- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayZihnimi okuma Boş ver
Okursan tehlikeli seyler çıkabilir🤫🤐🐰
Kahvende baykuş var
Ya haber gelicek ya izleniyosun
İçinde sıkıntı var Bişeyler olsa mı iyi olmasa mı diye düşünüyosun
Aileden haberlerin var
Birileri ile iletişim halindesin
Bi kaç beklediğin işle ilgili durumlar var
Onun dışında tek takılıyosun🤣
27 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 seni bir kadın doğurmuş bu bayan 30 yaşından büyük 100 yaşından küçük
- 5 ay
Ee yaşıma bakıp bunu söylemen normal
Leylek olsa coktan ölmüştü 🤣🤣 - 5 ay
Hissetim çünkü 🤣😆 ben burada bilimsel çalışıyorum
- 5 ay
Hahajhaaa benim iski esprim geldi🤣🤣
- 5 ay
Oooo Ozaman orta da durmayım ben kaçayım 🤣
- 5 ay
Kaç kaç 🤣🤣
- 5 ay
tamam tamam rengarenk yollar kaç kaçççc 🤣😆
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Hadi bakalım, zihnimizin kapılarını açtık! 🔮 Belki de kahve fincanında bilinçaltımızdaki karmaşık düğümleri çözebiliriz. Ama bir de bizim karmaşa var, senin gücün yeter mi dersin? 😊 Bu arada masa üzerindeki kahve keyfi her şeyden önce gelecek gibi duruyor! 🍵✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı.
u 5 ayTabi ki de çok isterim
10 Yorumla
5 ayLütfen efendim , zira ben bile ne düşündüğüm hakkında bazen bilgi sahibi değil gibi oluyorum 🤦🏻♀️
23 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 hayatın sanki yılan hikayesine dönmüş ve çok hayel kırıklıklarin olmuş yorulmuşsun, bu durum seni gel gitli bir ruh haline sokmuş okadar kararsız ve bu okadar boşluktasin ki öyle durup kalmışsın
- 5 ay
Çok mu belli ediyorum, yoksa hislerin mi çok kuvvetli 😂
- 5 ay
Hissettim çünkü 🤣 ben burada bilimsel çalışıyorum 🤣😆
5 ayFalcılığa mı başladın 😂 gerçi hatırlamazsın ben eski yorumdaş 😂
15 Yorumla- 5 ay
Kimlerdensin 😂 şöyle belki hatırlarım
- 5 ay
İsmim aynı. Hesabı silmiştim. Baya oldu dedim bir öylesine hesap açayım bir bakınayım. Şair derlerdi genç yazar derlerdi. Şiir söz yazan bir insandım 😂 gördüğümü unutmam sadece.
- 5 ay
tamam peki tekrar hoş geldiniz 🙋🌺
- 5 ay
Hb hatırlanmamnın verdiği üzüntüyle gidiyorum 😂
- 5 ay
Hatırlayamadım gerçekten kusuruma bakmayın
- Diğer konusunda 473 cevap paylaştı.
5 ayTabi tabii olur ne zaman okuyacaksın 😂 gece gece bir rutiel yap
18 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 sen hayata kırılmışsın biraz sanki , vefasızlik senin boynunu bükmüş, gel gitli ruh halin bazen seni de yoruyor , ne yapmak istediğini sen bile bilmiyorsun günü öldürme derdindesin
- 5 ay
Bu yıl öğrendim ki herkese iyi gelmek, kendine zarar vermekmiş. Her çağrılana koşmak, her düşeni kaldırmak, bazen insanı en çok yoran şey oluyormuş 😅 Doğru insana denk geldiğinizde iyileşiriz 😅 çoğu doğru ama ne yapmak istediğin haricinde 😅😅
- 5 ay
- 5 ay
😅😅 hislerin de maşallah yanii su elementi burcu musun
- 5 ay
Yengeç burcuyum 🦀 hisjerim gerçekten çok kuvvetlidir bir keresinde akşam olucak demiştim akşam olmuştu 🤣😆
- 5 ay
😂😂😂 ooo her söylediğin oluyor mu ben ne zaman kısmetimi bulurum 😅 Akrep burcuyum şaka bu yana hissettiğim hep çıkar benimde
- 5 ay
Benimde çıkar çoğu zaman, içime doğar
- 5 ay
😅😅😅 Su elementi olduğumuz için rabbim hissetirir olaacakları
www.instagram.com/.../?igsh=OTRmanRhY3JzenF6
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 aySenin sorularına yorum yapmak istiyorum ama çok güncelleme yapıyon ya
17 Yorumla- 5 ay
Bir kere güncelleme yapıyorum yaa 😂 nasıl çok
- 5 ay
Valla ne zaman yorum yapsam habire bildirim geliyor senden
- 5 ay
Yanlışın olmalı bak sorulara bir kere yapıyorum
- 5 ay
Tamam 😊😊
O zaman bi kaç soruna yorum yaptım peş peşe gördüm demekki - 5 ay
Muhammen öyle olmuştur
- 5 ay
Belki de öyle denk gelmiş olabilir
- 5 ay
🙋
5 ayOkuma boş ver sarılır uyuruz (düz uyku çocuk uykusu)
15 Yorumla- 5 ay
🙈🙊
- 5 ay
Bunu hep yanlış anlarlar o yüzden parantez açıyorum
- 5 ay
🙋😊 sıkıntı yok
- 5 ay
Sen doğru anlarsın da
- 5 ay
Kim eğri anlar 🤣
- Diğer konusunda 759 cevap paylaştı.
5 ayBilmem oku istersen falında fallanmiş bosami çevirdin fincanı benim zihnim çok dolu okumaya vakit bulanman karşılık baya falcı bacı
00 Yorumla - Diğer konusunda 377 cevap paylaştı.
5 ayBekliyorum hadi merak ettim
16 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bugünlerde canını sıkan bir konu olmuş ve kafama takmışsın, sanki beklediğin bir haber var ama olsa mi daha iyi olur yoksa olmasa mı diye düşünüp duruyorsun kafan zihnin karma karışık olmuş düşüncelerin içinde boğulup gidiyorsun her şey düzene girecek beklediğin haber gelecek ama şu an da değil biraz daha zaman var hayat sana çiçekli yollarını gösterecek artık
- 5 ay
Bir ürterdim böyle doğru çoğu
- 5 ay
Hissettim çünkü 🤣 ben burada bilimsel çalışıyorum 😆🤣
- 5 ay
Belli belli ağzına sağlık 🤣🤣🤣😂😂😂
- 5 ay
Aman efendim rica ederim ne demek 🙋😆🌸
- 5 ay
💐💐💐💐
Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Buyrun okuyun bakalım
14 Yorumla- 5 ay
Seni bir kadın doğurmuş, bu bayan 30 yaşından büyük 100 yaşından küçük gözüküyor
- 5 ay
Hissettim çünkü 🤣 ben burada bilimsel çalışıyorum 😆🙈
- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
5 ayHadi oku bakalım. Ne geçiyormuş aklımdan?
15 Yorumla- 5 ay
@SwordOfDemocles Evet görüyorum 😆🔮 bu sıralar okadar karma karışık bir ruh haline bürünmüşsün ki buda seni inanılmaz geriyor ve keyfini kaçırıyor, ruhun çok daralmış sanki her şey üstüne üstüne geliyor gibi hissediyorsun , çok istediğin bir hayelin var ama olması mı daha iyi olur yoksa olmaması mi daha iyi olur diye düşünüyosun , hayellerle gerçekler arasında sıkışıp kalmışsın öylece hayatı izliyorsun, bazen nefes bile almak ağir geliyor sanki bir boşluğun içindesin kafan gönlün karma karışık olmuş ama yeni yıl sana müjdelerle gelecek ve hayatına renk katacak ama şimdi daha değil birazdaha zamanı var
- 5 ay
Sen ne kadar çok şey görüyormuşun öyle? Biraz daha baksan babamın yediği portakalın ağacını diken amcayı da görecen. Senden korkulur vesselam.
Ama inşallah kafamı karıştıran o renkler ve müjdeler çok uzak bir zamanı beklemez. - 5 ay
@SwordOfDemocles Hissettim çünkü 🤣 ben burada bilimsel çalışıyorum 🤣😆
- 5 ay
KS KS olalı böyle bilimsel çalışan fenomen görmedi. 🤣
- 5 ay
Haha 😂🙈
Ay çok ihtiyacım var
14 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 kafan okadar karışık ki hayeller ile gerçekler arasında sıkışıp kalmışsın öylece, hayatı izliyorsun çok istediğin bir şey var ama şu an gözükmüyor birazdaha zamanı var ama bu bekleyiş seni inanılmaz geriyor ve gel gitli bir ruh haline sokuyor
- 5 ay
Haha 😂
Diğer konusunda 884 cevap paylaştı. 🤫🤫 kulagima soyle😊😅
15 Yorumla- 5 ay
Yaklaşşşş
- 5 ay
İncinmissin ve çok hayel kırıklıklarin olmuş yorulmuşsun ve hayatı salmıssın
- 5 ay
Ohhh misss gibi 👍 çok iyi yapmışsın
5 ayOku bakalım ablam ✨
14 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bu günlerde zihnin beynin okadar dolu ki bazen gel gitli ruh haline bürünüyorsun , hayellerin var ama buna ulaşma kaygısı yaşıyorsun , hayellerin bile bazen seni yoruyor ve hayattan zevk almani engelliyor , hedef varsa stres te olucaktir bunu unutma ,
- 5 ay
Doğru ablam 👍😂💖🪻🙏
- 5 ay
Hissettim çünkü 🤣 ben burada bilimsel çalışıyorum 😆
- 5 ay
İşte yengeç kadını, büyücü, kahin😂😂😂. Şeye de baksana ablam: ruh eşimin baş harfi neymiş, zengin miymiş, tahmini ne zaman gelecek... bana ona göre şey et de, taliplerimi ona göre şey edeyim 😂😂😂😂
- Diğer konusunda 767 cevap paylaştı.
5 ayOku bakalım neler düşünüyorum
11 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bugün birisi canını sıkmış sanki , kafanı yormussun bu duruma
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oku ne diyormuş zihnim🙂
17 Yorumla- 5 ay
Çok hayel kırıklıklarin olmuş , yorulmuşsun ve hayatı salmissin , sadece nefes alıyorsun ama yaşamıyorsun
- 5 ay
Bugünde ölmemişsin çok şükür ama yaşamışmısın bilmem 😂
- 5 ay
Hissettim çünkü 🤣 ben burada bilimsel çalışıyorum 🤣
- 5 ay
tamam tamam vurdum ağzıma birtane 😂
5 ayHadi oku bakalım
13 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 ruh sıkıntısı içindesin , kafan gönlün allak bullak olmuş ne yapacağına karar verememis hayeller ve gerçekler arasında sıkışıp kalmışsın öylece hayatı izliyorsun
- 5 ay
Yapma dökmemherşeyi ortaya 🤣🤣
- 5 ay
tamam tamam vurdum ağzıma birtane 😂
Diğer konusunda 867 cevap paylaştı. Nasıl okuyacaksınız
12 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 eski bir gönül ilişkisi yasamissin sonra aşka olan guvenin kaybolmuş , ve iyileşmeye çalışıyorsun
Diğer konusunda 848 cevap paylaştı. Neler görüyorsun acaba merak ettim :)
15 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bir hedefin var uzun zamandır istediğin bir şey o daha olmamış ve yakın zaman da olmayacak vakti var daha
- 5 ay
şu an gözükmüyor daha var
- 5 ay
Amin inşallah 🙏
5 ayBuyur oku 🤪 ve bu arada soruma buyur sende 🙏
02 Yorumla- 5 ay
Buyur zihnindekileri okuyabilirsin kraliçe:)
Gizli Üye(25-29)5 ayAblacım olur vallahi sana zahmet bir el atabilir misin bana da🙏😅
00 Yorumla
5 ay- Fal okları ve dikili taşlar şeytandan birer pisliktir. Bu işlerden uzak durun sıkıntı yaşarsınız.
01 Yorumla- 5 ay
Beyefendi bu mizah amaçlı açılmış bir sorudur farkındamisiniz
Oku bakalım🧚🏻
23 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bugünlerde bir koşturmacanin içindesin ve yorgun gözüküyorsun , planların bazen olmuyor ve buda ruh halini çok etkiliyor , çok istediğin bir şey var ama şu sıralar olmayacak bunun biraz daha vakti var şu an gözükmüyor
- 5 ay
Rica ederim 🙋
İsterim
13 Yorumla- 5 ay
Ever görüyorum 😆🔮 bugünlerde sanki her şey üstüne üstüne geliyor, ruhen daralmış bunalmışsın sanki, bu zihinsel yorgunluk bazen seni gel gitli bir ruh haline sokuyor ve iç huzursuzlugu yaşıyorsun ,
- 5 ay
5 ayOlur
11 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bugünlerde çok yorgun ve bitkin düşmüşsün , kafanı karıştıran şeyler var buda zihnini meşgul ediyor , ruh halin karma karışık olmuş keyfin huzurun yok gibi bir şey sanki bir mucize bekliyorsun ve alacağın haber ile her şey yoluna girecek sadece birazdaha zamanı var şimdi değil
- Diğer konusunda 628 cevap paylaştı.
5 ayOlur
11 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bugünlerde biraz gerginsin sanki ve uyku sorunu yaşıyorsun kafan karma karışık olmuş ne istediğini ne yapacağını şaşırıyor öylece hayatı izliyorsun
Olabilir
11 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 çok hayel kırıklıklarin olmuş yorulmuşsun ve yaralanmışsin , bu seni hayattan koparmış hevesin kırılmış öyle durup kalmışsın hayatı izliyorsun , gün bitsin diye bakıyorsun
5 ayOlur 😄
11 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 çevrende senin iyi olmanı çekemeyen insanlar var , bu kişiler sana yakın yüzüne gülen insanlar , seni seviyor gibi yapıp içten içe fesatlık düşünüyorlar , yüzüne gülen kişilere dikkat et
- Diğer konusunda 345 cevap paylaştı.
5 ayOku bakalım
11 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 beklediğin bir haber var sanki o olursa hayatın düzene girecek ve çok mutlu olucaksin ama şu an gelmiycek bu beklediğin haber daha zamanı var birazdaha
- Diğer konusunda 758 cevap paylaştı.
u 5 ayOku 💟
14 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bir yere gitmek istiyorsun ama pürüzler sebebiyle erteyebilirsin şu an uzak yol gözükmüyor
- 5 ay
Ahahah doğru dfggg
- 5 ay
- 5 ay
Belli 😄
- Diğer konusunda 603 cevap paylaştı.
5 ayOlur oku oku oku
11 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 çok hayel kırıklıklarin olmuş yorulmuşsun , hep kendi kendini iyiestirmek zorunda kalmışsın , gel gitli ruh halin bazen seni bile şaşırtıyor, mucizeler olsun diyerek güne başlıyor akşama içine kapaniyorsun insanlara nasıl yaklaşacağıni bilmiyorsun buda seni incitiyor ama hep dik duruyorsun ve meydan okuyorsun herşeye inat
Çek bakalım zihnimin röntgenini
11 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 su sıralar çok gerginsin sanki hayellerinle gerçekler arasında sıkışıp kalmışsın öylece hayatı izliyorsun
5 ayoku bakalım :d
11 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 seni üzen bir olay var çok ta kafana takmışsın ama ferahlık gözüküyor sanki her şey senin istediğin gibi ilerleyecek ve ohhh beee diyeceksin
Diğer konusunda 881 cevap paylaştı. Oku bakalım✨
13 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bu sıralar biraz maddi sıkıntılar nedeniyle çok sıkılmışsın ve kafanı çok takmışsın , bu sıkıntı hayattan zevk almani da engelliyor bir mucize bekliyorsun
- 5 ay
Hissettim çünkü 🤣😆 umarım inşallah 🙏
5 ayhadi bakalım abla 😀
12 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bir gönül ilişkisi yasamissin ama hayellerini yıkmış bu kişi kapanmayan yaraların olmuş ve iyileşmeyi bekliyorsun
- 5 ay
🥰🥰🥰
- Diğer konusunda 714 cevap paylaştı.
5 ayEvet 😂 😂
14 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆 🔮 Çok hayel kırıklıklarin olmuş çok yaralar almışsın ve kendini iyileştirmeye çalışıyorsun hayellerine kavuşmak için ama bazen içten içe çöküyorsun ve içine kapaniyorsun , gel gitli bir ruh haline bürünmüşsün
- 5 ay
Evet herşeyi biliyorsun 😂 teşekkürler 🌸
- 5 ay
- 5 ay
Helal olsunn 😂😂
- Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
5 ayOkusanda çözemezsin
11 Yorumla- 5 ay
Cok hayel kırıklıkların var , çok yaralanmışsın ve hayatı salmıssın öyle yaşayip gidiyorsun
5 ayokuma ya :D
11 Yorumla- 5 ay
tamam pikiii 😊
Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Buyursunlar ablaa 😂
16 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 Birşeye çok heves etmişsin , olur gibi olmuş ama olmamış hevesin kırılmış öyle durup kalmışsın
- 5 ay
Hissettim çünkü 🤣😆 ben burada bilimsel çalışıyorum 🤣
- 5 ay
Teşekkür ederim 🙏❤️🤣
5 ayHadi salla bakalım:)
12 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 seni incitmisler kapanmayan yaraların olmuş , Denizin ortasında sallanan sandal gibi öylece bakıyorsun hayata sadece nefes alıyorsun ama yaasamdan zevk almiyorsun
- 5 ay
İşkembeden salladın gercekten. Hayat güzel,
5 ayHadi hakkımda her şeyi bil bakalım. Ama bulamadın mı söyleyecem
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayİsterim ❤️
13 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bugünlerde kafana takılan bir şey var , bu seni gök yıpratıyor ve kafanı karıştıriyor , herşeyi sorgular bir ruh haline bürünmüşsün , ne yapayim nasıl yapayım diye düşünüyorsun ve bu durum seni vok yıpratıyor , istediğin bir şey var ama şu an için zor gözüküyor bunun için birazdaha zamana ihtiyacın var , her şey yavaş yavaş düzene girecek vakti gelince
- 5 ay
Valla bravo 👏🏻👏🏻
- 5 ay
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayMerak ettim ablam 😂
04 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bir haber bekliyorsun sanki bir hayelin var ama şu an bu hayalin olmayacak daha vakti var
- 5 ay
Kısmet ablam 😂
- 5 ay
Aynen geç olsun temiz olsun inşallah 🙏
- 5 ay
İnşallah ablam 💕
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
5 ayOku bakalım
12 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 niye böyle için karardı hayattan bıkmış bir halin var sanki biri seni yaralamış ve kendini iyileştirmeye çalışıyorsun
- 5 ay
Yoo 😂😂
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayNolur oku ben benimkini anlayamıyorum artık
00 Yorumla geeldiler abi geldileeer
00 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayHaydi, oku oku 😅
00 Yorumla - Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayPişman olursun, demedi deme 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla - Diğer konusunda 571 cevap paylaştı.
5 ayKafan karışmasın şimdi
00 Yorumla - Diğer konusunda 802 cevap paylaştı.
5 ayHadi bakalım neler diyeceksin
00 Yorumla Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oku güzellik sen oku🙂
00 Yorumla- Diğer konusunda 474 cevap paylaştı.
5 ayAy ben gülerim
00 Yorumla Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evet oku bakalım
00 Yorumla
5 ayBass oku bakalım
00 YorumlaHadi bakalım gönder gelsin 🐣
00 YorumlaDiğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Oku bakalım güzel gözlü arkadaşım
00 YorumlaDiğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. Aman diyim dur 😄
00 YorumlaOkusana abla
13 Yorumla- 5 ay
Evet görüyorum 😆🔮 bir hayelin var olmasını çok istiyorsun , ama olsa mi daha iyi olurdu yoksa olmasa mı diye arada sıkışıp kalmışsın öylece
- 5 ay
Geleceğin ile ilgili kaygılar yaşıyorsun buda seni gel gitli bir ruh haline sokuyor
Komiksin
10 YorumlaOku bakalım
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
5 ayOku bakalım
00 Yorumla - Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne