- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şey tabii ki aldatmak aldatmaktır yani sonuçta sen bir insanın güvenini kırıyosun bunun cinsiyeti olmaz ki aldatan insan genelde şöyle derler hani hayattan ne istediğini bilmiyordur ama aslında öyle değildir aldatan insan ne istediğini biliyordur eğlence istediği için aldatıyordur eğer bir kişi aldatıyorsa yani bir kere bile birisini aldatmışsa değişmez yani bir insan ne olursa olsun değişmez atalarımızın o kadar sözü var hiçbiri de boşa çıkmamış bir insan yedi yaşında neyse 70 yaşında da aynı davranışları sergiler can çıkar huy çıkmaz bunlar böyledir değişmez karakteri olmayan şahsiyeti olmayan aşağılık insanlar aldatır tabii ki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 1 olsa ne olur 2 olsa ne olur.. aldatma = aldatmadır.
hmm trafikte bile ceza varken , modern medeni hayatta aldatmaya ceza YOK ?
Ne var? = ödül var !.. evli olan kadın ya da erkek aldatınca medeni hukuk onların ayrılmalarına karar veriyor boşanıyorlar , altadat kocasını karısını bırakıp sevgilisine gidiyor :-) işte sana modern medeni hayat ve ÖDÜL !
Dostoyevski yaşasaydı belkide , SUÇ ve ÖDÜL diye yeni bir kitap yazardı bu modern medeni kapitalist dinsiz avrupa amerika hayat modelinin tarife edip.
Aldatan suçluların çok modern çok medeni dünyada nasıl ÖDÜLLENDİRDİĞİ konusunu anlatan bir kitap :-) ilginç olmazmıydı?
Önce Yahudiliği bozdular sonra Hristiyanlarığı bozup insanları modern medenileştirip Hz. İsa'nın getirip insanlara öğrettiği ALLAH'ın kanun kural ve emirlerinden uzaklaştırdılar.. Şimdi ahir-zaman ise tek engel Müslümanlık İslam kaldı uzun zamandırda İslam ve Müslümanlarla uğraşıyorlar.
Türkiyeyi modern medeni kapitalist dinsiz hayata adapte edip insanları asimile ettiler
ve son zamanlarda ise modern medeni kapitalist şeytanlar gözlerini Afganistana ve Afgan kadınlara diktiler ! Amerikancı yaşam tarzını modern medeni kapitalist hayatı oraya götürüp orada kendi halinde köy hayatı yaşayan kendi örf adet ve geleneklerine göre köy elbiseleri giyen kendi kanunlarıyla yaşayan insanlarıda bozup Amerikanlaştırmak Avrupalılaştırıp asimile etmek + doğal kaynaklarını ve zengin uyuşturucu tarlalarının üzerine konup (google:"opium afganistan") gasp etmek için TVde medyada yoğun propagandalar var. Onlarıda modernleştirip medenileştirip aldatmaları PalyaçoluHamburgeri ZıkkımKola'yı orada hakın ağzına sokup kapitalist düzen canavarının hem cebini hemde zehirli-maneviyatını doyurma derdindeler..
hmm başa dönelim, Kadın ile erkeğin aldatması 1 mi? 2 mi derken.. belkide 3 tür :-)
kimse görmüyordur.. (Şeytan detaylarda gizlidir)10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki birdir.
Aldatma aldatmadır
Ancak toplumda böyle karşılanmaz.
Bunu herkes çok iyi biliyor.
Erkek yapar çapkın olur , kadın yapar yollu olur.
Erkek yapar elini yıkar, kadın yapar cinayet işlenir.
Kadınlar daha kolay aldatabilir.
Erkek genelde maddi imkan ya da yakışıklılık desteği olmadan zorlanır.
Erkekler daha çok yakalanır, kadınlar yakalanınca can korkusu içinde daha gizli davranır.
Sonuç olarak ikisi de ihanete uğrayan kişiyi aynı acıtır.
Hiçbir farkı yok. Yapılan şey yanlış ve cinsiyet farkı acıyı değiştirmiyor.80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Birdir fark etmez aldatma aldatmadır
10 YorumlaKadın aldattığında evini bozar huzursuzluk yaratır bir günde eşini çocuklarını bırakıp gidebilir. Erkek aldatırsa evini bozmaz. İlişkisine devam etse dahi ailesini bozmaz. Büyük ölçüde böyledir. Dolayısı ile bir değildir. Genel olarak erkekler poligamik yaşama, kadınlar ise monogamik yaşama yatkındır. Dini metinlerde dahi bu vurgulanmıştır. Bugün kadınlara poligamik yaşama tarzını öğütleyen feminizm akımıdır ve batı hristiyan toplum yapısının nasıl çöktüğünü görebilirsiniz. Aynısı şuanda Türkiye'de yaşanıyor. Eskiden kuma gelinler olurdu. Evet bir çatışma olurdu fakat yinede erkek o aileyi idare ederdi. Dolayısı ile meseleye aldatma bakış açısından çok kadın ve erkeğin cinsel stratejisi açısından bakmak konuyu anlamak adına büyük bir adım olacaktır.
31 Yorumla- +1 yıl
İttir llan
+1 yılAslında bir. Fakat bazen kadının aldatması erkeğin ona fazla değer vermemesinden ileri gelir ki, bence bu aldatma değildir.Çünkü Kadınlar ilgi istiyor, şefkat, merhamet istiyor. Erkeğinden bunu göremeyen kadın başkasının merhametine ihtiyacı olur. Yani bazen kadının aldatması varsa burada erkeğin de suçu görülmeli. Umarım yanlış anlamazsınız🌸
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde aynı gibi görünür ama değildir.
Kadınlar ilgiye sevgiye "muhtaç" canlılardır. Çoğu kadın için, Para mal mülk gelir geçer ama duygusal boşluğa düşer ve bunu partnerinden hiç görmezse hele ki çocuk da yoksa durum değişir.
Biz erkeklerin böyle bir muhtaçlığa düşmesi çok nadir oluyor. Genelde de duygusuzca ve sadece rahatlamak için aldatıyor"uz"20 Yorumla
+1 yılBana göre bir değil, erkek aldattığında bu anlık gelişen bişeyse ve devamlılığı yoksa gerçekten ilişkisine önem veren kadın ufak çapkınlıkları görmezden gelebilir, ama aynı şeyi erkek için düşünemeyiz bunu ne görmezden gelebikecek kapesitemiz var nede gururumuzu yenebilecek yeteneğimiz o yüzden kadınların erkeklerden daha akıllı ve daha gelişmiş varlıklar olduğunu dülünüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
bi kadın olarak, kadınların da bunu ne görmezden gelebilecek kapasitemiz var ne de gururumuzu yenebilecek yeteneğimiz, bi gururlu siz değilsiniz hiç bi kadın ufak çapkınlıklar diye basitleştirdiğiniz iğrençliklere katlanmak, görmezden gelmek zorunda değil, anlık gelişmesi de olayı masumlaştırmaz!
- +1 yıl
@isimsizüye045 yanlış anladıb heralde ben aldatma masum ya da doğru demedim kendimce cevap verdim kimseye gurursuzda demedim ama her aldatmada yuvasını yıkmayan kadınlar tanıyorum buda onların gurursuz olduğunu göstermez aksine nekadar büyük bir yüreğe sahip olduklarını gösterir çünkü ailelerini korumayı seçerler hemde haklı oldukları halde, kendi adıma konuşmam gerekiyosada kimse bana tek başına sahip olamaz bu benim düşüncem partnerlerim oldu ve herzaman olacak buda benim hayat tarzım kimin ne düşündüğü zerre kadar umrumda değil, benimle birlikte olacak insan bunları bilicek ona göre ya öyle kabul edecek ya da benimle işi olmıcak, anlatabildimmi
- +1 yıl
senin hayatınla ilgilenmiyorum istersen 735894648 eşli ol umrumda değil ama sen saçma dapan bi şekilde çapkınlıkları aldatmayı normalleştiriyosun, ayrıca keşke o yuvasını yıkmayan kadınlar kendi ayakları üstünde durup adamı ortada bırakıp gitseler, gidebilseler kimse bu iğrençliğe katlanmayı istemez ( katlanmak zorunda olan kadınlara saygım sonsuz bazıları o hayata mahkum oluyo ve elinden bi şey gelmiyo orası ayrı)
ben eşim tarafından aldatıldım evet eşit ama zaten ben onu pek sevmedim onunla bir çocuğumuz vardı beni hamileyken bıraktı ben zaten o dönemlerde çalışamıyordum kızımın velayetini almaya çalıştı velayeti ben kazandım ama bir gün gelip kızı daha yeni doğurmuşken daha dikişlerim iyileşmemişti ben kızımı 3 ay sonra buldum. oda zorla kızım şimdi 1 yaşına girmesine 3 ay kaldı ben şimdi ne yapıyım uzaklaşma kararı verildi yine kızımı almaya çalıştı şuanda kapımın önünde korumalar var akşamları gece yarısına kadar uyumuyorlar gözetliyorlar her tarafı sağ olsunlar şimdi kim haklı bide mahkemeye çıkmış diyor ki ben haklıyım... ben bu acıyla nasıl dayanırım biri bana söylesin yaa
10 Yorumla
+1 yılAldatmanın farkı olmaz ama şöyle de bi durum var erkek sadece cinsellik için aldatır , kadın artık sevmediği için aldatır. Kadın aldatıyorsa zaten erkek onun için bitmiş demektir. Ama erkek aynı anda 1 den fazla kadına ilgi duyabilir. Anlatamadım ya of neyse
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. ihtiyaçlar farklı.
