+1 yılBoşanmış olmak herhangi bir şeyi kaçırmış olmak değildir. Sadece evlendigin kişiyi tanıyamamış olduğunu veya onunla ortak yaşamı kuramadığını gösterir. Kaldı ki bu sonuç senin suçun değil ikinizinde payı var bunda. Sadece çocuk yapmak için eş araman seni daha yanlış bir seçim yapmaya zorlayacaktır öncelikle hayata bakisnizin aynı veya çok benzer olmasına dikkat edin. Ayrıca bu devirde çocuk yapmak için evli olmak gerekmiyor.
Mümkünse kendinize yeni bir sosyal hayat, ekonomik statü oluşturun ve doğru kişiyi bulmaya çalışın. Mutluluklar dilerim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBoşanma süreci son derece zorlayıcı olabilir ve duygusal anlamda çok ağır gelebilir. Bu süreçte kendinize zaman tanımak ve iyileşmek için fırsat vermek önemlidir. Öncelikle kendinize olan sevginizi ve değerinizi hatırlamalısınız. Kendinizi yalnız hissettiğinizde bir destek grubuna katılmak veya terapistle konuşmak gibi adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte kendinizi ihmal etmemek çok önemli.
Yuva kurma ve bir ilişkiye başlama isteği oldukça doğal bir duygudur. Ancak, bu istekleri tam olarak yerine getirmeden önce kendinizle ve duygusal ihtiyaçlarınızla yüzleşmek önemlidir. Kendinizi sevecek ve sizi mutlu edecek bir ilişkiyi bulmak için öncelikle kendi mutluluğunuz üzerine odaklanmanız gerekebilir.
Sürecinizi başkalarıyla karşılaştırmak, özellikle de boşanan insanlarla karşılaştırmak, sizi daha da fazla üzebilir. Herkesin hayatı farklıdır ve kendi hikayenizi yaşamak önemlidir. Geçmişe takılıp kalmak yerine, geleceğe odaklanmaya çalışın. Duygusal olarak kendinizi hazır hissettiğinizde, yeni bir ilişkiye hazır olabilirsiniz.
Çocuk sahibi olma isteği de oldukça doğaldır. Ancak çocuk sahibi olmayı düşünürken, bu kararı kendi mutluluğunuz ve ihtiyaçlarınız üzerine yapmanız önemlidir. Belki çocuk sahibi olmak için bir ilişki içinde olmanız gerekmeyebilir. Aile kurma konusunda endişeleriniz varsa, bir aile danışmanı veya terapist ile konuşarak duygusal olarak hazır olup olmadığınızı ve bu süreci nasıl yönetmeniz gerektiğini değerlendirebilirsiniz.
Hayatınızın geri kalan kısmı için hala birçok fırsat ve olasılık var. Kendinize zaman tanıyın, kendinizi sevin ve değer verin. İçsel mutluluğunuzu bulduğunuzda, dışarıdan gelecek olan mutluluk daha da anlamlı hale gelecektir. Her şeyi doğru zamanda yapmak önemlidir, bu nedenle kendi iç rehberliğinize güvenmeyi unutmayın.
10 Yorumla
+1 yılBaşından geçen evliliğinde alınacak derslerini al ama önce kendini sev sonra hayatına alacağın kişinin sözlerine çok kulak asma, ince ele sık doku çabuk güvenme gerekirse bir psikologa görün... Hep söylüyorum ama kadınlar beni dinlemiyor sanırım erkeklerin efendi kılığına girmiş kadınların hoşuna giden şeyleri söyleyen ve yapan erkeklerden uzak durun gerçek efendi erkekler aynı kızlar gibi çekingen ürkek yaklaşır kadınlara...
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı. Bosanmissin, bir kere sıkıntı çekmişsin, neden bir daha çekmek istiyorsun?
Çalışıp para kazanıp ayaklarının üzerinde durmalısın, kimseye muhtaç olmadan.
Çocuk işi de kolay hallolur. Hiç adam bulamazsan çocuk esirgeme kurumundan alabilirsin belki bir tane çocuk.
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılyakında kurarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden bildin
ablacım annem de 2020de boşandı ve şimdi evlenmeye yakın belki senin üç senede olmaz da 4 senede olur kısmet işi bu şu dünyada adam bitmedi karşına çıkacak çok insan vardır emin ol hele bi de çalışan bi kadınsan iyisin yalnızca sosyal medya hatasına düşme yeter oradakilere güven olmaz bu arada çocuğun da varsa adamını iyi seç
104 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok ondan acele ediyorum
- +1 yıl
Selamlar acele edipte yanlış kararlar verme soruyu soran hanımefendi lütfen sabırlı ol bende yalnızım ama hiçte acelem yok Allah herşeyin hayırlı olanını nasip etsin öncelikle dikkatli olun lütfen basit bir şey değil bu kararlar şunuda belirteyim yalnız olduğumu yazdım kendimi ön plana atıyormuş gibi oldum sakın beni yanlış anlamayın neolur saygılarımı iletiyorum lütfen
Soran+1 yıl@Davut41cmr tskler
- +1 yıl
Rica ederim efendim saygılarımı iletiyorum lütfen
+1 yılÖncelikle bu zamnda hmn evlenmeyin acele etmeyin ayrılmışsınız evlenecekseniz iyice tanıyın çocuğunuz olsaydı onun için kötü olurdu çünkü birinden biri yanında olmayacaktı çocuk güzeldir ama boşanınca olan çocuğa oluyor. Bir kere ayrılmışsınız ölçün, tartın kesin karşıdaki ne istiyor adımınızı temkinli atın bnce. Yine mutsuzluk olabilir ailen, çevrenin söylediklerini dikkate illa karşına çıkar sadece sabır acele ettikçe inanın üzülen taraf siz olursunuz. Doğru kişi elbet çıkar inanın , tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa benim fikrim evlenmemek iyidir yani sadece sabır rabbim karşınıza istediğiniz kriterde umarım çıkarır bu sefer mutlu olursunuz
10 Yorumla
+1 yılGönlüne göre zamanı gelince Allah birini çıkarır. İlk eşinden çocuğun olmadı mı. Ayrıca illa boşandın die , boşanmış biriyle evlenmek zorunda değilsin bunu da bil die söylüyorum. Hiç evlenmemiş biriylede yuva kurabilirsin. Bende çocukları çok severim evlenmedim ve cocugum yok o yüzden bu konuda seni anlıyorum. Benim bir lafım var bir şeyler olmuyorsa daha iyi şeyler olacağı içindir. Sen kalbini hep iyi tut🫶🏻
18 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çocuğum yok
- +1 yıl
Eğer yazarsanız hislerinizi dinlemek isterim. Kalbi temiz birine benziyorsunuz açık açık çekinmeden yazmışsınız. Dertleşmek isterim. Bu sizi rahatsız etmeyecekse. İyi akşamlar
- +1 yıl
Benimde yok ve istiyorum çocuk😁 nezaketen cevap verseydiniz🥺
Soran+1 yılMutsuzm
- +1 yıl
Bende mutsuzum o yüzden sanaldan gerçekten farketmiyor beni anlayan karşımdakine değer vereceğim biriyle tanışmak istiyorum. Senin mesajın bana bildirim olarak geldi. Belki de işarettir ne bileyim konusmak ister misin benimle. Bana özl olarak yazar mısın
- +1 yıl
Ben yazamıyorumda seviyem yetmiyor
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Yine mi çok şey istedim😢
İnsanı kolay ve çabuk vazgeçtiği şeyler değil, emek verdiği hâlde ulaşamadığı, sevdiği hâlde kavuşamadığı, istediği hâlde erişemediği şeylerden vazgeçmek olgunlaştırır. Olgunluk bazen de bütün yolları denedikten sonra bazı şeylerin olmayacağını kabullenmekle gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSosyal medyaya sakın güvenme, bu duygusal boşlukta yapabileceğin en kötü hata olur. Ordaki sırtlanlar senin gibi yalnız ve mutsuz olduğunu hissettikleri bayanlara atlayıp duygusal bağ oluşturuyorlar cinsellikten sonra ortadan kayboluyorlar, dikkatli ol. Çalışan biriysen gerçek hayattan gözlemleyebildiğin biri elbette çıkar acele etme.
41 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Senin daha huzurlu daha umutlu olman bir insana bağlı olmamalı. Sen mutluluğunu bir insana bağlamaya çalışmışsın gibime geldi. Olay tek evlenmek değil bence. Önce kendini iyileştir inan sonra mutluluk peşi sıra geliyor zaten❤️🌸
40 Yorumla
+1 yılEvlenirsin elbette biiznillah. Allaha güven. Allaha bol bol dua et. Ama eş isteme. Hayırlı eş iste. Cennettede devam edecek bir evlilik iste. 2 cihandada saadet vesilesi olan salih bir beyefendi iste allahtan. Sakın ümitsizliğe kapılma. Ümitsizlik şeytandandır. Etrafına falan haber et evlenmek istiyorum diye biiznillah. Yanlış anlamada ben seninle evlenirdimde maddi durumum yok henüz.
20 Yorumla
+1 yılEger yasiniz burada yazdiginiz gibiyse daha gencssiniz, acele edip hata yapmaktansa sabirli olmak en iyisi. Icinizdeki sevgiyi biraz da olsa baskilamak icin kedi alabilirsiniz, cocugunuz gibi oluyorlar bir zaman sonra.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatınızda kimse yok mu? Maalesef erkekler artık evlilik konusuna sıcak bakmıyor desem doğru olur diye düşünüyorum çünkü artık iki insan sevgili olduktan bir müddet sonra dost hayatı yaşamaya başlıyorlar ve seks dahil aşka dair her şey yaşandığı için evlilik konusu biraz hayal oldu gibi umarım iyi yürekli birini bulursun.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Elbette senin de bir vaktin var dua etmeye başla , Berat gecemiz yaklaşıyor kimler evlenecek o gece yazılır.
19 Yorumla- +1 yıl
Uydurma
Soran+1 yıl@I_was_here lütfen saygısızlık yapmayin
- +1 yıl
Saygısızlık değil bu. Uydurma birşeyi dine sokmaya çalışmasınlar
- +1 yıl
Çok mutsuz olan biri kendisini ilgilendirmeyen şeylere karışmaz.
Soran+1 yıl@I_was_here kardeşim berat gecesi Müslümanlarının başına gelecek hersey yazılır arkadaş ondan bahsediyor doğru bu
- +1 yıl
Teyze uydurma bir şey diyorum iyice araştır düşüncelerini yazmadan önce
Soran+1 yıl@I_was_here lutfen bak bu konuda tartışmaya gitmeyelim akilli aklı başında insansınız açıp kuranı okuyabilirsin iyi gunler
- +1 yıl
Tamam, bu konuyu tartışmayacağım teyzeciğim. her şey kur'an'da yazmıyor. Bir şeyin ne kadar doğru olduğunu düşünürsen delilin olmadığı sürece bir o kadar şüpheli bir şeydir o. Kıyamet günü sana "dünyada iken kimse sana söylemedi mi?" denilince beni hatılarsın 👋
- +1 yıl
@I_was_here Bunu sana soracaklar kuzum, Berat gecesi yazıp okusan google amcan bile söyler sana. Allah Hidayet versin İnşaallah sana senin gibilere.
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım bende bosandim hemde cocuklu bir sekilde emin olki bekarlik sultanliktir birak evlenmeyi. Bu devirde evlencek adam bulamazsin. Mutsuz bir evlilikte yasamaktansa evlenmemek daha mantikli evliligi dusundukce gelmez. Biraz hayatin tadini cikar olumsuzluklari kenara at. Sen kötüyü çağırma tamam canım
21 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istiyorum
ablam kendinle mutlu olamıyorsan istersen dünyanın en iyi adamıyla evlen yine mutlu olamazsın önce kendinle yaşamayı kendini sevmeyi öğrenmelisin ki insanlar da seni öyle sever zaten bunun için destek alabilirsin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNapıcan evlenip Millet gecim derdine düşmüş Herkes köle gibi robot gibi yaşıyor Boş ver kendine iş bul hayatını duzene koy
14 Yorumla
Soran+1 yılİsim var
- +1 yıl
Ee olay koca mı? Bence hiç degil Güzelsen koca bulursun ama çirkinsen spor yapmıyorsan kendine bakmıyorsan sanada bakmazlar
Soran+1 yılGuzelim sadece 85 kilo
- +1 yıl
85 kilo? Zayıflaman gerek hemde acill Saglıgın için yap bunu koca için degil
+1 yılBen hiç evlenmedim 🙃 sen bir defa da olsa evlenmişsin şükret kız
12 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdün beni:)
- +1 yıl
Ne mutlu bana 🙃
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. İstediğin doğru insanı bulursun umarım. İyi olsun yeterki
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKamu
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba,
Bende 4 yıl önce boşandım Bende aldatildigim için boşandım yalnız yaşıyorum... Yalnızlık zor maalesef belli bir zamandan sonra sıkıyor... Güvenebileceğim insan çıkması halinde Bende yuva kurmak istiyorum... :S128 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşınız kaç ki sizin?
Soran+1 yıl36
Cevap sahibi+1 yılYahu küçük yaşınız diye bisey diyemedim bende 37 yaşımdayım. Nereee yaşıyorsunuz
Soran+1 yılAnk
Cevap sahibi+1 yılBende İzmir de yaşıyorum evim arabam işim var tanışmak isterim isterseniz? Cevap verin olumlu ya da olumsuz
Soran+1 yılAnk çakılıyim ama
Cevap sahibi+1 yılO ne demek çakılı
Soran+1 yılAnk biryere çıkamıyorum demek
Cevap sahibi+1 yılNedeni ne?
Soran+1 yılMemurum
Cevap sahibi+1 yılHmmm... yahu anlaştık ta sizin buraya gelebilme ihtimali kaldı :😀 bulunur bir çaresi tanışalım mı? Ben çok isterim tanışmak istemiyorum derseniz iyi akşamlar der yazmam daha
Soran+1 yılAçık yap profilini
Soran+1 yılBaştan söylemeyi sever ben
Cevap sahibi+1 yılEyvallah açıyorum mesaj at kapatılamaz hemen
Cevap sahibi+1 yılKapatıyorum
Cevap sahibi+1 yılKapatıyorum gelmediniz
Cevap sahibi+1 yılYahu en azından gelmeyeceğinizi yazsaydınız neyse iyi geceler
Soran+1 yılNe acelecisiniz
Cevap sahibi+1 yılAma aldatıldım diye yazdım millet bilmesin gizlenmek lazım özelimizi yazdik o yüzden
Soran+1 yılAnkara'ya gelmen şart yoksa zor
Cevap sahibi+1 yılKonuşuruz hallederiz Bi anlaşalım yahu :)
Cevap sahibi+1 yılSadece o kalsın sıkıntı
Soran+1 yılNeden utaniyorsunki
Cevap sahibi+1 yılOlsun bilmesin kimse gizlenmek istedim sizde gizlisiniz baksaniza
Soran+1 yılNe iş yapiyorsun ya gelemezsin ben İzmir doğumluyum çok severim ama 5 yıl Ankara'da kalmak zorundayim
Cevap sahibi+1 yılDetayları mesajda konuşsak
Soran+1 yılAc
Cevap sahibi+1 yılAçtım
+1 yılBen de 32yim hic evlenmedim. Ben de kiminle evlenecegimi merak ediyorum ve bekliyorum. Cok uzun surdu sanki 😥
312 Yorumla- +1 yıl
Hicmi evlenmedin
- +1 yıl
Evet niye ki
- +1 yıl
Geç kalmışsın bence 🤔 mesaj at
- +1 yıl
Cokta gec degil bence.
- +1 yıl
Geç geç TKİp edermisin
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Bişey soracam
- +1 yıl
Hayir tskl
- +1 yıl
Okkk
- +1 yıl
Bu yaşta bakiremiisn
- +1 yıl
Ne vadmis yasimda. Evkenmedigime gore bakireyim evet
- +1 yıl
Mesaj atsan detaylı konuşuruz
Mutlu olmak için bir başkasına veya yuva kurmaya ihtiyacın yokki insan kendi kendini de mutlu edebilir maalesef insanlar kötü ve nankör Muş’u olucam derken dibe batar ve daha çok mutsuz olursun bu günlerini bile arar olursun o yüzden seçimini zekice yapmalısın
10 YorumlaAblam üzülme elbet zamanı gelince birisini bulucaksin benim bir kadın akrabam sırf çocuğu olmuyor diye adam ondan boşandı kadın 40 yaşındaydi. Git savcıyla evlendi adam 38 yaşında birbirlerini çok seviyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılIns bende mutlu olurum çünkü dayanacak gücüm kalmadı artik
+1 yılTam anlamıyla seni tamamlayan biri olmadıktan sonra hayatına alacağın kişi, sana mutluluk değil yükümlülük getireceği görüşündeyim. Zamana bırak hemen birine gönlünü kaptırma.
10 YorumlaYaş geçiyor filan diye düşünme. İnsan her yaşta mutluluğu yakalayabilir. Zaman geçiyor korkusu insana yanlış kararlar verdiriyor. Acele etmeye gerek yok. Bir şeyi itekleyerek rayına oturtmaya çalışırsan devirirsin. Akışına bırak. Önce kafanda kriterlerini oluştur, şartlarını oluştur ona göre gözlemle sana uygun biri çıkacaktır mutlaka.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende bekarım ama halimden mutluyum. Şikâyet etmek yerine hayırlı neyse o olsun demek gerekir, hiç beklemediği bir kısmetin olur. Sadece şükür içinde kal..
10 Yorumlaher şey senin içinde bitiyor ne zaman sen istersen o zaman olur. İstiyorum demek yetmiyor ama kafana takma ve fırsatları iyi değerlendirmeye bak umarım mutlu olursun inşallah
10 YorumlaBana kalırsa çocuk için de acele etme yani hiç olmayanlar var yapamayanlar var 20 sene bekleyenler var her nasip vaktine esirdir o yüzden sabret hayırlısını dile bekle 🙏😊🍓
20 Yorumla
+1 yılKadınları anlamıyorum ben, eş seçimleri neye göre nasıl oluyor anlam veremiyorum. Eşinin kumar alışkanlığını biliyormuydun peki?
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha 3 yıl olmuş bu acele ne zaten bir kez denemissin olmamış yerinde olsam birdaha kolay kolay evlilik düşünmem
20 YorumlaSadece biraz zamana ihtiyacın var ve inşallah İyi biri çıkar karşına acelle etme
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yıl oldu.
Evlenmek nasip işi. Acele edersen imtihanın olur.
Akışına bırakmak gerek.30 Yorumla merhaba zor zamanlar yasamissin evliliginde ve kurtulmussun cok sukur insallah senin istedigin gibi biri cikarmutlu olursun evlilik cok zor bir meziyet cunki cocugun var mı ? calisiyomusun?
16 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok iş var
Soran+1 yılCalisiyorijm
Soran+1 yılİsim var
Umutsuz olma. karşına iyi biri çıkması önemli, kötü biri çıkacağına hiç çıkmasın bir de bu yönden düşün
10 YorumlaBu nasıl soru bu nasıl bir arayış bekle gelir zamanı ne acelen var 3 yıl olmuş. Hayatını bir düzene sokup hayatına devam edebiliyorsan ne mutlu sana evlenip yuva kurmak istiyorsan da kaliteli adam olmadan evlenme. Bence EVLİLİK İÇİNDE HAZIR DEĞİLSİN. Bu soruyu sorman bile hazır olmadığın anlamına geliyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk içinn acele ediyorum
- +1 yıl
Çocuk için niye acele ediyor daha 25 yaşlarındasin 35 36 yaşına kadar zamanın var acele etme
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz 36 yasindsym
- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılAceleye mahal yok bulursun birgün sen düzgün iyi niyetli olduktan sonra karşına senin gibi birisi çıkar umarım
10 Yorumla Bende boşandım hayırlısı ile bekliyorum vardır bi kısmetin seninde. yalnızlık sana göre seğil anlaşılan.
11 YorumlaHayata bakış açınız ve ne tarz insanlarla takılırsınız- konuşursunuz bilsem ona göre taktik verebilirdim. Çalışıyor musunuz mesela?
25 Yorumla
Soran+1 yılİsim var
- +1 yıl
İnsanlarla iletişimde olduğunuz bir iş yapıyorsanız biraz daha kolay. Ama böyle olmayabilir de bilemiyorum. Bir sürü hobi kursları var. Dans, resim, fotoğrafçılık vs. bunlardan birkaçına katılabilirsiniz. Ücretsiz olanları da oluyor. Belediyeler yapıyor. Günübirlik turlara filan katılabilirsiniz. Muhabbet ilerler böylece. Muhafazakar bir yapınız varsa her etkinliğe katılamazsınız belki ama arkadaşlarınıza eşe dosta evlenmek istediğinizi şaka yollu da olsa söyleyin birileriyle sizi tanıştırırlar. maalesef ben de utanıyorum böyle konuları açmakta belki siz de öylesinizdir. Daha evlenmedin mi filan diye soran olursa tanıştır biriyle de evleneyim filan diyebilirsiniz. Hem cevabını da vermiş olursunuz 😂
Soran+1 yılÇok tatlisin
Soran+1 yılBen çocuk istedgim icn
Ben sekiz yıl oldu boşanalı olmuyor bazen maalesef
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru zamanda doğru kişiyle umarım evlenirsin tevekkül et
20 Yorumla
+1 yılArtık günümüzün ilişkileri takilmalik ve eğlencelik amaçlı olduğu için... Fazla ciddi düşünen insanda kalmadı mecbur ne yapıcaksın şeref siz lik yapıp kalp kırarak takilmalik yaşıyacaksın ilişkileri
05 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünme lütfen... Sana yazmıyorum 😔 ama ben öyle bir erkek değilim... Kadınların böyle düşünmeleri gerçekten beni çok üzüyor...
- +1 yıl
@Soylu_Orgun yani her erkek bir değil ama günümüz ilişkileri bu hale geldi
- +1 yıl
Her zaman yazıcam her zaman her kadına söyleyecegim... Lütfen eğer evlenebileceginiz biri yoksa eğlenmelik ilişkilere bulaşmayın sebebi SAPIK PİSLİK erkeklerin işini kolaylaştırırsınız...😔
- +1 yıl
Çok ilginç nick
- +1 yıl
@Soylu_Orgun öyle zaten ben bunu erkekler için dedim ama kadınlar için değil... fakat yanlış anlaşılmasın her erkek de kötü değil
Kısmet işi bu. İnşallah olur acele etmenize gerek yok. Daha çok gençsiniz.
10 YorumlaGençsin ve yeniden birilerini tanımak istiyorsun. Çok yakında tabi ki.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insan olduğun biri çıktığı zaman karşına evlenirsin böyle karamsar olarak bi yere varamazsın sana zarar verir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk için acele etmen doğru ben evliyim düşük oldu 2. deneme 1 ay sonra çocuk olması da sorun bir dert umarım tez zamanda gönlüne göre birini bulursun Allah evlat hasreti yaşatmasin kimseye
10 Yorumla
+1 yılAnasını satayım biz hiç evlenmedik kendi ayaklarımızın üstünde namusuzla durcaz diye cabalıyoz millet ikinciye evlenemedim diye ağlıyo
113 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik istemek namussuzluk değil beni cildirtma
- +1 yıl
Onu mu dedim çok bilmiş
Soran+1 yılYorum yapmak için yapma o zamn
- +1 yıl
Git ağla koca diye bee
Soran+1 yılYazik sana kafan nasıl çalışıyorsa yazma
- +1 yıl
Uff seninde tek amacın koca olmuş hayatta. Sen bu kafayla daha çok koca değiştiritsin
Soran+1 yılTuhafsin valla güldürdün beni
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Gönülklç kızın yaş olgunluğu yok tatlım cevap vermeye değmez
- +1 yıl
İnternet sitelerinde kocacisizliktan kudurup soru açmayacak kadar olgunum. Erkeklerle kafayı bozmak yerine hayatta başka amaçlar edinecek kadar da idealistim. Kezbaniyeleri niye kendime muhatap alırsam ben de suç
- Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin hayırlısı sabret Allah senin için güzel bir plan yapmış olmalı
10 Yorumla
+1 yılBu yüzden mutsuzsun önüne gelene evlilik hayali kurma bu işler aceleyle gelmez doğru kişi karşına çıkar insanlar aceleye getirdiği için durmadan yanlış evlilik yapıyor zaten zamana bırak mesele ben doğru kişiyi bulmazsan ömür boyu evlenmem sende öyle yap
10 YorumlaEvli cocuklular çok mu mutlu saniyorsun... Sağlığın yerindeyse hayatın güzelliklerini görmeye calis.
14 Yorumla- +1 yıl
Özgürlük güzeldir. Birine bağımlı yaşamak zor iş.
- +1 yıl
@YenibosnaMAT geriye donebilmeyi öyle isterdim ki...
Soran+1 yılSen neden mutsuzsun kardes
- +1 yıl
Geriye dönüp şu an ki tecrübe ile ya doğru bir evlilik ya da hiç başlamayan bir evlilik. iki türlüsü de kazanç. Ama maalesef mümkün değil.
+1 yılboşanmış çok erkek var. sen de bulursun birini. çocuk var mı?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Birşeyi ne kadar çok istersen o kadar sınav olur. Hayatı akışına bırakmalısın.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun seni anlıyorum ben daha hiç evlenmedim
10 YorumlaTakma kafana bu kadar elbet kısmetin mutlu olacağın insan karşına çıkar
10 Yorumla
+1 yılBirinin seni bulmasını bekleme git sen bul mutluluğu kader gayrete aşktır...✍🏻
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Evlenmeyi evcilik oyunu sanıp hızlı kararlar arıyorsunuz hakkında hayırlısı olsun kardeşim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnşallah en kısa zamanda bulursun sıkma canını her şeyde bi hayır vardır
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm bu kumar yüzünden ne ler yıkılıyor biliyorum kardesimind ebasina geldi
11 Yorumla- +1 yıl
Benimd ekarsima çıkan oldu evlilik de acele ediyon demisdi yaşım 33farkindamisin 40 lanmakmi lazım dedim ayrilmissin😀
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kolay yuva kurmak dert etme hayatina bak iyi düzgün biri denk gelir
10 Yorumla Vardır bir yerlerde bir şansın. Hayırlısı ne ise o olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin için en doğru zamanı rabbin bilir ve en hayırlısı en güzel zamanda olur geç olsun güç olmasın
21 Yorumla- +1 yıl
Sen evli misin?
Yine yanlış bir evlilik yapmaktansa doğru zaman doğru kişiyi bekle. Eminim karşına hayırlısı çıkacaktır
07 Yorumla
Soran+1 yılÇıka akmi ben neden bu kadar umutsuzum
Soran+1 yılHaklsn
Soran+1 yılEvet 3 yildir
Soran+1 yılCalisiyorum ama 3 yil oldu. Ve çocuk istedgim icin
+1 yılBenimle aynı durumdasın bende boşanalı 3 sene oldu çocuğum yok. pekı kaç yaşındasın?
12 Yorumla
Soran+1 yıl36
- +1 yıl
Sosyal hayatın var mı veya çalışıyormusum bı yerde?
Belki kendine zaman vermen gerekiyodur. Çalışıp para kazanabilirsin. İş uğraş bulabilir hedeflerine kosabilirsin. Yeniden tanısıcandaaa sevicendeee ne yer ne içer ne sever bla bla üf tadını çıkar işte bekarlık sultanlık dostum.
10 Yorumla- Devamını Gör (148)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat