Rica ediyorum okuyup cevaplar mısınız? Kafam çok dolu?

Flört halindeydik bir gün öncesinde hislerimizden bahsettik ben erkek arkadaşımın kız arkadaşı olamaz kafasındaydım. Biliyordu ki bu konu bende kilit istemem yani keza bende erkek arkadaşlarımla görüşmem. Bunu dahi bir gün önce konuştuk ertesi gün mesaj gelmedi ben yazdım neden mesaj atmadın diye işlerim yoğundu falan yaptı bir günaydın mesajı atamayacak kadar mı dedim uzun zamandır ilişkim yok nasıl davranmam gerektiğini unutmuşum dedi bende bu tür şeyler insanın içinden gelir talep edilmez içinden mi gelmiyor dedim ben de baskın bir insanım bilmeden seni üzerim bunu isteyerek yapmam falan yaptı yani diyince ikimiz de baskın karakterleriz ileride anlaşamayız arkadaş kalalım arkadaşken gayet iyiyiz dedi. Arkadaşım yeterince var gerek yok dedim hala benim için vok değerlisin falan yapınca değerin sende kalsın diyip her yerden sildim. Cocuk gibi her yerden siliyorsun dedi hayatımda olmayanın telefon ya da instagramında olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum sana saygı duyuyorum kişiliğime önemli degil ama bu tavırlarına katlanmak zorunda degilim 28 yaşındayım ve hayatımda ne olduğunu bilmediğim şeylere ihtiyacım yok bende biten biter diyip bitirdim. Ve numaramı silmesi ileride gelebilecek beklenmedik mesajlardan hoşlanmayacağım beyan ettim. İlk bi silmeyecek gibi oldu ama sonra sildim diyip son görülme mavi tikini kapattı. Başka telefona kayıt edince baktım ki aslımda silmemiş silmiş gibi göstermiş ama tepki vermedim uğraşmak istemedim sanırım. Sorum erkeklere bu şekilde reddettiğiniz bir kızdan ne beklersiniz? Verdigim tepki doğru mu fevri mi davranmışım? Erkek bu tepkilerle karşılaşsa ne düşünür kız deger mi kaybeder deger mi kazanır? Ve en önemlisi geri dönme ihtimali nedir?

Rica ediyorum okuyup cevaplar mısınız? Kafam çok dolu?