Çok doldum umarım okurken sıkılmazsınız?

nişanlımla birbirimizi çok seviyoruz. birbirimizden hiçbir şikayetimiz yok. fakat ailesiyle anlaşamıyorum artık. ilk tanışma kız isteme nişan hazırlıkları falan bu dönemlerde çok atıp tuttular şunları bunları yapcaz diye. hiçbir şey göremedim. ailemde hiçbir şey talep etmedi hiçbir şey istemedi zaten. onlar kendi kendilerine atıp tutmuş oldu. nişanda her şey başladı. önce annesi küstü neymiş alyans almaya baş başa gitmişiz aileleri almamışız. benim kendi ailem bana trip yapmadı karşıdan trip yedim. alyans işte gittik beğendik aldık.10 kişi gitmenin alemi var mı? sohbet muhabbet aralarında hep laf sokma oldu saygımdan sustum. nişanlımla da konuşmadım bu konuları içime attım. nişanda bohça yapmayalım masraf olmasın düğün zamanı yaparız dedik. herkes anlaştı. düğüne 2 ay kaldı daha bana hiçbir şey alınmadı. bir fondötenim bile yok haha:) nişanlımın teyzesi maddi açıdan iyi durumda ve düğün masraflarını karşılayacağına dair söz vermiş. şuana kadar beyaz eşya ve tvyi aldı. biz komple mobilya takımı halı ve perdeleri aldık. çeyizimi a’dan z’ye tamamladık. birde babam kendi aracını bize verdi. babamın arabasını kullanıyoruz nişanlımın arabası yok diye. birkaç hafta sonra noterden üzerime geçirecek. gelinlik düğün salonu kına organizasyon paralarının kaporaları verildi. şimdi teyzesi hiçbir şeye el atmıyor. kalan borçlar nişanlımla bana kaldı. kredi çekmeyi düşünüyoruz. nişanlımın annesi ben çalışmıyorum, babası ev kredisi ödüyorum diyerek işten sıyrıldılar. benim anne babam ise bizim için dünyaları yığıyor. beraber gezmeğe çıktığımızda en basiti arabaya hemen mazot, oturup bir yerde yemek yemeler. elimizi cebimize attırmazlar. babası kendi nikeden ayakkabılar alıyor dışardan yemekler söylüyor ama bizim düğün masraflarına gelince param yok diyor. bir gerginlikten dolayı babasıyla görüşmüyorum haklıyım ve asla görüşmeyi düşünmüyorum. annesi de çok değişik bir kadın. hareketlerine sözlerine anlam veremiyorum. ailelerde uzaklaştı. özellikle annem karşı taraftan hiç haz etmiyor. çünkü her şeyi benim ailem karşıladı şu an rahatsak benim ailem sayesinde rahatız ama asla böbürlenmiyorlar. karşı taraf hiçbir şey yapmadığı halde burunları kaf dağında. ev tuttuk temizlik yapılacak ev kötü durumda inşaat tozları çok yoğun. babam altından kalkamayız dedi temizlik şirketiyle anlaştı. çünkü benim bileğimde kist var ameliyat olucam annemin teyzelerimin de kist fıtık gibi sorunları var. hepsinin yaşı var çünkü. onun babası da kapı kilidi alıp değiştirecekmiş sağolsun haha:) biz zengin değiliz ailem kirada oturuyor. kredi borcu kira faturalar. buna rağmen bize tam destekler. karşı tarafa zaten nişanlımın teyzesi bakıyor. pazar alışverişi ekmek suyuna kadar alıyor. tek gideri ev kredisi. ben çok doldum. nişanlımla kavga etmeye başladık. isimlerimizi dövme yaptırdık 7 ay geçti üzerinden ailesi hala bilmiyor. çekiniyor ailesinden. psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. çünkü bu olanları kaldıramıyorum artık
Çok doldum umarım okurken sıkılmazsınız?