Boşanmalı mıyım? Barışmalı mıyım?

Eşim ile boşanma aşamasındayız bir kızımız olucak ama eşim kumar oynuyordu ve kabul etmesede alkol bagımlısı çok sustum ama en son baba evine geldim. Babamada 300 küsür borcu var. Babam ilk evlenmemi bile istememişti ama daha sonra kendisi oğlum oğlum diyip duruyordu. Özel yüzük bile yaptırdı kendisine çok iyilerdi. Fakat şimdi olanlardan dolayı yüzünü bile görmek istemiyor. Anında boşanma avukatı tuttu bana hiç bir masraftan kacınmadı. Ama biz delicesine aşıktık eşimle ben çok caba vermiştim evlenince o cok değişti yüzüme bile son zamanlar bakmaz oldu. Hatamı anladım barışalım dedi. Dayak yok küfür yok aşalama yok görmüyordu bile gözü beni evden cıkıp cıkıp gidiyordu zil zurna geliyordu. Şimdi bu adama bir şans vermeye değer mi? değmez mi? Allak bullagım. Babam dönersen seni silerim diyor. Sen canına kıyacak kadar sevdin o sapıttı diyor ne diyorsunuz arkadaşlar. Karşı tarafta en azından mahkemeden önce birkez görüşmek konuşmak istiyor. Eşyaları almaya gittik mahkemeden dolayı polis eşlinde girdim evime o agladı ben ağladım polisler bile şaşırdı. Bu nasıl ayrılık siz neden boşanıyorsunuz ikinizde aglıyor ben kavga dövüş gördüm hakaretler gördüm ama siz birbirinize bakıp sadece aglıyorsunuz dediler. En zor günümdü o gün duydum ki o biz eşyaları alınca duvarı yumruklamış isyan etmiş elini çatlatmış bense hıçkıra hıçkıra agladım o kadar kasmışım ki elim ayagım kasılmaktan 2 gün tutmadı. Kas agrısı çektim biriniz bana bir yol gösterin kızıma iyi bir hayat vermem lazım. Ama doğru yolu bulamıcak kadar aklım yerinde değil

Boşanmalı mıyım? Barışmalı mıyım?