+1 yılBence bir değildir. Kadın ve erkek neredeyse her açıdan birbirinden farklı, bu konuda da farklıdır sanırım. Kadının (evliyse ve çocuğu varsa) vücudubda salgılanan annelik hormonu aldatmaha büyük bir engel bunu aşıpta aldatması çok zor böyle bir şey erkeklerde sadece psikolojik var. Evli değilse zaten işi gücü sevdiği adam olur değilse ayrılır zaten. Erkeklerde böyle içgüdüsel şeyler neredeyse hiç yok her an her daim yapabilme potansiyeline sahip. Her iki taraf için de çok kötü ama hem örf hem biyolojij olarak kadınların aldatması daha güç dolayısıyla daha kötü gibi görünüyor.
20 Yorumla
+1 yılBirinin birinden farkı yoktur.
Ataerkil toplumlarda erkeğin aldatışı göz ardı edilir çoğu zaman. Yüklenen misyonun çoğu ekonomik olmakla beraber bir kısmı da baba olmak korumak kollamakla ilgilidir.
Kadında ki durum çok farklıdır. Kadının ''namus'' unu bile erkeğe zimmetleyen bir bakış açısı. Erkek yapınca kadına halel gelmez kadın yapınca erkeğin namusu da beraberinde gider.
Kadın kendi namusunu taşıyabilecek, koruyabilecek kadar güçlüdür oysa.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet ikisi de bir İkisi de insanlığa sığmayan çok karaktersizce bir davranış. Ama bizim ülkemiz Ataerkil bir toplum olduğu için erkek her şeyi yapar kafasında olduğu için erkeğin aldatması kabulleenileilir bir şey gibi gözüküyor ama asla öyle değil bence olmamalı da..
10 YorumlaNiye birinin durumu daha mı masumca? Aldatma varsa her iki cinsi de al birini vur ötekine derim. 😀 Aldatma durumunun bahanesi veya beyanları olmaz. Bir tane aldatma var ve yeterlidir. Başka kelimeye gerek yok.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kesinlikle bir değil, bunu yapan ister kadın olsun ister erkek olsun ikisi de çok büyük suçlu, ancak sonuçta kadınlar fıtrat itibariyle tek eşli olmaya meyilli iken başkalarıyla da birlikte olmak için kaşarlığını sınırlarını bayağı bir zorlaması lazım, erkekler ise çok eşli olmaya meyilli yaratılmışlar, zaten adam dünyaya gelirken böyle bir meyille doğuyor, valla kimse kusura bakmasın, özellikle kadınlar sizin için acı gerçek...
20 Yorumla
+1 yılOlmamışlık ve çiğliğin ispatıdır. Aldatmanin cinsiyeti, burcu, mesleği, affedilebilir olanı, bahaneleri, mantığı olmaz. Her şekliyle iğrenç bir eylem. Karakteri oturmuş biri bunu yapmaz.
41 Yorumla- +1 yıl
En doğru yorum bu ama kimse katılmamış
+1 yılAynı hiç farkı yok. Ayrıca toplumsal olarak maalesef bizde erkek yaparsa alttan al, kadın yaparsa namussuz. Yani iki durumda aynı hiç farkı yok. İnsan eşinin değerini bilmeli. Olay sadece gençlikten ibaret değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Fıtri bakımdan aldatmanın kadın ve erkek ayrımı yoktur.
Bedenlere anlamı insan yükledi ama ruhlar kirlenirse arıtmak çok zor.
Hülasa, aldatmanın hoş görülecek yanı yoktur. Hem kadın için hem erkek için.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil genelde erkek heyecan olsun diye aldatır boşanmak için değil kadın aldatıyorsa boşanmak için aldatır bazı istisnai durumlar hariç hee ama kimse aldatılmayı haketmiyor ayrıl boşan ne b. k yersen ye
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Birdir ikiside karakter yoksunluğundan kaynaklanır.
40 YorumlaBir tabiki ikisine bir birine eşit ama kadınların annelik gibi bir kutsal görevleri var o yüzden anne olan kadınların böyle bir şey yapması bende arti arti tiksinti uyandırıyor
20 Yorumla
+1 yılaynı ama maalesef toplum geregi kadınınki daha agır oluyo belkide bi anne profili cizildigi icin kadınlıgın kutsal oldugu düsüncesinden kaynaklı olabilir
20 Yorumla
+1 yılNeden farklı olsun? Aldatan kim olursa olsun karaktersiz iğrenç bir insandır. Hatta insan bile diyemeyiz... Ben erkeğim yaparım kafasındakilerden nefret ederim...
20 Yorumla
+1 yılKadında biraz daha olay ciddi sanki. Boşaninca bile 4 ay bekleme süresi var. O surede evlenemiyor kadın. Eğer bebek olursa kimden olduğunu anlamak zorlaşır.
Kimse aldatmasin.10 Yorumla
+1 yılAldatma aldatmadır, fakat toplum içinde bunlar asla böyle görülmez. Her zaman kadın yaoarsa kötü olur, erkek yaparsa istediğini yapar koskoca adam size mi sorucak denir vb. geçiştirilir. Kadın yaparsa toplum içinde ne kadar kötü şey varsa söylenir. Ama yinede ikiside eşittir aldatma aldatmadır.
10 Yorumla
+1 yılTabiki bir değil çünkü kadın namusun sembolü dur ve onun saflığı sadakatinden gelir erkekin sembolü ise güçtür her bakımdan yani erkek gücü veremez kadın namusu koruyamaz ise sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılEvet. Namussuzluktur ikisi de. Evlilikte cinsel sadakat tck kapsamında suç olmalıdır. Namussuzluk insanın keyfine bırakılamaz. Namussuzluk cezalandırılmazsa, namus cinayeti de cezalandırılmamalı.
10 Yorumla
+1 yılAldatmak tamamen karakteristik olduğu için birdir. Nedeni, sebeplerş gram önemsizdir.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmayı erkek kadın ayrımında sınıflandırmak bile kendimizi aldatmaktır
Ben her türlüsüne karşıyım Bi ilişki yürümüyosa yürümüyodur Ayrılırsın sonra hayatına birini alırsın20 Yorumla 2 side benim gözümde y*vsaklıktan başka bir şey değil
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir değil.
Benim aldatmam daha haz vericidir.
Erkeklerinki değil.30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikiside aşşağılık duruma düşüyor bence farkı yok
30 Yorumla Kadın erkek eşittir. Af durumu ise aldatılan tarafa bağlıdır.
30 Yorumla
+1 yılErkek aldatırsa çapkın, kadın aldatırsa hayat kadını olur. Bizim toplumumuzda böyledir bu yani,, ama aslolan aldatma aldatmadir. Cinsiyeti olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılEden bulur. İkisininde birbirini aldatması kadar igrenç bir şey yoktur. ( Onlar eşlerini aldattı - eşleride onları aldattı. - ayet )
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir erkek olarak söylerimki ben aldatmam kesinlikle ama eşim beni aldatsa her insan gibi kızlar gibide ona başkasının dokandığını birbirine aşk sevgi sözü söylediğini duysam görsem insanın kalbine durur
10 Yorumla
+1 yılAldatmanın cinsiyeti mi var? Cinsiyete göre de kabul görülme olasılığı?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin aldatması daha beter. Çünkü muhtemelen sadece cinsellik içindir ama kadının aldatması duygusal boşluktandır ki bir nebze daha kabul edilebilir. Neden ne olursa olsun aldatma yanlıştır.
29 Yorumla- +1 yıl
Hayatimda duydugum en sacma cumleler
Cevap sahibi+1 yılNeden? Sözde ataerkil toplumun şımarttığı siz erkeklerin yaptığı her şey haklı mı bulunmalı? Çok beklersiniz o dizini kırıp oturan kadınları artık böyle. Ne ekerseniz onu biçersiniz.
- +1 yıl
Abi Su feministler bi bitmedniz ya guclu durmaya calistiginiz kisiligin arkasindaki zyaif kizida gorebiliyrm bn merk etme sen bi kadin aldatmasi bi erkekle ayni olmaz tabi erkek testesteron hormonu cinsel iliski arzuayan hormon cunku kadinda boyle bisey yok
Cevap sahibi+1 yıl@Ahmet199119 tabiki sizin gibi zayıf varlıklar bir kadınla eşit olamaz. Ayrıca işinize gelmeyen, erkeğin varlığını dahi ciddiye almayan her kadını feminist diye tanımlamanız komik. Feminist değilim. Eşitliğe değil üstünlüğe inanıyorum.
- +1 yıl
Snn gibi cok feminist gordum ben sizin probleminjz hayatinizda guclu maskulen dominat karakterde bir erkek hic olmamasi
Cevap sahibi+1 yıl@Ahmet199119 😀 her koyun bir değnekle güdülmez bilir misin? Dominant erkekmiş 😀 çok güldüm inan
- +1 yıl
Canim uzgunm s3n ve snn gibiler ilgimi cekmiyorsunuz birz feminn olmayi ogrenin once turkiyedeki abazalar yuzunden baya egon yukselmiste ben cok guzel indiririm o egoyu. Sana light erkek lazim ki rahat rahat aldat onu
- +1 yıl
Ne alakası var ya aldatmanın bahanesi olmaz!
Cevap sahibi+1 yıl@Ahmet199119 😀 senin benim ilgimi çektiğini kim söyledi? En çok da senin gibiler kadınların karşısında eğilip büzülür bu hiç şaşmaz. Ayrıca evet egom var ve içi de dolu. Neyse hadi sana bol şans.
+1 yılİkiside aşağılık bir durum kadın veya erkek farketmez
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aldatma aldatmadır erkeğin aldatması normalleştirilmemeli
20 Yorumlaikiside yanlış. zaten çizgini ve netini en baştan belirtmezsen olacağıda bu olur.
20 YorumlaDeğil erkekler aldatinca sıkıntı yok ama kadın aldatinca bu orspu vs oluyor
20 Yorumla
+1 yılhayir kadin zevkini alinca brakir erkek doyana kadar devam eder
22 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler doğru ve dobrayimdir gorduklerim yasadiklarimi soyledim sadece
+1 yılSıvı gelen canlıların aldatması aynı evet , bir fark yok
10 Yorumla
+1 yılHayır kadınınlar neden yokkken aldatıyor ama erkekler kolay kolay aldatmaz
11 Yorumla- +1 yıl
aynen erkekler aldatmaz aynen
+1 yılNe farkı var ki aldattıktan sonra kadın veya erkeğin
10 YorumlaFarki yoktur ikiside aynı kapıya çıkıyor kimse kendini kandırmasın bu konuda
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünahı yazan makama sormali...
Ama cennet analarin ayaklari altinda ise...
Annenin aldatmasi daha kotu dur...
Dogal olarak kadinin aldatmasi sanki daha kotu gibi geldi duununce10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir farkı yoktur. İkisi de ilgisizlikten yapar ne yapıyorsa.
10 Yorumla aldatma aldatmadir cesitleri vardir nedenleri vardir
10 Yorumla
+1 yılErkek sevdiği halde aldatabilir, aldatan kadın ise sevmiyordur. Cut
11 Yorumla- +1 yıl
Seven hic aldatmaz
Ne gibi bir farkı olabilir ki? Sonunda ikisi de karakterini ortaya koyuyor işte
10 YorumlaKelime anlamı olarak evet, uygulama olarak fark mı varmış.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Aynı şey olmaz.. Aynıdır diyenin çok hayat dersine ihtiyacı var.
10 Yorumla
+1 yıl2021 deyiz millet uzaya gidiyor. Hala kadinlar 2. sinif insan muamelesi goruyor cok ilginc
10 Yorumla
+1 yılTabiki bir ama erkek yaptığında eli kiri oluyor. Kadına namus kavramı fazlaca yüklenmiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların ki daha büyük oluyor. Aldatmak ve aldatılmak iyi bir şey değil bu arada
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İkisi de aynı farklı şeylere alıştı mı devamı gelir.
10 Yorumla
+1 yılİkisi de aynı, sadakatli kalınız. Kalmayanları uyarınız.
10 Yorumla
+1 yılsoruyu şöyle yorumlamak lazım, kadın ile erkeğin cinsel organı aynı mı, kadın ile erkeğin hormonları aynı mı, kadın ile erkeğin kafa yapısı, hayat görüşü aynı mı, bu soruların cevabı farklıysa aldatmaları bir değildir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabiki de.. ikisinin de aldatma hususundaki aldığı haz başka baska
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin toplumsal yönünü bilmem ama aldatılmak her iki cins için de ömür boyu kapanmayan yaralar ve güven kırıklıkları bırakıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılaldatma ıkısıde bır kesınlıkle aldatmayın aldatacak olsanız bıle bosanın oyle aldatın
10 Yorumla - Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat