Sorum özellikle 30 yaş uzeri erkeklere soruyorum böyle durumda ne duşünursunuz yazar mısınız ya da dikkarinizi çeker mi?

Bir hanımefendi size ilgi duyuyor ve yaklaşık iki buçuk aydır iletişim halindesiniz. Başlangıçta ilgisi olmasa da sonradan gelişiyor. İlk başlarda sadece sorunlarını dile getirirken, daha sonra size karşı hislerini açıyor. Siz de bu hanımefendiden hoşlanıyorsunuz ancak karşılık veremiyorsunuz ve maddi sıkıntılarınız olduğunu belirtiyorsunuz. Hanımefendi ise "Benim için sorun değil, her şey para demek değildir, isterseniz beklerim" şeklinde bir yanıt veriyor. Siz de "Bekletmek istemem ama bu, iletişime kapalı olduğum anlamına gelmez" diyorsunuz. Bu konuşmanın ardından hanımefendi, bu sözlerinizden dolayı dokuz gün içinde üç dört günde bir size yazarak halinizi hatrınızı soruyor. Ancak sizin başlangıçta ılımlı ve sıcak, sonrasında ise soğuk ve mesafeli tavırlarınız nedeniyle artık size yazmıyor ve hikayelerinizi de takip etmiyor, fakat üzülüyor. Bu hanımefendiye yazar mıydınız, yazmaz mıydınız ya da bu durum hakkında ne düşünürdünüz?

Sorum özellikle 30 yaş uzeri erkeklere soruyorum böyle durumda ne duşünursunuz yazar mısınız ya da dikkarinizi çeker mi?