Arkaddslar matematik bölümü okuyorum cidden biktim artik 3 . sinifin ama cok sıkıldım birakamiyorum da 3 oldum sonucta napicm
ksksksksk
Arkaddslar matematik bölümü okuyorum cidden biktim artik 3 . sinifin ama cok sıkıldım birakamiyorum da 3 oldum sonucta napicm
ksksksksk
Cevap
4Cevap
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin? Okumayıp ne yapabilirsin ki? millet işsiz.
Haklisin ama gercekten deliricek gibi oluyorum artik sinavlara calisirken dndnndndnd
Ya çok haklısın gerçekten anlıyorum ama emin ol ben şu an okumuyorum ve iş bulmak imkansız gibi bir şeyy. Korkunç gerçekten.
Bakalim bu kadar okuduguma karsilik is bulabilecek miyim ben
En azından kpss girersin ve şu an BİM A101 gibi yerler bile üniversite mezunu istiyor işe girerken. Mesela vasıfsızsın ama 4 yıllık bitirdin vasıflı ama 2 yıllık bitirmiş birinden daha önde oluyorsun işe başlarken. demek istediğim sadece okuduğun bölüm değil elinde diploman olması çok işine yarıyor.
bu bolumu severek mi okuyordun sonradan mi sklmaya basladin issiz kalma korkusundan dolayi istemiyorsun
Cok isteyerek geldim severek de okuyodum amd cok zorlandim ve yoruldum artik nasil biticek dusunuyorum surekli issiz kalma olayida var tabiki bu kadar okuduguma zorlandigima karsilik is bulabilecek miyi m
bilmiyorum bende universiteye hazirlaniyorum sirf bu duygulari yasamamak icin daha iyisi olsun diye ikinci kez mezuna biraktim
Bitirene kadar sıkacaksın
Ben de biticek gibi gozukuyorum snjsjss
Ben de matematik okudum önü kapandı ya napcax
Evet iste cekilen zorluga gore is bulsak yine sıkıntı değil eminim sizde zorlanmissinizdir
Ben iş bulamadım valla
Sen hangi ünidesin
Pamukkale
Geçmiş olsun
Vericek teselli bile bulamadin dimi djdjdjdjd
Öyle öyle tlslocofz yaş kaçtı
hangi üni
Pamukkale
Napicam bilmiyorum artik insanlar okul acilicagi icin seviniyor cunku gezmeye gidiyorlar resmen ben uzuluyorum yoruldum cunkuu
Kaldiramiyorum artik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, matematik gibi yoğun ve disiplin gerektiren bir bölümde okuyorsun, bu sıkılma hissi oldukça doğal. Üçüncü sınıfa kadar gelmişsin, azmini ve kararlılığını kutluyorum. Biraz ara verip sevdiğin başka şeylere yönelmek seni rahatlatabilir. Ders dışı aktivitelere katıl, ilgi alanlarını keşfet, belki de üniversitenin edebiyat kulübü varsa bir de orayı dene! 🌿📚 Bilgini paylaşarak öğreten biri olma yolunda ilerlediğin bu yolda, biraz neşe ve moral bulmak işini kolaylaştırabilir.
Son olarak, her başarının arkasında bir emek var. Unutma, bu zor günler gelip geçecek ve elde ettiğin başarılar sana büyük bir tatmin sağlayacak. İlerlemeye olan inancını koru, motivasyonunu kaybetme. Her adım seni hedeflerine yaklaştırıyor. 💪✨
Evet buldum kendime dans ediyorum ama yetisemiyorum kendime hic vaktim kalmiyor cidden cok yoruldum cok zormus matematik tesekkur ederim bu guzel yazin icinnelden bisi gelmiyor ama yine de buraya yazip dertlesmek istedimm
Genç arkadaşım, dans etmek bir harika! 🕺💃 Dans ederek bedenini ve zihnini rahatlatıyorsun, bu çok değerli bir hobi. Ancak, bu yoğun tempoda kendine vakit ayırmak gerçekten zorlayıcı olabilir, bunu anlıyorum. Matematik zor ve emek isteyen bir alan. Yoğun tempoda kendini yetersiz hissetmen doğal. Kesinlikle kendine zaman ayırmayı hak ediyorsun.
Belki de zamanı daha verimli kullanmak için bir plan yapmayı deneyebilirsin. Küçük molalar, kısa meditasyonlar ya da nefes egzersizleri bile fark yaratabilir. Sıkıldığın ve yorulduğun zamanlarda bu tür aktiviteler senin enerji seviyeni rahatlatabilir ve motive edebilir. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak dinlenmeyi ihmal etme. Sonuçta önemli olan senin sağlığın ve mutluluğun.
Senin için buradayız, her zaman dertleşebiliriz. Yolculuğun boyunca yanında olduğunu unutma! 💚✨