ben gerçekten seven bir erkek olduğunu düşünürüm bir kız için de çok güzel birşey bence=)
Cevabın nedir?
+1 yılsürmesine sürer de sürerken mahalle dedikodusu yaparlarsa o fena :-/
- aslı sürtüğü napmış duydun mu? ayyy kıııızzzz inanmıyorum sen git ex sevgilinin arkadaşına yaman
- hiiii nediyosun bebikim? ayy bu kızlar çok fena
- doğru dürüst şür şunu beikom ya etime değirme !!!
dsdasdsadasds05 Yorumla
Soran+1 yıl=)))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılben seviyorum kız arkadaşıma oje sürmeyi hoşuma gidiyo genelde rengini falan değiştirirken ben yapıyorum asetonla çıkarıp. :)
211 Yorumla
Soran+1 yılsüpermişşş=)
Cevap sahibi+1 yıleyvallah teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
Gey misin olm sen ara sira kendinede surmuyosan ne olayim ;-)
Cevap sahibi+1 yılgey bile olabilirm ama senin gibi akıl "gey" i asla. :)
Soran+1 yılben sna katılıyorm cvplayn en dogrsu =)
Cevap sahibi+1 yılmalmısınız olm siz ne ayaksınız başlık trolleri sizi.
- +1 yıl
aferin lan sana
- +1 yıl
helal be :DDDDDD
+1 yılkötü konuşanları anlamıyorum ne var bunda. Benim sevgilim de bana sürdü bir kere :) çok eğlenceli oluyor hatta bende maşallah ne güzel sürdün falan dedim baya eğlenmiştik. o "gay" arkadaş da herkes hakkında tanımadan konuşmasa iyi olur !!!
03 Yorumla
Soran+1 yılevet bncde ne var bende anlamadım mutlulklr sevglnle;)
- +1 yıl
teşekkür ederim tatlım =)
Soran+1 yılne demek=)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılsüremez yahu ben bile zor alıştım beceremez o :D
hem ben öyle bir şey istemem sevdiğimden yok ağdaymış ojeymiş makyajmış
seviyorsa masaj yapsın :D00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
81Cevap
Delikanlı maçoluktan bahseden arkadaşlar eminim ki kronun önde giden yobazlarıdır. Karşısına demek ki adam gibi sevdiği bir kız çıkmamış derim.
Konuya gelirsekte bunu her daim istemediği sürece gerçekten bir ihtiyaç duyduysa ya da benim tepkimi ölçmek istemiştir o da olabilir, nadir sürelerde istediği süreçte yapılır. Ama abartmamak şartıyla. İlişkide ayrı bir eğlence, ayrı bir anılacak gün olur ;)10 Yorumla
+1 yılBen ojeyi seviyorum mesela kız arkadaşlarıma rengini söylerdim şu an kimsem yok söyleyebileceğim oda ayrı bir konu :D:D ama kız arkadaşım isterse sevdiğim, için sürerdim açıkçası
11 Yorumla
Soran+1 yıltbrklr=)
+1 yılSeviyor demektir.. Ben parmak uçlarıma saclarını masaj yaparcasına yıkamak isterdim sonra nazikçe tararken kulağına aşk sözcükleri fısıldamayı... Allahım romeomuyum neyim :)
21 Yorumla
Soran+1 yılwuhuuu=)
+1 yılBence gayet doğal birşey Allah Allah seviyorsa yapar abi olay budur ;) ben istersem erkek arkadaşıma ruj bile sürerim :D uyş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılOnu yapan erkek ibnedir diyen erkeklerin düşüncesi kızla sadece yatmaktır bu amaçla kendine sevgili edinen insandan birşey beklemeyin hoşlanmayabilirsin anlarımda gaylik ne alaka
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürmüşüm ne var bunda sevgilim sonuçta herşeyimizi yardımcı oluruz
11 Yorumla
Soran+1 yılhelaaall=)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir ama olmaya da bilir. isteyen yapar. yok efendim erkek adam sevglisine oje sürmezmiş yok efendim erkek adam şunu yapmazmış bunu etmezmiş. bunlar hep yobazlıktan, despotluktan..
11 Yorumla
Soran+1 yıldimi dimi=)
+1 yılİnsan sevdiği insana ilgi gösterir. ilgili insanda sevdiği için herşeyi yapar :)
14 Yorumla
Soran+1 yılbncde:D
- +1 yıl
Yaparim yani de keşke bulabilsek öyle güzel kibar zarif bize hep kezban denk gelir :)
Soran+1 yılkezbanlarıda eğiteblyosn istersen ama ugraşmak lazım işte kolay gelsn ne diiym=( =)
- +1 yıl
Yok almayim aramaya devam
sevgilisini cidden cok seviyodur :) ayrıca cok tatlı :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutlu olacaksa sürerim eline de ayağına da ama aramızda kalacak tabi ki gidip de millete anlatmayacak ojelerimi sevgilim sürüyor diye :)
30 Yorumla
+1 yılya tam hayalim eski sevglim sürcekti ama süremeden ayrıldık yeni sevgilim bu oje sürmeme bile izin vermiyo :(
10 Yorumlaerkek dediğin bence biraz ağırbaşlı efendi olmalı oje sürmek nedir ya :) tumblr gençleri gibi nedir bu akım yani anlayamadım ben pek :D
10 Yorumla
+1 yılBalkona çıksın o adam :))
Delikanlı adam sadece marketten aseton satın alır oje sürmek nedir ya :))10 Yorumla6 ay öncesine kadar abim sürerdi ojelerimi, artık oje sürmüyorum, kız arkadaşınada aynı şekilde, ince düşüncelilik bence her erkek yapamaz mesela erkekliğe sığdıramazlar :/
00 Yorumla
+1 yılsürermi sürer yani güzel sürmesi önemli değil ki önemli olan hoş bir anı olması bende onun sakallarını traş ederim ne var bunda :)
00 YorumlaSevgilimin denemeleri olmuştu sevimli oluyor minik çocuklar gibi uğraşıyor falan :) tabii ben silip tekrar sürüyorum eser pek güzel olmuyor :))
00 Yorumla
+1 yılArada bir sürebilirim ama dışarı taşırırsam kızmak yok. :)
07 Yorumla
Soran+1 yılo halinz çok komik:D
- +1 yıl
Yani hiç isteyen biri olmadığından sürmedim ama resim derslerindede hep boyarken dışına taşırırdım, yani yanlışlıkla tüm parmağı boyayabilirim. :)
Soran+1 yılolsun aseton var silinr ki:D
- +1 yıl
Maksat eğlenmek, mutlu olmak zaten ki bence çok ta eğlenceli olabilir. :) birde tatlı tatlı bana kızsa... :)
Soran+1 yıldimi ne güzel işte =)
- +1 yıl
Aynen öyle :) ama bu kişiden kişiye göre değişir tabi bazı kızlar erkeğine yakıştıramaz. Normal şartlarda zaten hiç bir erkek yapmaz ama sırf sevgilimi kızdırmak için bile yapabilirim isterse. :)
Soran+1 yıl:D:D:D
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılMakyaj malzemelerine ilgisi sadece bununla sınırlıysa sevgilisine hizmet etmek hoşuna gidiyordur.
10 Yorumla saçını tarayıp ayakkabı bağcığını bağlamaktan bir farkı olmadığından sıkıntı da yok.. ha mesela çantamı sen taşı desen, yok o olmaz..
03 Yorumla
Soran+1 yılonu taşımasn evet o kötü
Soran+1 yılnaz galiba:D
+1 yılBence çok hoş. iki sevgilinin bole anlar paylaşması çok güzel.
00 YorumlaBir kıza oje sürmek çok güzel. Ben sürmeyi öğrendim. İsteyene sürerim
00 Yorumlabence kızlara has yani bilmiyorum ben sürdürmem ama sürerken izleyebiliiir bu daha hoş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilime de sürerim sevgilim olmayan birine de. hiç değilse ellerini tutmam için bir bahane olur :D
00 Yorumla
+1 yıldüz oje sürdürtmem de o nailart dedikleri süsleme olaylarıyla ilgilenir ben beceremem :D
00 Yorumla
+1 yıliyi güzel sevsin yapsın ama her zaman da olmaz yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben istemem ya boyalı mı seviyor yani hıh trip bahanesi asfadsdsdfasda
00 Yorumlasürmez ya çoğu hem sürmeye kalksalar beceremezler ki boşver bence hiç bulaşmasınlar böle bir işe :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl=)))
+1 yılSaçmaladığının farkında mısın? Oje süren erkek tipi ancak bayan kuaförü erkek olur herhalde oda mesleki alandan dolayıdır
00 Yorumla
+1 yılİşsizdir -_- bence fazla itici altına bir etekte veririm ben onun yakında
00 Yorumla
+1 yılsevdiğime oje sürersem, oda beni sakal traşı edicekmii
20 Yorumla
+1 yılKızı yalakalık yapıp yatağa atma çabaları vol 1,2,3. :D
11 Yorumla- +1 yıl
Vaşşş dislıkeı yemişim. :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende suruyorum sikinti yok neden olmasin seviyosam
11 Yorumla
Soran+1 yılsüper =)
kibarlık olsun felan diye çantasını taşırsın hadi herşeye eyvallah ama oje sürmek ib*nelik işi
07 Yorumla
Soran+1 yılçanta taşımak daha kötü bnce=(
Soran+1 yılazcıkda böyle olsn ama:D
Soran+1 yılhergün yapcak diil ama sonçta pöff=(
Soran+1 yılpeki:D
Peki ben bir şey soracağım sizin için bu çok mu önemli erkeğin oje sürmesi her kız sevgilisinin oje sürmesini istiyor. Yoksa sürü psikolojisi mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılönemli çok hoş çok bşy=)
- +1 yıl
önemi yok sürü piskolojisi. farkındaysanız sosyal medyada ne cıksa özeniyoruz milletcek o yüzden bunun bir eksisi olarak düşünün.
+1 yılGerçekten sevmeyle alakası yok zevk meselesi. Sevgi oje sürmeyle anlaşılmaz :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılBu oje sürme olayının erkeklik ve adamlık ile alakası yok ki içinden geliyorsa ojeyi sürer bu kadar basit.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Sevgilim yok da oldu diyelim. Tarla sürer gibi sürerim ayrılma sebebi olur. Ama yapmam zaten. Motorumu aldatamammmm :) Sedef Beyazlı Atım ooooo.
00 Yorumla
+1 yılBir şey dünmem iyi veya kötü
ben beceremeyecegim icinde boyle birseye kalkismam01 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D:D
+1 yılErkekliğini bilsin maço olsun onane benim ojemden ben sürerim
12 Yorumla
Soran+1 yılbuda iyymiş:D
- +1 yıl
Helal sana bacim iste budur.
Senin gibi zihniyetlerin artmasi cogalmasi lazim ki.
Kizlar kiz
Erkekler erkek oldugu belli olsun.
kendi ojesini bile suremeyecek kizla cikan aptal erkek (ozel insanlari haric)
01 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok bnce çok tatlı bir anı=(
Sürerim de bir boka benzemez heralde. Badana yapar gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yıl=))
+1 yılSiz kendinize köle arıyorsunuz , bazı safları kandırıyorsunuz kabul , ama dik duran ve TAM MANASIYLA DELİKANLI olan sert erkeklere karşı burun büküp , gidiyorsunuz. Bide kader kurbanı arkadaşlarınız var 18 lik kadınlar onlarda hunharca toplu halde kullanılıyor? Yani İş sende bitiyor..
12 Yorumla
Soran+1 yılbunun delikanlılıkla ilgisi yok hoş bir anı hergün sürcek diilya
- +1 yıl
sen anlamadın ajan.. sürdürebildiklerinle , sürdüremediklerin o ellerini kırarım diyenleri ayırmalısın.
cok Seker bence :) tabi o ara kendinede sürmüyosa :D
00 Yorumla
+1 yılBende surmustum cunku oje tadmasina gicik oluyordum. Al adam gibi surdum bir daha hep boyle sur diye gösterdim:))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılben sırf bir kere vermesi için sürdüm sevdiğimden falan değil <3
00 Yorumla Saçmalık ya erkek kıza oje sürsün saçını maşa yapsın vs vs bla blaa çok saçma yani. oldu o zaman kızlarda erkekleri traş yapsın yani. erkekte erkekligini bilsin bence.
00 Yorumlasürenler beni ilgilendirmez ama ben asla sürmem. erkeklikle de alakası yok
00 Yorumla
+1 yılkız benim sevgilim değil mi ister oje sürerim ister saçını süpürge yaparım kime ne?
10 Yorumla
+1 yılkişinin kendi tercihi nasıl mutlu oluyorsa ilişkisinde o şekilde olması gayet normal...
00 Yorumla
+1 yılher erkek yapar bea bunu bıraz becerıklı olması yeter
00 Yorumla
+1 yılo cocouk top felandır delikanlı adam öyle şeyler ypmazz
20 Yorumla
+1 yılben ayak fetişisti olduğum için seve seve yapabilirim bunu ;)
00 YorumlaHerkes kendi görevini yapmalı. Fantezi olarakta çok saçma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı. valla istesin sürerim ben. o beni buna layık gördükten sonra.
dipnot : sevgilim yok00 Yorumla
+1 yılAbi seviyosan git sür bence
10 YorumlaKURBAN OLAM BEN ONA...
11 Yorumla
Soran+1 yılbnde <3
+1 yılSevgilisini mutlu etmeye çalışan erkek derim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen:D
+1 yılOldukca komik ve uzucu
Ancak bir gey yapar bunu ;-)08 Yorumla
Soran+1 yılyanlş düşünysn bir anı sonçta bu
- +1 yıl
Bugun oje suren yarin koltuk alti ve etek trasi yapar.
Bunida ister misimiz?
Soran+1 yılçok derin düşünüyosn düz mantık düşün bir ojenin ne zararı olucak
- +1 yıl
Duz mantik dusundugumuzde haklisin bir bayan icin hos olabilor ama o erkekte bir sikinti baslangicidir bence.
Ya kiz bulamais bulduguna kiymet vermek godtergesi yapiyor veya cidden geylik var.
Soran+1 yılkötü düşünme hemen=( çok tatlı olmaz mı bir düşün ne şekerler;)
- +1 yıl
Bir an bana suruyprlar diye hayal ettirdin inan tiskindim.
Ben bir erkek olarak boyle durumlari tasvif etmiyorum.
Bir erkeginde ayaklarini yilamaniz erkegi cok mutlu eder
Kac kisiniz yikar? - +1 yıl
Eheh :)
Soran+1 yıltamam bunla bunun ne alakası var nyse snn fikrn saygı duyuyorm snçta:D
Becerebiliyorsa ne ala :)
05 Yorumla
Soran+1 yıl=)))
- +1 yıl
aaaa kürdili hicaz bacı naber :)))
- +1 yıl
tanıdın mı beni ki :O dsadsadasd
- +1 yıl
tanımaman normal bu kaçıncı nikim ben bile unuttum ferdi çaykur ferdi evkur ferdi carfur ohooo hangisiyle münakaşa etmiştim senle hatırlamıyojm :))) dsdasdsa
- +1 yıl
yok çok önyargılıydın ozaman sonra hak vermiştin amma :)) hafızan da balıkmış be nebilim hicaz severler eski torpak olur tatyos efendiyi bile bilirler hafıza sağlamdır didiydim :-/ dsadsadasd
+1 yılSamimi bir erkek olduğunu düşünürüm ben :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbende=)
- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri