Merhabalar babam ben kendimi bildim bileli annemi aldatıyor. Çok küçükken öğrendim daha ilkokul çağlarımda. Sürekli yeni biri sürekli ve bunu benim bildiğimi bilmiyordu ta ki bugüne kadar. Annem çok saf kendini hiç koruyamayan biri babamdan korkuyor ve boşanirsa gidicek yeri yok kimse arkasında durmaz diye kabul de etmiyor. Bugün mesajını yakaladık gene babamın annem babama sorduğunda müşterim demiş ama müşterisi değil müşterisiyle c? nsell? k mi konuşulur. bu aralarda sürekli eve geç geliyordu iş bahanesiyle. Ne yapacağız. Annem çok üzülüyor sürekli. Yemin ederim Melek gibi kalbi saf içinde kötülük olmadığı için kendini koruyamuyor. Bugün akşam oldu olay buz hiç gozukmedik babama akşam konuşup uyudu hiç bisey olmamış gibi daha öncede yakaladığımız çok şey oldu ama söylemedik bildiğimizi sizce ne yapayım artık bıktım psikolojim bozuldu küçüklükten beri kaldıramıyorum. Çok ağır bir şey. Nolur akıl verin yarın konuşayım mi bu arada çok sert bir adam deyimi yerindeyse tam bir hanzo. tepkisini de kestiremiyorum. Çünkü sürekli inkar ediyor. Bugün ki tartışmada bile annemi kestirip atıyor saçmalama diye. Ne yapmalıyız. Boşanmiyacak çünkü kimse arkasında değil olsa bile cesareti yok bu saatten sonra ne yapayım aldım alalı beni aldatıyor diyor. Ama kendine çok zarar veriyor. Bir gün ona bir şey olursa bu adam yüzünden nolur akıl verin ne yapalım. bu arada annem 50 yaşında.
Allah' yardım edenlerden razı olsun
Allah' yardım edenlerden razı olsun
Güncellemeler
+1 yıl
Evet İste sonunda anladın. Paralı yapıyor sürekli. Evet parası var ben biliyorum bı ara o durumu kötü olduğunda bile evden kısıp gene gidiyordu. Onun ki para işte
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer