AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
564Cevap
Şahsen gidip bir lokantada bişeyler yemektense dönerciye gitmeyi tercih ederim, o değil şimdi canım istedi yapılır mı bu -,-
Insanin sevdigi yaninda olsun ac bile kalir
Ne fark eder ne yedigin onun yanindasin onunlasin
Elinden geldigini yaptigi sürece sikinti yok
İlişkiye bakış açısı farklıymış o arkadasın... Ofsayt falan olmaz erkeği bırak ben bile döner alıp erkek arkdsmn yanına gıtmişimdir bir guzel yemişizdir yani ne var bunda :)
Kesinlikle katılıyorum Ceren' e. Mesele tavuk döner meselesi değil. Cebinde 100 TL' si olmayan adamın ilişkisi mi olurmuş... Saçmalık...
Cok sacma eger gercekten seviyorsan adamn maddi durumuda yoksa durumude yersn simitide herkes hersey luks mekanalrdaa olmaz olamamalida aska sevgiliye luks mekn girmemli araya
Biz her zaman pide, tavuk döner, simit yiyoruz ki eşimle aksine daha samimi ve sıcak bir ortam oluşuyor aramızda..
Ben işkembe, kelle paça, karışık beyin çorbası içmeyene kız mı derim bee :)))
işkembe, kelle paça, karışık beyin çorbası ha.
iğrençsin >_<
Evet ne var ki bunda..
Yediğin cipslerde, içtiğin kolalarda, ayıla bayıla götürdüğün o ithal çikolataların içi hem domuz yağı, böceklerle dolu bunlar mı kaka oldu yani hemen cici kız :)))
cipslerin arkasında yazıyor domuz yağı kullanılmamıştır diye. o kola kolada böcek var, fare var, eşek gözü var hikayelerini de inandırıcı bulmuyorum :)
2 yıl Avrupa'da yaşadım İngiltere Boston'da marka vermeyeceğim genel cips, çikolataların çoğu nelerle üretilip ülkemize ihraç ediliyor bilemezsin her domuz yağı kullanılmamıştır yazısına kanarsan işin zor al bir milka çikolata eline ingilizcen az çok vardır o dillerde domuz yağı kullanılmamıştır yazıyorsa senin dediğini doğru kabul edeceğim :)))
Örneğin Türkiye'de satılan Lays Türkiye'de üretiliyor, ayrıca ülkemize ''ihraç ediliyor'' değil ''ithal ediliyor'' diyeceksin. burayı düzeltelim :)
Sağlık bakanlığı ise içeriğini kontrol ediyor. Zaten dindar bizim hükümet valla tepelerine binerler kolay değil bu işler. Markasız satılan ürünlerde olabilir.
Türkiye ürünlerine bir şey diyemem ama Doritos, Ruffless ve diğer ürünlerden bahsediyorum yani kalite takılanlar büyük riskte..
Sağ ol düzeltmen için sağlık bakanlığın kontrol ediyorsa gelelim diğer ürünlere activex gibi temizlik ürünleri etiketlerini çıkar arkalarını oku bakalım nelerle kapatıyorlar gizli sırlarını kendin görürsün bu kadar eminsem madem bir şey diyemem.. :)))
Tepesine binerler diyorsun yediğin ekmekten bile haberin yok senin arena zamanındaki gerçekleri izle bu ülke çok titiz işçilik çıkarır haklısın.. :))
Bak kız :) yediğim ekmek sağlık bakanlığından kontrol edilip sonra marka olup fırınlara mı dağıtılıyor? Sokaktaki fırıncı içine ne katıyorsa değişir isterse arap atı toynağı da katabilir. Benim dediğim işte o cips ve Coca cola'nın içerisinde bunların olmadığı çünkü Sağlık Bakanlığı bunlardan örnek alıp test ettiriyor. O testlerden içinde ne varsa çıkar.
Temizlik ürünlerini ise yemiyorum sorun yok :)
Bu kadar emin olmamakta yarar var diyorum. Ayrıca o temizlik ürünlerinin çevreye ve insan sağlığına verdiği zararı tahmin bile edemezsin her biri kansorajen madde içeriyor özellikle protex sıvı sabunlar birgün eline sıvı jeli geçerse arkasındaki etiketi çıkar vw gerçekle yüzleş bütün ürünlerde mükemmel kamuflaj var..
Tavuk bulyonlar cipslerin içinde ve kansorajen madde içeriyor..
Dışarıda yenilen fast-food hepsi kansorajen..
En küçük şunu düşün sigara bazı ülkelerde yasak peki insan sağlığının en büyük tehditi bu ülkede neden yasak değil..
Gelelim ekmeklere fırınlar ve insan elleri yine işin içinde erkek teni, teri ne ararsan var afiyet olsun canım :)))
Restoranttan çıkmayan birine tuhaf gelir. Aksine benim hoşuma gider sevdiğim yiyeceklerdendir :) pizza, pide vs farkı yok:)
Samimi ve son derece şartların getirdiği durumu kullanan akıllı bir insan..
Her zaman ısmarlarsa sorun olur..
Ben genelde içki ile başlıyorum ısmarlama seanslarına..
Bana gore o adam samimidir candır tavuk döner de sevgiliden sonra ikinci aşktır seve seve yerim valla ♥
sevgilim yeter ki bana ilgi göstersin, gerçekten önemli olduğumu ve beni sevdiğini hissettirsin; tavuk döner bile istemem.
Ya sevsin beni yeter ki beraber sarımsaklı mantı bile yeriz :d:D hem bence dönerciye pideciye gidilen iliskiler daha samimi
Normalde kizlar arkadas ortaminda zaten karisik kebap yemiyor. Onun yaninda mutlu olmak daha onemlii. Ne yedigin degil.
Sanki biz her gün ıstakoz yiyoruz da sevgilimiz dönere götürünce tribe giricez :D
Aynen oyle :) Doner olur da cig kofteyi hic biseye degisemem. Beraber cig kofte yemek bile yeterr
Bence sen ofsayttan gol sonucu olmuşsun. Çok şükür maddi durumum yerinde. Yeri geliyor A5 ile yanaşıp simit yiyoruz bazen Doblo ile en baba lokanta da yemek yiyoruz. Derdiniz farklı sizin.
Ohh miss yeriz çok da mutlu oluruz. Yanımda bu gün de nereye götürsem yok param yeter mi diye kara kara düşünen bir sevgili yerine rahat samimi mutlu birini tercih ederim.
O an cani onu istemistir yer ne var bunda? Ne kadar takintili insanlarsiniz ya :D tabi ilk bulusmada abes o ayri
sen deli kanlı olda cevap ver yanında erkek yokkken hiç tavuk döner yemion mu sınıflamayın insanları hani adamlık insanlık herşey para oldu lanet
banvit takılıyorum
banvitinki tavuk değilmi
Mum ışığında kuru fasulye pilav yemeye var mısın dedim, soğan da olursa varım dedi ve bir daha aşık oldum...
Dünde bir yerde okudum kız buluşalım diyir cocuk fazla param yok diyor bir yere gidemeyiz demek istiyor kız ise Saçmalama benim biraz var olmadı merkete bir seyler alırız olmadı ben evde bir seyler getirim diyor vs aslında tamevlenilecek kız bu
Ille bal börek mi yemek gerek. Ben onun yanında aç olsamda tokum bile diyebiliyorum
Ne salak sacma muhabbetiniz bar.
Srvgi paylasmaktir.
Simiti bile paylaşmak.
Tavuk donerciye goturen erkekten korkmayin kizlar.
Luks yerde yedirip sizdende yedirmenizi bekleyen erkeklerden korkun asil.
Siz noldunuz bole ya
parası yoksa, gönlü çoksa simiti de paylaşırız yani.
Aşkım ne döneri paran gitmesin ben evden ikimize ekmek aradı yapar Yanımda getiririm...
Diyen kizla olur
parayla insan mı seçilir insan paraya mı aşık olur sevdiği adama mı @bilmeyenbilirkisi
Fakirler ölsün Porsche'den selamlar bu kızla çık sen :DDD Everybody facebook:P
https://www.youtube.com/watch?v=fEdjiZeP2q0tabıkıde hayır neden olsunkı ögrencı olduğumuz ıçınn herkes dönerciye koşuyorr :) tipine önem vermişş kız cebini dikkate almamıss sonradan farketmıss herhalde :) ya da çocuk sureklı ucuz ve bayağı bır dönercıye götürüyordur ondandır :)
Netice de oda bir yiyecek Türk usulü bir yiyecek ve de gayet lezzetli hem de güzel. Dolayısıyla suşi mi yedirelim yani illa saçmalık işte kapitalistlerin dayatması bunlar. Boğaz da yiyek dimi. I. al gelirim dolandırıcılar :D :D
Onu bulamayan var aza kanaat etmeyen burun kıvıran kızı o gün terk ederi. Zira hayatta. Darda kalinca çok cabuk vazgeçer bence bu tur kizlar tavuk dönerek razi gelmeyen belki ilerde kuru ekmek soğana düştüğü gün adam. Sırt çevirecek bence...
Ya simdi uzun zamandan beri cikiyorsaniz sorun degil. Ama daha yeni sevgilliyseniz beni döner yemege davet ediyorsa bu ayrilmam icin yeterli bir sebeb olabilir cok ofsayt. Cimri oldugunu gösterir kesinlikle
ne yapacaktı lüks bir lokantada b*k gibi para mı harcıyacak...
Hayir ilk basta bukadar samimiyetlik yapip dönere davet edemez
anladım peki sen ne diyorsun? ne yapıcak paşa paşa oturup çayını içip kuru sohbet mi olacak diyorsun.
O erkekle evlenirim. tavuk donere aşığım la ben asdjkl^^
kiz cok hakli ben destekliyorum oyle kizlari donerciye goturecek adam hic sevgili mevgili yapmasin cerencim ulkenin en taze en guzel hiyarlarina patlicanlarina layiktir havucta olabilir komple elektrik diregide olur aslinda
Sen ne vaad ediyorsun sekerim.
A aa ustume iyilik saglik. :)
Belki ''hadi aşkım dönerciye gidelim'' dediği gün adamın parasız az. Yinede elindeki tüm parayla sevgilisini beslemeye çalışıyor. Ofsayt mı bu şimdi?
bence dogru söylemiş. erkek dedigin eli ekmek tutmalı işi gücü olmalı
Eli ekmek tutan arasına döner koyar yedirir.
Eli ekmek tutmayan kıymet bilmez baba parasıyla Pasta yedirmeye çalışır.
Eli ekmek tutan geleceğini düşünür.
işi gücü olmayan erkekle de gelecek düşünülmez zaten
dönere taktınız yaa ıyy hiçde sevmem
Ne var ki bunda, bu devirde yemek ismarlayan erkekmi kaldi. Ekmek arasi peynir ismarlasada yerim. Sikayet yok. Fazla dizi romantizme gerek yok.
bence gayet de hoş, hep elit restorantlar olmaz ki canım ara sıra tavuk döner yemeli yanına da ayran :))
O beni sevsinde yeminle onunla sogan ekmk bile yerim xd
Arkadas duz duvara tirmaniyor sjnsjsjs
Niye kuçumsuyorsunuzki sevdiğin adamla her şeyi yerim valla hiçte gocunmam gider kendim de ısmarlarım
Donerin yaninda verilen biber tursusunu yemiyorsaa iste o zaman ofsayt derim...
Tavuk döner değil de tavuk ızgara olsun:)) ben zaten kirmizi eti pek aramiyorum. en sevdigim hindi eti. hindi but ızgara yemege gidelim.
İlk birkaç buluşma için garip karşılarım ama sonra ok derim sıkıntı yok parası yoksa ve bende varsa ben ısmarlıyım hatta
Parası yoksa sıkıntı yok yemesekte olur ☺️ sanki sevgilimiz yanımızda olmayınca öğle yemeğini Çin mutfağından akşam yemeğini Meksika mutfağından yiyoruz 😋😜 parası varda cimrilik yapıyosa zaten su bile içmem onunla...
Hayir niye ofsayt olsunki aksine ben severim doner çeşitlerini turkler ozgu bisi bu bence cay icmekten iyidir:)
sanki hayatınızda gerçekten iyi restoranda oturup yemek yediniz * iyi restorana hangi ödül verilir onu bile bilmezsiniz burada konuşuyorsunuz
ben gayet lüks yerde yemek yedim ve mekan hakkında gayet iyi bilgi veririm. beni görgüsüzce konuşturma burada
ver bakayım hödük
Sevgilimle. 1 sene kanal uzerinde surundum ve kanal uzerinde çikolata alir yerdim bazende ssusadigimda git al derdi. BÖYLE bir sevgiliden sonra bunu dusununce bana cok romantik geliyor o doner ismarlayan cocuk.
oldu :D
Yoo ne olcak ki. Sevmediğim yemekler hariç istediğini yeriz sıkıntı yok bence. Hem tavuk dönere bayılırım ben :D
İnsan önce parası var mı yok mu diye düşünür herşey maddiyat değildir, ne bekliyordunuz adana kebap mı?
kusura bakmasın ama benimle bırak tavuk döneri, yeri geldi mi çay-simit yemeyen birini b en ne yapayaım? Hiç olmasın zaten benimle...
Ofsayt filan değil parası yoktur dünya hali madem o kadar şerefsizin o çocuğuda oylamaya hicte hakkın yok. Benim sevdiğim olsun ne önemi var tavuğun Hosaff in filan bu kadar ego yapmayın arkadaşlar
Hayir cok iyi olur hemde. Para pul icin onunla olmam ki. Aşiksam ona, umrumda bile olmaz. O onumde oldugu surece. Elimi tutsun gotursun beni, tavuk donere kurban oldugum
eğer kız her gün öğle yemeği için parise gitmiyorsa nrmal sosyete özentiği yapmaya gerek yok. aynı terazenin lacivertiyiz hepimiz
Sevdiğim insana imkanımı kullanırım tabii ki, ama yine bir de test etmek lazım paran imkanın yokken ne yapıyor diye. Korkulur kadınlardan güven olmaz :)
Tavuk döner sevmem ama Sevgili ye Şunu söyleyebilirsiniz Gel Simit Yiyelim Çay İçelim Dünyalık Değil Ahirlik Olalım :D
Tavuk döner candır. Tabiki hatunu heleki ilk buluşmada tavuk döner yemeğe götüremem ama ilişki ileleryince gideriz :)
candır o can. hiç tavuk dönersiz olur mu.
dışarıda yemek yersek döner isterim. biraz pahalı olur ama yapacak bir şey yok. :))
Lüks yerler bana daha itici geliyor o yüzden tavuk dönerciyi tercih ederim kasılmak yerine rahat olmak bana iyi geliyor
Çevremde tanıdığım kızlar var sırf sevgilisi hesap ödetmiyor olduğundan dolayı evde yiyorlar mekandada bişey yeyip içmiyorlar
1 liralık simit yemek ofsayt değil ama nedense , saka bir yana kadı köyde 2.5 liraya martı ayran satan yeri diyorsan tabii ki manitayla yenir
çok ayıp o kızın yaptığı... ilişkiyi tavuk dönere bağlıyosa zaten kızın kendisi ofsayt... ondan bir hayır gelmez
Ceren'e hak verdim. Simit, limon satar, kağıt toplar, kırmızı ışıkda cam siler, selpak satar restauranta götürüm.
Açıkcası olay paraya bağlanmıyorsa bana sevimli gelir ne öyle kasıntı mekanlarda yemek falan boğazdaki seyyar köfteci amca romantizmi paha biçilemez:)
çocugun parası yoksa napsın bir tarafından para çıkartamaz ya parasının yettiğine götürmesi bence romantik bile sayılır. Herkes eşit varlıkla dünyaya gelmiyor yargılamamak lazım.
Tavuk döner de zengin bir menü bence. Hiç değilse kurufasulye ısmarlamıyo :))))
Kurufasulye ısmarlayanda duydum ben :D
Onu da yaparlar zaten aynen :D