Lutfen okuyun cok doluyum?

Kızlar, şimdi size bir şey anlatacağım. Benim 3-4 aylık bir ilişkim vardı, tamam mı? Her şey çok güzel gidiyordu, sonra biz bir anda ayrıldık. Çok güzel şeyler yaşamıştık ama bir anda ayrıldık. Ondan sonra, ben bir iki gün sonra, bu çocuğun biz çıkmadan önce Başka bir kızla konuştuğunu öğrendim. Aslında benle konuşurken bu kızla da konuşuyormuş ilişkinin başında ve ben bunu ilişki bittikten sonra öğrendim. Sonra kızla konuştuk, meğersen biz ayrılmadan önce de bu kıza tekrar yazmış, ikimiz arasında dönmüş yani. Ben de kızla konuştum, anlaştım ve böyle bir insandan kurtulduğum için şükrettim, yoluma baktım. Ama bu kız bir iki hafta sonra bizi takip eşirken beni bir anda çıkardı ve ben öğrendim ki çocukla barışmış. Ayrıca biz ayrıldığımız gün bu kız bu çocuğun da göründüğü bir TikTok videosu paylaşmıştı. Zaten çocuk onu görüp kendini kaybetmiş, o yüzden ayrılmışız. Yani bu kızın göndermesi üstüne bu kıza geri dönmeye çalışmış. Ondan sonra arkadaşlar bu kız tekrar bu çocukla barışmış ve benimle çıkarken attığı göndermeleri özelden açmış. Yani benle çocuk sevgiliyken göndermeler atmıştı, bu göndermeleri tekrar açmış. Hiç ben var olmamışım gibi ilişkilerine devam ettiler ve beni o kadar üzdü ki yani. Ben hiç var olmamışım gibi devam etmeleri bende çok değersizlik hissi yarattı. Sizce ben şu an küçük duruma mı düştüm? Kızla konuşmam hata mıydı? Kızla ben gayet sakin bir şekilde konuştum, o da ben de sakin bir şekilde konuştum. Ama sonradan çocukla barıştı ve aklınca beni kötü hissettirmeye çalıştığı için saçma sapan göndermeler attı. Sizce ne yapmalıyım ve bu çocuk bana geri döner mi?
Lutfen okuyun cok doluyum?