Lütfen okuyun aklım durmuş durumda?

Eşim asker uzakta depremde evimiz yıkıldı ve onun ailesi ile kalıyorum. Görümcem ve kaynanam bir kaç tane önemli ve kocamla boşanmama neden olucak sırrımı biliyor. Ama genel olarak aramız iyi, ama yinede arkamdan konuştuklarını seziyorum. Bir sürü şey var ama Sadece bir örnek vericem. Onlar evde temizlik yaptı bugün, yapabileceğim bir şey var mı diye sordum yok dediler bende yanlarında durup onları izledim. Ve bugün akşam ben kaynanamla bulaşık yıkarken görümcem oh ne güzel böyle izlemek dedi, o an anlayamadım çok sonradan anladım laf çarptığını, normalde aramız çok iyi ama onlardan çok korkuyorum. Daha önce kocamla aramı bir çok kez bozdular, özellikle kaynanam, evde iş yapmama izin vermeyip sonra gizlice kocamı arayıp sürekli oturuyor bişi yapmıyor diye kafasını doldurdu. Onlar çok sinsi ve çok zeki ben onlar kadar değilim. Onlar gibi olamıyorum. Kaynanam sürekli kapımı dinliyor. kocamla gizli konuşuyor. Daha önce kıskandığımı söylemişti kocamda aynı şekilde söylüyor ama bunların hepsi bir oyun biliyorum. onların bu kazdıkları kuyularada düşmemek için ne yapmam lazım bilmiyorum.
Lütfen okuyun aklım durmuş durumda?