• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

31 yaşında bir kadın evlilik için çok mu geç kaldı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
233
Yapay Zekaya Sor

Çok mu geç?

31 yaşında bir kadın evlilik için çok mu geç kaldı?
Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
35 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • çakıltaşım
    çakıltaşım Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.

Bir arkadaşım var Tarım ve hayvancılık ta memur çok ta şeker adam en azından uzun zamandır gördüğüm kadarıyla öyke o evlenmedi nasip kısmet bu işler

Bende evlendim ayrıldım ayrıldığım kadın ayrıldıktan birkaç gün sonra doğum yaptı sonra çocuğumu göstermediler yeniden devam edelim bir çocuk var diye aracı ile yeniden iletişimler kurmaya çalıştık onuda kabul etmediler

Sonra hiç evlenmemiş bir adamla evlendi adam çocuğu da kabul etti 4.5 sene yine çocuğu göstermediler

Bende yeniden evleneyim diye kaçtane kız istedim dul dul ve çocuklu hiç evlenmemiş kimsenin umrunda bile olmadı. Birinin oğlu vardı 8 yaşında istedim olmadı sonra doğulu bir adamla evlendi şimdi kavga edip duruyorlar adam ev ile ilgilenmiyormuş oysa kıza dedim ev yolun dibinde istediğinde ailenin yanına gidersin istediğinde çarşıya karışmam karşıda kreş var çalışanları da tanıyorum ister orada çalış kazandığına da karışmam kızda diyor yok güvenlik olacağım ben bende dedim güvenlik olup elin adamı ile küçücük kulubede gece nöbet tutmanı istemem falan filan ne dediysek nekadar alttan aldımsa kafaya koymuş şimdi güvenlik de olmadı düzgün birine de varmadı

Ortak bir tanıdık anlatıyor bunu herhalde ayrılacak gibi diyor bende dedim boş ver abi evlen ayrıl bu çocuk oyuncağı değilki o da dedi haklısın

Başka bir kadın var bir kızı bir oğlu var kocası vefat etti

Dedim bu kıza talip olayım, kız çok iyi biri ama ailesi sıkıntılı erkek kardeşleri hep birbirine küs annesi problemli birine benziyor babaları arada mahvolmuş sürekli sakinleştirici hap kullanıyor

Dedim zaten kendi derdim bana yetiyor aileme yardımcı oluyorum ablam gile yardımcı oluyorum kendi işime bile bazen bakamıyorum birde bu kızla evlenmiş olsam tamamen ayvayı yerim

Neden? Çünkü geçenlerde abileri kaza yaptı biraderi yan evde oturuyor gelmiyor kardeşinin arabası var gelip bakmıyor ben ablamın görümcesinin kocası diye gidip yardım ediyorum ne babası geliyor ne biri ama bir yere giderken veya işi düşünce küçük kardeşi sürekli arıyor

Eh işte ne yaparsın hayat böyle garip böyle sorunlu

Eğer iyi bir insan bulursan git evlen işi olan hatta memur olan biri hayatta bir avantaj olur aşk tan çok mantığa bak genele bak çünkü evlendiğin zaman sadece kocan olmaz kocanın da bir ailesi olur ve hepsi ile yüz göz olursun.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Hiç geç kalmadın, hatta inan bana 31 yaş evlilik için en dengeli dönemlerden biri. Çünkü artık kimi istemediğini biliyorsun, kendini tanıyorsun, neyi kaldırabileceğini neyi kaldıramayacağını görmüşsün. İnsan yirmili yaşlarda çoğu şeyi deneme yanılmayla çözüyor ama otuzlarında zihni daha berrak oluyor. Bu yüzden kuracağın bir evlilik çok daha sağlam temele oturuyor.
    Toplumun “şu yaşta evlenilir” baskısı tamamen boş bir kalıp. Herkesin hayat ritmi farklı. Kimisi 22’de evleniyor mutsuz oluyor, kimisi 35’te evleniyor dünya güzeli bir hayat kuruyor. Önemli olan doğru insanla karşılaşmak ve kendini hazır hissettiğin an. Senin yaşın gayet ideal, hiç kendini sıkma.

1
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.

Şu evlilik için geç mi kaldım olayını aşın artık, evlenmek zorunda değilsiniz, evlilik belli bir yaşa gelince yapılması zorunlu bir şey değildir.

Sadece çocuk yapmak için belki geç kalınabilir çünkü kadınların belli bir yaştan sonra doğum yapması riskli olabiliyor ama 40 yaşından sonra doğum yapmış insanlar biliyorum, senin yaşın çocuk için geç değil bence.

Ama evlilik ve çocuk sadece gerçekten karşılıklı sevgi ve saygı olan bir ilişki olursa ve o çocuğun eğitimini ve geleceğini garanti edece maddi şartlar garantiyse yapılmalı.

1
    2 Yorumla
    • Yaniir
      Yaniir
      7 ay

İlk defa mantıklı bir yorum

Yorumla
    • H2__O
      H2__O
      7 ay

@Yaniir Teşekkür ederim

Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

31 yaşında bir kadın için evlilik açısından “çok geç” demek bana göre tamamen yanlış bir bakış açısı. Benim gözümde, hayatın ritmi kişiden kişiye değişir ve her yaşın kendine ait avantajları vardır. 30’lu yaşlar, kendini tanımanın, ne istediğini bilmenin, sınırlarını ve değerlerini netlemenin en güzel dönemlerinden biridir.31 yaşında bir kadın olarak ben, hayatımda neyi istediğimi daha net görebiliyorum, kendi ayaklarımın üzerinde durmayı, yalnız da olmayı ve keyif almayı öğrendim. Bu olgunluk ve bilinç, evlilik gibi ciddi bir kararı verirken çok büyük bir avantaj. Genç yaşta yapılan evlilikler bazen deneyimsizlikten kaynaklanan yanlış kararlarla sonuçlanabiliyor; 31 yaşında olmak, sağlıklı bir ilişkiyi seçmek için olgunluk ve sabır kazandırıyor. Ayrıca, sosyal çevredeki baskılara ya da “yaşlı” etiketine kulak vermemek gerekiyor. Benim için doğru kişi, doğru zamanda hayatıma girdiğinde, yaşımın hiçbir önemi yok. Kendimi tamamlamış, kendimi seven ve hayatıma değer katacak biriyle evlenmek, herhangi bir yaşa sığdırılamaz bir şey. Kısacası, 31 yaşında evlenmek için geç değil; bilakis, birçok insan için en doğru ve sağlıklı evlilik kararını alabileceği bir zaman. Benim için önemli olan, kendimi hazır hissetmek ve doğru kişiyi bulmak; yaş sadece birsayı.

1
    6 Yorumla
    • Biggestboy
      Biggestboy
      7 ay

Yapay zekaya mu sordun

Yorumla
    • Ebru2777
      Ebru2777
      7 ay

@Biggestboy ne alaka?

Yorumla
    • Biggestboy
      Biggestboy
      7 ay

Yapay zeka yuvarkallığında keskin hattı olmayan bir sonuca da varmayan laf salatası olmuş cevabın o yüzden

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      7 ay

@Biggestboy 👍👌

Yorumla
    • Ebru2777
      Ebru2777
      7 ay

@Biggestboy sesli klavye kullanıyorum

Yorumla
    • Ebru2777
      Ebru2777
      7 ay

Ama sen yapay zeka olarak da düşün keyfin bilir 😃

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Kesinlikle geç değil, hem de hiç! Evlilik ya da aşk için bir yaş sınırı yok ki! Herkesin hayatını yaşama temposu farklıdır, bu yüzden kalbine göre hareket etmen önemli. 💖 31 yaşındasın, bu da demek oluyor ki dünyayı daha iyi tanımış, kendini daha iyi anlamışsın. Bu çok kıymetli! 👑 Sonbaharın huzur dolu havasında, belki bir yaprak dökümü altında ruh eşine rastlarsın, kim bilir? 🍂✨ Hiç moral bozma, sadece doğru zaman ve doğru kişi seni bekliyor!

Sence bir ilişki ya da evlilik için en önemli şey ne? ❤️❤️

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Geciktim

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      7 ay

Ama Aşkım, aşkın ya da evliliğin saati yok ki! 🕰️ İnsan kendi zamanında çiçek açar. Senin mevsimin belki yeni başlıyordur, kim bilir? 🌸✨ Kendini sıkma, hayatın keyfini çıkar ve zamanını doğru kişiyle değerlendirmeye bak! Kraliçesin, unutma! 👑💕

Yorumla
    • İsmailakb
      İsmailakb
      7 ay

Neden

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

77

Cevap

222

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.

Hayır geç kalmadı gadası

2
    1 Yorumla
    • Gizemlii_-Adam
      Gizemlii_-Adam
      7 ay

Usta her kelimenin sonuna kattığın şu gadasi ne demek tam olarak 😑

Yorumla
  • Salakçadüşünen
    Salakçadüşünen Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.

Yaş önemli değil diyenler ne yaşıyor bilmiyorum ama evet geç kalınmış bu yaştan sonra insanlar genelde seçmez seçilirler yani istediğin kriterlerde birini bulmak artık daha zor. Ayrıca çocuk sahibi olmak istiyorsan zamanında dar sayılır yıllar çabuk geçiyor neticede

yani her türlü geç her ne kadar erken diye motivasyon verenler yok hayatını yaşadın veya bekar yaşamaya devam et hayatını yaşa diyenler olsa da bunları ciddiye alma 3-5 yıl sonra ömrünün kalanını pişmanlık içinde yalnız yaşarsın insan yaşı geçtikçe yalnızlaşır ve inan gerçek bir yalnızlık diri diri ö*lmekten farksız.

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Doğurganlık genetiği bağlı bir durum. Ailendeki kadınlar doğurgan ise 50 yaşına kadar doğurabiliyorsun ama senin gibi cahiller bu gerçeği bilmiyor

Yorumla
    • Salakçadüşünen
      Salakçadüşünen
      7 ay

40 yaşından sonra doğurganlık her kadında azalıyor ve çoğu zaman zorlu veya aşırı problemli oluyor sonuçta 20 25 yaşında biriyle kıyaslanamayacak derecede

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Erkeklerde de öyle bu durum. Siz sadece kadınlara mâl ediyorsunuz kendinizi avutmak için. Oysa erkekte de yaş ilerledikçe sperm kalitesi düşüyor performans düşüşe geçiyor

Yorumla
    • Salakçadüşünen
      Salakçadüşünen
      7 ay

Erkekte durum farklı demedim ama her ne olursa olsun 30 yaşından sonra evlilik kadın için De erkek için de geç sayılır bu gerçek değişmez

Yorumla
    • sulateen444
      sulateen444
      7 ay

Valla benim için geç değil. Kendim 21 yaşındayım evlenmenin yaşı olmadığı kanaatindeyim tabii bu kişiden kişiyede değişir. Mesela sana göre geç.

Yorumla
    • Salakçadüşünen
      Salakçadüşünen
      7 ay

@sulateen444 reis 21 yaşında bende öyle düşünüyordum şimdi 26 oldum muhtemelen 30dan sonra daha çok netleştirmiş olacağım evliliğin yaşının olduğunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

26 olmuşsun sen niye evlenemedin o zaman bu kadar kolay ise? Elin ekmek bile tutmuyordur tabi nasıl evleneceksin

Yorumla
    • Salakçadüşünen
      Salakçadüşünen
      7 ay

Nerden biliyorsun kendi işimi yapıyorum hamdolsun iyi kötü bir evim de var fakat adli bazı problemlerim var yani mahkemenin kararına göre bekar kalıp kalmayacağım belli olacak ceza almazsam evlenirim bu sene içinde ceza alirsam zaten evlenip başkasının da hayatını bozmaya gerek yok gider yatarim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Hayır, hiç geç kalmadın. 35 yaşında, hiç evlenmemiş birisi olarak söyleyeyim:

31 yaş ne ya? Daha yolun başı. Ben 35’im, hâlâ hayatımın aşkıyla karşılaşacağım günün heyecanını taşıyorum. Etraf evlendi diye benim tempomu onların temposuna göre ayarlayacak değilim. Biriyle ömür kurmak için aceleye gerek yok. Yanlış bir evlilikten çok daha değerli bir şey var: doğru kişiyi doğru zamanda bulmak.

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Haklısınız keşke sizin kadar pozitif ve umutla bakabilsem hayata

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

31 yas gerçekten o erken evlenmek için ve sizde umut ve pozitif bakabilirsiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben herşeye karşı negatifim tek evlenme konusuna değil. İnsanlar çok umudumu kırdı hayal kırıklığına uğrattı çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Benim de başıma çok şeyler geldi geçti hak veriyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Geç değil tam tersine aklın başında olduğu için,20-25 yaşlarındaki kızlar gibi cahil olmadığın için tam evlenmen gereken yaşlar 30-35 arası. Umarım kafanıza göre, denginiz birisini bulursunuz inşallah.🙏🏻Kimler kimler evlendi siz mi evlenemeyeceksiniz?

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sağol bitanem. Keşke herkes senin gibi iyi niyetli ve yapıcı olabilse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Ah ne demekk. Emin ol en evlenmeyeceğini düşündüğümüz tipler bile evleniyor yani bu canım bile evlendiyse sen de evlenirsin😅😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Canım yerine başka bir şey yazmıştım

Yorumla
  • name_yalnızbiri
    name_yalnızbiri Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay

Hiç bir şey için geç değil, geç değil bir şey için hiç bir şey.. evlilik Allah’ın taktiri ile olacak bir olaydır. Yaşla hiç bir alakası yoktur. Ayrıca herkes de evlenmek zorunda değildir.. yaşım geldi artık evlenmeliyim diyen bir çok insan mahkeme koridorlarında boşanma günü almaya çalışıyorlar.. Bazı şeyleri zorlamamak gerek.. gelecek olan zaten gelir..

4
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Beni hep zorbaladılar 26 27 yaşındayken bile evde kalmışsın dediler. Bunu benim yaşlarımdaki erkekler bile yaptı üstelik onlar da bekardı.

Yorumla
    • name_yalnızbiri
      name_yalnızbiri
      7 ay

İnsanlar ne der diye düşünmeyi bırakmalısın. Unutma ki ; Denizin üzerinde bile yürüsen, zaten yüzme bilmiyordu diyen insanlar olacaktır.. sen kendi hayatına bak nasıl istiyorsan öyle yaşa.. evlilik tamamen Allah’ın istemesi ile olur. Seni zorbalayan insanlara da aldırış etme. Bana da evlen kurban keseceğiz diyen arkadaşlarım vardı.. ama artık yoklar 😉 seni aşağıya çeken, mutsuz hissettiren herkesi çıkart hayatından. Ve yaşamana bak..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

O zaman Türkiyenin yarısından çoğunu hayatımdan çıkarmam lazım çünkü çoğunluk bu düşüncede

Yorumla
  • NoluyooFuat
    NoluyooFuat Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.

Yani kendi yaşıtın kaliteli bekar bir erkek bulman pek kolay olmaz kanka. Çok üst seviye bir güzelliğin eğitimin yoksa yani...

Boşanmış ya da karısı ölmüş veya da 40 yaşında bekarlar olur dersen evlenirsin. Bunu anormal bir şey olarak görmene gerek yok. Evet kadınlar belli bir yaştan sonra ikinci evliliğini yapacak erkekler arasından seçim yapabilirler ama bu zaten kadınların avantajına olan bir durum.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çok güldüm. Böyle üstten üstten konuşuyorsun ama sen de 30a yaklaşmışsın. Kendi yaşına bakmadan 21lik kız gibi yorum yapıyorsun. İki üç yılın hesabını yapıp kendini mi avutuyorsun sen?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İki üç yıl çabuk geçiyor. Çok havalanma

Yorumla
    • NoluyooFuat
      NoluyooFuat
      7 ay

Kanka ben bunları kendimi 20lik kız olarak gördüğüm için değil gerçekler bu olduğu için yazıyorum. Ayrıca 28 yaşıma girdikten sonra kendimi 30 gibi hissetmeye başladım bile. 28 yaş diye bir yaş yok. 30un ilk hissiyatı var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben sana 43 yaşında dul bir adamla evlen desem küfredersin ama

Yorumla
    • NoluyooFuat
      NoluyooFuat
      7 ay

Yoo adam eğer saygı duyduğum beğendiğim biriyse evlenirim. Normalde de 8 10 yaş fark olması taraftarıyım. Ama adam ortalamanın üstündeyse bu fark 15e kadar çıkabilir. Örnekleri çok.

Yorumla
  • Feyzanursuaksoy
    Feyzanursuaksoy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    7 ay

Hayır değil doğru kişiyi bulamayıp iki çocuklu ağlayan bir kadın olacaktın belkide ben 18 yaşındayım şuana kadar kimseyle çıkmadım diye hiç sevgilimin olmayisina acır gözlerle bakıyor yasitlarim ama ergenken sectigim erkek ne kadar doğrudur ne kadar çocuklarıma baba olur kritik anlarda nasıl halleder işleri veya en ufak anlaşmazlıklara gergin mi olur cözümcü mü olur bunları ergen kafasıyla goremiyorsun o yüzden geç değil hicbisey için beni fazlasıyla öyle hissettirmek istiyorlar ama hayır gecikiyor ve güzelleşiyor olarak düşün böyle manifestle ağızdan çıkan, kişiyi bulur

0
    0 Yorumla
  • Aşkınsonçiçeği
    Aşkınsonçiçeği Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.

Hayır be çiçek kız ben 32 bende aynı ama artık bunalıma giriyor insan bazı şeyler vaktinde mi olmalı bazen biz mi vakit geç diyoruz ama şu var evlilikler çok geç olmaya başladı gerek ekonomik gerek günlük yaşamlar ekonomik bence en fazla sebep ama insanlar birbirlerine gereği kadar güvenmiyor dostluk arkadaşlık cogu sahte çıkar ilişkisi günlük yaşamlar gercek seven kalmamış neredeyse hayatta bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin ama su var toplum kalitesi gerçekten çok düştü

0
    0 Yorumla
  • different06_
    different06_ Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay

Bunlar toplum baskısı ile alakalı şeyler maalesef. Ülkemizde kadınları ikinci sınıf insan gören bir zihniyet ve kadınların birbirine yaptığı dedikodu bu saçma düşüncelerin oluşmasına neden olmuş.
    sen en güzel çağlarındasın, sadece iyi erkenlerin sana ulaşabilmesi için onlara biraz cesaret vermen lazım, o kadar 😊😊

0
    0 Yorumla
  • Zevksizhayat
    Zevksizhayat Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 60%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Merhabalar ben de aynı yastayım niçin evlilik geç olsun ki sonuçta hayatınızı idame etmek için bir şeyler yapıyorsunuz bu yaşa kadar evlilik düşünmemiş de olabilirsiniz bence 31 yaşında boşanmış olmaktansa 31 yaşında bekar kalmak daha iyi

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Merhaba. Evet orası bir gerçek boşanmış biri olmaktansa bekar olmak daha iyi

Yorumla
    • Zevksizhayat
      Zevksizhayat
      7 ay

Her şeyin bir zamanı ve vakti vardır bence gelir bulur bir bakmışsınız iki hafta sonra nikah masasındasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben evlensem bile mutlu olamam çünkü zaten mutlu değilim

Yorumla
    • Zevksizhayat
      Zevksizhayat
      7 ay

Yani neden mutlu değilsiniz altında yatan sebep ne belki depresyondasınız

Yorumla
  • bykamaimasen
    bykamaimasen Takip Et
    Guru Yaş: 33
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

çok geç değil ama kendi yaşıtını bulman zor. 45 lik birini bulursun ama o da evlenmiş boşanmış çocuğu olan biri olur. ben 30 umu geçtikten sonra evlenip boşanmayan kimseye denk gelmedim. çoğunun da çocuğu vardı.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Benim yaşımda çok erkek var hepsi de evlenmeye çalışıyor. Genç kız peşinde koşan da kolay kolay bulamaz zaten

Yorumla
    • bykamaimasen
      bykamaimasen
      7 ay

genç kız bulmak çok kolay. aile evinden kurtulmaya çalışan çok var ama hem hayat tecrübeleri yok hem de boş paketler beraber yol yürünmez ayağına bağ olur

Yorumla
  • Zakkumdemir
    Zakkumdemir Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    7 ay

Asla geç degil, çevreme bağlı biraz da. Çevremde bekar var mı, muhafazakar mı çevren sekğler mi (muhafazakar ise erken evleniyor çogu, o yüzden kriter), ya da sen boşanmış çocuklu birini falan ister misin? işin var mı? varsa ne? maddiyetın varsa zaten hiç dert etme

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Boşanmış çocuklu birini niye isteyeyim? Ben dul bile değilim hiç evlenmedim. Bekar adam kolay kolay dul çocuklu kadını alıyor mu?

Yorumla
    • Zakkumdemir
      Zakkumdemir
      7 ay

Almıyor genelde. çevremde dul erkeklerle evlenip mutlu olanlar da oldu. Ben karşımdakini sevdiysem çokta takılmam, ama çocuğun velayeti annedeyse tabi

Yorumla
    • Zakkumdemir
      Zakkumdemir
      7 ay

Birde dul kadınların çocukları yanında oluyor genelde erkekler ondan da istemiyor gibi biraz. boşanmış erkekler çocuğu anneye yollayıp yeni hayat kuruyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çocuk babanın yanına gelip gidiyor sonuçta. Sıkıntı edecek kadın onu da eder.

Yorumla
    • Zakkumdemir
      Zakkumdemir
      7 ay

İnşallah gönlüne göre biri çıkar karşına, benim kuzenlerimde hep bekar 30 üstü 3 tanesi, onlarda evlenmek istiyorlar bakalım

Yorumla
    • Zakkumdemir
      Zakkumdemir
      7 ay

Kapı komşumuz da 43 yaşında evlendi 2 çocuk yaptı bankacı bi bayandı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İnşallah canım çok sağol

Yorumla
  • TuruncuJaponBalığı
    TuruncuJaponBalığı Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Yok ya önemli olan doğru kişi doğru evlilik olması ve nasip kısmet bu işler kimi erken kimi geç yaşta

4
    0 Yorumla
  • nefesyasam3
    nefesyasam3 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    6 ay

Vallahi ben 40 yaşına gelmiş bir kadına her zaman abla derim Hani o kadın artık o saatten sonra bir şey istemiyordur hayattan bir kedi köpek alır yanına Yaşar hayatını yok Yani bir kadın 30'una gelmiş hala koca bulamıyorsan ya kadın işi yok yani yani gerek yok kadına yaşamasına gerek yok kendini yumurtalıklarını aldırsın ya artık çocuk sahibi olmasına gerek de yok yani çünkü hani artık kadınlık bitiyor Testosteron nasıl bir yaştan sonra bitmiyorsa ama östrojen tamamen bitiyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

30 yaşında kadın hala düzenli regl gören bir kadındır asıl sen moruklamışsın 35 yaşındasın filinta gibi gençler varken kim seni ne yapsın? Direk git kökten kestir öl hatta yaşamana gerek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yaşamana gerek yok bundan sonra

Yorumla
  • Stroyt
    Stroyt Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    7 ay

Toplumsal algıya göre nispeten geç sayılacak bir yaş ama senin hayatın sen kararların ve herkes buna saygı duymak zorunda evlilik işleri nasip kısmet çok üstüne düşünme geleceğe dair yapılan planlar her zaman yolunda ilerlemeyebilir durumundan memnunsan 60 yaş bile erken denilebilir.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Saygı duymuyorlar mevzu bu

Yorumla
    • Stroyt
      Stroyt
      7 ay

Bugün annen baban dahi 18 yaşını geçtikten sonra senin özel alanına senin şahsi fikirlerine saygı durmak zorundalar bu bir tercih değil bir mecburiyet saygı duyulmuyor ise tavrını senin koyman lazım

Yorumla
  • NickSevmeyenlerden
    NickSevmeyenlerden Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.

31 ysşındayım evliliğe geç kalmış olabilirim artık benim de çok içimden gelmiyor. Benimle aynı yaş grubu erkekler için de geçerli.

3
    1 Yorumla
    • dogan22
      dogan22
      7 ay

geçten ziyade o heyecan yok.

Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Evet çok geç evde kalmıi kimse yüzüne bakmaz artık tarihi geçmiştir onun şu yaşa kadar 3 çocuk doğurmayan kadınım demesin kendine

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kendine de söyle

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      7 ay

Kendini öyle gören sensin kendime niye söyliyim 30 yaşında evde kaldım diye ağlanan akkafam yok çok şükür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sende bunları düşünecek sorgulayacak kafa mı var

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      7 ay

Sen beni bırak kendini düşün evde kaldın kız napcan şimdi 😪

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sen de kendini düşün. Sen de kalmışsın ya evde bak kaç yaşındasın. Orada 21 değil 31 yazıyor

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      7 ay

Evet ben memnunum😂 kendimi evde kalmış kurumuş alıcısı olmayan mal gibi görmüyorum bence sende görmemelisin bu kadar değersiz değilsin

Yorumla
  • thepesimist
    thepesimist Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.

Evlilik için 80 yaş bile geç değil ama çocuk isteniyorsa ufaktan acele edip 35-38 civarlarını pek buldurmadan işi geç gebelik ile şansa bırakmamak gerekiyor.

1
    0 Yorumla
  • yorgunmoruk31
    yorgunmoruk31 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.

60 yaşında teyzeler evleniyor sen geç mi kaldın kfjfkkt

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

O da doğru

Yorumla
    • yorgunmoruk31
      yorgunmoruk31
      7 ay

evlenme süresini hızlandırmak >> alt ligde karşı cinse tahammül etmek üzerine. üst ligin veya kendi ligin düşündüğün kişilerde genelde ilişkiler evliliğe gitmez. onlar da kendinden çok üst ligde birisini arar ondan evlilik işleri uzar. anca ölüp bitme durumunda bu süreç hızlanır. ama kendinden birkaç lig altta birisiyle 1 ay takıl evlilik hayalleri kurmaya başlar. bunu daha üniversite 1 de öğrenmiştim. benden üst ligde kız ilişkiyi kafasında kabul ettirip ailesiyle tanıştırmak için bin takla atarken benden baya alt ligde kız hafif ilgi gösterip zaman geçirmemden sonra bu moda girmişti. erkeğin ilgisini çeken de ilk kız olduğundan çoğu evliliğe lafta sıcak bakar. o kızı da mallığım yüzünden terk etmem de ayrı bir olaydı ondan unutmamışım kaç sene geçmesine rağmen kfjdkdl

Yorumla
  • GeceYıldızı1688
    GeceYıldızı1688 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay

Dünden beri aynı tarz da sorular sana da aynı cevabı vereyim evlilik te yaş değil doğru zaman da doğru kişiyle evlilik yapmak daha sağlıklı

2
    1 Yorumla
    • Eşref-Tek
      Eşref-Tek
      7 ay

Doğru zaman diye bişey yok bence kararsiz insan var.

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    7 ay

Evlilik mi kaldı Keriman, kurtul şu ortaçağ karanlığından

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Evet her kadın evlenip çocuk sahibi olmak ister

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      7 ay

Sadece koyun olan kadınlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hem beni zorbaladılar hep evde kalmışsın diyerek

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      7 ay

Zorbalayan köylü çevreni değiştir sorun çözülür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

burada bile zorbalayanlar çıktı çevre ile ilgisi yok.

Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Ortalama evlilik yaşı olmaz 30 larda zaten. Aklî selim yaştasın ve ergence düşüncelerin yok artık.

Duygusal ve mantıklı kararlarla iyi bir evlilik yaşındasın. Geç kalınan bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • Gizemlii_-Adam
    Gizemlii_-Adam Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.

Aslında tam zamanı. Ama aradığın yaş aralığı da önemli bir yaş sınırın var mı öncelikle en az ve en fazla kaç yaşında bir partneri kabul edersin mesela?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Ben 34 - 35 yaşındayım hala evlenmedim, bence bir kadın için 31 geç bir yaş olabilir ama erkek için geç kalmış denecek yaş belki 35'dir. Ben geç kalmış olabilirim, sen de 31 yaşında geç kalmış olabilirsin.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kendini avut

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Yorumları unut... İler de bir eşin olsun evin boş olmasın işte gelince diyorsan şimdi evlen... 3-5 ay biriyle tanış evlen haaa yok Sevgili arar değiştiririm diyorsan acelen yok evlenmenin yaşı vardır 18-30 arası sonrası zor.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sen evli misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

3 yıllık.

Yorumla
  • Biggestboy
    Biggestboy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 91%
    7 ay

Sınırlara ulaşmışşın, geç değil evliliğin yaşı olmaz diyenler ne zırvalıyor anlamıyorum. Vücudunun bir saati var

0
    7 Yorumla
    • dogatpll
      dogatpll
      7 ay

Sen ne zırvalıyorsun onu anlamadım sağlıklı bir kadın 45 yaşına kadar doğum yapabilir

Yorumla
    • Biggestboy
      Biggestboy
      7 ay

@dogatpll bilmediğin konuda sallama, dünya üzerindeki en yaşlı doğum yapan kadın 66 yaşındaydı lakin hem kadın hemde erkeklerin üretmiş oldukları yumurta ve spermlerin kalitesi vardır. Bu kalitenin korunduğu zaman diye bişey var. Yani doğacak çocugun sağlığı zekası aynı olmayacaktır, maksat doğurmaksa ittir kaktır 40 yaşındada doğurur. Çocugu 10 yaşına geldiğinde kendi 50 yaşında olur tam 2 kuşak fark olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İlgisi yok benim ailemdeki kadınlar 40 yaşında da çocuk doğurdu ve doğurdukları çocuklar senden sağlıklıdır emin ol. Asıl sen bilmediğin konuda sallıyorsun çünkü işine geliyor.

Yorumla
    • Biggestboy
      Biggestboy
      7 ay

Tabi canım, bu konuda yapılmış bilimsel çalışmalara ne hacet, senin annene ve halalarına teyzelerine bakmaları lazımdı. Muhtemelen 100 yaşında doğuran akraban bile vardır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kaybol

Yorumla
    • Biggestboy
      Biggestboy
      7 ay

Senin şişkin egonu tatmin edemedik galiba hjfffhjjl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Hea ya

Yorumla
  • SiyahNeftt
    SiyahNeftt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

25 yaşına kadar değildi ama şimdi geç. Bulacağın erkekler seni istemeyebilir. Özelliklede senin beğendiklerin.

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ona bakarsan seni de çoğu kız beğenmeyebilir. Her şey gençlik değil 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Teklif etsen kaç kız seni reddecek istemeyecek acaba

Yorumla
    • SiyahNeftt
      SiyahNeftt
      7 ay

Erkeğin yaşı ile kadının yaşı aynı değil

Yorumla
    • Ilçinneziha
      Ilçinneziha
      7 ay

Hadi ordan kendini öyle mi tatmin ediyorsun erkeklerde kelleşip dede oluyor ölüyor öezarda tek kadın mezarlığı yok birton erkek mezarlğı var ayrıca amcam gibi duruyorsun soriii

Yorumla
    • SiyahNeftt
      SiyahNeftt
      7 ay

Ben belki 50 yaşıma kadar aynı görüneceğim. Peki ya sen? Üstelik genetiğim sağlam. Arkadaşlarımın saçı dökümeye başladı bile ama bende tık yok. Bence utandırma ve aşağılama taktiğinden başka bir taktiğe başvur çünkü bende işe yaramıyor. Kaldı ki bana 18 yaşındaki kızlar bile yürüyor. Sana bu saatten sonra vasat 30 yaş üstü o bahsettiğin dayılar yürür.

Yorumla
    • Ilçinneziha
      Ilçinneziha
      7 ay

Nerden biliyon bana da 18 19 yaşında ki erkekler yürüyo çatlada patla herkes 20 var mısın diyo öğrenci misin diye soruyor beyaz tenli uzun boyluyum kadınalr kıskanıyor nazar değdiriyorlar işte senin gibi tiplerle polemiğe giriyorum

Yorumla
    • Ilçinneziha
      Ilçinneziha
      7 ay

Ayrıca 30 yaşa dayı derken anan seni 3 yaşında mı doğurdu sen çok mu gençsin dayııı

Yorumla
    • SiyahNeftt
      SiyahNeftt
      7 ay

Kendini kandırmaya devam et ve utandırma taktiğinin herkeste işe yaramadığını bil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

@siyahneftt Dayılarına kurban ol. Çoğu senden karizmatik onların.18 yaşındaki kızların yürüyeceği tipte bir erkek de değilsin

Yorumla
    • SiyahNeftt
      SiyahNeftt
      7 ay

Bir utandırma taktiği daha 🤣

Yorumla
  • 1kendihalindebiri
    1kendihalindebiri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Asla hiç bir şey için geç değil 45 yaşında evlenip çocuk yapanı gördü bu gözler

3
    0 Yorumla
  • --Haze--
    --Haze-- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Geç bir yaş değil insanlar kaç yaşında evleniyor...

3
    0 Yorumla
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

33 yaşındayım, çevremde de çok bekar insan var. insanlar artık geç evleniyor zaten. abartma bence.

2
    0 Yorumla
  • KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

En ne istediğini bildiği zamanlar. Kim diyor onu, geç kaldın diye.. kapçik ağızlılar

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

İyi bence gayet 31 de evlenirsen.
    Ben 33 oldum geç diye düşünüyorum artık. Önceden düşünmek lazım çok ertelemeyeceksin tabii eğer karşına biri çıkarsa tabii

2
    0 Yorumla
  • PokerFace001
    PokerFace001 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.

30-40 yaş arasında bekar çok erkek var geç kalmadın milletin ne dediğini umursama

2
    0 Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    7 ay

31 oldukça genç bir yaş, hayatta herkesin zamanı başkadır.

2
    0 Yorumla
  • Gri3480
    Gri3480 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Evliliğin yaşı yok kim bunu cikardiysa saçmalamis

2
    0 Yorumla
  • winteryawa
    winteryawa Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Hayır gayet normal artık evlilik bile saçma devir değişti kim nasıl hazırsa öyle evlenir

2
    0 Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Evet biraz geç kalmış. Ben de geç kaldım 32 yaşındayım hiç evlenmedim hiç sevgilim bile olmadı.

0
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Hormonlarınıza iyi bakın sağlıklı beslenin vee Allah'tan ümidinizi kesmeyin
    🤲

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hormonlarıma nasıl iyi bakacağım

Yorumla
    • Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      7 ay

Sağlıklı beslenerek stresten uzak durarak

Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Yok bea dur hayat daha yenı baslıo ne gec kalması akısa bırak musmutlu günler sizinle olsun hoşçakalın 🤗

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Bunu erteleyecek politikalar içerisinde olma. Akışına bırak, yeni insanları tanı. Geç kalmadın ama düşünceleri olumlu olmalı.

0
    0 Yorumla
  • poyraz__38
    poyraz__38 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Hayır tabiki doğru inananı beklediği için bu yaşa kalmıştır o yüzden geç faln değil evlenip mutsuz olup boşanmaktansa bekar olmak daha iyi.

0
    0 Yorumla
  • someUniverseSciencer
    someUniverseSciencer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

geç değil aslında hiçbir zaman geç değil yaşadığımız sürece deneyimlemek istediğimiz şeyleri deneyimleyebiliriz

0
    0 Yorumla
  • Anlamınıbilmekkkkk
    Anlamınıbilmekkkkk Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    7 ay

Güzel bir evlilik yaparsan hiç geç olmuyor. Kötü olabilecek erken yaş evliliği çok büyük sıkıntı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tabiki 18 19 20 yaşlarda erken olduğu için sıkıntı ama bazıları marifetmiş gibi anlatıyor

Yorumla
    • Anlamınıbilmekkkkk
      Anlamınıbilmekkkkk
      7 ay

Dışa bağımlı insanlar onlar gösteriş yapmadan tatmin hissini yaşayamıyorlar. Halk dilinde görgüsüzler 😅

Yorumla
  • Zuzummm06
    Zuzummm06 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 81%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

30 yas üstü kadın ve erkek için geç olmaya baslıyor artık

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Neyse ki ayrım yapmadın eşit davrandın

Yorumla
    • Zuzummm06
      Zuzummm06
      7 ay

Öyle yani gerçekler bunlar ne zaman evlencen ne zaman çoçuk sahibi olacaz ne zaman büyütecez yaslanınca elden ayaktan düsünce mürüvetini görürüz

Yorumla
  • DelliDivvane
    DelliDivvane Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 78%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.

Dogurganligin her yil azaliyor iste gec olmasada gec kaliyorsun

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bizim ailedeki kadınlar doğurgan. O konuda sıkıntım yok şükür

Yorumla
  • CanımWaffleÇekiyo
    CanımWaffleÇekiyo Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.

niye geç olsun 80 yaşında evlenen var yahuuu

1
    0 Yorumla
  • Manolyalı
    Manolyalı Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Geç veya erken farketmiyor, olmaması gerekiyormuş ki olmadı 🤷🏻‍♀️

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Aman insanlara bakarsan sanki 18 20 yaşındayken iyi biri çıktı da sen evlenmedin erkekler prenses olmuş bunların kahrını çekmektense evlenip karısını oldrn doven de çok var bçyle daha iyi ZTen iyi erkek yok ki çok nadir onlarda evli çoktan kapılmış nadir şans

1
    0 Yorumla
  • Kaderim0
    Kaderim0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Evliliğin geçi yoktur diye düşünüyorum sadece seçenekler azalıyor bence

1
    0 Yorumla
  • bbb416
    bbb416 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Hayır hiç de geç değil çevremde 40larında evlenen akrabalarım var.

1
    0 Yorumla
  • Şokagirenbimkasiyeri
    Şokagirenbimkasiyeri Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

30 yaşındayım hiç evlenmedim geç kaldığımı da düşünmüyorum ve ihtiyacım da yok

1
    0 Yorumla
  • neblmla
    neblmla Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    7 ay

Diyelim evlendin falan iki yıla da çocuk istedin falan desek sana kalmış tabii 33-34 sün 34 de doğurdun falan çocuk henüz 10 yaşındayken bile sen 44 oluyorsun ne kadar da kötü çocuk için hani hoş değil bence geç kalmışsın

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sizin gibi cahil bilinçsiz bir anne olmayacağım en azından. Nasıl davranmam gerektiğini daha iyi bileceğim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ona bakarsan evlenmediysen topluma göre sen de geç kalmış oluyorsun 1 2 yıla evde kalmışsın demeye başlarlar.18lik 22 23lük kızlar gibi üstten üstten konuşman seni daha sadece komik duruma düşürür çünkü sen de onlar kadar genç değilsin artık gerçek bu

Yorumla
    • neblmla
      neblmla
      7 ay

Ben çocuk yönünden baktım. Kim ister ki annesi 40-50 yasında olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Benim gibi sıkıntılar yaşayan biri de annesinin 30lu yaşlarında olmasını istemez. Deneyimli bilinçli biri olmasını ister. Benim annem beni doğurduğunda 20 yaşındaydı bütün cahilliğini bilinçsizliğini de benim üzerime kustu. Böyle olacağına olgun bilinçli bir anne olmayı tercih ederim. Ayrıca bana diyorsun da sanki sen şu yaşında evleneceksin. Belki sen de 30 35 yaşında evleneceksin o zaman büyük konuşmak neymiş görürsün

Yorumla
    • neblmla
      neblmla
      7 ay

Emin ol 30 uma kadar kalmam, kalırsam evlenmem teşekkürler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kusura bakma da sen de çok iyi bişey olsaydın zaten 25'ine kadar kalmazdın kaç kişi seni isterdi en kötü okulda üniversitede bulur biriyle hayatını birleştirirdin hadi ben kafasızlığım yüzünden bu duruma geldim siz niye bu durumdasınız? Tercih edilmiyorsunuz çünkü beğenilmiyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Beni 18 yaşında bile isteyenler oldu ben evlenmedim. Seni hiç isteyen oldu mu? Ya da hiç hayatına biri girdi mi? Büyük olasılıkla sevgilin bile olmamıştır. Üzülüyorum senin gibi kızlara 🤣🤣

Yorumla
    • neblmla
      neblmla
      7 ay

Neden beğenilmeyelim kardeşim ne bu tavır benim şu an 4 yıllık sevgilim var evlilik düşünüyoruz ama asla 30 a kalmam hani

Yorumla
    • neblmla
      neblmla
      7 ay

Madem 18 de isteyen oldu nedne bu kadar geçe bıraktın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ayrılırsanız ortada kaldın demektir o zaman.5 yıl da çabuk geçer zaten benimki öyle oldu çünkü. Ayrıca 4 yılda neden evlenmediniz? Millet 1 2 yılda nişanlanıyor

Yorumla
    • Ilçinneziha
      Ilçinneziha
      7 ay

Kıza 5 sene ile hava atmışsın o 5 sene çabuk geçer merak etme zaman çok hızlı artık dünya hızlandı bi baktın 30 olcan korksan iyi olur hayatın devam ediyor başına ne gelir ne yaşarsın sende bilemezsin.

Yorumla
  • Ayynr
    Ayynr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 97%
    7 ay

yok be abbbllaaa ne geç olması boş ver hayatının aşkını bul

1
    1 Yorumla
    • edakirim39
      edakirim39
      7 ay

@Ayynr şahsi bir şey

Yorumla
  • Amoun
    Amoun Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Pek geç kalmış sayılmaz. Erken yapılan bir evlilikten çok daha iyi sonuç vereceği kesin.

1
    0 Yorumla
  • Kacmaz76
    Kacmaz76 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 94%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.

Şu an bence yaş sınırı diye bir şey kalmadı

Her yaşta herkes evleniyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Ne geç i tam yaşları ben de 30 a geldim anca 30 dan sonra evlenirim askerlik iş güç derken belki de hayırlısı böyle

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Hayir. Benim kuzenim mesela 34 yadinda 25 yasinda bir erkekler evlendi. İkiz cocuklari var. İkisininde yuzu nurlanmis resmen. Gec kalmadin yani bence

0
    0 Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    7 ay

Nasip kısmet kader meselesi bu işler kimse bu evlilik konusunda geç kalmış sayılmaz.

0
    0 Yorumla
  • kjhhg793
    kjhhg793 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

çok geç degil ama geçmek üzere son zamanları

0
    0 Yorumla
  • bilo_1903
    bilo_1903 Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 100%
    7 ay

dünyanın sonu geldi sen hala evlenmedin mi aşk olsun🙃

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (239)
Devamını Gör(284)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 31 yaşında bir kadın evlilik için çok mu geç kaldı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

30 yaşında bir kadın evlenmek için geç kalmış mıdır? 29 cevap verildi
35 yaşında olan bir kadın için evlilik çok mu geç? 141 cevap verildi
35 yaşında bir kadın evliliğe geç mi kalmıştır? 31 cevap verildi
35 yaşında olan bir kadın için evlilik geç mi olur? 136 cevap verildi
29 yaş bayan için evlenmeye geç mi? 13 cevap verildi
Kadın da 33-34 yaş evlilik için geç mi kaldı demek? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce kadınların görünmeyen emekleri nedir?
  • Canınızın tak ettiği oldu mu?
  • Sizce insan en çok hangi konuda kendini kandırıyor?
  • Hayatınızda oturtmak istediğiniz sınırlar neler?
  • "Hallederiz" erkeği çekiciliği.. Zor anlarda çözüm odaklı olan erkekler ilişkide bir adım önde midir?
  • Gözlerini kapadığında kimin yüzü kalbini dolduruyor?
  • Biri senin için ne yapsa mutlu olursun?
  • Sevgiliniz hangi burç arkadaşlar?
  • İlk görüşte aşık okduysanız %90 dış görünüşüne aşık olmuşsunuzdur bence😅, sizce nedir?
  • Size dedenizin ya da nenenizin adını koysalardı isminiz ne olurdu 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