+1 yılŞunu söylemem gerekir. Bunu diyen insan ne sebeple soyluyor. Yani parasinin oldugunu biliyorsun ama cimrilik yapiyorsa ofsaytin krali olur. Cunku insan parayi harcamak ve biriktirmek icin kazanir. 10 kaziniyorsan 7sini yersin 3unu biriktirirsin. Ama bunun tam tersi yanlis olur. Eger ozel bir sebebi yoksa. Olur ya yakini hastadir para gerekmektedir o zaman anlarim. Ama obur turlu anlasilir bir sey degildir.
Eger parasinin olmadigini biliyorsan ve bunu bile bile, para yoksa o iliski olmasin diyorsan bu direkt kirmizi karttir. Ne yani sen para icin mi birliktesin. Para icin birlikteysen bu zaten iliski olmaz. Eskort kizliktan baskasi olmaz. Hic olmazsa eskort kizlar durust durust soyluyor ne istedigini. Neden hep erkek yemege goturuyor birazda kadin gotursun. Ama hanimefendi goturemiyor neden parasi yok. Eeee simdi ben erkek olarak beni yemege goturecek paran yoksa bu iliski olmasin desem ayni mantik olmus olur ve kesinlike kirmizi karttir. Bu mantikla yasayan insanlarin Allah cezasini versin.
Kisinin zengin ya da fakir olmasi elinde olan bir sey degildir. Bugun piyangoyu kazanirsin yarin sokaklarda cop toplarsin.
Cop toplamak ayip bir sey degildir. Gun olur herkes o duruma dusebilir. Mesele burada yuksekten bakmaktir insanlara, mesele cop toplamak degil.
Yazdiklarimin tamami durustce yazilmistir. Ne demis Neset Ertas,
Eger anan seni bana verirse nemize yetmiyor ev kadar hasir.
Gercekten seviyorsan ama gercekten seviyorsan sevdigin insanla zehir icersin bal gibi gelir. Nedirki tavuk doner nedir ki pahali restoranlarda yemek. En guzeli sicak bir kahve ya da cay ile sevdiginin gozlerine icine bakipta mutlu oldugunu gormek ve ayni gozler icinde kendinin de mutlu oldugunu gormektir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çiğ köfte dürüm daha iyi bence :)
20 Yorumla
İnsanlik veya sevgi ne zaman bu iadar küçümsenmeye başladı. Sevgilimle farkli sehirlerdeyiz ogrenci oldugu icin zirt pirt yanima gelemiyo bazen yol parasi ucu ucuna yetiyo yinede gormem yetiyo. Hani degil doner ayran parklarda saatlerce oturup gozlerime bakmasi yetiyor. Atalarimiz nede guzel soylemis Malın olup salak olacagina ac kal daha iyi diye. simdi o ac kaldo ben ac kaldim ama biz birbirimizi gorerek doyduk. Simdi siz soyleyin o zaman ac kalan biz mi yoksa donerciye gidilen ask olmaz olsun diyen bu amcik agizli kizin ki mi ask? hangisi gercek ask
40 Yorumla
Sen öyle dedin de, beni dönerciye götürmek isteyen varoş eski sevgilim aklıma geldi. Çıngar çıkarmıştım öyle dedi diye. Nasıl çıkmışım onunla hayret resmen açlıktan nefesi kokuyormuş varoşun.
826 Yorumla
Soran+1 yılVay anasını
- +1 yıl
0-0
Soran+1 yılne desem bilemedim şimdi :/
- +1 yıl
O2 bitiyo olurmusun?
- +1 yıl
2 değil 10 tanede bitirsen sendeki o kafa yapisi değişmez guzelim. Keşke okuduğun universite yillari icinde beynine saman balyasi yerine birazda olgunluk katsaydin çok makbule olurdu kendi acindan. senden bir CACIK olunmaz.
- +1 yıl
Yarin birgun bir tavuk donerciye bile seni bulasici olarakta almazlarsa iste o zaman gor bakalim hayatin kac bucak oldugunu
- +1 yıl
Seninde canın ceheneme 2 üniversite okumuş hala insanlığın diplomasını kazanamamış kız.
- +1 yıl
Bir gün aşık olursan ve o kişi fakir ise?
- +1 yıl
İyi trollemiş, herkes de sazan gibi atlamış.
- +1 yıl
Bu cevap eksi rekoru kırar. işte aradığım hatun :/
- +1 yıl
tükettiğin oksijene yazık vereyim cüzdanımla çık dırdırıda yok
- +1 yıl
Ahaha ulan millet ciddiye almış bide bunu kız belliki çocuktan kazık yemiş kendini bu şekilde kandırıyor rahat bırakın garibanı :D
- +1 yıl
2 değil 20 üniversite de bitirsen,
Paraya tapan bir mendeburdan başkaca bir şey değilsin... - +1 yıl
oha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
562Cevap
o Ceren arkadaşa şunu söylemek isterim.
5 yıldır aynı restoran'da ve bunun 3 yılı sous chef olarak çalışıyorum. O kadar acayip insanlar gördüm ki anlatamam.
Ortalama kişi başı 150-200 TL arası çalışıyoruz. Gelen misafirlerimiz iş yemeği ve çift olarak geliyorlar. Hatta bir çift var sürekli geliyorlar. Ayda 1 kere geliyorlar hesap ortak, kız ve erkek olarak değişimli ödeniyor. Kız genelde aynı ay içerisinde 2. gelişlerinde ödüyor. Bazı günler chef restoran içerisinde gezmemi ve müşterilere merhaba demem mi istiyor. Bir gün çıktım ve ilk onların masasına gittim. Merhaba nasıl olduklarını sordum. Çocuk ortalama bir yakışıklılıkta orta gelirli bir insandı belli. Kız gerçekten güzel, büyük ihtimal babasının durumu oldukça iyi olduğunu söyleye bilirim. Kendisi de bir banka genel müd. çalışan bir kızmış (sonradan erkek ile tanışıp arkadaş oldum ondan öğrendim) ve sadece çantası bir maaştan fazla ederdi. Garip bir durum değildi. Çocuğun arabası şirket arabası idi Fiat linea. Yani çocukta en fazla 3000 net maaşlı bir arkadaş. Kız onun kadar kazanıyor ama çok çalışmaktan şikayetçi. Yani aslında kazançları aynı olsa da yaşam standartlarında kız baya önde geliyor belli idi.
işin özü, birinin zengin olması önemli değil. Önemli olan doyum noktası. Kendini geliştirmek, eğitimi iyi almak, hayata bakışın ve görüşünün sadece parasal değil mantıksal olması ile alakalıdır. Yani statü para ile değil senin tavır ve davranışınla kazanılan bir şey olduğunu anlamak gerekir.
Şimdi "Hadi aşkım tavuk dönerciye" lafına gelince, e peki kendi paranla gidemiyor musun? Üst seviye zümreden çevren var ise o zaman bu çocukla ne işin oldu?
Kimse kusura bakmasın ama tiksiniyorum bu tip insanlardan...00 Yorumla
+1 yılahahaha sevgilim beni tavuk döner yemeye götürse mutlu olurum oo reyiz derdim :D tavuk döner çok güzel ki niye böyle diyosunuz hadi aşkım suşi mi yiyelim derse mutlu olcaklar gerçi benim yetiştiğim yerden felan bende hep yediğim için bana güzel gelirdi ama lahmacunu tercih ederdim. dahada büyük iş meslek sahibi biri olduğumdada o da aynı şekilde olduğunda lüks bir yerdede yemek yemek isterdim özel günlerde felan ama aslında samimide gelmiyo bana hiç şekilli şukullu yapıyolar fazladan para kaybı nebiliyim ya :D pizzada güzel bence :D
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Ne bicim cesit degisik bir milletiz arkadas yaa, erkekler baskasinin kizini beslemek bakmak zorunda mi? Acsan cebine koy parani ne cehennemde yiyecekseniz yiyin... Elin avrupalilarindan bir insanlik ögrenmeleri lazim bunlarin burada isteyen istedigini yiyor kendisi ödüyor.. Ortak ödeniyor...
Bizimkiler ismarlanan seyi begenmiyor... Aclar görgüsüzler iste, hic bir erkek bir bayanin karnini doyurmak zorunda degil... Tavuk Dönerde kötü degil begenmiyorsa defolup gider... Yokluktan gecmeyen simarik ukala kendini bir halt sanan kizlardan anca böyle hareketler cikar...20 Yorumla
+1 yılValla şimdiki zamanın akışına bakarsak ajitasyona gerek yok. evinde interneti veya elinde akıllı telefonu veya cebinde sigarası.. herkes en az bunlardan birine sahip. böyle birinin kızı tavuk dönerciye götürmesi sinsiliktir kurnazlıktır görgüsüzlüktür.
bazısı tavukla et arasında fark yok yazmış lakin. Fiyatlar öyle demiyor.
hergün değil sonuçta. haftada bir veya ayda bir ciddi düşündüğü bir kızı biraz düzgün biyere götürmesi gerek. kıza azıcık değer versin. hakkıdır diye düşünüyorum..
fakirlik edebiyatına gerek yok. çünkü şu zamanda fakir yok. kimse kusura bakmasın.10 YorumlaFakir ve parası yoksa saygı duyarım. Zengin olup cimrilik yaparsa çok ayıp etmiştir. Ayrıca tavuk döneri küçümsemeyin, hayvanlar arasında ayrım yapmamak gerekir..
Ben geçen gün bir dönerciye gittim... Yemek bitince; "usta bu ne eti?" diye sorduğumda, "hayvan eti" cevabını alınca kafama dank etti yani. Tavuk da inek de birer hayvandır. Sonuçta hayvan eti bunlar, et döner olsun tavuk döner olsun, fark yoktur aralarında.957 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
martı olsun eşek olsn hayvan hepsi baharatı basınca neüdüğü belirsiz hayvan eti oluyo işte :D
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ne yani birinci sını bir lokantaya girip 200 Tl harcamak çok mu değerinizi arttıracak.. Önemli olan yanınızda ki kişinin size yürekten değer vermesi.. Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer içsen de tükenir içmesen de, bu yüzden hayattan tat almaya bak: Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da. Yanında ki adam olsun ha tavuk döner yemişin ha büftek..
82 Yorumla- +1 yıl
büyüksün dayı yine yaptın baba yorumunu harikasın =)
- +1 yıl
Dedem yine ortalığı kasıp kavuruyor
O kız nereden bilecek ki angaranın ayazında kuğulu parkta simit yeyip karton bardaktan çay içmenin samimiyetini.
Nereden bilecek sevgilisinin parası yoktur diye karnı aç bile olsa ben tokum aşkım diyen diyen kızın sevgisini.
Yarım ekmek kokoreçi bölüşüp aynı bardaktan ayran içmenin hissini.
O yalancı sıcak cafelerde ismini dahi söyleyemediği şeyleri içerken gerçek sevgi ayaz altında tek yürek olup ısıtmayı beceremez havayı.
Seven kız değil tavuk döneri sevgilisi ile birlikte amele sofrasına oturup domates peynir üzüm zeytin yer.
Para meraklısı olanda varsın sobanın ısıttığı mekanda 100 gram et dönere lüks isim takıp 500.00 lira versin. Anasının evinde hergün havyar yiyor zaten :)
Adam boşuna dememiş bizde bilirdik sevgiliye çiçek almasını lakin aç idik yedik çiçek parasını.
Tavuk döneri beğenmeyen kıza
Angaralı Turgut : Kaymak Lazım
Ata Demirer : Kontör At parçaları benden hedaye olsun :)10 YorumlaElbette olmaz Allah aşkına öyle saçmalık mı olur ya sevgililiğin amacını iyice şaşırmış millet ben simitle de doyarım onla da bunlada illa lüks olması veya havalı arabalarda gezmek önemli mi benim elimden tutuyorsa dürüstse seviyorsa ben onunla dolmuşa da binerim metroya da sevgililik artık laçkalaşmış yerlerde ya kız arabası olsun beni şuraya götürsün bana bunu alsın derdinde öyle saçmalık olmaz bir ilişki öyleyse o ilişkiden evlilik de kurulmaz, tamam bazı şeyler önemli ama durumu olmayan bir insanı düşünün o da ister sevdiğini alıp güzel yerlere götürmeyi ama durumu el vermiyor demekki bu konuda biraz anlayışlı olmalıyız bence
10 Yorumla50 kuruşluk simiti ikiye bölse romantik 2 liralık dana'dan kıyılma tavuğu yedirse ofsayt. Böyle bir durumla karşı karşıya kalındığın'da karşıt cins tarafın'dan gösterilen iki tepkime vardır. İlki 'Ketcabı bol olsun' hatun kişisidir düşünülmemeli tavuklar yenildik'den ayranlar bitirildik'den sonra nikah salonuna geçilmelidir. İkincisi'de hayalleri dönerci Rasim ustanın mekanının dışın'da kalan hatun kişisidir bu durum'da tercih usta'dan yana olmalıdır ayranla tavuk hatunun eline aceleyle tutuşturulmalı ve hatun kaba fiziksellikle kapı dışarı edilmelidir.
10 YorumlaOfsayt durmakmı? Ne zamandır ilişkiler maddiyata döküldü. Cebimde param yoksa bulusmam bahane bulur onu kırmadan geçiştiririm ama sevdiğin insanla yaptığın herşey güzeldir. Dönerciye gitmekle dünya mutfağı restauranta gitmenin anlamı yok. Her erkek parası olsun yanındaki insanı mutlu etmek hediyeler almak ister. Ama kimisinde yoktur. Ne yapsın yani parası yoksa sevmesin mi? Benimde param olmadığı zamanlar olmuştu. Ama param varkende dönerciye gidebilirim. Canım tavuk döner çektiyse neden gidip yemeyelim. Her zaman klas mekanlar bayar..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇay gibi bir şeydir aslında bu da.
En zengininden tut en fakiri dahi bu mereti çatır çatır yiyiyor.
O yüzden, ilişkileri tavuk dönere endekslemeyin.
Ha ama yok, karşımdaki kadının karın doyurmak değil de millete etiket yapma gayesi varsa kalksın gitsin. Onunkini de ben yiyeyim..
2.5 liraya protein, karbonhidrat ve bir sürü esansiyel aminoasiti bir arada alıyorsun l*n hem, daha ne..
...
Ama bak, tavuk dönerin ekmeğini kare şeklinde kesip, içine sos koysalar ve ismine de ''madame chicken'' deseler ve fiyatını da 130 lira yapsalar; bu kezbanların bir numaralı yemeği olur bu. Bunu ısmarlamayanı adamdan saymazlar..
Mevzuları karın doyurmak değil çünkü..10 Yorumla
+1 yılçok şükür maddi durumum iyi ve hayatımın her döneminde iyi oldu.
Bu soruyu soran arkadaşa (ceren) acaba benim götürdüğüm yerlerde bana ayak uydurabilecek misin diye sorarım?
nereden bilsin ki martılara simit atmanın, sevgiliyle simit yemenin tadını?
mevzu eğer lüks mekansa, gelsin götüreyim ama gecenin sabahında kendini bir otel odasında tek başına, komidinin üzerinde 100 usd ile uyanırsa da, ben nerede hata yaptım demesin..7410 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık ;)
- +1 yıl
@Sakaryalim @sixen @Gordy @DhelyGenc
teşekkür ederim dostlar ;) - +1 yıl
@DhelyGenc yok biraderim sadece yaşın getirdikleri ve hayatın yaşattıkları..
- +1 yıl
Rica ederim ;)
- +1 yıl
+ oranina bak 😳
+1 yıl:) Okullarda dershanelerde simit ayranlarla, patates ekmeklerle, tavuk dönerlerle büyüdük biz. Lüks semtlerde lokantalarda oturmadık ders aralarında. Büyüyünce öğrendik cafcaf nedir. İnsan arada bir şımartılmak ister tabii ki ama "Hadi aşkım tavuk dönerciye" diyen adama "Bu sefer benden olsun" diyebilecek kadar insanın dibi olmalıyız zaman zaman da.
Asıl mesele şu ki kalbimiz Napolyon mu Afrodit mi? :)
Para diye mi bağırıyoruz, aşk diye mi?71 YorumlaTavuk döner de yerim sevgilimle sokaktaki seyyar kofteciden de karnımı doyururum. Yeri gelir tost alırız yeri gelir para harcamamak için çay içer kalkarız evde yemek var diye. Aşk paradan daha değerli bişey ve o yanındaysa yediğim yemeğin ne olduğu çok önemli değil.
70 YorumlaNe bilim fakir olabilir ama fakir olsa simit yemeyi tercih edip romantiklige kaçar :D bence hadi aşkım tavuk dönerciye diyen bir erkek samimidir bunun para ile alakası olmaz ben seni kebap yemek için restorant a götürebilirim ama restorant a götürdügüm kişiyle samimi degilimdir çünkü arada fark var o genelde tavuk dönerci bakkal fırın gibi yerlerde geziyor sen yokken ve senid sen varken oralara götürüyorsa bu fakirlikden ya da cimrilikden degil seni kabullenmiş olup seninde onu kabullenmeni saglamakdır ve bu bir nevi samimiyet getirir cünkü biliyor tavuk dönercide bile mutlu olabiliyorsanız gocunmadan siz en iyilerden siniz :D
00 YorumlaŞimdi durum şu..
Hayat müşterektir ama evlendiğin zaman.
Bir kızla sevgiliysen eğer, sevgili olmanın getirdiği yükümlülükleri yapabilmeli erkek.
Ben küçükken babam; "eğer bir kıza hesap ödetirsen sana paramı helal etmem" demişti. Ben o günden bu yana 1 kıza bile hesap ödetmedim. Erkek erkeğe gittiğimiz mekanlarda hesabı ben ödeyerek enayilikte yapmıyorum ama :)
Kadına hesap ödetmem, kendimi de yoldurmam ama. Kendi kankalarıyla tavuk döner yiyip bana gelince "yavuuuz beni chilai ye yemeğe götürsene" derse 1 kere götürürüm, ikinci defa isterse eğer "sen ödeyeceksen gidelim" derim. Kabul ederse gideriz ve hesabı yine ben öderim.
Özet : erkek adam sevdiği kadını muhtaç etmeyecek. net00 YorumlaTavuk döneri beğenmeyen kızın ömründe tavuk döner restoranından başka bir yer görmemesi büyük olasılık yalnız...
Kızlarda bu var kendi maddi eksikliklerini biraz güzellerse maddiyatı yüksek erkekle tamamlamaya çalışıyorlar. Bunda yeşilçamın etkiside büyük aslında sonuçta annelerimiz yeşilçamda zengin ama fakir kız seven jönleri izledi =)
Keza Belli bir statüye sahip olup porsche'dan selam söyleyen kızların tavuk dönere iğreti bakmasını anlarım ama bağcılarda, ümraniyede, dudulluda fikirtepe de büyüyüp "kalk kız soğan doğra" diye laf yiyen kızların buralarda skimsonik bir klavye yazısı olunca "tavuk dönere" iğreti bakıp, Japon lokantasında sushi yemeyi bir b*k sanmasını hiç anlamam =)
Saygılar00 YorumlaMaksat karın doyurma degil mi? Tavuk döner karın doyurmuyor mu? Eline her nerden nasıl geçtiyse 2 kuruş para geçmiş maddi durumu kötü olanların üstünde kendine prim yapıyor. Tavuk döneri yediren adam ile pekin ördegi yediren adam arasında dünya fark var. Biri ömrünün sonuna kadar yanında kalır diger sabah bir kalkmışsın yanında yok. Kız arkadasımla takılırkende döner yemedik ama ekonimşk yemekte yedik zamanı geldi hesabı görünce yemek takımlarıda fiyata dahil edikmiş dedigim zamanda oldu icimden:))
00 YorumlaHani hastalıkta sağlıktaydı? Hani iyi günde kötü gündeydi? Hani evlilik müşterekti? Ne ara bunları düşünür oldu insnalar? Hani bir tabak yemek ikimize yeter davaları? Hani bir kuru soğan ekmekle doyarız davaları?
Eğer parası var yapmıyorsa erkeğin ayıbıdır, parası yok kız kınıyorsa kızın ayıbıdır. Hem ben elin köşe başı dükkanı olan mc donaldslarda yemek yiyip sabahın köründe işe giderken kahve içtiği self servis olan Starbuckslarda pineklenmeyi sevmiyorum, kendi kültürüm varken gider iskender, kebap falan yediririm farkım olsun. Ne olduğu belli olmayan, pizzaları, hamburgerleri yerken hiçte istekli yemiyorum en azından iskenderin nasıl yapıldığını ne olduğunu biliyorum, kebap nasıl biliyorum. Kimse de kusura bakmasın yani...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı. şimdi konuya duygusal yaklaşıp sizi zayıflatıp öldürücü vuruşu yapmayı planlıyorum :D Afrika da o döner için nelerden vazgeçecek bir dünya insan olduğunu düşünün ve döner daha pahalı olsaydı emin olunuz ki bu tür tepkilere maruz kalmazdı her şey paradan ibaret değildir olaya maddi açıdan bakmayalım öyle insanlar var ki birlikte olmak için bir ömür soğan ekmek yemeye razı olacak ne yediğin nerede yediğin değil kiminle ne amaçla yediğin önemli tavuk döner diyip geçmeyin bir tavuk kaç günde yetişiyor bunu biliyormusunuz (40 günde ) çok saçmaladım farkındayım konuyu bağlayacak bir yer bulamadım :D mazur görün uzun lafın kısası fakirlerin de sevmeye sevilmeye hakkı var.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu mu öldürücü vuruş peeeeh :D
Simdi yasayis tarzi herkezin farklidir. Kimileri evine ekmek götüremezken buldugu bir parçayı ailesiyle bolusur nasil sevinirler anlatamaxsin. Kimileri ise önunde daha turkce isim verilmemis ecnebi yemekler varken suratlar gulumsemekte iken bile içten ice yanmakta. Bir bayan bu durumu hos karsilamiyorsa. Gitsin parasi olan birisiyle (parayla) evlensin. He ben esimden ne gelirse ne getirirse isterse sahilde cerez citlatmaya isterse yarim ekmek ustune salgam suyu icmeye raziyim diyorsa bu da insan olanla evlensin para sadece aracı olsun mutluluklarina. Sana bile bir çocuk oyuncak yuzuk getirse sevinirmisin yuzune mi vurursun? Önemli olan sevgiyi muhabbeti aramak. Yenen şey ortam mekan aşıklar için yoktur vesselam
00 Yorumla
+1 yılBal alacak çiçeği bilmek gerekir...
Seven Adam Bal Yedirir.. :)
https://i.hizliresim.com/GvgDpb.jpg351 Yorumla
Soran+1 yılBu balcılar bir alem ya :)
Yeri gelir tavuk döner yenir yeri gelir simit yenir yeri gelir en iyi yemekler yenir :) kimse sizinle tavuk döner yemek zorunda değil diyen kıza cevabım kimse senin yemek paranın ödemek zorunda değil :) Sevgiline destek olmak yerine köstek olucaksan zaten parası için sevgilisindir o kişiyle.
72 Yorumla- +1 yıl
Bu mudur, budur!..
+1 yılÖyle bir erkeği asla bırakmayın la. O erkek sevgilisinin yanında doğal davranan adam gibi erkektir. l*n ben sevgilimle lahmucun yemeye giden biriyim. Nedeniyse ona olan sevgimin yapmacık olmadığı için. Çünkü onun yanında rahatım. Hiç değilse yapmacık ve satılmış duygular değil amaç. Zaten siz kızlar hep size çiçek getiren ve size hep iltifat eden erkekler istersiniz. Ama sizin için canını verecek ve sizin uğrunuza dünyaları alt üst edecek adam gibi erkekleri istemezsiniz. Sonra hep bize küfreder bizi suçlarsınız. Unutmayın kızlar bir erkekler vardır bide herşeye değer olan adam gibi adamlar vardır.
10 Yorumla
+1 yılOlaya genel olarak bakmak Lazım, bugünümüz tamam ama yarın o küçümsenen tavuk dönere muhtaç olmayacağımız ne malum. Üstelik sevdiğin insan yanında olunca onları düşünmüyorsun. Kafeyede gidersin, kokoreç veya tavuk döner yemeyede. Bunlar pek mühim Şeyler değil tabi anlayabilene..
42 Yorumla
Soran+1 yılHer şeye muhtaç kalabilme ihtimalimiz var , o açıdan bakarsak
- +1 yıl
Bende onu diyorum, şükretmek lazım. Sevgili demek para, lüks demek değil.
+1 yılIllaki erkek ismarlamak zorundaymis kafasi. G. zekali moron isi bunlar. Hayir yani doneri kucumsemek nedir?
Goturmedim hic ama ayip yani antakya usulu doner guzel oluyor begenmemek nedir? Mekan guzel olduktan sonra. Donere tatava yapan benimle simit firinina pogaca simit yemeye de gelmez sabahleyin hayir onun keyfi baska parayla ilgiside yok =/
Hersey para olmus bu devirde. Para avcisi sefil kizlardan tiksiniyorum. Hayir parasi neyse vereyim bi' zahmet s. olup gitsinler.
Guzel olan hic bir seyi haketmiyorlar =_=00 YorumlaTavuk doneri neden bu kadar kucumsuyorsunuzki. Disarda her zaman kebap iskender mi yiyosunuz. Hayatim aşkim dediginiz kisiyle oturup bir simidi bile paylasamiyorsaniz bana sevgiden bahsetmeyin. O an cani tavuk doner istemistir belki maddi olarakta sıkıntili olabilir ne var bunda ha zengin olup cimriyse o ayri.
40 Yorumla
+1 yılSimiti ikiye bölen erkeğe "Romantik" , döner dürümü ikiye bölen erkeğe "Odun" diyorlar. Bende anlamış değilim. Önemli olan yenen yemeğin fiyatı değil onun verdiği keyiftir. Eskiler boşa dememiş "Sevdiğim yanımda olsun soğan ekmeğe razıyım diye." bazı insanların derdi sevgi falan değil gösteriş olmuş. Kullanıp atmak olmuş.
43 Yorumla- +1 yıl
senin cevaplarin yine herzamanki gibi guzel :)))
- +1 yıl
Teveccühün @Sitedenbiri
- +1 yıl
tarafsiz bir yorum kutluyorum ee ne de olsa kayserili ;)))
onu yazan arkadas gunun her ogununu paris hiltonun babasi ile beraber yiyor galiba.
niye durumcu vs romantik olmasin anlamis degilim, mesele sevdiginle vakit gecirmek degil mi? cay icmek bahane sohbet sahaneyi bilmiyorsa arkadas biz napalim?
bunu diyen arkadas yarin bir gun cikar tv ye benle evlenecek adamin aylik 10 milyar maasi olsun der, sunu ister bunu ister. e yavrum seni ben mi opecem param mi derim ben o kisiye.
hos, sevdiginle ekmekvarasi beyaz peynir yemenin, sahilde balik ekmek yemenin keyfini bilmez kspitalist kolesi ile isim olur mu? buyuk soz soylemiyim de pek mumkun degil.
ha bu demek degil ki parasiz olmaz, ama para ile de her sey tamam olmaz.00 Yorumla
+1 yılscontent-a.cdninstagram.com/.../...293895914_a.jpg
döner gelirse senindir, ben pide söyledim40 YorumlaKadın erkegine paranın lafını yapmaz gururunu ezmez. Memleketimin delikanlisini nefsin kaldirmiyorsa, elit hayallerine ileride yedi köşe kasketiyle baba olacak o adamın duygularını kadına kinle nefretle doldurma. Git bir zengin pici bul boğazda balık yiyin. Sen ona istediğini ver o da sana istediğini versin gül gibi verisinde gidin.
25 Yorumla
Soran+1 yılSoru benim için geçerli değil , sadece düşünce öğrenme sorusu
Soran+1 yılGüzel
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Her insanın maddi durumu olmayabilir.
Her insanın lüks restaurant'a götürecek durumu olmayabilir ve eğer bunu yargılayan bir insanlaysa hiç olmasın daha iyi.
Neyse Allah yardımcısı olsun o insanların.110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhep goturuyorsa olmaz. hem ben hesabimmi kendim oderim ona yukk olmam. Sonucta ben yiyorum. degil mi? bir arkiyle yaptik bir o bir ben ama o kiz belesci sonkileri ona odettim artik cikalim demiyor en son ben odemistim ama borcluyum galiba. neyse. sevgilim de yok. alman usulu candir. hem sirayla da olabilir. ya da hep o dyorsa ben de pahali hediyeler alirim. ask baska hesap baska. sonucta olsa bile o da ogrenci olur. ama cook zenginse yarismam. evlilik dusunmuyorsam ayrilirim. ama dusunuyorsam cogunu o oder ben arada oderim. birde hediye falan alirim. almadi diye de cok dert etmem. sonucta ben fakirsem evlenmeden yuk olmam ailem de raz olmaz zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Sende yemeğini evde ye gel, bizde aç beslemek zorunda değiliz..
Diye kapak yapmıştı bir arkadaşımız bu kıza, bizede başka söz söylemeye gerek kalmadı..951 Yorumla- +1 yıl
Iyi yapmis
Fazla para harcadıktan sonra sıçınca götün kirlenmiyomu parası olsa daha iyi biyere götürür heralde buna tek taraflı değilde çift taraflı karar vermek lazım para konusuna gelince ilerde anlarsınız hesabın nerden çıktığının önemi olmadığını bazı kavramlar vardır aradaki bağı bile aşıp birleşen tek kişilik yaşam gibi sevgiler aşklar iki üç günlük yaşantya sevgili demem önce bir tanı sonra yemeğe gidersin. Yani benim görüşüm hayatımdan yaşadıklarımdan çıkardığım sonuç bu okuduğunuz için teşekkürler.
00 YorumlaNe kadar saçma bir düşünce bu ya aşkı sevgiyi yemek mi bitiriyor bir bu eksikti.
Ne bu mac mi ofsayt falan önemli olan bumu adam gibi sevip yanımda oluyorsa onu demesi bile hoş e o zaman cikmayinz bu dusuncede olan kizlarda zenginini bul ne cikiyosun ! Gerizekali olarak nitelendiriyorum bu dusuncede olanlari kusura bakmayin da. tamam herşey günümüzde parayla oluyor ama aşkı huzuru parayla satın alamazsınız ki ! Kimse kimseyi küçümseme hakki yok.33 YorumlaÖyle şey mi olur ya öğrenciyse tavuk döner fix yersin zaten çocuğun kendi parası olsa götürür zaten başka yere. Tavuk döner öğrenci milletinin velinimetidir :) lise zamanında biz giderdik sevgilimle haftada 2-3 kez tavuk döner yemeye hatta o yarımçeyrek yerdi kocaman ekmek elinde çok şirin gelirdi gözüme
30 YorumlaYeri gelir kendim derim askim hadi kokorec yemeye gidelim diye. sevdigim kisi sokaktaki pilavcidan nohutlu pilav da ismarlasa kabulumdur. paranin mutluluk getirmedigini aci gerceklerle anlamis biri olarak, bir bayan olarak sevgilimin bu tip konularda sirf beni memnun etmek icin lukse kacmasini degil rahat hareket etmesini isterim ben acikcasi.
30 Yorumlabu soruya soyle cevap vereyim. Sevgi hep lüx restoranlarda mı olur? Ben nisanlimla tavuk döner de yedim tantuni de yedim yeri geldi 1 tlmiz vardı bir simit alıp bölüştük. ve hic bir zaman da sen neden beni donerciye goturuyorsun dedigim olmadi. Ha gayet luks yerlerde yedigimiz zamanlar da oldu kurusumuz olmayip simit yedigimiz zamanlarda. Allaha sukur suanda durumunuz iyi ama hala nerden geldgimizi neler yasadigimizi unutmamak icin o da soyler donerciye gidelim diye bende soylerim
32 Yorumla- +1 yıl
Sen gerçek misin? :))
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/N5dZOX.jpg
acılı tavuk yicektik.524 Yorumla- +1 yıl
Benim acim bana yeter :D
- +1 yıl
oha mükemmel bu ya assdfghjk
- +1 yıl
Hahah:D süper
- +1 yıl
Gülme krizine girdim ve hala devam ediyor 😂
+1 yılPara olmadan saadet olmaz diye düşünen biri olaraktan dürüstçe cevap veriyorum. 1. cisi o çocuk o kızı doyurmak zorunda değil. 2. cisi o kız istemiyorsa o çocuklada çıkmak zorunda değil. 3. cüsü maddi durumu yüzünden çocuktan ayrılan kızda ağır karaktersizdir. Zaten bir yola başvurmussan onunla beraber herseyi basarabilecegine inandiracaksin kendini. Buna inandirirsan o cocugun 5 parasi olmasin seni yinede ac birakmaz. Ama oyle dusunenler anca babayi alir.
20 YorumlaYa bu nedir böyle? "ideal sevgili" tavuk döner yemeğe götürmeyen mi oluyor ?
İlla adam seni memnun etmeye aç gözünü doyurmaya lüks yere mi götürmek zorunda? Hayır anlamıorum bırak tavuk dönerciyi karşındaki kişi seni ille biyere götürmek zorunda değil ki.
Aşk demek paylaşmak , anlaşmak demek.
Anlamıorum bu kadın milletini!
gökten yıldızları indirse adam "aydede nerde?" derler herhalde.
bir türlü memnun olamayan insan çeşidi işte...20 Yorumlasaçma bir soru bence bir insanı seviyosan bişey yemene gerek yok ki önüne ne gelirse yersin elinde olduğu sürece bir insan zaten seni sevdiği için yapabildiğinin en iyisini yapcaktır... 2 yıllık bir ilişkim var yeri geldi en lüks yerlerde yemek yedik yeri geldi küçük mekanlarda yedik dönüpte neden burası demedim hiç bir zaman. hesabı erkek ödeyecek diye bişeyde yok ikimizde öğrenciyiz sonuçta ikimizde hesap öderiz öyle takıntılarımızda yok çok şükür :)
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Valla şunu yemeyecek kızın aklına şaşarım :)
şu güzelliğe bakar mısın :)
www.hataydoner.com/.../...949853f9bf65e19442d5.jpg22 Yorumla- +1 yıl
ısmarlada yıyelım :D
+1 yılBence bundan doğal samimi ve güzel bir ilişki olamaz eğer ilişki para üstüne güzel gidiyorsa zaten temel yoktur her kız sevgilisinin böyle samimi olmasını ister tabi başka niyetle ilişki kuran kızlar dışında ben sevdiğim insanla kuru ekmek bile olsa yerim. Onla yediğim kuru ekmeği en lüks lokantadaki en pahalı yemeğe tercih etmem...
20 YorumlaBen bir anormallik göremiyorum? Parası yoksa yoktur, kurt gibi aç olsam yine sesimi çıkarmam. Kimseye karışamam saygı duyarım fakat şu ülkede hala çöpten ekmek arayan insanlar varken tavuk döneri küçümsemek niyedir anlamam. Kızlar biraz farklı yaklaşmalı bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. O kızdan gıcık aldım zaten o yazısından sonra.. Alacan onu en pis yere koyacan orada kuru ekmek suyla yaşayacak 1-2 hafta :D
Tavuk döner dilimlere ayırırsın yanına biraz turşusuyla domatesiyle mozaik görünüş yaparsın ne farkı kaldı lüks yemeklerden :D Çok lezzetli bence.
mmmm...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden her şeyi karşı cinsten bekleyecekmişiz ki? Saçma değil mi sence de?
Benim de maddi durumumun kötü olduğu dönemler olmuştu, ama şimdi iyi gayet. Eğer sevgilimin parası yoksa ben de ısmarlayabilirim. Elbet onun da maddi durumu düzelecektir bir gün. Benim sevgim o kadar ucuz değil. Ben sevince severim, yarım seveceksem hiç olmamasını tercih ederim.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi-li kelimesinin tartışıldığı konuya bak. Adı üstünde sevgili ama sevgi yok içinde. Sevdiği insanla içtiği çorbanın, yediği ekmeğin tadını en lüks restoranda bonfilesini dilimlerken dahi alamaz insan. Gerçekten sevmek böyle bir şey. "Bana nerede ne ısmarlayacaksın" ın hesabını yapıp ona göre veresiye sevilmez. Allah'ım her sabaha onunla uyanmayı nasip etsin de, değil dönerciye, her gün çorbacıya gitmeye bile razıyım
11 Yorumla Bence sevdiğin insanla bir şey paylaşabiliyorsan bundan daha güzeli yok. Ben et demiyorum sevgilim mangalda zorla yedirmişti... Kuş kadar kaldın birşey yemiyorsun demişti. Zorlarken bile o kadar tatlıydı ki (tabi o köfteleri sonradan kusmuştum) ama sonuçta onunla olan her anım çok güzel. İster dönercide olsun ister çiğköftecide ister hayal kahvesinde, benzinde... Seviyorsan her yer uyar ofsayt da olmaz
10 Yorumla
+1 yılBana kalırsa sen o adamla yani farz-ı mahal şahısla tavuk döneri yemiceksen sakın ola evlilik hayali kurma... o ne be öyle bit misin kene mi? Parazit yaşam resmen ikimizde elimizde avucumuzda var olanı bolusuruz. Yoksa da yoktur. Aşk bu değilmi zaten ilmek ilmek birlikte örüp yarı yarıya paylaşmak eldekini...
10 YorumlaGerçekten bir kez daha anladım kı bogazına düşkün bir milletiz ;) 1. Artık tavuk döner buyuk işletmelerde bıle var servısıyle sunumuyla diğer menulerden farkı yok , neden bu kadar abartıldı bu konu ben çözemedım ustelık beyaz et saglıga faydalıdır... Nam'ı dış ülkelere yayılan bır geleneksel yemegı bu kadar hafıfe alan zıhnıyetler oldugu surece ( kendı ulke vatandasımız ustelık ) ÜLkem gerılemeye mahkum kalacak hep. saygılar VESSELAM.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ya herkes atarlanmış da, henüz monotonlaşmamış, oturmamış bir ilişkide tavuk döner ne mk? Bencede saçma :)
176 Yorumla
Soran+1 yılkaba durur yani yeni bir ilişkide
- +1 yıl
Sana tavuk döner bile yok , eksi -
- +1 yıl
Bak, tam olarak bu kafa yüzünden mutsuzsunuz (hatta yalnızsınız) işte. İstiyorsunuz ki adamlar olmadıkları biri gibi davransın, maske taksın..
Nolmus durum cuye gidince? Su tabularinizdan kurtulun artik ya insanlik hali herzaman insanin cebinde parasi olamayabiliyor cok icten ve durustce soyluyorum bunlari gercekten bir erkekte paraya bakiyosaniz sizlerde kendini cebinize bir bakin. Sizde para yoksa sevgilinizde olmasini beklemeyin. Hayatim boyunca para yuzuen bir erkek arkadasimi kucuk gormedim gormem.
11 Yorumla
+1 yılSevgiliye tavuk doner ismarlayan erkek oldugunu dusunurum:D ne sacma soru gayet normal bir sey belki canimiz tavuk doner istedi. Bence ofsayt durmuyor maddi durumuna bakmam benimleyken elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorsa, sevilip deger verildigimi hissediyorsam onu incitmemek icin ben teklif ederim pahali olmayan yerlere gitmeyi:)
10 Yorumlaİlişkinin tanıma tanışma dönemlerinde olmaması gerekiyor. Daha sonraları yeri gelir kuru ekmeği bölüşür insan. İki insan birbirini gerçekten seviyorsa böyle şeyleri dert etmez ama maksat eğlene gezme tozma can sıkıntısı ise problemdir. Bak ne demiş "kimse sizinle tavuk döner yemek zorunda değil" e kızım yeme o zaman yemek içmek için mi berabersin niyetin belli zaten. Sevgi yi bu kadar ayak altına almayın lütfen. Biraz saygı gerçek sevene sevilene
10 Yorumla
+1 yılSeven insan tavuğa etine bakmaz.
Parkta oturup bir simidi bölüşmeye bakar.
Gözlerin gülüşüne bakar.
Kalbinin sıcaklığına bakar.
Paraya bakıyorsa, o işin meslek hali var isterse gider onu yapar.822 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim yine çok doğru söylemişsin :)
samimi bulurm para alaka olmaz eğer sevgilin seni tavuk dönerciye götürüyorsa samimidir genelde erkekler erkek erkeğe giderler o çocukta bilir döneri alıp hadi romantik bir şekiilde iyelim demeyi ufak bir romantizm yapar ama bu çocuk samimi alıp götürmüş ki erkekler öyle konularla da aley eder
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok, yemek yemektir. Ne demek kız arkadaşını tavuk dönerciye çağıran bir erkek ofsayt duruyor? Köylerdeki genç abilerimizi hiç mi feyz almıyorsunuz. Törelerin içinde dahi karşılıklı sevdiğiyle özgürce geziyor, yemeğini yiyor (üstelik lüksleri yok, bazlama misal) her tür zevki beraber yaşıyor. Ne varmış tavuk dönerde? Nimetleri ölçmek sizin tercihiniz midir ki? Zengin kocaya kaçıverin o halde, o tavuk döner fanatiği abilerimi üzmeyin yüzlerine de böyle konuşup terkederek.
00 Yorumla
+1 yılFakirlikle zenginlikle bunun ne alakası var? Cebinde parası olup tavuk döner yemek neden cimrilik olsun? Seviyorsa yiyebilir buna kimse karışamaz. Kız arkadaşımla oturup 1 hafta boyunca makarna yediğimiz günlerde oldu. Şayet ofsayt diyorsan senin gibi kadınlardan uzak durmak lazım. Nitekim her şey para değil. Aşkta değil. Anlaşabilmek ve birbirini anlayabilmek ayrıca neden kadın erkeğe yemek ısmarlamıyor da erkek kadına ısmarlıyor? Sakın kadın naziktir kadın bekler gibi feminen düşüncelere kapılma erkek-kadın eşitliği varsa bunlara da değinin.
00 Yorumla- Devamını Gör (940)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat