İçimde öyle böyle boşluk yok. Çok kötü acı hissediyorum... Ve evimi çok özledim kapattık gitti her şey eşyalarım mutfağım. Düşündükçe hep ağlamak geliyor içimden.. resmen gülüşüm gitti hiç gülemiyorum. Donuk bir yüz yerleşti sanki...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmeyecek
Bu ülkede TVde medyada orada burada kadınlara sürekli yalan dolan propagandalar yapılıyor ve kadınları erkeklere karşı kışkırtıyorlar.
Bunu bilerek yapıyorlar , FİTNElerle dolu KARA PROPAGANDALAR içeren yerli dizilerle kadınları sürekli zehirliyorlar ve ardından kadınlara "sen özgürsün, erkekten üstünsün,
seninde hakların var (sanki kadınları zincire bağlamışlar korsan gemisinde köle olarak kürek çektiriyorlar) sen herşeyin en güzelini en iyisini hakediyorsun (erkekte herşeyin en kötüsünü hakediyor zaten, biz insan değiliz) , kadınlar pırlantaları elmasları altınları hakederken (tabii bu reklamlar siyonizm için yapılıyor = elmas pırlanta sektörü dünyada siyonistlerin hakimiyetinde ve satılan her lemas pırlanta onları siyonistleri zengin ediyor) erkeklere çorap çakmak eldiven atkı tshirt ne kadar bilimum ucuz hediye varsa onlar alınıyor bizler hıyarız patlıcanız.. Kadınlara TVde hreklamlarda hertürlü destek iş imkanı spor imkanı BANKA KREDİSİ DESTEĞİ veriliyor (erkekler işsiz ve ekonomik sorunlar yaşıyorlar) .. bunların hepsi KÜRESLCİLERİN YENİ-DÜNYA-DÜZENİ projesi için yapılıyor. Kadın ve erkeği düşmanlaştırmak için ! ve bu proje SAAT GİBİ DÜZGÜN İŞLİYOR. Bu ülkede kadınlar kendilerine verilen "TEK TARAFLI" bu SUUNİİ YAPAY DESTEĞİ ÇOK FENA BENİMSEDİLER ve TERAZİ ARTIK DENGEDE DEĞİL KADINLAR TARAFINA AĞIR BASMIŞ, ÜLKE EKONOMİSİDE BATMIŞ DURUMDA. Böyle bir ülkede böyle bir ortamda AKLI OLAN erkekler evlenmezler, TAMAMEN KADINDAN TARAF OLAN ve ERKEĞİ BATIRIP YOKETMEYİ AMAÇLAYAN BİR SİSTEMİN KÖLESİ OLMAZLAR.Bundan sonra bu sistem halk millet tarafından reddedilmezse ( ki kadınlar bu tektaraflı verilen güçten çok memnunlar ama anlamadıkları kafalarını nbasmadığı şey erkekleri tamamen kaybettikleri ve erkeklerin artık kadınlardan uzaklaşmaya başladığı) aile birliği hızla çökecek bitecek elilikler azalacak ve ülke nüfusu hızl açakılacak ve öylede oluyor.
Erkeğin düzgün para kazanmadığı hatta bilerek işsiz bırakıldığı ama kadınlara tek taraflı büyük bir desteğin verildiği KÜRESELCİ sistemi bu ülkeyi çökertmiş yok etmeye başlamış durumda.
Buarada ülke ile ilgili genel sorundan, senin özel kişisel soruna sorununa dönüyorum,
bu sitedeki her kadın gibi konuya ortadan başlamışsın artık erkekler alışkın =
"NEDEN BOŞANDIN" işte en önemli SORU ve SORUN BU? detay YOK.(Bu sitede okadar IQsü düşük tuhaf tipler varki emek verip yazı yazan benim gibi insanlara sen yapay-zeka mısın vs gibi abuk sabuk cahilce laflar edebiliyorlar komik gerçekten, elinde internetli telefonla doğmuş z-kuşağı tipler cep telefonunun olmadığı zamanları ve cep telefonun gelişme sürecini görmüş teknolojik gelişmeleri izlemiş, insanlara nasıl etkisi olmuş ve hala olmakta? gözlemlemiş , farkındalığı olan insanlarla güyya alay ettklerini sanıyorlar komik ve ilginç.. Gerçek sosyal hayatla ilgili bilgileri deneyimleri olayları konuları yapay zeka chat-robotlarına soran akılsızlardan zaten başka ne beklenebilrdiki? )
112 Yorumla- 6 ay
Gerçekten çok doğru, biraz dengeli olup makulde buluşmak lazım, kimse size sahip olmaz sonra
- 6 ay
Üşenmeden yazmışssın.. üşenmeden okudum. tebrik ederim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayAyrılık veya boşanma, sebebi ne olursa olsun çok zor olabilir. Dünyanızı altüst edebilir ve iş gününüzü atlatmanızı ve üretken kalmanızı zorlaştırabilir. Ancak bu zorlu uyum sürecini atlatmak için yapabileceğiniz şeyler var.
Farklı duygulara sahip olmanın normal olduğunu kabul edin. Kendinize bir mola verin. Bunu tek başınıza atlatmayın. Duygusal ve fiziksel olarak kendinize iyi bakın. Kendinize ve bedeninize iyi davranın. Eşinizle veya eski eşinizle güç mücadelelerinden ve tartışmalardan kaçının. İlgi alanlarınızı keşfetmek için zaman ayırın. Olumlu düşünün. Söylemesi kolay, değil mi? Her şey eskisi gibi olmayabilir, ancak yeni aktiviteler ve arkadaşlar edinmek ve makul beklentilerle ilerlemek bu geçişi kolaylaştıracaktır. Hayat normale dönecek, ancak "normal" başlangıçta umduğunuzdan farklı olabilir. Çocuklarınız varsa, küçük çocuklarınızın ve ergenlerin başa çıkmasına yardımcı olabilecek kısa bir ipucu listesi yapın. Güven verin ve dinleyin. Çocuklarınızın boşanmanızın onların suçu olmadığını bilmelerini sağlayın. Endişelerini dinleyin ve giderin, şefkatli ama doğrudan yanıtlar verin.
İstikrarı ve rutinleri koruyun. Tutarlı bir disiplin sağlayın. Çocuklarınız artık her iki ebeveyniyle de ayrı ayrı zaman geçirebildiğine göre, yatma saatleri, eve dönüş saatleri ve diğer günlük kararlar ile cezalar konusunda önceden anlaştığınızdan emin olun.
Çocuklarınıza size güvenebileceklerini hissettirin. Gerçekçi sözler verin ve verdiğiniz sözleri tutun. Boşanma hakkındaki duygularınızı onlara aşırı derecede açmayın.
Çocuklarınızı çatışmaya dahil etmeyin. Çocuklarınızın önünde diğer ebeveynle tartışmaktan veya onlar hakkında olumsuz konuşmaktan kaçının. Onları casus veya elçi olarak kullanmayın veya taraf tutmalarına neden olmayın.
. Yazdıklarım umarım size yardımcı olacaktıre en zından okudunuz teşekkür ederim.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın gerçekten çok zor bir durum. Keşke aileler bir araya gelip sizi barıştırmak için çabalasaydı ama okuduğuma göre ailesi de sizi istemiyormuş anladığım kadarıyla. Zaten evdeki eşyaları direkt satmalarının sebebi de büyük ihtimalle tekrar barışma olmaması içindi. Yoksa her evlilikte kavgalar oluyor ben de 7 aylık evliyim kavga etmiyoruz desem yalan olur hatta bi valizim var sürekli gitmeye hazır 😅sinirlenince gitmeye çalışıyorum ama bi şekilde sakinleşip o durumdan kurtuluyoruz. Acınız daha çok taze kendinize zaman verin bu duyguları yaşayın ta ki bir sabah kalkıp daha az acıttığını anlayana kadar…
13 Yorumla
Soran6 ayKeşke olmasa böyle şeyler. Ama geçecek
Soran6 ayAllah razı olsun sağolun hepimize yardım etsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayÇok normal bir his bu. Sadece bir insanı değil, bir düzeni, alışkanlıkları, kokusunu bildiğin bir hayatı kaybettin. Eşyalarla birlikte anılar da gitmiş gibi geliyor, o yüzden eksik hissetmen çok insanca. Ama zamanla yeni bir alan, yeni bir sen oluşacak. Belki o evi değil, o evdeki "sen"i özlüyorsun. Kendini yeniden kurdukça o boşluk hafifleyecek. Sabırlı ol, geçecek.
32 Yorumla
Soran6 ayTeşekkür ederim güzel yorumunuz için 🙏🏻😌
- 6 ay
💞🌼
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki... Böyle bir dönemin ardından bu hislerle baş etmek zorunda kalmak hiç kolay değil. Eski hayatını özlemen çok doğal, sonuçta orası senin yuvan, güvenli limanındı. 😔 Ama unutmamalısın ki her son, bir başlangıç demektir. Kendine bu dönemde biraz izin ver, hislerini yargılama ve yaşa. Çevrende seni anlayan dostlarınla vakit geçirebilirsin ya da bir uzmandan destek almayı düşünebilirsin.
Hani sonbaharda sarı yapraklar dökülüyor ya, o yapraklar yerini baharda yeni filizlere bırakıyor... Senin içinde de yeni umutlar yeşerecek. 🌿 Söylemek istediğin ya da paylaşmak istediğin başka bir şey varsa buradayım, konuşalım mı? 🌸02 Yorumla
Soran6 ayDemesi kolay.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen6 ayAh canım ya... 😔 O kadar haklısın ki, dışarıdan söylemek hep daha kolay görünür, yaşayan bilir o zorluğu... Ama inanki bu hislerin sonsuza dek sürmeyecek. Böyle hissetmek bile başlı başına bir adım aslında. 🫶 Kendine bu süreçte bir dönem ver, acele etme hiçbir şey için. Zaman sana iyi gelmeye başladığında bunu hissedeceksin. Birlikte konuşmak istersen buradayım. 🌹
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
113Cevap
Gizli Üye(25-29)6 ayAllah yardimcin olsun kardesim nasiple kavga edilmiyor teslimiyet lazım demek ki senin için hayırlısı böyleymiş diyeceksin olmayana takılı kalırsan hayatta her daim üzülürsün. Acını yaşa içine atma arkadaşlarınla buluş dertleş kadınlar 3 ayda eğer sağlıklı bir şekilde ayrılık acısını yaşarsa atlatıyor. Sürece güven
29 Yorumla
Soran6 ayTeşekkür ederim canım 🙏🏻 geçecek eminim zor ama olacak.. geceleri daha bi kötü oluyorum. Bilmem neden
Cevap sahibi6 ayÇok taze bence şu an ki durumun sağlıklı bir birey olduğunu gösteriyor içine atma yaşa acıyı dibine kadar. Yeni birini hayatına henüz alma kendine yatırım yap muhakkak yeni hobiler edinmek şart kafan meşgul olsun hep
Soran6 ayEvt kesinlikle. İnşlh ya
Cevap sahibi6 ayBosanma nedeniniz neydi
Soran6 ayValla çok neden var bakarsan. Borçlardan çok bunalttı beni de kendini de. Yordu
Cevap sahibi6 ayHaklı bir neden bence bazen doğru kararlar çok can yakar maalesef
Soran6 ayÖyle tabi. Geçer buda geçer
Cevap sahibi6 ayGeçer elbette
- 6 ay
Ben de karar veremiyorum
Kolay değil çünkü iyisiyle kötüsüyle beraber bir vakit geçiriyorsun bütün anılar o evin her köşesinde. Bunlar kolayca unutulacak vazgeçilecek şeyler değil ama zamanla alışacaksın ve ileride belki aklına bile gelmeyecek o ev o anılar.
26 Yorumla
Soran6 ayÇok zor be. Valla canım yanıyor böyle düşündükçe. Evim güzelll evim dağıldı zaten. Çiçek gibi yapmıştım ama değer de bilinmedi
Soran6 ayÖyle tabi... 🙂😞 ama aması var işte.
Soran6 ayİnşlah diyelim (:
6 aytamda zamanimda karşima cikti sorunuz. nasil bir soru bu😥boşanmak cok isterken ve bir türlü boşanamiyorken... ve boşanamamın sebebini kendimde ve kaderimde ararken😥🥺ve boşanamamamda vardir bir hayır ama ne bilmiyorum derken sorunuz ağlatti beni. bendeboşanmayi herşeyden uzaklaşmayi istiyordum. ve boşansam kocayi degil belkide evimi duzenimi birşeyleri özlerdim sizinle farkettim bunu..
... evet siz başarmişsiniz ve bu bir cesaret boşanabilmekte. guçlu olun. ve siz madem boşandıniz ve evet özlüyorsunuzdur😥. kendinize odaklanin... kendinizi mutlu etçek şeylere yönelin. farkli çevre güzelliklerde getirebilir size. ve ilerde belki gelecekte yaşiyacaginiz gunleride özlersiniz.
guzel gunler diliyorum size ve kendime🥺💐
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
6 ayKolay değil ne kadar oldu bilmiyorum ama birliktelik ne kadar uzunsa unutması da atlatması da o kadar uzun oluyor bence. ama hepsi geçecek her şey daha iyi olacak inşallah, kendine odaklan sürekli bunları düşünme başka şeylerle meşgul olmaya bak zamanla daha iyi olacaksın...
07 Yorumla
Soran6 ayTeşekkür ederim canım... 5 ,6 ay evli kaldık 1 buçuk haftadır ayrıyız. Ve iş flan bakıyorum misal bugün biraz daha iyim
- 6 ay
Daha iyi olacaksın üzülme sakın ben 21 seneyi birlikte geçirmiştim ben alıştığıma göre sen de alışırsın
Soran6 ayYaaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ neden btti senin peki okadarrr yıl
- 6 ay
Bitti işte olmayınca olmuyor
Soran6 ayAllah yardım etsin
- 6 ay
Amin 🤲🏻 hepimize, üzülme sende lütfen olur mu
Soran6 ayİnşlh diyelim canım atlatıcam inşlh hayırlısı
Gizli Üye(36-45)6 ayGeçecek... Kolay değil o eşyaları o anıları düşünmemek. Ne zorluklarla aldınız ama nasip işte. Zamana bırak herşeyi ama asla evde kapalı durma.
215 Yorumla
Soran6 ayİşe girecem zaten. Çünkü çok boşluk var ya atamıyorum. Annemle bile oturup iki kelime konuşasım gelmiyor
Cevap sahibi6 ayZamanında aynı şeyleri yaşadım bende. Geçiyor acısı zamanla, ama aklına her zaman geliyor. Birde çocuk varsa daha kötü
Soran6 ayYok çocuk şükür. Ama dediğin gbi aklına gelince insanın içinde harbiden ama bir yara gibi sızlıyor
Cevap sahibi6 ayİnşallah en kısa sürede atlatırsın. Daha iyi birisi çıkar karşına.
Soran6 ayİşte o dediğin zor. Kimseyi tanımaya öğrenmeye takatim yok kesinlikle
Cevap sahibi6 ayŞimdi demedim zaten o zamanla gelişir. Kafanı dağıtacak bir şey ler bul artık. Yolun acık olsun
Soran6 ayTeşekkür ederim. İnşlah
- 6 ay
@bavyerali nasil geciyor. Bende 2 yillik esimden ayrildim. Canim yaniyor. @pskolojidarmadağın bende ayrildim kardes dertleselim
- 6 ay
Nasil geciyor. Ben iki yillik kocamdan bosandim. Bu ay. Canim aciyor
Soran6 ayBenim 5 ,6 ay dı. 1buçuk haftadır ayrıyım
- 6 ay
Ben yeni bosandim. Cok uzgunum
Soran6 ayBen en çok aile evine döndüm diye üzgünüm
- 6 ay
Aile evinde mutsuzmusun
Soran6 ayÇooook hemde annem kardeşim sürekli nie geldin der gbi bakıyorlar. Zaten bu yüzden evlenmek istedim en çok da
- 6 ay
O durumda kotu kendini siginti gibi mi hissediyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 ayİnsanları kahve fincani ile koltuk ile ecliymis gibi üzülmüş evden ayrılınca üzülmek için illa evli olmak gerekmiyor kurulu düzenin bozilduhu her yeni geciste burukluk olur ama çok memnunsaydiniz bosanmasaydinizya hayatınızda ömür boyu ecliymis gibi tavurlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
6 ayBoşanma mevzusu nereden çıktı? Kim talep etti? Kaç yıl evli kaldınız? Merak ettim. Belli alışkanlıkları atlatmak bşraz sürüyor. Ev kendimizin 1. kattaydık 2. kat inşaattı tamamladık oraya talındık alışmam 3-4 ay sürdü. Özellikle bir evde oturma en önemli şey ya. Eşyaların yeri değişse bile zor alışılaniliyor. Beyinde içselleşiyor buzdolabının kapak açılma yönünü değiştirdik 2 hafta da alıştım. Elim hep eski yere gitti.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBoşanmalarda hayatındaki insanın gitmesinden ziyade kurulu düzeninin bozulması daha kötü bir şey bence. Boşanmayı göze aldıysan zaten o insanı gözden çıkarmışsındır ama düzeninin bozulması, yenisine alışmaya çalışmak kolay bişey değildir. Zaten çoğu kadın buna cesaret edemediği için mutsuz evliliğini devam ettirme zorunluluğu duyuyor maalesef
11 Yorumla
Soran6 ayİşte ev düzen içinde huzur olmayan biryerde duramadım artık
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her yara zamanla iyileşene kadar sızlar ve kabuk tutar.
Bu durum çok normal. İçinde yaşadığın bir dünya vardı ve o da gitti. Başka bir boyuttasın ve bu çok normal. Kabûllenmek zaman alacak ama zaman her şeyin ilacı
10 Yorumla
6 ayKardeşim allah yardımcın olsun üzüldum sana umarim hassas kırılgan duygularıni yogun yasayan farkındalıgı yuksek biri degilsindir eger boyleysen işe gir bos durma
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayDepremi yaşayan biri olarak evini kaybetmek nasıl bir his iyi bilirim, benim de alışmam çok zor oldu yeni yaşantıma ama şu an bugüne şükrediyorum çünkü çok şey öğretti benim doğuşum da böyleymiş, sen de öyle düşün bu büyük acı seni çok başka ama çok güçlü yapacak
02 Yorumla
Soran6 ayÇok zor hiç bir şey düşünmüyorum ve iş bile bakmaya gidemiyorum girsem nasıl çalışacam bilmiyorum
Cevap sahibi6 ayBunu biraz yaşayıp kabullenmen gerekiyor o zaman kendini suçlama acını yaşa ve bitir, bi gün aniden düzeleceksin emin ol artık bitecek geçecek
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende boşanma aşamasındayim 2 sene olucak. Evimi çok özlüyorum bende hiç gitmedim yastığımi çok özlüyorum Yaşattığıni yaşamadan ölmesin insalllah
20 YorumlaKötü bir dönemdesin ama atlatılmayacak bir şey değil. Yeni düzen kurar ona alışırsın, unutulur gider.
20 Yorumla
6 ay2 yıldır ayrıyım bende senin gibiyim. Eski evimi o kadar cok özlüyorum ki.. yemek yaptığım günleri, kahve içtiğim fincanı bile özlüyorum.. ailemin evinde bile rahat olamıyorum kendi evimiz gibi hissedemiyorum.. Allah yuva yıkanların yüzünü güldürmesin
11 Yorumla
Soran6 ayAmin gerçekten. Aynı bende sen gibi mutfağım televizyon karşısında rahatlığım. Temiz ve düzenli olmam. Ulan dağınıklar kanka toplarsın ya da yapmazsın bazen gene laf yiyen sen olursun. Adaletini sk.. m bunların
6 ayyaşadıkların çok normal duygular ama yaşanmış ve üzüldüğün şeylerin bitişi ve yeni bir başlangış gibi düşünmen belki seni bir nebze rahatlatabilir bu dediğimi yapmak zor olsa da. Kaç yıllık evliliğiniz bitti?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayNe zaman once bosandin. Ne zamandir boylesin anlatrmisin biraz. Bnde esim vefat edeliden beri boyleyim. Hayatimn bir anlami kalmadi sanki. Bir amacim kalmadi. tamam geziyorum yiyorum iciyorum para var ama huzur muzur yok anasini satim.
00 Yorumla
6 ayBoşanmak istemeyen tarafmışsın anladığım kadarıyla geçmiş olsun bende yeni boşandım 3 hafta oldu boşluktayım ne yapacağıma da karar veremiyorum. Hiç almadığım kadar elbise aldım falan saçmalıyorum heralde
00 YorumlaBarışmak istiyorsan gurur yapma bence, eşinle konuş.
Mümkün değil diyorsan da zamana bırak. Sevdiğin şeylerle meşgûl et kendini. Unutma zaman her şeyin ilacı...
02 Yorumla
Soran6 ayÖyle yapmak istiyorum ama dışarı çıkıp yürüyesim bile yok 😞
Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Zor Allâh yardımcınız olsun inşallah bundan sonra hayatın bahtın güzel olur
10 YorumlaBnde bosandım tavsıyem psıkolojık destek al ıyı gelır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Alışkanlıklardan kurtulmak zaman alıyor.
Bu da geçecek emin ol.
10 Yorumla
6 ayevine bağlı birisin , öncelikle kendine ait bir alan yapman gerek ve orada zaman geçir aile evi ise bu hiçbirzaman olmaz kendine ayrı yer tut yapabilirsen , ayrıca hayatını evde değil sosyal aktivitelerle doldur , ama emin ol zamanla geçecek çok uzun beklemeyeceksin bemce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Bi çok yorum var ama bi şekilde kafa dağıtman lazım gerekirse kendine hobi bul meşgale bul olmadı yeni insanlarla tanış sohbet et..
02 Yorumla
Soran6 ayKimseyi kafam götürmez aman aman
Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Evlenip boşanmak ve aile evine dönmek cidden zor
Şayet imkanın varsa artık tek yaşaman gerekiyor05 Yorumla
Soran6 ayİmkanım olsaaaa. Bir dakika durmam
Soran6 ayBiliyorum ama onun için şu an çalışmam lazım. Param yok bi destek yok
Soran6 ayİş bakıyorum bulduğum biran başlıcam inşalh
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yani zaman lazım bence kızlar sana bu konuda daha iyi destek verir bence. ev mutfak hani bunların seni mutlu etmesini de anlamadım. eşim kocam dememişsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayAllah yardımcınız olsun. Psikolojik destek alın. Umarım en kısa sürede atlatırsınız. Zaman gelecek tüm bu hissettikleriniz kaybolacak. Kendinize biraz zaman tanıyın.
00 Yorumla
6 ayZaman her şeyin ilacı gayet doğal bir durum ancak ayrılmasan neler olacaktıyı düşünürsen ve kendine vakit geçirecek unutmanı sağlayacak hobiler edinir isen geçecektir
00 Yorumla
6 ayEv eşya nedir ki önemli olan eşini ve hatıralarını özlüyor musun bugün ayrılsam evdi arabaydı eşya ydi umrumda olmaz elimin tersiyle iterim çok tuhaf eşini eski hayatını değil de eşyaları özlemen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayDurumunu gayet iyi anlıyorum ve gerçekten zor. Umarım kısa zamanda kendini toparlayabilirsin. Sanırım bazı zaruri durumlar olmasa boşamak istemeyen biriymişsin gibi geldi. Sebepler neydi?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Zamana ihtiyacın var alışacaksın bu duruma eşyalara da gereksiz anlam yüklemek seni daha fazla üzer daha iyilerine elbet sahip olursun
03 Yorumla
Soran6 ayGereksiz anlam neden yükleyim...
Soran6 ayÖyle de. Ama ben nasıl özenerek aldım evimi süsledim. Çok emek verdim. Öyle atamıyorum hemen
6 aySen boşanmak istememiş miydin? Bu durumda bol bol geleceksin, arkadaşlarınla takılacaksin sonra aklına bile gelmez
05 Yorumla
Soran6 ayÖyle de hiç arkadaşım yok. Kimse samimi değil
- 6 ay
Yalnız başına turlara falan katil paraya acima geldikçe insan açılıyo
- 6 ay
Gezdikce ya uff geldikce ne
Soran6 ayParam yok daha çalışmıyorum kii
- 6 ay
O zaman iyi bi işe gir kanka
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 ay
Bosanmasaydin öyleyse ne lala luga ediyorsunuz
00 Yorumla İllaki olur böyle şeyler... ama ne zaman üzülsen o evden ayrılma nedenini düşün. eminim ki soğursun zamanla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Yeni boşandığın anlaşılıyor
Biraz uzun sürecek ama alışacak
Hatta boşanmış olmanın keyfini çıkaracaksın zamanla00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayÇok üzücü. Boşanmakta bir evlilik kadar zor bir durum. Umarım en kısa zamanda kendinizi toparlarsınız. Geçmiş olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
6 aySebepsiz boşanmalar ya da eften püften sebepler ile boşanan eşler sonradan oluşan noşlukşarın belirtileri bunlar.
00 Yorumla İnsan olarak zaafımız bu eşyaya aşırı değer yüklüyoruz sonra onlar yok olduğunda ruhsal çöküntü oysa ki o kadar önem vermesek bunlar olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yani bu konuda size ne desek çok bi yardımımız olamaz ancak zamanla geçicek düzelicek bir süreç umarım musmutlu bir gelecek seninle olur kızçe 🌺🤗
00 Yorumla
6 aySeni anlayabiliyorum. Tek çaresi zaman , zaman geçtikçe hafiflemeye başlayacak. Umarım hayatın çok güzel geçer 🦋💖💐
00 YorumlaBu durum ilk zamanlar için normal alışkanlık var en kötüsü zamanla alışacaksın yeni bir hayatın düzenin var kendine zaman geçirecek şeyler bul
00 Yorumla
6 ayNeden boşandiniz onu anlatirsan daha sağlikli yorum yapabilirim
02 Yorumla
Soran6 ayBorçlar stresi. Siniri. Benim sinirim. Onun öyle. Ailesi çok çok sıkıntıydı. Yani çok detay var canım
- 6 ay
Harici sebeplerse barışabilirsiniz
Gizli Üye(30-35)6 ayGeçmez, geçmiyor. Sadece alışıyorsun yeni bir düzen kursan üstünden yıllar yıllar geçse bile gene aynı şekilde hatırlayıp üzüleceksin 👍
Evlilik aşamasında eşyalarını dizerken baya mesai harcamışsın Belli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Geçer geçer neler geçmiyor insan nelere alismiyor ki acısı taze olduğu için şimdi böylesin
01 Yorumla
Soran6 ayYani orası öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
6 ayNiye boşandın ki
Herseyi bu noktaya getirene kadar niçin bişeyler yapmadın ya da yapmadınız
02 Yorumla
Soran6 ayAllah elini dilini bağlar kaderde varsa gözünün önünde olur geçer gider derler ya o hesap
- 6 ay
Bazı şeyleri allah degil kullar ister
Sonuçta evlendikten sonra eşler arasında bi denge var Sen ya da esin o dengeyi koruyamadıysa o evlilikte biter Herseyi allaha baglamak bence yalnış Tabii ki kader var ama yani mahkeme salonuna kadar giden sürecide allah yönetmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
6 ay- Geçecek.
09 Yorumla
Soran6 ayZorrrrr 🤦🏻♀️
- 6 ay
Zor veya kolay. Geçecek
Soran6 ayNezman 🤦🏻♀️
- 6 ay
Zamanla.
- 6 ay
Ne zaman diye sabırsızlık yaptıkça acıyı daha fazla hissedersin.
Soran6 ayZaten bu zaman benim ömrümü yedii
- 6 ay
Daha önce küçük veya büyük başka acıların nasıl geçip gitmiş olduğunu düşün. Buna da aynısı olacak.
- 6 ay
Onun için gereğinden fazla yıpratma kendini.
Soran6 ayGüçlü kalmak için elimden geleni yapıyorum ama. Bu devirde çok zor çoğu şey öyle işte. ...
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
6 ayUmarım kısa zamanda atlatır ama baya sürecek. Sanki
02 Yorumla
Soran6 ayEvt öyle gbi
- 6 ay
Her an boş oldukça hayalini edecek hani kafanı dağıtman gerek
Gizli Üye(36-45)6 ayBen de bosandim, benzer seyler 2 yilimi aldi. Diren biraz daha
10 Yorumla
6 ayNormalden konuşalım mı belki iyi gelir dinlerim seni
00 YorumlaZamanla eskisinden daha çok güleceksin. Zaman tanı kendine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı.
6 ayBelliki sebep eşin ama olan olmuş çalış ayakların üstüne durmaya bak
00 Yorumla Baldızıma bu süreçte yardımcı olmuştum tekrar evlenene kadar, zor bir süreç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zamanla geçicek inşallah üzüntüsü kolay değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
6 ayHayat böyle kitap gibi her sayfa her satır değişik neden boşandın
00 Yorumla
6 ayEvin tabi ait hissettiğin yerdi daha güzelleri nasip olur belki çalış uzulme
00 Yorumla
6 ayUlan eşyaya bu kadar saplantılı biri ilk defa görüyorum. Bariz hastasın. Git terapi gör.
01 Yorumla- 6 ay
Kadın kendi düzenini özlüyor, kendine ait şeyleri özlüyor. Konu eşya değil kapasitenin anlayacağını sanmıyorum
diğer sorun mu kaldırıldı sen mi görüşümü kaldırdın
00 Yorumla
6 ayBosanmasaydin. Gerçi büyük konuşmayım mmm. Beni bile hadi ordan. yara.. k yedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
6 ayNeden boşandın? Beklediğin bu değildi değil mi? Özgür olacağım, istediğim gibi yaşayacağım vs gibi hayallerin vardı muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBoşanın boşanın iyidir boşanmak... Daha bu hiç bir şey. Öyle güzelliyorlar ki boşanmayı ancak her şey gittikten bittikten sonra anlıyorlar ne yaptıklarını.
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Devamını Gör(150)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanma boşluğunu atamıyorum; evimi, eşyalarımı özlüyorum. Nasıl geçecek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler