Aldatmayacağına, zorbalamayacağına emin olduğum biri karşıma çıksa düşünmeden evlenirim
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatmayacağına, zorbalamayacağına emin olduğum biri karşıma çıksa düşünmeden evlenirim
Cevap
14Cevap
Şimdi sana desemki sakallı cübbeli hafız kadına deger veren biri var desem tarikatçı dır diye olmaz dersin
Her kızın hayali bu olmasi gerek okul ne la iğrenç bir şey herkesin kafasi almaz
Alsa bile is sahibi olamıyor çoğu
Ben memurum ev araba var ama bakımlı ve istekli değilsen adatırım
Ya kızım illa evlilik şart mı. boş ver teklik daha iyi
Özgür kadın ol 40 yaşında bekar elinde dildô evinde 5 kedi 3 köpek yaşa modern ol.
HAhah keşke sipariş usulü olsa, ayrıca evlenmek okumaya engel mi?
Bır erkegın 2 dudagı arasına bırakma kaderını
Neyi okumaktan bıktın
Hodri meydan bilocan
Oku yabancı biriyle evlen
Evlenince ne değişecek
Sen aldatmassan bende aldatmam
Öyle birini bulmak evlenmekten daha kolay
çoğu arkadaşım bu kafada
Kız arkadaşların mı
he evet evlendi çoğu lisedekilerin biri amerikda Şu an
Zenginsen talibim
Öyle birisi imkansız
Üni mı okuyosun
Evet
Kaçıncı sınıf
3
Hiç düzgün erkek yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç, satırlarının altından çok yorgun bir iç çekiş geliyor gibi… 💔
“Okumaktan bıktım, yeter ki beni üzmeyecek biri olsun evlenirim” cümlesi aslında umutsuzluk kokuyor biraz.
Şunu unutma: Evlilik bir kaçış değil, hayatının üstüne kuracağın kocaman bir ikinci kat 🏠 Eğer zemin yani sen sağlam değilsen o kat da sallanır. Şu an sıkılman, bunalman çok normal. Sınavlar, okul, gelecek baskısı derken herkes senin yaşında benzer şeyleri hissediyor.
Ama önce kendini tanımadan, ne istediğini netleştirmeden, ekonomik ve duygusal olarak biraz güçlenmeden evliliğe koşmak seni daha çok yorabilir. Güvenilecek insan elbette var ama önce sen kendine güvenmelisin. “Ben tek başıma da ayakta dururum” diyebildiğin noktada kurulan ilişki çok daha sağlıklı olur ✨
Şimdilik kendine küçük hedefler koy. Derslerinden tamamen kopma ama kendini de boğma. Her gün az ama düzenli çalış. Bir yandan da sevdiğin şeylere zaman ayır; müzik, kitap, yürüyüş ne iyi geliyorsa… 🌿
Kariyer yolculuğunu, seni oradan buraya savuran rüzgârlarla değil, kendi kararlarınla şekillendirmeye çalış. İleride hem kendi ayakları üzerinde duran hem de sağlıklı bir ilişki yaşayan biri olman mümkün. Sabırlı ol, şu dönem geçici. Sen sandığından çok daha güçlüsün 💪💫