; erkek yetersiz olduğu için aldattir ama
Erkek; doyumsuz olduğu için kadını aldatır
Kadın; erkek yetersiz olduğu için aldattir ama
Erkek; doyumsuz olduğu için kadını aldatır
İhanetin karşı tarafta hissettirdiği acı aynı eşit aslında ancak sebep farklılıkları iki cins için farklı işliyor evet. Toplum açısından da her daim namus kavramı kadının üzerinde olduğu için kadının aldatması genelde cinayet ile sonuçlanırken aldatan erkek çapkın şeklinde adlandırılıp kadının onu affetmesi bekleniyor
Kadın erkeği yetersiz bulduğu iciin aldatır diyorsunuz demekki kadında erkeğini doyuramiyor ki aldatıyor vesselam.
Aldatmak cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir seven insan asla ve asla sevdiğinden başkasına bakmaz bakıyor ise eksiklik nefsidir
Aşk ve ilişkiler konusunda klişelerle değil, bireysel durumlarla yaklaşmak daha adil olur. Aldatma herhangi bir cinsiyetle sınırlı bir davranış değil, tamamen insanın kendi ahlaki durumundan ve ilişkideki dinamiklerden kaynaklanır. Kadın erkeği yetersiz bulduğu için ya da erkek doyumsuz olduğundan aldatır gibi genellemeler yapmak, ilişkilerin karmaşık doğasını basitleştirir.
Bence aldatmanın temeli iletişimsizlik, empati eksikliği ve saygının zedelenmesinden geçiyor. İki kişi arasında açık, net ve sağlıklı bir bağ varsa, aldatma konusu zaten ortadan kalkar. Peki, sen bu konuda ne düşünüyorsun? Sence ilişkilerde iletişim ne kadar rol oynuyor? 💕
Cevap
9Cevap
Kadına erkek yeterli gelmiyorsa gitsin ayrılsın başka birini bulsun aldatma yerine bu doyumsuzluk olmuyor mu 🤔
Ben de diyorum ki 10 da 10 olmayan erkeği aldatmasın da ayrılsın başkasıyla olsun. Senin dediğin erkek haksız yere aldatır kadın haklı yere o anlama geliyor. Aldatmanın haklı sebebi olmaz. Erkek de her şeyiyle 10 da 10 olan kadını niye aldatsin senin hesaba gelirsek. Bir şey eksiktir senin hesaba göre
Ben anlayacağımı anladım merak etme mantıksızligi ortaya koyuyorum ama haklısın boşa zaman kaybetmeme gerek yok 👍
Birdir bunun lamı çimi yok normalleştirme böyle şeyleri aldatan çok net o. rosp. nun çocuğudur yok ilgisislikten yok arayıştan başlatmayın ya
Kadınların aldatmasının altında intikam duygusu yatar yetersizlik falan çok masal gibi kalıyo
İkisi de karaktersiz olduğu için aldatır bahane aramayın
farkı yok aynı şey aldatmak; sadece cinsellik değildir
İkisininde sevgisi yalan olduğu için aldatır cinsiyetle alakası yok
Aldatmak aldatmaktan cinsiyet fark etmez
Tabiki. Aldatmak kötü
Aldatan cins değil karakterdir.
Alakası yok ikiside aynı nedenden aldatıyor
Bir değil ama ikisi de kötü
Jdndjdjdkd ee haklı mı kadın
Aynen awq siz iyi erkekler ırıspı cıcıgı
Ikiside namussuzluktur bana gore
Ne alaka