- +1 yıl
Merhaba.
Sevmenin ve sevilmenin yaşı da günü de zamanı da olmaz, umudunuzu yitirmeyin ümitsizliğe kapılmayın önemli olan doğru insanı bulmak ondan önce doğru olmak gerekir, evlilik olağanüstü bir durum nihayetin de severek güzelleşir sevilerek güç buluruz bir yuvası olması insanın elbette son derece, iyi ama acele etmemek lazım kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin yarınların neler getireceğin, bilemezsiniz kendinize sımsıkı sarılın en çok sizin size ihtiyacınız olacak bu dünyada dik durarak sabırla yaşamaya devam edin, şu hayatın her bir alanın da mücadele var evde işte sokakta aklına neresi, geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz, zaman midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor hakkımız da en güzeli değil en hayırlısı olsun kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın sizi, emanetleri kaybolmayan Allah’a emanet ediyorum.
Ve son olarak ne diyelim ; Sevgisiyle yormayacak olana, ısınsın kalbimiz kalbiniz.13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Allah razı olsun.
Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
Bu da size ; 🌷 - +1 yıl
Rica ederim.
Sevgiyle hoşça kalın.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı. Avrupa ABD tarzına göre tam zamanı. Onlar önce eğitimini tamamlar iş hayatına atılır belli kariyer yapıp hayat düzenlerini kurduktan sonra ebeveyn olmaya karar verirler. Ama fazla uzatmayın çocuk için sıkıntı olmasın.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- +1 yıl
Bir saniye sonrasının garantisi yokken, 18 inde hayatının aşkını bulmuş birisine nasıl şansa bak erken yaşta ruh eşini bulmuş diyebiliriz? Ya da tam tersi 35'inde evlenen birisine çok geç kalmış denebilir? Belki 18 lik olan Allah gecinden versin 19'u göremeyecek ama 35 yaşındaki şahıs 90'ına kadar yaşayacak? Hiçbir yaş hiçbir şey için geç değildir.
00 Yorumla - +1 yıl
hiç bir zaman geç diye bir şey yoktur önemli olan hayırlısının olması erken evlenip hayırsız eşim olacağına geç evlenip hayırlı eşe sahip olmak daha iyidir her şey nasip kısmet
40 Yorumla - +1 yıl
Evlilik kararının yaşı olduğunu düşünmüyorum ( 25 ten sonra bu düşüncem geçerli, 25 öncesini erken buluyorum) ama çocuk istiyorsan patolojik durumlarla karşılaşma durumun yükseliyor bu yaştan sonra.
10 Yorumla - +1 yıl
o yaşa kadar evlenmemiş ise aşırı seçicidir. kimseyi kolay kolay eş seçemez, ve artık mantık devreye girmiştir! çünkü mantık büyüdükçe sevgi küçülür!
ama geç değil.00 Yorumla - +1 yıl
80 bile oldan yadirgamam. Hayat arkadasi istiyor insan yaninda son nefesine kadar
33 Yorumla- +1 yıl
Neden ya
- +1 yıl
@Inhinhinh31 bos yapma anasini satayim
- +1 yıl
Yaaa
Hayır neden geç olsun? Ne zaman sevdiğin ve evlenmek istediğin kişiyi bulduğunu düşünüyorsan o zaman evlenmelisin :D
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hayır artık herkes bu yaşlarda evleniyor zaten. Konu çocuksa o da gayet oluyor sen yeter ki evleneceğin doğru kişiyi bulduğuna emin ol.
40 Yorumla Evlilikte yaş önemli değil, kendini hazır hissetmek önemli. Kimisi daha erken kimisi daha geç bu kararı verir. Gayet normal bu da.
00 Yorumla- +1 yıl
Yoo pekte geç sayılmaz ama evlenip çocuk yapmalı hemen. 40 ından sonra doğurganlık azalır ve menapoz başlar.
00 Yorumla - +1 yıl
Maalesef.
00 Yorumla - +1 yıl
Ne zaman doğru insanı buldun, o zaman zamanı gelmiştir artık. Sakın üzülme, tam evlenilecek kadınsın...
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hayatta hiçbir şey için geç değil, mutlu olacağını düşünüyorsan yıldırım nikahı yapın. hiçbir şey için biraz daha ertelemeye de değmez
30 Yorumla Ya annem 50 yaşında ikinciye evlendi bu kadar kafanıza takmayın.
10 Yorumla- +1 yıl
Tabiki olmaz neden olsun ki? 35 e kadar evlenmeyi düşünmediğin için mi sordun?
00 Yorumla - +1 yıl
Bence değil baİ soeunlar olabilir ama yinede hayır değil
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır değil 38 yaşında bekar öğretmenim vardı. Normal bence.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. 30 ideal ama hiç belli olmaz bu işler kısmet işi. Erken sıkıntı da geç diye çok takılma.
00 Yorumla- +1 yıl
Gec degil, aradigi kisiyi bulduysa isterse 50 olsun.
00 Yorumla - +1 yıl
Zararın neresinden dönersen kardır. Daha fazla geçikme,
00 Yorumla - +1 yıl
Yoo degıl. Ben de kısmetımı beklıyorum yaş takıntım yok.
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç bile ne kadar geç evlenirsen o kadar çok mutluluğu yakalarsın
00 Yorumla - +1 yıl
Kimse evlenmez bence 35. Deki kadınla, ga baban çok ultra zenginse bişi diyemem, bi asakak çıkar
00 Yorumla Paslanmış tır... paslanmaktan sa yıpranmak iyidir...
00 Yorumla- +1 yıl
bayagı gecikmissin ama hic bisey icin gec degil harekete gec bence
00 Yorumla - +1 yıl
Evlenmenin bir yaşı yok 35 de geç bir yaş değil bu zamana göre
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani kesin evlenmek istiyorsan elini çabuk tutsan iyi olur. Muhtemelen psikolojik yönden de etki oluşmuştur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. nie geç olsun kime göre neye göre herkes kendini hazır hissettiği vakit girer bu mevzuya
00 Yorumla- +1 yıl
Evlenip napcak o yaştan sonra birlikte yaşarım ben olsam
31 Yorumla Kendini o yaşta hazır hissetmiştir evlenmiştir ne var bunda.
30 Yorumla- +1 yıl
Aslında geç değil ama mantık evliliği ön plana çıkar
00 Yorumla - +1 yıl
Ee geç desek evlenmicek misin?
Ne dicen geç oldu evlenmiyim mi :D20 Yorumla - +1 yıl
Ay tatlım ben bile evlenmek istiyorum sıra sana gelir mi ki? Dugund e istemem. Yarı erkeğim yarı kadin
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır tabii isterse 70 yaşında evlensin ölüm gelmeden hiç bir şey için geç değildir
11 Yorumla- +1 yıl
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm 😜😜
Aşk ın insanı ne zaman bulacağı belli olmaz ama 35 yaş geç değil
00 YorumlaKadınlar kaç yaşında olursa olsunlar olgun gözükürler. 35 yaşında bir kadın sarkmış olur
00 Yorumla- +1 yıl
Hayır, keşke öyle olgun birini bulsam da evlensem :D hshs
00 Yorumla Kaç yaşında olan kadınlar evleniyor haberiniz var mı :D
00 YorumlaHiç bi zaman geç değil
30 Yorumla- +1 yıl
Hayır tabi ki günümüzde ideal yaş gibi nerdeyse
20 Yorumla - +1 yıl
hayir hic evlenmemeli.
20 Yorumla Yoo olabilir niye olmasin
10 Yorumla- +1 yıl
Olmaz en azından oluyor diye bak
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
sen mi 35 yaşındasın? hiç takma daha beter durumda olan var mesela ben :(
00 Yorumla - +1 yıl
İlk evlilik için bence geç.
00 Yorumla Evliliğin yaşı olmaz diye düşünüyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Geç değil ya yapma kendini 70lik nineler gibi
00 Yorumla - +1 yıl
Bence doğru kişiyi buldu evlen yine geç değil
00 Yorumla - +1 yıl
Of aman böyle saçma şeylere takılmayin abi artik
00 Yorumla E biraz geç ama lazım
Bu işin yaşı yok00 YorumlaAile & Toplum konusunda 775 cevap paylaştı. 70 yasinda bile evlenilse cok erken benim icin :))
00 YorumlaMenepoza girerse iş sarpa sarabilir 🙂
04 Yorumla- +1 yıl
biraz geç olabilir ama imkansizmi bilmem
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı. Niye geç olsun ki? Varsa kısmeti evlensin tabii...
00 Yorumla- +1 yıl
Artık ideal yaş denebilir
00 Yorumla m
+1 yılNeden gec olsun ki bence tam zamani
00 Yorumla- +1 yıl
Herkesin hayatına kimse karışamaz
00 Yorumla - +1 yıl
Tabi geç nerdeyse menepoza gireceksin hemen evlen
00 Yorumla - +1 yıl
Kadın için geç ama güç olmaması da önemli.
00 Yorumla - +1 yıl
35 kişi aynı günde mi evlenecek yok artık😅😂
00 Yorumla Şu yaş okayına çok takılmayın.
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar